En azından "ölüm" denilince aklınıza gelen senaryolar nedir?
Ben trafik kazasında araba içerisinde 24-27 yaş aralığında öleceğim gibi hissediyorum hep, hatta çocukluğumdan beri direkt aklıma bu gelir. Belki bir diziden, filmden bilinçaltıma yer etmiştir bilmiyorum, sadece ufacık bir hissiyat 😅 siz nasıl öleceğinizi düşünüyorsunuz?
Bu arada şu an 19 yaşındayım, hesaptaki yaşım yanlış.
Ben trafik kazasında araba içerisinde 24-27 yaş aralığında öleceğim gibi hissediyorum hep, hatta çocukluğumdan beri direkt aklıma bu gelir. Belki bir diziden, filmden bilinçaltıma yer etmiştir bilmiyorum, sadece ufacık bir hissiyat 😅 siz nasıl öleceğinizi düşünüyorsunuz?
Bu arada şu an 19 yaşındayım, hesaptaki yaşım yanlış.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nerede nasıl bilmiyorum ama uzun yaşayacağımı zannetmiyorum
Nasıl nerde ne zaman ölcegimi düşünmüyorum sadece tuvalette ölmiyim çıplak ölmiyim banyoda ölmiyim birde namaz borcum var bi 10 yıl sonra olması lazım borcum çok 21 yaşındayım 6 yıllık bi namaz bırcum var 27-28 den önce ölmessem güzel olur
İnşallah her şey gönlüne göre nasip olur. Tertemiz bir niyet, istek.
Teşekkürler
Nerede olur bilmiyorum benim fikrimden geçen hissettiğim çok ağır bir tonaj altında kalıp kağıt gibi olacakmışım ibi geciyor
Hissetmiyorum ama neden yaşını büyük yazdın onuda anlamış değilim
Eski facebook hesabımı 7 yaşında açmıştım 1 kere doğum tarihimi olduğu gibi ayarlayınca hesabım askıya alındı sonra teyzem kendi kimliğiyle doğruladı buraya da face ile kayit olduğumdan otomatik kendisi belirledi yaşı
Şimdi teyzen ile aynı mı yaşta profilin
Evet 😅
Anladım 😄
Muhtemelen denizde vurgun yiyerek 27 yaşında öleceğim.. Club 27 efsanesine girmek efsane olacak
Hahahah daha geç olsun be kuzucuk inşallah 😅
Buruşuk bir ihtiyar gibi ölmek istemiyorum...
ölmicekmişim gibi geliyo
Hahahah 5 sene ömrün kalmış😂napcan
Belli olmaz canım. Belki 70-90 yasina kadar yaşarım 😅
Ama ölüm bana çok huzurlu geliyor, yaşamı da çok seviyorum. Ölüm bahsedildiği kadar korkunç bir şey değil bence. Orada sonsuz bir merhamet ve sevgi var. Ne olursa kaderine razıyım yani.
Kız daha gençsin çoluğu cocuğu gör ne ölümü😂ağzını hayra aç dkakzkx bugün ölsen üzülmez misin
Ölmeye meyilli değilim zaten, sadece ölümü düşündüğümde o yaşlar ve trafik kazası hissederim hep.
Bugün ölürsem ailem perişan olur, istemem tabiki. O zamanlarda da alın beni alın öldürün lağnn mantığında olmam hahaha 😅 sadece hissiyat.
Ben evlenmeden ölmek istemem ya hahah😂bu yaşa kadar yaşamışım bari eşimi göreyim demi
Ben ne isterim ne istemem. Her şeye kabulüm. Yani ölümü hesap ederek yaşanmaz zaten. Ben de zamanı gelince doğru insanla evlenirim vs. Gidipte paranoyak gibi bu ufacık hissiyata göre dizayn etmem hayatımı 😅😅
Doğru insandan kastın ne biraz da onu konuşalım😂kriterler neeler
Hissetmiyorum