Her sabah işe giderken işyerinin oralarda iki adam bana bakıp benim hakkımda konuşuyor. Bir tanesi işte buydu falan derken duydum. Tam anlamadım ne dediğini. İkisi de o günden beri yolumu gözlüyor. Suratlarına bakmıyorum. Tam yolum ordan geçiyor önlerinden geçiyorum mecburen. Bir tanesi bana bakarken boynu kopacak nerdeyse. Ben geçerken susuyorlar gidene kadar izliyorlar beni. Biri şarkı mırıldandı. Tanımıyorum etmiyorum hiçbirini. İlk defa geçen hafta gördüm onları. Onların da beni tanıdığını sanmıyorum. Dertleri ne benimle bunların? 🤔🤔
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ağızlara ni bir güzel s... ç bakışları seni rahatsız ediyorsa
Ne bakıyorsunuz diyeceğim cesaret edemiyorum bir türlü. Tam ileride bizim çalıştığımız yer çünkü. Sabah sabah olay çıkacak yoksa
Olay çıkarsa çıksın sonuçta bu seni rahatsız eden bir durum. ya da çalıştığın yerde patronun ya da bir başkasına bu durumdan bahsedip onların konuşmasını isteyenilirsin
Çok koruyorlar ya bizi. Bir kız arkadaş sosyal medyada taciz edildi kendi kurumumuzdan bir yetkili adam tarafından. bölüm müdürümüz bu olayı yaymayalım demiş. Başka bir arkadaş da rahatsız edilmiş o da kadına şikayet etti o sizin özel hayatınız dedi kadın
Ne sen nede bir başka kadın bu tarz seylere sessiz kalmamalisiniz. Eğer başka gideceğin bir yol varsa ordan git.
Servis her sabah onların beklediği yere yakın yerde indiriyor gidiyor. Ben de karşıdan karşıya geçerken onların ordan ordan geçmek zorunda kalıyorum hep. Uzaktan bile m. al gibi bakıyorlar karşıya geçerken. Sanki dağdan inmiş kız görmemiş gibiler. Takım elbiseli kibar görünümlü zamparalar.
Dediğim gibi guzargahi değiştirebilirsen değiştir. ya da cesaretini toplayıp gerekeni yapıp ağızlarına bir s... ç
Bu hafta evden çalışacağım. İki ay falan evde olacağım hatta. Bir daha oraya gidince öyle ağzıma düşecek gibi baktıklarını görürsem ne bakıyorsunuz diyeceğim. Bu olaylar maalesef dışarıda da karşıma çıkıyor. Sahilde dolaşıyorum. Oturuyorum. Biri geliyor oturabilir miyim dedi. Ben de azarladım. Az önce şurda oturuyordun dar mı geldi orası dedim. Peki dedi gitti.
Yapman gereken bu. Kadın ya da erkek ayrımı yapmamak gerekir böyle insanlar maalesef her yerde var. İyi insanlarda bunlar yüzünden görülmüyor bunlarla aynı kefeye koyuluyor
Evet buraya soru soran erkek üyeler oluyor. Sevdiği kıza korkudan açılamıyorlarmış. Sapık muamelesi görür dıye. Araya tanıdık ortak arkadaş vb. girmeden güvenilir olmuyor.
Aynen öyle maalesef. Çoğu kişi de yolda yürürken başı önde gidiyor yanlış anlaşılmamak ve rahatsız etmemek için
sevglerini göstermek
İki kazık kadar adamın sevgisi mi olur
Paranoya ediyor olmayasın
Ne paranoyası abi adamları görüyorum taa karşıdan karşıya geçerken bile hayvan gibi bakıyorlar. Yolum ordan geçiyor işe giderken. Direk suratıma bakıyor. Ben kaşlarımı çatarak üf püf yaparak geçiyorum artık ordan.
Eğer ileri boyutta asılma ise gizlice kayıda al onları. Elinde delil bulunsun. Dışardan çok mu çekisicisin, neden sana böyle davranıyorlar sence hiç düşündün mü
Dışarıda da aynı şeyler oluyor. Bir bankta oturuyorum yanıma gelip oturabilir miyim diyenler oluyor, nerelisin diyen oluyor muhabbet için aklı sıra ters cevap veriyorum ben de. Çok şükür boyu eli ayağı düzgün biriyim ama açık saçık giyinmiyorum. Yazın bile uzun kollu bluz gömlek giyen biriyim. Boya süs yoktur bende. Dikkat çekmeyi sevmem
Bizim işyerinin orada uzun boylu bir kız var. Şimdi senin yaşadıklarını yaşıyor. Fiziği gayet iyi biri, hergün rahatsız ediliyordu. Türkiye’nin her yeri böyle artık. Bahsettiğim kişiye aynı şeyi önerdim. Erkek kardeşin varsa o seni bıraksın.
Bunlar benim çalıştığım kurumun 300 metre gerisinde başka bir kamu kurumu çalışanları. Sabahları mesai öncesi kapının önünde dedikodu ederken kafayı bana taktılar. Servis oraya yakın indiriyor bizi. Ordan geçip ileride kendi binamıza giriyorum. İlk defa iki üç hafta önce gördüm onları. O günden beri benim geçişimi bekliyorlar. Biri şarkı mırıldanıyor öteki süzüyor. Sonra başlıyorlar dedikoduya.
Onlar ile sizin iş alanlarınız nedir? Neden seni inceliyorlar? Seni onlarda güzel gösteren bir yanın var mı sence
Onların Orası belediyeye bağlı bir kurum. Bende neden baktıklarını bilmiyorum ama yüzüme bakıyorlar. Dışarıda da yüzüme bakıyorlar hep. Ben öyle orası burası dışarı fırlamış daracık giyinen biri değilim. Uzun incecik sıradan bir kızım.
Ne desem bilmiyorum. Sıkıntı durum. Erkek kardeşin yok mu seni bırakacak işe?
Erkek kardeşim evli parklı çocuk. O gece çalışıp gündüz uyuyor bizimle de zaten yaşamıyorlar. Öyle ileri boyutta rahatsız edilecek durum olmadı ama beni ilk gördükleri gün biri ötekine işte buydu buydu derken duydum. O günden sonra gelişimi bekliyorlar. Uzaktan çaktırmadan suratlarına baktım tanımıyorum. Direk yüzüme bakıyorlar. Bayağı güzelmiş bilmemne derken duydum birini de.
Hım o zaman parmağınıza yüzük takın. Siz yine başınız yere baksın. Evlenelim biz seninle. Sözümüz olsun 😅
Eskiden yüzük takardım. Kızlar bu seferde dedikodu yapıyordu hakkımda. Öyle de kötü oluyor. Adımız çıkıyor 😄
Artık nişanlın var hayali karakter 😅 seni çok seviyor. Gerekirse iş yerine gelir. Çok pisleşebilir. Sorarlarsa eğer gerçeği söylersin. Güvenmediklerine ise söz verdiğim var dersin. Sözler üstü beni seven birisi dersin 😅
Giyimin nasıl, belki o yüzden bakıyorlardır.
Yazın bile bol etek gibi pantolon giyerim. Uzun kollu giyiniyorum
Ya bence polise gitmelisin. Ya da tanıdığın abilerin falan varsa haberdar et. Tacize dönmesin olay, Allah Korusun
Orası tenha bir yer değil. Kamu kurumu olduğum yer. Onların bulunduğu kurum da kamu kurumu. Bizimki onların binasının 200-300 metre ilerisi.
Rahatsız olmuşsun belli, polise gitmende fayda var, ya da işyerinde tanıdığın abilerin veya arkadaşın varsa gidip uyarı anlamında konuşabilirler. Yok olmaz dersen yazdığım gibi polise bildir
seksisindir
Ne seksisi be ben her zaman kapalı bol şeyler giyerim. Başım açık olsa da
Dikkat et bacı
Yüzlerine hiç bakmıyorum geçerken. Asık suratlı geçiyorum oradan. Üstelik kıyafetlerim son derece düzgün. Hep eteğe benzer pantolon ve uzun kollu bluz giyerim
Aşıklar
Kesin makara çıktı onlara. Dağdan inme gibi kız görmemiş sanki adamlar öyle bakıyorlar.
Şaka yaptım. Abazalar o yüzden. İnsan insana bakar yani gözü taklılır belki ama rahatsız edici olmamalı
Uzak durmaya çalış, malum ülkede pek de dğerimiz yok
Evet maalesef değerimiz yok. Çalıştığım kurumda kaç kız arkadaş müdür tarafından sözlü tacize uğramış. Adam instagramdan yazmış kızlara. Bizim müdürümüze geldi kızlar. Adamın dediği şu : Bu olayı yaymayalım arkadaşlar. Üstünü kapatmaya çalıştılar. Öyle kıytırık bir yer değil orası. Turkiye nin tanınmış finans kurumu burası. Okumuş Kravatlı sapıklar dolu.
Allah yardımcınız olsun.