Aylardır bi çıkmaza girdim yalvarırım yardım edin yalvarırım. Nolur okuyun akıl verin ben çok zor durumdayım?

Kuaföre çıraklıktan girdim işe girerken sorun yok dedim patronun her dediğine o bana vaatlerde bulundu ben ona 4 elemandık sonra para ayda haftada 50₺ ya da 100₺ verdiği için para sıkıntısı olmaya başladı yemek yok acıkırsa çok yoğun olursa simit alıyo geliyo ya da sipariş veriyor. O da bazen çok nadir hergün düzenli bi yemek molam yok hafta sonu gelinler olduğu için izin günü hiç yok. Neyse çıkmak istediğimi belirttim çıraklıktan girdiğin için yaz bitimine kadar çalışmak zorundasın dedi. Fikrin değişmezse yazın ortalarında haber et dedi. Bu arada ben nişanlıyım paraya ihtiyaç duyduğum için girdim. Binikiyüz alıyorum aylık bu kadar. Bunu biliyor. Fikrimin değişmediğini beyan ettim konuşuruz dedi konuşmadı. Elemanın birini kovdu üç kişi kaldık diğer ikisi okula başlayacağı için sen eleman bulana kadar burdasın zaten dedi bana fikrimi hiçe sayıp. Kayın pederim kalp krizi geçirdi onun yerine nişanlım kendi annemler yardıma işe gidiyor düğün yemeği dağıtıyorlar izin istedim yardıma gideyim dedim tamam hallderiz dedi o gün oralı bile olmadı. Bende mesaj attım her şekilde kendimi ifade ettim bi açık açık ben gelmeyeceğim artık demediğim kaldı ama bundan sonra onların yanında olmam gerek kendi ailem bana çalışma diyo işten ne zaman çıkacaksın diyo diyorum. Ses etmiyo hiçbişi demiyo sorun değil canım diyo o kadar ama ne sorun değil ben destanlarca açıklama yapmışım beni bir türlü işten çıkarmıyo. Ne hevesim kaldı ne bişeyim ne önceki gibi hayat enerjim nişanlım bile sıkıldı hergün dememden anlatmamdan ben şimdi görüldü attım. Ne diyeyim artık. Napayım vicdan azabı da çekiyorum bana diyo ki ben randevuları neye göre aldım çekip gitmek yok ben iki aydır çıkacağım diyorum alma mademmm diyemiyorum bi ben kalacakmışım da banane bul eleman madem yazanlar var diyo çalışmak için diyo şey yapmıyo. Şimdi ikinci gün dolacak ve beni yazmazsam arayacak. Ya elemanı bulup işi öğretip 2-3 ay daha çalışıp fırsat bulabilirsem dile getirip çıkacağım ya da şimdi akıl verin nolur yalvarırım sizeeee kurmak küsmek istemediğim için sabrettim hep ama böyle de olmuyor. Bana akıl verin bişi diyin.
Aylardır bi çıkmaza girdim yalvarırım yardım edin yalvarırım. Nolur okuyun akıl verin ben çok zor durumdayım?