Diğer Tahtakurusu insani isirir mi? niyeburdayimkiben Takip Et Xper 7 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Şu an oyle bir yerdeyim ve uyucam birsey yapar mi acaba sesi geliyo😱 Güncellemeler+1 yıl Iyyyy sesi geliyor cok fenayim dostlar Tahtakurusu insani isirir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. ısırabilir 0 0 Yorumla
Mertucarfb Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl O hayvan insan kanıyla besleniyor bu arada. Yani benim yüzümden panik olmanı istemem canım😅 0 7 Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Ya hayir hayir panik yaptirma bana Yorumla Mertucarfb +1 yıl Nasıl bir yer nereden sesi geliyor. Ama dediklerim doğru maalesef.. Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Ya nasil biliyor musun yatak cam kenarinda iste perdenin asili oldugu tavanda da tahta pervaz var ordan ses geliyo Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Sordum simdi ev sahibine iste tahtakurusu dedi Yorumla Mertucarfb +1 yıl @niyeburdayimkiben tamam camı falan aç çıkarmaya çalışsana onu yoksa uyuyamazsın. Gerekirse öldür😅 Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Aaa deme bana oyle seyler bak kasinmaya basladim Yorumla Mertucarfb +1 yıl Kaşıncak bir şey yok ya kalk çıkar onu. Nasıl uyucaksın korkudan Yorumla
Kaanbeydemenyeterli Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Evet ve kaşındırır fena birşeydir evi ilaçlat bence 0 2 Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Ev benim degil Yorumla Kaanbeydemenyeterli +1 yıl O zaman söyle ilaçlasınlar Yorumla
GelPcPcc Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Isırır 1 4 Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Isirmadiii Yorumla GelPcPcc +1 yıl Bu gece ısırırlar. Gece çıkıyorlar operasyona Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Bu gece eve donuyorum 😂 Yorumla GelPcPcc +1 yıl O zaman sorun yok Yorumla
Buzdan_Hayaller Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl böcekler alerji yapabiliyor 0 1 Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Yapma yaa alerjim var zaten
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Böcekler insana asla zarar vermez. 0 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl 70b değilsen korkma 0 3 Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl 70b derken Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Tahta göğüs yani Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Evet 70 bedenim.. Yorumla
Bacikardess Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Kız nası yatacan ben olsam kasınırım 0 3 Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Yatamiyorum zaten Yorumla Bacikardess +1 yıl Baba tarafınum koyune mi gittün yoksa Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Yok anne Yorumla
Bgdytn Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Kaşındırır 0 2 Yorumla niyeburdayimkiben +1 yıl Yukarda perde pervazlarini isiriyo ahsap ev Yorumla Bgdytn +1 yıl Sesini duyuyor musun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ısırabilir
O hayvan insan kanıyla besleniyor bu arada. Yani benim yüzümden panik olmanı istemem canım😅
Ya hayir hayir panik yaptirma bana
Nasıl bir yer nereden sesi geliyor. Ama dediklerim doğru maalesef..
Ya nasil biliyor musun yatak cam kenarinda iste perdenin asili oldugu tavanda da tahta pervaz var ordan ses geliyo
Sordum simdi ev sahibine iste tahtakurusu dedi
@niyeburdayimkiben tamam camı falan aç çıkarmaya çalışsana onu yoksa uyuyamazsın. Gerekirse öldür😅
Aaa deme bana oyle seyler bak kasinmaya basladim
Kaşıncak bir şey yok ya kalk çıkar onu. Nasıl uyucaksın korkudan
Evet ve kaşındırır fena birşeydir evi ilaçlat bence
Ev benim degil
O zaman söyle ilaçlasınlar
Isırır
Isirmadiii
Bu gece ısırırlar. Gece çıkıyorlar operasyona
Bu gece eve donuyorum 😂
O zaman sorun yok
böcekler alerji yapabiliyor
Yapma yaa alerjim var zaten