yanınızda bir kız arkadaşınızın üşüdüğünü görseniz ceketinizi ona verir misiniz hoşlanmasanızda yoksa bunu hoşlandığnz kişilre mi yaparsınız?
Cevabın nedir?
Kız olması önemli değil, yanımdaki bir arkadaşım olsun yine veririm.
Sık sık kız veya erkek arkadaşlarla atlarız motosikletime, turlara gideriz, gezeriz, bir yerlere birşeyler içmeye gideriz. Üşüdükleri zaman kendi üzerimdeki montu çıkarır onlara veririm.
Ben bana karşı saygısını koruyanlara her zaman destek çıkarım. Sanki dünyayı kurtarıyoruz, cebimizden para veriyoruz... Altı üstü bir mont veriyoruz. Zaten havada dondurucu bir soğuk olsa karşımdaki önlemini alır, montunu giyerde gelir. Serin havalarda bir müddet bizde idare edeceğiz bayan, ne yapalım?20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Böyle bir durumda
c12.haberself.com/res/haberself/120/3/38143_m.jpg
Yapılması uygun olan sevgili mevgili farketmez..
c10.haberself.com/res/haberself/26/4/38144_m.jpg42 Yorumla
+1 yılEski bir sevgilim vardı üşüyorum dedi çeketi verdi sonra otobüs geldi. Dediki ceketimi versene l*n dedi. Ağızımdan direk şu kelime çıktı ayrılalım hiç unutmam:D
02 Yorumla- +1 yıl
Dİrek ayrıldım:D 4 yıl önceydi çeketi kaliteli bişey olsa bari pazar malı çeketini istedi:S
Bizim arkdşlarımz üstümüzdeki ceketi alır 😄 @Lazzkiiziii53 Değil mi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
114Cevap
+1 yılAnkarali arkadaslar bilir ayazi pistir buranin
Birgun lafta romantiklik yapalim diye attik kendimizi kizilay sokaklarima tabiki cok muhterem kiz arkadasim guzel giyineyim derken kendini sonbaharda zannederek mevsime ters dusmus... yuruyoruz iste sokaklarda koca tepeye cikacaz manzaraya bakariz belki diye (bok var zaten manzarada) yerler buz hava soguk yagmur baslamis... yanimda sevgilim kutuplara düşmüş kanguru gibi titriyor tabi centilmenlik geregi cikartim parkami giydirdim ona ve o sekilde koca tepede 2 saate oturduk sirf o yagmuru seviyor diye tabi bu isin sonu bana 40 derece ates 1 hafta hastane olarak döndü ama insanin icinde 1 gram sevgi bile olsa birak ceketini kalbini soker verir...11 YorumlaYa bigün sevgilimle gidiyoruz ama kısın tam ortası, kafeye gidecez oradan da doğaçlama takılacaz. Ben buna sıkı giyin dedim bu salak kışın güneşine aldanmış gömlekle gelmiş, neyse kafe de oturduk falan saat 4-5 falan oldu kalktık dışarı bir çıktık kar neredeyse diz boyu, neyse bir yarım saat daha oturalım belki yavaşlar dedik, neyse yarim saat sonra bir çıktık daha da hızlanmış l*n baktım olacak gibi değil kızda da sadece gömlek var e daha 2 aydır cıkıyoruz. Dedim l*n karizma gideceğine hasta olurum daha iyi, bende deri mont vardı çıkardım buna giydirdim sıkı sarıldım yürümeye başladık. Bende de sadece gömlek var atlet falan da giymemism neyse bir 100 metre yürüdük ama ben buz gibi oldum titriyorum soğuktan neyse kıza çaktırmamaya çalışıyorum işte bir 2 km yürüdük bir alışveriş merkezine girdik sinemaya falan gittik çıkışta ben bunu eve bıraktım eve geldim Uyudun gözümü bir açtım 40 derece atesim var. Ondan sonra 1 ay hasta gezdim ama kesinlikle değdi
16 YorumlaVeririz tabi arkadaş veya sevgili farketmez :) @ɢuηѕηяoѕєѕ
118 Yorumla- +1 yıl
Bugun Bulustuk
Bana Ceketini
Verdi
Cok Utandım :)
@eartvn - +1 yıl
Hala Utanıyorum
Centilmenim :)
@eartvn - +1 yıl
Utangacım Yaa :)
@eartvn - +1 yıl
Begendin Yani :)
@eartvn - +1 yıl
Bende Seni
Teşekkür Ederim :)
@eartvn - +1 yıl
:) :)
@eartvn - +1 yıl
Hayır Degiliz
Cünkü
Bana
Bakmaz :)
@eartvn - +1 yıl
Ama
Görüşmelere
Devam
Edicez :)
7 kat yabancı olsa yine verirdim.
296 Yorumla- +1 yıl
Iste bu 👍👍
- +1 yıl
Rica ederim
hoşlanırım ya da hoşlanmam farketmez veririm centilmenliktir
18 YorumlaVeririz ya nolcak hint kumaşı değil ya centilmen insanız biz..
12 Yorumlailla sevgili olması gerekmez kız üşüyorsa ceketimide montumuda veririm
10 YorumlaHerhangi biri olabilir. Karşı cins olmasına gerek yok. Veririm.
10 Yorumla
+1 yılkız arkadaşım ya da hoşlanmamı bırak normal bir arkadaşım olsa da veririm
10 YorumlaDiğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadın erkek farketmez. İnsanlık namına ya da cömertlik adına her nasıl değerlendirilirse değerlendirilirsin veririm ceketimi ama gıcık aldığım zaman vermem :D bazı insanlar çok tuhaf çünkü
00 YorumlaDiğer konusunda 653 cevap paylaştı. bende kronik bronjit var üşüyünce hemen hasta oluyorum ama buna ragmen yanımda bir kız titrerken o çeketi üzerimde tutamam
10 Yorumla
+1 yılya dürüst olalım arkadaşlar... sevmedıgınız ınsana neden ceket vereceksınızkı? elınızden gelse bı kasık suda bogarsınız bıde ceket verırım dıyorsunuz! geçin bu ayakları... saçma bı soru
00 YorumlaVeririm niye vermeyeyim ki. Vermişliğim de vardır. Erkek arkadaşlarımı da üşüdüğü zaman ceketimi, montumu falan vermişliğim vardır.
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Veririm de motor ceketi. Hiç üşümez azıcık ter kokabilir :) Zaten yanımdaki kızda illa ceket olacağı için üşümez :) Bende Yarış Tulumu giyiyorum çünkü. Profil resmimdeki ceketi verebilirim yani :)
02 YorumlaDiğer konusunda 438 cevap paylaştı. Hoslanmadıgım kişilere de yaparım. bir erkek için Yapmak zorunluluk gibi birşey.. Hani otobüste yer vermek gibi düşün.
00 Yorumla
+1 yılKızların üşümesine dayanamıyorum be abi ben :D Ceketi veririm tabiki bide üstüne sarılırım üşümesin yani kız :D
02 Yorumla- +1 yıl
yani yawşamayla alakası bile yok sadece ısıtma amaçlı sarılırız :D
- +1 yıl
Tabiki kanka hahaha :D
Diğer konusunda 6,9b cevap paylaştı. 20 Yorumlabende 2 opsiyon var
1-) İnsanlık
2-) Aşk
önce insanlık gelir.10 Yorumla
+1 yılüşüdüğünü hissedersem çıkararır omuzlarına asarım :)
00 YorumlaSonuşta arkadaş demişsin tabiki veririm , bide kız olunca cömertlikte sınır tanımam (:
00 Yorumla
+1 yılFarketmez benim için kim olursa olsun hangi cinsiyetten olursa olsun ceketimi gene veririm bazen bazı değerler vardır insanların unuttuğu vede unutulan nemi o insanlık
00 Yorumla
+1 yılUsuyorsa erkek arkadsima da veririm teyzeme de anneme de insaniz biz
10 Yorumla- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılCeketin kalitesine bağlı.
Geçenlerde zara'da deri ceketlere bakayım dedim.
879 tl
Öldürseler vermem :)
Babam istese vermem la o derece :)00 Yorumla
+1 yılKankam olaydı vermezdim üşüsün biraz kıvransın ondan sonra verirdim :D:D
12 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılgeceleyin bile 3 yorganla uyuyan bir insan olarak hayatta vermem :)
10 Yorumla
+1 yılherkeze ceketimi verirdim ( bay bayan genç yaşlı ) fark etmez...
00 Yorumla
+1 yılVeririm normal cok donsa zerre hissim olmasa da veririm illa florting bir durumda değil tabi ;)
00 Yorumlamal mal entare giycegine sabah kalın giyseymiş donsun ki bida yapmasın derdim :D
10 Yorumla
+1 yılGenelde uğraştıra uğraştıra sonunda zorla giydiririm. Ne garipsiniz
04 Yorumla- +1 yıl
gentleman'mi? kızı üşüten kazmalarda mı var artık?
- +1 yıl
cekeet vaaar ceket var cekeeet...
Merak ettim benim için ölürmüsün ulennnnnn :D dermişim şaka yaptım tabikide :D soruya gelelim :D @fhelp
02 Yorumlakarşılıksız hiçbişey vermem, onun da bana bişey vermesi lazım :D
01 Yorumla
+1 yılVeririm hoşlanmama gerek yok , tabi kezo bir tipse vermem :D
05 Yorumla- +1 yıl
Kezban , erkek gibi konusan , apaçi gibi takılan , küfür eden , kendini dünya güzeli sanan vb. Değilse her erkek verir hoşlanmaya falan gerek yok , kendını tatmın etme
- +1 yıl
kız ağlamaktan kör oldu , susar mısın?
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇeket ne ki ben palto kazak ne isterse çıkartır veririm kimse soğuktan ölmesin ölem ben ölem ben kurban olam sana ben :))
00 YorumlaDiğer konusunda 5,5b cevap paylaştı. Ceket-mont varsa veririm. :) Bir şey yoksa ikimiz beraber üşürüz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 Yorumla
+1 yılferidun düzağaçtan lavinya şarkısını bile çalarım sen ne diyon.
00 Yorumlahoşlanım hoşlanmayım farketmez ceket köpeğeee olsun
00 YorumlaDiğer konusunda 640 cevap paylaştı. sevmediğim biriyse ve üşüyorsam vermem ama sevdiğim biriyse canı sagolsun :D
00 Yorumla
+1 yılVeririm vicdanlı insan verir erke bayan fark etmez üşüyorsa veririm hırkamı ceketimi
00 Yorumlayanımda herhangi bir kız üşürken o 10 kat ceket de olsa ısınamam ben illa vermem lazım
10 YorumlaDiğer konusunda 481 cevap paylaştı. Çok verdim. Hatta buz gibi soğukta kendim titrediğimi ama belli etmediğimi biliyorum:) şekil olsun dıye kollarımı falan sıvamış bile oldum :))
00 YorumlaYanimda hep birileri usuyo nedense:)) kim olursa veririm sorun olmaz..
01 Yorumla
+1 yıltanımadgım bir kıza vermiştim bir kere :)) kız aldı gitti ya... deli
04 Yorumla- +1 yıl
aslında kız istedi diyelim :) durakta ben kız ve kızın bir kız ark vardı :) üşüdüm keşke ceketini versen dedi... bende ne demek dedim :) giderkende beni bir daha görürsen yemek ısmarlarım tşkler dedi ceket benim oldu dedi aldı gitti ya :) kızlar deli walla şunu bir erkek yapsa olay olur
- +1 yıl
üniversitedeydim... son sınıfta... göremedim :)) ama çıkcak bigün karşıma... yüzünü kazıdım hafızama dedim benden kurtuluş yok ddim... kim olursa olsun yanında kocan olsa bile yanına gelcem dedim :)) güldü kız delsin dedi :) sensin dedim bende
+1 yılBen hoslansam hoslanmasam veririm sonuc olarak üşümüş yani bayan olmasıda sart değil ben üşüdüyse erkek arkadasımada veririm üşümüyosam üşüyosakta sırayla giyeriz. Paylaşmak güzeldir.
00 Yorumla1milyonluk arabamı veririm ceketimi yine vermem.
-Murat Boz00 Yorumlainsanlık bizim içimizde ölmedi tabi ki veririz ama kıza da sorarım niye kalın giyinmedin diye
00 YorumlaVermem bir dene ceketim var şimdi onuda harap felan eder..
00 Yorumla- Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılBen veririm fark etmez hoslanip hoslanmam insanlik oo
00 Yorumla
+1 yılla n niye veriyim deli miyim ben erkeklere abaza muamlesi yapan kızlara günahımı bile vermem
05 Yorumla- +1 yıl
yok yok o niyetlen değil anlatamadım öyle bir durum değilde başka bişey olsa abazaya çıkar adın konuşmayı denesen dahi yürü git be salak derler enazından onun için ne ceket verir centilmen olurum nede muhattap DDD:
- +1 yıl
o ayrı iş canım şimdii ne bilim kızlara karşı bir nefretim var her nedense yani demem o ki velevki verdim :DD: kız olduğu için vermem sanırım erkek olsa veririm :DD
- +1 yıl
ASLINDA VAZGEÇTİM VERİRDİM SANIRIM AMA SADECE MİSSPAPRİKA YA :))
hertrlü veririm yani sevmesem bile bir centilmen olarak kıçım donsa bile yanımdaki kızın üşümesine göz yummam :D
00 Yorumlaayıp ediyon türk erkeği herzaman yanındaki kızı koruma içgüdüsüyle hareket eder
01 YorumlaHoşlaniyorsam, Evet.
Hoşlanmiyorsam, tabikide Hayir. Sonuçta inceci giyin demedim :)028 Yorumlahoşlanmadıgım kız yanımda olmaz zaten :) verırdım üşümesin yazık :)
00 YorumlaEvet yaparım herkese. hoşlandıklarıma da arabanın kapısını açar buyrun hanımefendiii derim :))
00 Yorumla
+1 yılTanimadigim biri bile olsa verirdim ceketi kabul etmezde zorlardim yani :) tanidigima vermem :))
00 Yorumla
+1 yılCanımı bile veririm sevdiğime ceket ne ki kurban olsun l*n
00 Yorumla
+1 yılAyrım yapmadan hoşlandığım ya da hoşlanmadığım diye düşünmeden tabiki de verirdim.
00 Yorumla
+1 yılBu bu insanlık ve olması gereken bir davranıştır bnce cevap yani tabiki veririm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabikikim olursa olsun veririm üşüyeni gördüğümde içim acır normal olarak
10 Yorumlahoslanip hoslanmamam onemli degil deger veriyosam veririm
00 Yorumla- Devamını Gör (69)
Devamını Gör(114)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026