Tatil dönüşündeyim ve şu an Afyon dayım. Afyon, Büyük Taarruz un ; en şiddetli yaşandığı şehirlerden birisi. 26-31 Ağustos'un en kanlı çatışmaları Afyon - Kütahya hattında yaşandı. Şimdi Atatürk düşmanları diyor ki ; büyük taarruz yalan, çünkü Atatürk Ağustos sıcağında palto giyiyor ve palto giymesi bile taarruzu yalanlıyor 😂 "
Şimdi, Afyon ve Kütahya merkezi, akşamları oldukça serin. Bu durumda Taarruzun yönetildiği yüksekliğin, çok daha soğuk olması lazım. Çünkü iç Anadolu burası. Sert karasal iklim, hakimdir iç Anadoluda! . Yani akşamlar, karasal iklimin sonucu soğuk olur. Bir de 100 yıl önce, çok daha serin olması lazım. Zira Zamanla, küresel ısınma nedeniyle ; sıcaklıklar artar. İşte bunlar, öyle bir cahil ki ; böyle saçma sapan yorumlar yapıyorlar. Atatürk düşmanlığı, her türlü saçmalığı söyletiyor bunlara
Şimdi, Afyon ve Kütahya merkezi, akşamları oldukça serin. Bu durumda Taarruzun yönetildiği yüksekliğin, çok daha soğuk olması lazım. Çünkü iç Anadolu burası. Sert karasal iklim, hakimdir iç Anadoluda! . Yani akşamlar, karasal iklimin sonucu soğuk olur. Bir de 100 yıl önce, çok daha serin olması lazım. Zira Zamanla, küresel ısınma nedeniyle ; sıcaklıklar artar. İşte bunlar, öyle bir cahil ki ; böyle saçma sapan yorumlar yapıyorlar. Atatürk düşmanlığı, her türlü saçmalığı söyletiyor bunlara
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ataput kürkü nerden buldu millet açlıktan ölüyor!
ya haini seni.. Alayınızı, yeniden denizden dökeceğiz. Yunanlar, çok fazla * bırakmış burada
Türkler kendisini yenilmez hissediyor bu kocakarı masalları sayesinde...
Hiçbir olayları olmadan kendilerini arşta görüyorlar maalesef.
Sen denizi boş ver soruya cevap ver.
Anca engellersin zaten verecek cevap yok sizde.
Ben ne akpliyim ne de bir ideoloji sahibi; Sadece doğru gördüğümü söylüyorum.
Osmanlıcılardan farkı yok kemalistlerin...
Bu zafer gerçek. Zira Yunanları nasıl denize döküldüğü ve verdiği leşler de gerçek.. Siz vatan hainleri, Yunan manasını istediniz. Biz de buna izin vermedik. Tüm hıncınız, bu yüzden.. "Kadir Mısıroğlu deldi mi ; keşke Yunan galip gelseydi ama şeriat gitmeseydi " diye? Siz de bu hainin, hain öğrencilerisiniz. Şimdi de ülkeyi, şeriat getirerek bölmek istiyorsunuz. Ancak Gençlik, kemalist laik yetişiyor. Bu yüzden de Afganistan, suriye ve Pakistan' dan 15 milyon kaçak şeriatçı takviyesi yaptınız. Ama bunlar tutmaz! Türk milleti, ermeni ve rumları gönderdiği gibi ; bunları da gönderir ve ABD nin Bop projesini, kıçınıza sokar! Ayrıca TSK da kemalist. Nasıl yok edeceksiniz Türk milletini? Padişah Vahdettin de koltuk benim diyerek; Türk milletini yok etmeyi denedi ama İngilizlerle birlikte kaçan kendisi oldu.. Kolay mı lan bizden vatan almak? Vatan haini sizi.
Kes sesini popcorn müridi arapperest seni
Önce okuduğunu anla ben ne akpliyim ne de müslüman.
Aynen abd ülkenin içine etsin göreyim sonra sizi...
Açıkçası ben yunan himayesi de bir şey de istemiyorum ama sizin mal olduğunuzu ve bunu hakettiğinizi biliyorum.
Anca lafta varsınız, saçma sapan "destan"lara tutunup yaşıyorsunuz...
Ha sen içimizdeki ABD ajansın. Merak etme, Vietnam 'daki benzer yenilgiyi alacaksınız. Türk milleti, Vietnam gibi ; Kahraman bir millettir. Vietnam' daki kaybınız korkunç. Aynı kaybı, yaşayacaksınız!
Sana cevap vermek istemiyorum ama daha önce de belirttim hiçbir ideolojiye sahip değilim ama siz maymun zekasındasınız görünen o ki...
Aynen sallasınlar 2 tane nükleer gör ebennkini
Nükleer silah sallamak, o kadar kolay değil.. İşine yaramayan bir ülkeye, nükleer silah atarsın. Bu topraklar, ABD ye de lazım. Bu yüzden, karadan almaları lazım. Bunu alacak yürek de ABD de yok.. Zira Rus ordusu gibi, ne kadar beceriksiz savaştıklarını; Vietnam 'da gördük. Bir de ABD, Türkiye' yi işgal ederse; İran VE Rusya, sessiz kalamaz. Zira güvenlikleri, riske girer. Bir de İkisi de nükleer güç. Yani mecbur, Vietnama verdiği desteği verecekler ve siz de büyük hüsrana uğrayacaksınız. Aksi halde ABD önderliğinde kurulacak şeriat devleti ; iki iki ülkeyi de tehdit eder ve bu riske girip sessiz kalamazlar. Sadece nükleer güvenliği, verse bile yeterli olur.
Bu topraklar neye göre lazım Abd'ye Siyonist üstadı mısın, nereden biliyorsun?
Zengin maden ve tarım rezervleri var. Geleceğin ısı Madeni Toryum' da en fazla Anadolu ' da. Bir de İsrail ve Yunanistan, bu toprakları istiyor. İkisini de memnun etmek için ; daima ülke vermek zorunda. Nükleer silah kullanırsa, yaşanamaz hale gelir..
İşte o kadar canımsın. Ben, oynanan büyük oyunu görüyorum ama ikinci Vietnam faciasını yaşayacaklarını da görebiliyorum.
Geleceğin şusu busu yok, masal hepsi! Görmüyor musun zaten savaş çıkacak.
Öyle bir savaşta kim ipler türkiyeyi...
İnsanların da kafası bir yere kadar çalışıyor neyse...
Net bir şey; Dünyayı yönetenler ne planlarsa büyük ölçüde o olur bunu unutma!
100 yıl önce de olur diyordunuz ama kaçtınız. Vietnam ' da da olur dediniz ama oranda da kaçtınız. Öyle her şey, beklenildiği gibi gitmez. Gücünüz ancak, vatanına bağlı olmayan ülkelere yeter.
100 yıl önce ne oldu haberin var mı?
Ulus devletlere geçilmesi gerekiyordu, demokrasiye geçilmesi gerekiyordu geçildi.
Atatürk de bu planın parçası ve neden kimse bu kadar değerli adamı öldüremedi?
Görevi bittikten sonra öldü?
Yok öyle bir şey. Sevri dayattınz, ama alamadınız. Lozan 'da da dayatamadınız. Daha sonra da kürt ayaklanmalar çıkardınız ve başarısız oldunuz. Sen, ABD ci gibi gözüken; dinci sin. Amacın, Atatürkü dış güçlerin ajanı gibi göstermek yapmak ama tutmaz! Atatürkün, mason doktorları tarafından da nasıl öldürüldüğünü de iyi biliyoruz
Karaciğerin bilerek, civa zehri verdi ; mason doktorlar. Karşında, eğitimli bir zafer partili var. Sen hayırdır? Meydanı boş mu bulmayı bekliyordun hain seni?
Ben hiçbir şeyci değilim ama Mason say :)
Peki neden doktorlar veya herhangi biri önceden öldüremedi?
Sen benim hakkımda hayal kurmaya devam et...
Sadece laftasın yok şöyle yok böylesiniz falan cevap yok...
Aynen mason doktorlar çıkıp açıklama yaptı sonra ve dediler; Neden daha önce düşünemedik :)
ÇÜNKÜ Atatürk, masonların eline hasta iken geçti.. Çevresi masondu ve mason doktorlara emanet edildi. Atatürk, her şeyi fark etmişti ve "beni Türk hekimlerine emanet edin" demişti ama iş işten geçmişti. Bu sitede, tüm bilgiler mevcut.
www.google.com/.../ataturku-masonlar-oldurdu-1938i-neden-buyuk-kurtulus-ilan-ettiler-3509388
www.kitapyurdu.com/.../338748.html
Bu kitapda da masonların, Atatürkü nasıl adım adım zehirlediği;delillerle birlikte iyi anlatılmış. Uff fena bozuldun değil mi? Meydanı, sen itlere bırakır mıyız zannettin?
Aynen birisi kitap yazınca doğru oluyor her şey tabii
Mısırlıoğlu danglagıda yazıyor ona bakarsan...
Lan ayrıca masonlar kendini niye ifşa etsin nasıl bir malsınız ya...
Kitabın masonları temsil ettiğini nereden çıkardın ayrıca?
Aha, kadirci bir dinci olduğunu : itiraf ettin. Kitap, belgelerle yazılmış. Ama senin gibi dinci emperyalist vatan hainlerinin beyni almaz. Engellendin
offf baydi bu sorular artik
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!