rüya icinde rüya görüp uyanınca yine bi rüyanın içinde olmak... kaç rüyadan uyandım bilmiyorum 3, 5, 8, 10? belki daha fazla bağırmaya çalışmaktan yırtılan boğazım, doğrulmaya çalışmaktan ağrıyan karnım... uyuyacağıma dayak yeseydim diyorum şimdi size de oluyo mu bu?
Bende olmuştu rüya görüyordum sonra uyandım, dışarıda kar yağıyordu sonra içerisi karla dolmaya başladı sonra bir daha uyandım yaz ayında olduğumu hatırladım
Sık sık gördüğüm rüya biçimidir kendisi. Çok hayalperest bir insan olduğumdan hemen hemen her gün rüya görüyorum zaten ve rüya içinde rüya olayını da sıklıkla yaşıyorum. Gerçekten psikoloji çok mühim bir şey insan için, psikolojinin de etken rolü fazla bu durumda
Seninle isimden aşk uyumu testi yaparken birden Orhan Hoca'nın, "Zeynep! Sırat-ı Müstakim'i açıkla.!" demesinden daha travmatik başka bir seçim olamaz hayatım bencee
Bir kere rüya içinde rüya görmüştüm Rüyamda ölen babannemi gördüm dedimki ona hani sen ölmüştün sonra kalktım gibi oldu yatağımdaydım meğer oda rüyaymış