+1 yılŞimdi bunu kompleks yapmayın. Güzel olup olmama meselesi değildir. Eğer sizden hoşlanmadıysa bu onun ruh haline hitap eden bir insan olmadığınız içindir. Yoksa internet üzerinde çirkin tabir edilipte, çok yakışıklı çocuklarla birbirine aşık olan bir sürü insanda var. Yani siz onun doğru insanı değilmişsiniz demek ki, bunu güzellikle bağdaştırmayın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
yahu bayılıyorum bu saçma türk filmlerine askasf ayrıca hiç umursamamalısın bırak naparsa yapsın biz erkekler bazen kendimizi bişey sanıyoruz ve hepimiz olmasakta çoğumuz aynıyız yalan söylemeye gerek yok diyi miii
16 Yorumla
Soran+1 yıl:)) ben de bayılıyorum çok salakça:) haklısın yapcak bişey yok
Soran+1 yılyok ya bana yakışmaz Allahından bulsun
Soran+1 yıldün attım. girmiştir muhtemelen
+1 yılAynısı bana da oldu.. Buradan bir üye için. Düşüncesi fikri hoşuma gitti zattın.. Ben onun tipine takmamışken o benimkine taktı herhalde. .
Hergün yazan adam kayıplar da!110 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya:(gurur kırıcı dimi
- +1 yıl
Evet hemde çok.. dedimki ne kadar olgun çok güzel düşünüyor. Adama resim gönderdik. Düşünme şekli değişti. Neyse.. Kendi tipine baksın. 18 yaşında kızlar asilinca bir yeri kalkıyor, kendini bir halt sanıyor :)
Soran+1 yılgizli dertleşmek isterdim senle ya:(bişi de sorardım:(ama ikimizde gizliyiz. neyse haklısın biraz olgun düşünmek lazım ama bir bayan için zor beğenilmemek
- +1 yıl
Ben seni beğenmişim sen kimsin be diyesim var:)) Yaz istersen, ooof dertleşesim çok var:))
- +1 yıl
Ya bu adamların hepsi ayni heralde. püh.
- +1 yıl
Bence bizim adamlar aynı :D
Soran+1 yılkızlar whatsup da grup oluşturalım:):)
- +1 yıl
Kızlar bende katılıyım ne olur :) bir pislik ifşa edesim var :)
Soran+1 yıllazz kızıı seni mi beğenmemiş. ne kadar şekersin ya bırak bunlardan köy kasaba olmaz ya
- +1 yıl
Bıraktım gitti dönerse benim dönmezse yine benim:D
Koydum onu kafaya da:D
@LoresiiMaa , senin canını kim acıttı ablası :D
Diğer konusunda 10b cevap paylaştı. https://i.hizliresim.com/Dk77P6.jpg
Cok üzülürüm70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
neden üzüyorsunki kendini kimseye begendirmek zorunda degilsin bir insan herşeyden önce iç güzelliğine bakmalı we asla çirkin insan yokdur üsteleme boşwer kafanada takma deger weren önemseyen her harukarda önemseyip begenir deger werir degmez insanlar için üzülmeye degmez..
00 Yorumla
+1 yılBen asla keşkelerle yaşamadım ne hissettiysem söyledim yaşattım olmuyorsa da zorlamadım. Dünya da olmuş insan sayısı 7 milyar! hayat devam eder fakat yollar ayrı şekilde... / Mutlaka her topal satıcının bir kör alıcısı vardır üzülme salla hayat devam ediyor ,)
Zaman herşeyden çok değerli bunu unutma
Sevgiler
ESMER!00 Yorumla- Diğer konusunda 383 cevap paylaştı.
+1 yılsaygi duymak lazim. aynisini sende yapabilirdin begenmedigin killi bidik birisi ciksa karsina ne yapardin acaba :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkurtulmanın yolunu arardım da ölü taklıdi yapmazdım
- +1 yıl
secenekler arasinda "hic cevap vermemek" buda var.
Görgü kurallari geregi yaptigi etik degil. (haklisin bu konuda)
kadin dedigin güclü kudretli olmali 4 saat - 1 gün bu tip basit seylere (degersiz yapmacik kisilikli kisilerle) kafasini yormaz. Sende uzatip Gûndeminde tutma. "Kisisel önerilerimi belirttim" üzulmeyin. Saygilar.
+1 yılYeminle aynı durumdayiz bir foto attim bende ses yok. Hayır kendi yakışıklı olsa tipsizn teki. Ben gerçekten begenilen biriyim şok yaşadım resmen cirkinmisim gibi. Serefsiz bunlar ya.
18 Yorumla
Soran+1 yıl:)) aha yalnız değilmişim:)
- +1 yıl
He bide tanistiktan ne kadar sonra resmini gosterdin? Bide numaranı verdin mi?
Soran+1 yıl1 hafta falan konuştuk. telefonda da konuştuk. fazlası olmazdı. en azından erken oldu. sen
- +1 yıl
1 ay konuştuk biz burdan tanışmıştık 1 ayn sonunda numarasini verdi mesajlastik sadece whatsapptn. Ama hergün hergün konuşuyorduk ya hoslandigina ikna olmstm hatta dediklerini buraya yazmstm yaptıklarını falan herkes yüzde yuz hoşlanıyor teklif yakın bilmem ne. Pehhh giden gittiiii.
Soran+1 yılfotonu paylaşınca mı bozuldu olay? bu erkekler sığ ya. konuşursun konuşursun seni görünce sanki o konuşulanlar kuş olur uçar
- +1 yıl
Aynen ya diyorum hiç mi gelmiyorum aklına ya o kdr sey yaşadık. inanır mısın unutmaya çalışıyorum pat onun bana attığı bir şarkı bir resim ya da ettiği bir söz geliyo aklıma hobaa hersey başa. Anlamıyorum bir tek ben mi yaşıyorum bu duyguları. Madem fotoyu görüp bu kdr degiscektn bastan ona gore konussydin önce kendine alistirip sonrada bilmiyorum ya ben mi fazla büyüttüm gözümde. adam sandım ben bunu ya.
Soran+1 yılgercek hayatta bunu yaşasan emin ol böyle sonuçlanmazdı. sanalın ciddiyetsizliğinden geliyor bu. mesela benim 3 sene boyunca her şekilde sözlü kameralı görüştüğüm biri oldu. en sonunda çıktı geldi. en azından bunu haketmiştik.3 sene demek dile kolay... göründüğümden daha güzel olduğumu falan söylemişti, sürekli kavga ettiğim adam sürekli elimi öpüp duruyodu. bu sefer de ben istemedim. anladım kı aradığım şey bu değilmiş. demem o ki aslında yaşadığımız bir boşluk. gerçek değil zaten
- +1 yıl
Aynen öyle yani çok dolu olduğum zamanlar aklıma gelmiyo ztn ama gece kafamı yastığa koyduğumda direk o. Ya da kendimi çok yalnız hissettigim zamanlar. O benden daha tecrubeliydi cook kız arkadaşı olmuş o yüzden baglanmamayi kendini kontrol etmeyi biliyomus ya da bir kizin duygularıyla nasıl oynancagini hassas yönlerini.
+1 yılBen de burdan birine foto attım. tamamdır dedi.. foto tamamdır ne demek lann biri izah etsin.
Çirkinsin lafının yeni versiyonu demekki sgjdgf
O çocuk da benim gibidir belki de :p06 Yorumla
Soran+1 yılhmm ok tamam gibi bişi olmuş o:))
- +1 yıl
Yani? İzah eder misin tam olarak?
Soran+1 yılyani hoşuna gitmemişiz kanka zorlama işte
- +1 yıl
Heh işte bunu bekliyorum. açık konuştuğun için sağol :)
Soran+1 yılkötü hissetmedin mi
- +1 yıl
İnt de sorun etmem. ciddiye aldığım bir mecra değil.. Hiç kompleksim yoktur.. ama reelde olsa biraz üzülürüm tabii..
+1 yılBen de bir kızı öyle beğenmemiştim. Ama kız bildiğin baya kötüydü. Ben çok tipe bakmam biraz beğensem yeter.
047 Yorumla
Soran+1 yılbaya kötüydü derken. mesela nasıl baya kötüydü. onu merak ettim şuan. acaba ben de mi öyle geldim. ama imkansız
- +1 yıl
Ben seni görsem çok net söylerim beğenmediğim foto postala bir tane meraklandım :D
- +1 yıl
Kızda 1.50 boy 60' tan fazla kilo olunca...
Saçlarını da beğenmedim yüzü de güzel değildi. - +1 yıl
Bak 1.50 boyu 45-50 kilosu, güzel yüzü olsaydı olurdu. :D
Soran+1 yılelbette kusurlarım var, ama ben iyiyim. kötü değilim
Soran+1 yıl166 olup 45-50 kilo olsa olur muydu. yüzü de iyi bee
- +1 yıl
Olurdu. Ama ben biraz daha balıketli gibi seviyorum. Zayıf da olsa problem değil :D Kumral ya esmer daha çok severim. Sarışınlar çok çiğ geliyor :D
- +1 yıl
Bu siteden kız düşürmeye uğraşıyorum ben de. Kimse gelip beni beğenmedi ama ağlamaklıyım şu an :D:D:D:D
Soran+1 yılzayıf ama geleceğe yatırım ya:)) kolay gelsin kanka inş düşer biri
- +1 yıl
Sence nasılım sormadığım kişi kalmadı sana da sorayım :D
Bir şey diyeceğim istersen fotoğrafını mesaj olarak atabilirsin gerçekçi yorum yaparım. İstemiyorsan sorun değil tabii.
Soran+1 yılfena değilsin bakışları canlandır, biraz gül yeter
- +1 yıl
Gülemem ki ben. hem fena değilsin birinin hoşlanması için yeterli değil :D:D
Soran+1 yılevet yeterli değil içini doldurman lazım. dışını değil. gül ayrıca niye gülmüyomuşsun
- +1 yıl
Yakışmıyor :D
Soran+1 yılyanılıyosun. sadece yakışanlar gülsün diye bir şey yok. gülmek karşındaki insanı da güldürür. ikiniz gülünce dünya güler. çok yakışır. herkese yakışır emin ol
- +1 yıl
Bazı kızlar çok yakışıklı buldu beni ama gelip de tanışmak istemedi kimse. O kadar da yakışıklı değilim nasıl o kadar beğendiler ona hayret ettim açıkçası :D:D
Soran+1 yılsenin içini doldurman lazım bence. hobiler, genel kültür, hoşsohbetlik, kibarlık, komiklik, centilmenlik vs vs. her şey tip değil. mesela benim bir arkadaşım vardı tipsiz yaaa dönüp sümüğünü bile atmazsın. ama o kadar bilggili ki. onun gibisin tanımadım daha. tekti mesela. sen de öyle ol
- +1 yıl
Benim de az çok genel kültürüm var öğrenciyim okuyorum. Çok sessiz, çok sakinim böyle sert mizaçlı da değilim.
Kızlardan yana şansım hiç olmadı.
Soran+1 yılsessiz olunca olmuyo işte. girişken olmak lazım. ben de sessiz kendi halimdeyim ve yalnızım. bu sonuç. değşmek gerekiyor
- +1 yıl
Senin yaşın 25' ten de büyük sanırım. Yaş aralığın doğruysa.
- +1 yıl
Ama kızların sadece "güzel" olmaları yetiyor bence. Gelip yanaşan zaten erkekler.
Soran+1 yıldeğil.
e ozaman ben çok çirkinim:)- +1 yıl
Görmem lazım bilemem gerçek yaşın peki :D
Soran+1 yılboşver:)
- +1 yıl
Gel bana bir mesaj at asılmam sarkma valla bak bir yardımcı olmak geldi içimden :D
Soran+1 yılfoto atmam sana unut bunu
- +1 yıl
Bana atmazsın öyle mi yani bana özel tavır bu. Tamam :/
Soran+1 yılönüme her gelene atmıyorum. o kişiyle uzun zamandır konuştuk
- +1 yıl
Sadece merak ettiğim içindi.
Ya madem ben de facebooktan falan tanışayım birileriyle. Sevgili bulma siteleri va rmı?
Soran+1 yılüff:D
- +1 yıl
Burası nasıl bir ülkeyse öyle sitelerde %90 ı erkek %10 kız ama o %10 luk kısımdaki kızlarda fake. Çok zor ulan. :(
- +1 yıl
Sen anlamıyorsun galiba feci yokluktayım :D Hiç olmadı hiç 1 tanecik bile.
- +1 yıl
Burdan da tanışmak isteyen bir oldu kız tesettürlü çıktı ben bir şey yaşayamam onunla olmaz :D
Soran+1 yılbenim de olmadı sayılır. ben de üzülüyorum da napalım yani
- +1 yıl
Ben üzülmüyorum ölüyorum.
Soran+1 yılben de ama napalım yani sen söyle. olmuyorsa olmuyor yapacak bişey mi var. böyle ortamlarda gerçek değil biliyosun
- +1 yıl
Yaşını bile söylemedin ki onu merak ettim asıl ben :D Kafaya takılacak bir yaşta mısın sevgilin olmadığı için?
Soran+1 yılevet geç kalmışlığım var. ergen gibi takmasam da yetişkin gibi kafaya takıyorum işte:)
- +1 yıl
Valla benim kafaya taktığım biraz da cinsellik hiçbir b*k yaşayamadım sağda solda taytlı, minili kız görünce deliriyorum. Ağlayasım geliyor...
Erkeklerin çoğu da böyleyken siz neden yargılıyorsunuz bizi ona da anlam veremedim. Cinsellik birçok erkekte duygusalığın bile önündedir.
Soran+1 yılseninki daha çok ergence olmuş o zaman. olaya salt cinsellik boyutuyla bakma mesela. ağzın sulanmadan önce bir de düşün. geniş bir şekilde her yönüyle düşün. her gördüğün kıza dibinin düşmesi sana yakışıyor mu, ya olsa nolucak 3 dklık bir zevk için, ilerde birini çok sevdiğinde ya ona haksızlık ediceksen... bunları da düşün
- +1 yıl
Yok bence ergenlikle alakası fizyolojik bir ihtiyaç sadece. Erkek yaşamalıdır çok tuhaf bir zihniyetim var ama böyle...
Soran+1 yılhe biz yalnız olan kızların canı yok zaten dimi. dar düşünüyorusn
- +1 yıl
Olsun sizde irade var :D:D
Soran+1 yılsizde de olsun
- +1 yıl
Yetiştirilme tarzımız böyle, bize de baskı yapılsaydı salınmasaydık meydanlara...
Oğlum pipini göster denilmeseydi bak erkekler de korkarlardı cinsellikten o zaman.
Soran+1 yılbir yaşa kadar insan bulunduğu ortamdan ibarettir. ama bir yaştan sonra kendi elinde... sen işine geleni tercih ediyosun. sadece sıradan bir erkek gibi davranıyosun olay bu
- +1 yıl
Eskort fahişelere para bayılacağım mecburen bu işi bedavaya getirmek isterdim ama Türkiye şartlarında zor utangaç erkek için.
Ben kendimi beğenmiyorum , başkasının da beğenmemesi normal olabilir.
Kişi kendinden bilir işi:)
Sen beğen kendini , yeter.03 Yorumla
Soran+1 yılben beğeniyorum taki böyle şeyler oluncaya kadar:)
- +1 yıl
Sen kenidini begenmiyosun biz olelim sayı şekey :)))
Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. 00 YorumlaSüslenerek güzel mi olunuyo güzel değilsen süslenilsede bir işe yaramaz. Senin için demedim:) Merak ettim seni:)
00 Yorumla
+1 yılSeni görmeden bunu nerden bilcez 😄 yani öyle bir şey yaptıysada terbiyesizin tekiymiş
013 Yorumla
Soran+1 yıldimi insan olan yapmaz
- +1 yıl
Aynen öyle ben anlaştığım insanın güzelliğine asla bakmam dünyanın en çirkinide olsa beni mutlu ediyorsa dünyanın en güzeli odur benm için insanlar yaramaz artık
Soran+1 yılama bu doğru değil ya, o da böyl edemişti:)
- +1 yıl
Beni tanımadığın için onunla kıyaslıyorsun benm için doğru bu kimi sadece lafta der ben uygularım :S
Soran+1 yılyani durum bu. genelleme ama olsun
- +1 yıl
İşte sorunda burada doğru insanı bulamıyorum bende bir turlu hep yamuklar denk geliyor ben birisine omrumu adıyorum hayatımı tek kişi üzerine kuruyorum ve bunalıyor yapcak bişi yok kızlar genelde yakışıklı tiplere bakıyor onlarda kandırıyor kızları sonra genellemeye bizde giriyoruz
Soran+1 yılgözlerinin rengi ne güzel sen de iyisin. kız milleti değilmiyiz biz de az değiliz. ama asıl olan insan olmak çok komplex bişey. saçma bir şekilde davranabiliyoruz. kısmet
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim utandım bak şimdi 😖 ama ben iyi değilim maalesef öyle olsa ben bu kadar bağlıyken soğumazdı benden dimi 😔 valla kızları anlamıyorum çok aşırı sevmemin neresi kotu ya biraz fazla kıskancım ama oda benm huyum napayım ya off bunalıma gircem yalnızlıktan valla 😄
Soran+1 yılefendi yerine piç adam tercih etmiyo değiliz işin açığı. çakal olcaksın birazcık. ama kendini koru sen zafere giden yolda cekilen çile mübahtır. birgün olur inşallah
- +1 yıl
Bende öyle adamlarla takılmış kızla asla evlenmicem inş. vardır normal bir kız :S
Soran+1 yılvar cok var emin ol. sadece biraz silikler...
- +1 yıl
İşte onları nasıl bulucam bu durumda bende silik oluyorum da 😄
Soran+1 yılsamimi davranmak, iyi niyet, ama kendinden emin olmak, ödün vermemek
Suslu puslu seviyomus adam demekki. Birde insanlarin guzellik anlayisi farkli. Mesela ben suratinda kusurlu kadinlari cok begenirim. İrem delici mesela buyuk agizli uzun burunlu ama o kadin cok seksi bana gore :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖzelden foto atsana üyeliğimi kapatmayı düşünüyorum sebebim ol
015 Yorumla
Soran+1 yılpislik ya:D
- +1 yıl
Çirkinsin işte ne yapalım nette güzelleri varken çirkine güzel mi diyelim :)
Soran+1 yılbelki onlar da güzel görünümlü çirkin?
- +1 yıl
Güzel görünümlü çirkin ney ya güzelse güzeldir. Çirkini ovupte bitaraflatini kaldırmaya gerek yok. Güzel kızları da bazen aşağılamak lazım ki kendini bulunmaz hint kumaşı sanmasinlar
- +1 yıl
bir foto at ya hadi yoksa birakamiyorum
Soran+1 yılya içi bomboş belki neyse... yok foto atmam artık. tüm fotoları sildim:)
- +1 yıl
Içi boş olmasi başka ama ambalaj da dikkat çekiyor. Sen bisey alırken ambalaja bakmaz mısın begenir bitane alırsın içini açınca begenmezsen bidaha almazsin öyle bişey
Soran+1 yılama belki ambalajına bakıp da almadığın şey müptelası olabileceğin bir şey. yedikçe yiyesin gelicek. denemeden bilebilir misin
- +1 yıl
Bakım biraz önemli ama az süslenme ambalajda degisiklik iyi gelir. Ya işte foto atsan bir degerlendiricem merak etme ben kacmam :)) direk yüzüne söylerim
Soran+1 yılben çirkin olduğumu sanmıyorum. sadece doğalim
- +1 yıl
bir foto at vatan millet meselesi oldu bu olay :D dogal mısın çirkin misin göreyim
Soran+1 yıl:) haklısın da buraya atmam ya. napıym doğal çirkin bir karışım alıym o zaman. yapcak bişey yok
- +1 yıl
Özelden yaz ordan gösterebilirsin :) kabul ettin artık cirkinligi
Soran+1 yılgöstermek isterdim ama burdan kimseye atamam. güvenmiyorum
- +1 yıl
Bırakın su kezbanligi ya napıyım senin fotonu nerde kullanayim bakıcam sadece bir muhabbet ediyorduk yani
+1 yıldemekki umudu kesmis
böyle durumda üsteleme üzülme:)00 Yorumla
+1 yılHaber alınamıyor derken? engel mi attı? görüldü falan cıkıyor mu?
01 Yorumla
Soran+1 yılgörüldü de. o kadar kötü değilm be valla bak:))
yüzümü beğenmediyse götümü çeker yollarım sen bun layıksın pardon önceki yanlış olmuş diye.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:):)
+1 yılya salla ne takıyorsun böyle şeyleri :) belki kendi tipsizliğinden utanıp yanına yakıştırmamıştır kendini :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılb*k gibi hissederim, fotoğraf yokken insan taklidi yapıp fotoğrafı görünce blocklayan çok olmştu
11 Yorumla
Soran+1 yılboşver dostum napalım
herkes herkesi beğencek diye bişi yok biri beğenmezse başka biri beğenir der geçerim hiç takmam sen bir foto yükle bakalimben sana diim iyimsin kötümüsün :)
00 YorumlaBuraya atarsan aynı fotoyu doğru yorum yapabiliriz sorsan herkes fena değil :)
00 Yorumlabir halt olmaz o salaktan boşver bence hiiçç kafana takmaya değmez ttlm :)
00 Yorumlaözelden bir at bana bakayım ben bir sana cevap veririm
10 Yorumla
+1 yılİpimle kusagim s*kimle t*s*gim hesabi... Defolsin gitsin...
32 Yorumla
+1 yılYa begenmezse begenmesin guzelsen kendine gore guzelsindir ;)
00 Yorumla
+1 yılherkesin güzellik anlayışı farklıdır takma kafana :)
00 YorumlaDiğer konusunda 512 cevap paylaştı. Komaya sokmuşsun kız çocuğu :) Şaka bir yana boşver ya, olur arada böyle şeyler.
07 Yorumla
Soran+1 yıldüşene tekme atın zaten. bir de siz vurun:(
Soran+1 yılkendimi odaya kilitledim, bilimum foto ceken teknolojik alet ve aynaları kaldırdım:D
Soran+1 yıldelikli taş yerde kalmazmış bir de :(:(:(allaımm
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Nayır nolamaz sana bunu yapmamalıydı :D kuzum sende seçici ol adam da öyle davranmış demekki.. bu durumu takıntı yapma
00 Yorumlabir Foto at bana Özelden bir bakim merak ettim?
14 Yorumla
Soran+1 yılkeşke artık cesaretim olsa buna. hemcinsimin de fikrini almak isterdim
+1 yılboşver ya :) beğenmezse beğenmesin, dünyadaki son erkek o değil yani :) seni istemeyeni, sen hiç isteme bence.
00 Yorumla
+1 yılsen salağın tekine denk gelmişsin canım senin ona fazla olduğunu falan düşünmüş olmalı.
10 YorumlaSibel candan sarki armagan et kendisine gideni bosver gelene hosgeldin de baska caresi yok:)
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılo kadar güzel gelmişsindir ki güzelliğinden bayılmıştır çocuk :D
00 Yorumla - Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbenim başımada aynısı geldi üzülme:d o günden beri profil fotom bu :D
02 Yorumla
Soran+1 yıl:):) isyan diyosn:)
- +1 yıl
yok canım ne isyenı yüzümü begenmeyen bunu alsın diorum :D
canım fotonu görseydik yorum yapabilirdik... iyimisin veya değilmisin... ama iyisindir diye tahmin ediyorum...
00 YorumlaAz önce biri yüzünü görebilir miyim dedi, Hatun fenaaa ama. Olur dedim. ''Şirin'' yazmış :\
013 Yorumla
Soran+1 yıl:):):) olmamış
Soran+1 yılacınası halımıza
Soran+1 yılşaka ya iki neidüğü belirsizin lafına bakarsak...
Soran+1 yılaynen şirin yazmış hatun yine iyisin. benimki şu hesap
https://www.youtube.com/watch?v=tKQCbXYWiwM
Soran+1 yıl:):) ama cuk yani ben napıym
Soran+1 yılyok ya ne koycam buraya herkes merak etti zaten de yapcak bişi yok
+1 yılÖyle Düşünme belkide güzelliğinden etkilenip bayılmıştır afahdbnsn
01 Yorumla
Soran+1 yılpolyanna ya
Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. kanki atacagın fotoyu duzgun seçicektin :D duzgun secmemişsin demek ki:D
03 Yorumla
Soran+1 yılne yani boya kutusuna düşmediğim için, fotoshoq, retricalamadığım, dekolte vermediğim, olduğum gibi olduğum icin mi böyle oldu
Soran+1 yılben öyle biri olamam. beğenmiyosa zaten benden uzak olsun
+1 yıl00 Yorumla- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılyeni taktik öğrendim hahaha kimseyi beğendiğimi belli etmiyeceğim: ))
00 Yorumla Biri beğenmezse başka biri beğenir göreceli bir kavram onun icin takma kafana
10 Yorumla
+1 yılBoşver daha iyi enazından gerçek yüzünü anladın benide beğenmedi kızın biri siktiri çektim o kadar yani :))
00 Yorumla
+1 yıltip için seninle konusmayı kesmisse iyi ki bitmiş. oyle biriyle arkadaslık etmemen daha iyi.
00 Yorumla
+1 yıltabiki kötü durum olmuş. bana gonderısen resmi aynı duyguları yaşamassın canım
00 YorumlaAdam sessiz kalma hakkını kullanmış :D
Beğenilmemek kötü hissettirir :(00 YorumlaKotu hissederim ama hic bisey demedende donup gitmem acikca begenmedim derim
00 YorumlaKoyduğun video müthiş ya gül gül öldüm. Allah iyiliğini versin gız. Eminim beğenmiştir seni içimden bir ses öyle dio :)
00 Yorumla
+1 yılÇok sevdiysem üzülürüm. Ama elbet beğenen çıkar hayırlısı :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz bana foto atcka ben kacicam gidicek peh hayata bak mk nerde keko var boyle seyler yaşıyor. d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazı kızların rededilmek ne kadar zoruna gidiyormuş be illaki her erkek sizi beğenicek diye bir şey yok.
00 Yorumlaruh halini anlamış ve senden haklı olarak kaçmış olabilir :)
00 Yorumla
+1 yılöyle birşey yaşamadım daha. Allah bu saatten sonra da yaşatmasın :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhah :D boşver ya senden iyisinimi bulucak adfa ka
00 Yorumla
+1 yılpislik ya bunlar boşversene sen
15 Yorumla- +1 yıl
Begenmek zorunda mı
- +1 yıl
değil tabii ki. beğenmese bile ortadan kaybolması hiçbir şey yazmaması çok yanlış. gurur kırıcı.
- +1 yıl
Haklısın kibarca reddedebilirdi
- +1 yıl
Ne yazcak, seni beğenmedimmi yazacak?
- +1 yıl
Arkadas kalabiliriz gibi alttan alttan ifade edebilir kendini
Kanks bosver ya facebookda tanişan adam degil
10 Yorumla
+1 yılEngellemediyse umut var demektir:)
00 Yorumla
+1 yılSeni begenmeyen ölsün bosver. Kendi kaybeder...
00 YorumlaVideo supermis gitti gene alt dudak :D
00 Yorumlabeğenmemiştir beğenmek zorunda mı?
00 Yorumla
+1 yılAhahahahaaaayy coktaaa tin :D
13 Yorumla
Soran+1 yılnerelere gidem ben:)
- +1 yıl
Aman o gitsin :D
Soran+1 yılalçak çakal nolcak:D
bir 10 15 yıl işi çıkmıştır gelir
01 Yorumla
Soran+1 yılaşkolsun ya
Diğer konusunda 972 cevap paylaştı. çokta şeyimde umrumda :D
00 Yorumla- Devamını Gör (74)