BU MEMLEKET TÜRKLERİN VE TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN KURUCUSUNUNDUR !
Kazık yemiş bacım evlatları arabistana gidebilir
Türkiye Cumhuriyetinin tüm kaleleri örtülü işgal altındadır, bunu görmeyen kördür :) ya da vatan haini.
Ülkemizin hukuk kanadı, emniyet ve ordu kanadı, sağlık ve eğitim kanadı, ekonomi ve özgürlük kanadı tamamen bertaraf edilmiş, İşgale uğramış durumdadır.
Tüm bu partiler "- AKP, CHP, MHP, İYİ VE DEVA Partisi, TİP Ve geriye kalan ihanette bulunmuş hangi parti ve destekçileri varsa" Hepsi temizlenmeli, infaz edilmeli
ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DAHİLİNDE YENİDEN ÜLKEMİZİN İNŞAASINA BAŞLANMALIDIR.
Ülkemizin geleceği için bir ATATÜRK Genci olarak yakın zamanda bu milli mücadeleye katılacağımı bildirmek isterim. Günümüzün kurtuluş savaşı gazamızı mübarek kılsın.
Tüm görüşlerimi ve düşüncelerimi T. C. Anayasasında bulunan 26. Maddeye esas alarak belirtmiş bulunmaktayım !
Sizlerde benim gibi, ÜMİT Hoca gibi düşünmekte misiniz?
Saygılarımla
Halk oyunu verdi ve seçimini yaptı. Buna işgal denemez zira halkın isteği haricinde bir şey yapılmıyor. 1930'larda değiliz ki dikta rejimi olsun.
Tek adam dediğiniz kişi de halkın içinden gelen, halkın oyuyla iktidar olan kişidir. Demokrasi geriledi ama halk ne istiyorsa o yapılıyor.
@CounterOffensive111 Zooooort dostum senin gibi böcekler anca b*kumuzu yer
Hele s*kiğe bak ülke tabii benim ülkem. Yallah arabistana
Yallah Arabistan'a demekle ırkçı olduğunu belli ettin. Arabistan da tüm dünya gibi benim yurdumdur. Peki birileri size ''yallah Kemalistan'a'' derse ne yapacaksınız?
Gönderecek gücünüz yok, Atatürk'ünüzün de yoktu. Ancak böyle söylenip durursunuz.
https://www.youtube.com/watch?v=yqsxjUBVCGA
Cevap
4Cevap
İşgal son bulur umarım
Vay mk. Infaz etmeye kalkıyor. Sen hiç eline tüfek alıp gerçek bir insana ateş ettin mi?
Sütünü iç yat
Tabancayla bir insana doğrulttun mu? Tek adam derken sizinkiler tek parti dönemindede tek adam dönemi yaşadı. Neyse anca üç beş öğretilmiş şeyleri papağan gibi tekrarlamaktan başka bir şey yok.
Diğer tarafa görece siz tehlikelisiniz hemde infazdan bahsediyorsun onu napacağız
Ya bi miktir git mk malı. Okuduğunu bile algılayamayıp atatürkle tanrı gözüyle bakan andaval. Sizin devrimiz geçti. Mk hamam oğlanı.
Askere git desek bedelli için kırk takla atar olmadı g. tünüzü Miktirip pembe teskere peşinde koşar sonrada sanalda vatanseverlik taslarsınız. Git başka kapıda havla kodumun oğlu
Ülke nereden sizin oluyormuş?
Bilfiil işgal altında olduğunu ve çok yakın bir tarihte işgal edilmiş olacağını biliyorum. Çünkü halk cahil ötesi
Geri dönüşü yok. Bu cehaletler yaptıkları yanlış tercihlerin bedelini ağır ödeyecekler. Gemi batıyor kaçan kurtulur.
Ümit Özdağ’a oy moy yok
Burada provakatörlük yapma
Evladım diye konuşma gelirsem oraya seni değil sülaleni bozarım ben sadece babamın evladıyım babam da bugün alzaymır oldu haddini bil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?