AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
152Cevap
Benimde basima geldi sismaniz neyazikki napalim :((
Arkadaşlarımı boy kilo orantısına göre seçmiyorum. Kendin ile barışık ol ve spor yap.
hayır tabiki ya öyle insanlarla arkadaş olma senin kiloların yüzünden senle konuşmuyorsa * et gitsin
Kilo ile bunun ne ilgisi var, tabi ki olunur benim oldu da yani..
Aman ne bilim kilomu abartan ooooo... cok sisman diyen oldu
Onlarin karakteri bozukmuş hicbi zmn dostun olamazlar zaten..
çok tatlı oluyolar ya böle yumuş yumuş yanaklarını ısırasım geliyor :D
Ya yumus yumus tatli da yani bn benim gibi birini gorunce ciddiye almiyorum sende mi oylesin? Tabi yakısan kilo iyi ama cok sismansa biraz sekil bozuluyor filan sonucta insan davranisa yansitmam ama iste olmuyor arkds goruyorum sanirim bnde oyke goruyorlar
insanları dış görünüşleriyle ya da tavırlarıyla yargılamak hoş değil herkesin aynı tip olduğunu düşünsene nasıl olurdu ne ifade ederdi.. Bence sende olduğun gibi güzelsin arkadaş olmak önemli mi herkez arkadas bu zamanda önemli olan dost bulabilmek :) Takma bosver mesaj at
Dostum cok oldu ama şu an hicbiri yok sanirim fazla bos birakti ya da biktilar
Seven insan sevdigini her haliyle kabul eder. Size gelince cokta abartacak kilonuz yok
Çok aşırı değil senin kilon mesela balık etli denilebilir buda erkeklerin çok hoşuna gider ama çok çok kilolu ise yağ tulumu ise e tabi ki itici gelir bir çok insana
ne o öyle ya sıfır beden falan, severken kemik sever, okşarken iskelet okşar gibi?
kilolu hatunlar candır, kandır aşktır aaaşşşkkk... onları sevmeyen ölsün, sürüm sürüm sürünsün inşallah :)
Şişko sevgilimin altında ezilmekten mutluluk duyuyorum.
Gercek mi bu :) nedenki?
Şişko sevgilimi çok seviyorum. Sevgilimin altında ezilip nefessiz kalmak beni huzura boğuyor.
Benim için çok çabuk terleyen yemek saatlerini dört gözle bekleyen vs vs ;) şaka bir yana tatlı olurlar bide biraz kısa boylularsa.
kilo dediğin verilir anlamayan cok gerizekalı var. zayıf olup cirkin olan kızlar napsın ölsünler mi?
yazan sisman kız afdqfadqf
İnsanları dış görünüşüne göre yargılamamak lazım. Ben bu zamana kadar sırf yakışıklı değilim diye çoğu kızdan red yedim. Problem değil kesinlikle. Bence hayatını yaşamaya devam et.
Ben insanla insan diye konuşurum o konuda ayrımım yoktur. Ancak zayıfları severim. Benim için insanın ahlakı efendiliği önemlidir
onlar çok şakacıdır ve onlarla dertlesılırsohpetlerı ıyıdır gercekten deger verırler..
Sakaci degil ciddiyim ama ailede az sakaciyimdir
muhbbetın ıyıdır dıgerlerınden daha sadıksınıdır
Evet bunu duydum. Benim gibi kiz yokmus bu devirde pek konusmam ama herkes takdir eder ama kilo konusunda biraz laf isittim birkac gobek var diye hamile gibi o olmasaydi yoksa iyi tabi bska nedenlerde vardi ama onlar bunu one surdu
insanın ruhu onemlı yarın bır kaza ıle dunyanın en cırkın adamı ya da kadını olabılırız bunu sakın unutmayın..
Haklisin zaten derslerini verdim :) insallah daha olmaz boyle seyler
sen basarısız bır kadını ıyı bır erkegın yanında goremezsın.. fızıge baktıgımız kadar zekaya meslegıne bakarız en basıtı bır hemsıre olsan.. dusun kımler ıster senı
İsletme okuuorum arkdslar profesor felsefeci ve gizemli oldugumu soylerki disardan aldgim ovguler oyle dursun. Ama cok guzel degilim utangac ve cadiyim azda. Taniyan gorebilir bunu. Ev isindense calismayi severim. Pek uygun degilim yani garip farkli diyende oldu haklilar snrim ama arkds olmamak icin bakmMaya calisanda olmak icinse hic caba sarf etmeden hemen arkds olanda var yani. İyi biriymisim masum svunmasiz ve kimine gore aman bise olmasin falan filan...
kendıne guven sonuna kadar calıs basarı gelecektır emınım basarının ardından ask ta gelım mutlulukta
yanlızlıktan sıkıldıysan arkadas olabılırım senınle
ama gerçekten zekii kız guzel kızdan daha onde emınım bırde su var yakısıklı erkek çırkınle cırkın erkek guzel kızla cıkar ben de çırkın olduguma gore hahhah:D guzel zekı kızla olcamguzellıgi fizik olarak dusunme
ohooo 72 mi ben 85 kiloluk biri ile sevgili oldum be. ki benim kilom 65:)
65 kiloya inersen bomba gibi olursun... 65 kiloya in, benimle irtibata geç :)
Şişman değilsin bnce sen balık etlisin yaa buna eminim
Bana itici geliyor duygusal anlamda bişe hissetmem ama arkadaş olunur yani çok samimi olmasam da niye olunmasın
Niye olmayalimki hem kiloda gecici bisey istedikten sonra zayiflarsinda bosuna takiyorsun kafana boyle seyleri
Kurbanlık hayvan mı bu karar verelim kilosuna göre. Önce insan olsun dürüst olsun sevgilide olurum arkadaşta yeter ki kafalarımız uyuşsun.
Yahu arkadaş çok kafaya takıyorsunuz böyle şeyleri sevmeyle kilonun ne alakası var kurtulun önyargılarınızdan not 95 kiloyum.. (Şaka şaka)
Bilmiyorum ama guler yuzlu oluyorlar sevimliler :) 160 boy 52 kgmim kilo problemim aman olmasin saglik acisindan iyi değil bir kere
Sen kiloya değil becerilerine bak AKTIF-PASIF anladın sen bir dirhem et bin ayıp örter elini attinmi avucun dolacak
gel senle arkadas olalim (((: bnde 183 cm 66 kg yim (((:
Cok tombissin :) dermisim arkds varda uzak durma nedenlerimi bulamadim en son kiloya kaldim :)
vazgectim ((: boyun kisaymis ((((:
Yaa zaten seni 2.80 lik kizlar sirada bekliyor :))
arkadas var dedin daha niye trip yapiyon (:
Gitti yok. p 74.11 e cikmisim tbrik ediyorum kndmi :/
sen iflah olmazsin aassaaa atla cabuk (((:
Off off yedigim ictigim arti bise de yok bosa ac kaldim '(
artik arkadas mi olsak napsak (((:
Daaaammnnn buyuk boy bir kalçaya asla hayır diyemem!!
ses şişman değilsin arkadaş olunur hem neden olunmasın
Hadi olalim yaaa :)))
İnsanı kiloya göre yargılamak kadar saçma bir düşünce yok bu dünya da rahat ol
Neden arkadaş olmayalım arkadaşlık karakterle ilgilidir kilo ile değil ki
O ne be 72 kilo bir de boy vda kısa az boğazı tut.
şişman kız cok yiyen kız
cok yiyen kız cok masraf
cok masraf açlık
açlık şişmanın zayıflaması demek
sorun yok devam
şişman degilsin ama sisman kızları çekici bulanlarda var. ki balık etlileri saymıyorum bile. kilolu kızlar daha kafa tipler hatta
Niye arkadş olmayayımki. hoşuma gidiyo daha cok şişman sevgilimde oldu. hiçte vazgeçmedim şişman diye
Senle tanışabilirmiyiz?
neden vazgecilsin kine onun yerinde bende olabilirdim yeter ki arada sevgi sayg olsun
ben olurum çok sorun teşkil etmez balıketli kızlar tatlı olur
bende kiloluyum :) beğenende var beğenmeyende her kezin kendi görüşü :)
Benim gerçek anlamda şişman arkadasım var cok eglenceli bir kızdır cok severım kendısını
Bunu düşüneceğine kilo vermeye çalış en mantiklisi bu
150 kilo olsun 1.35 boyu olsun kafa yapım uyuşursa muhabbeti güzelse hiç önemi yok
Yalana geel
bir çok arkadaşım var çevremde kilolu hiçte sorun etmiyorum yani. muhabbet olduktan sonra problem yok
ya burada atıp tutuyolar gercekte böyle bişi olsa suratlarına bile bakmazlar bu ibişlerrr :D
öyle deme lannnnn😄
@Ramazankzlyll genemi sen :D
Benden kurtulamazsın 😛😄
@Ramazankzlyll biliyomm :D
Neden olmiyim? Arkada$liklar kiloya gore olmaz ki :-)
neden olmayalım ki sonuçta herkesin başına gelebilir insanız yani kilo alıp verebilen varlıklarız
ne alaka yahu erkeklerde kilolu olabilir.. kimseden kilolu diye vazgecmem..
kucaklağında kucağını doldurur, elini attığında kemik değilde ten gelir.. cadır cann tombul kız
arkadaş olurum hatta kankilerim bile var orasını sen düşün artık
Asla olmam o ne ya kilolu arkadaş mı olur :DSAfsadasf
Postaci baska kzlarla aramı yapan iyi dostum die dusun bu tiplerden her gzel hatunun ynnda wardr
D
Hep bana ulasmak icin baskasini kullanirlar hoslanincada giderler bunu ona yapamam derler bu nedemek sevemem gibi bir sey
Ben kiloluyum ve öyle bişey yaşamadım hatta uzun bir ilişkim bile var
ciddi düşünmem ama sevişmek çok güzel oluyor. her yerleri etli :)
Kiloyu sadece görünüş olarak değil saglık açısındanda dusunmelisin
Sempatik biriysen her halinle sevilirsin :)
cok sıcakkanlı insanlardır
arkadas olurum neden olmuyam
Kiloyla sıcak kanlılığın ne alakası var açıklasana bir :)
Ne alakası var. Kişilik esastır. seviyorsam asla vazgeçmem.
15 kilonu ben alırım :)
30Al nasilsa geri alirim bn kiloyu ') garanti olsun
yok 30 bana çok kanka yaa :) kilo alman bir yandan iyi bir yandan kötü kanka. ben hiç alamıyorum
gönül sevdimi şişman zayıf kısa uzun boylu tanımaz bence..
neden olunmasın iyi davranan , iyi kalpli olduğu sürece herkesle arkadaş oluru
Kilolu Diye İnsan Değil mi Arkadaş sam Sevdiysem neden vaz Geçiyimki..
Çok aşırı olmadığı süre sıkıntı yok bazı bayanlara yakışıyor ayrıca
Şişman kız iticilik ifade eder türk erkeği için =/
Tabikide dünya ahiret kardeşimsiniz.
En iyi dostum 120kiLo: D