+1 yıltabikşde arkadaşım olur. mesela ben sivilcelerinden ötürü "cüzzamlı", yamuk burnundan ötürü "laz burunlu", dişlerinden ötürü "dişlek" diye arkadaşlık yapmıcammı Saçma. Şimdi dalga geçenlerde var, birincisi, fiziksel görüntü ile dalga geçmek gerzeklidir zaten. ikincisi bu dalga geçilen şahsın kız olması ayrı bir gudiklidir. zira yeterince zayıf olduğunu düşünen ve diyette olmayan kaç kız vardır çevremizde? dolayısı ile gayet hoş olduğunu düşündüğümüz bir kıza, şaka yollu da olsa takılmamak gerekir kilo konusunda. ha, sonradan yavşamak için kullanılacak klişe laflara kılık hazırlamaksa amaç; tutmayalım sizi. dalga geçtiğiniz kız, bir de şişmansa eğer; allah size akıl fikir versin derim. şişman olduğunu bilmek için, sizin ona söylemenize mi ihtiyacı var sanki? bir de balık etli, yok yok balina diye dalanlar yok mudur muhabbetin orta yerine; esas bu adamcıklara dalmak gereklidir.
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bir zamanlar kilolu bir sevgilim vardı. Sabah ayrılırken harçlık brakabilirmisin dedi bendede bir 100 lük birde 20 lik var dedim işyerine gidiyorum şu yirmiliği al. Ben dedi dilencimiyim. Geri zekalıyla birdaha görüşmedik. Nasıl bağladıysa olayı dilenciliğe. o aramadı bende aramadım. Yani olay kilo falan değil olay zeka olayı.
32 Yorumla
Soran+1 yılZeki derler ama :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak canım benimde kilo problemim var hemde sadece kalçada annem çok kızıyo hep dalga geçiyo benimle biraz zayıflıyim diye ama ben kendimle o kadar barışık biriyim ki bu yüzden insanların düşüncelerinden çok kendimi dinliyorum 1.5 senelik bir ilişkim var o kadar mutluyuz ki anlatamam erkek arkadaşım bayılıyo bu halime aksine zayiflarsan ayrılık sebebi olur dediğini bilirim çünkü ben ilaç kullandığım için kilo alıyorum veriyorum ama kesinlikle dış görünüşe göre olmuyo arkadaşlik allah yaratmış beğenip beğenmemek ya da yargılamak hangimizin haddine üzme kendini biraz diyet yap verirsin zaten
10 Yorumla
şişman diye arkadaş bırakılır mı? arkadaşım şişman olsun isterse en çirkin olsun önemli olan kalp güzelliği...:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
02 Yorumla- +1 yıl
Hehe
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
150Cevap
Bir gerçek vardır aslında kilolu kızların geneli zayıf kızlara göre daha güzeldir nasıl diye soruyorsan uzmanlar bu konu üzerinde zaten çalışmış yaklaşık 75 kilolu bayanların önceki hallerine ait video ve fotoğraflar çekilmiş ardından fitness da kilolarına elveda ettiklerinden sonraki videoları ve fotoğrafları çekilmiş ve karşılaştırdıklarında uzmanlar neye uğradıklarına şaşırmış haberlerede çıkmıştı bu yani sırf kilolu diye vazgeçilmez çok mu zor ona heves verip fitness'e yazdırmak? ha yazılmıyosada kendi bilir yapıcak bişey yok :D
10 Yorumlakilolu kızlardan hoşlananlar da var sevgililik açısından söylüyorsan. Eğer arkadaşlık açısından söylüyorsan arkadaşlar öyle şeylere önem vermez yani kilosuymuş onuymuş bunuymuş. kilolu olduğun için konuşmayan biri varsa onunla zaten konuşma arkadaş olmaz ondan.
30 Yorumlaöncelikle herşey görünüş değildir. ancak yine de bilmen gereken birşey varki bir kızın fiziği bizim için çok önemlidir. sadece verdiğin rakamlarla kötü mü görünüyorsun yoksa iyi mi görünüyorsun bilemeyiz. sen yine de görünümünden ve kilolarından memnun değilsen sızlanmayı bırak ve onlardan kurtulmaya bak. bugün başla. koşmaya başla. spor iyidir ;) şekeri ve ekmeği de kes. yapman gerekenler bundan ibaret.
10 Yorumla
+1 yılSenin öyle aşırı bir kilo fazlalığın yok. 12-15 kilo kadar kilo verdin mi tabiri caizse taş gibi olursun. Ben 25 günde 12.5 kilo vermiştim Ramazandan önce Ramazandan beri de hem kilomu koruyorum hem de istediğim her şeyden yiyorum ;) Mesaj atarsan müsait bir ara neler yaptığımı anlatırım sana sen de faydalanırsın ;)
12 Yorumla- +1 yıl
25 gunde 12 kilo muuu?
- +1 yıl
12.5 kilo sonrasında 3-4 kilo daha verdim 1 haftada bıraktım sonra hep kilomu korudum ramazandan beri ;) Toplamda 15-16 kilo verdim anlayacağım 92.5 kilodan 76-77'lere kadar düştüm ;) Tabiki bunu yaparken sağlık sorunu yaşamamak için her şeyden yedim ama az az ara ara miğdemi doldurmadan tam doymadan yiyerek haftada bir gün de canım ne çekerse yerdim yine abartmadan. Günlük en az 20 km bisiklete biner sabah ve akşam da en az 50 mekik çekerdim ;) 3-4 Litre su tüketirdim ;)
+1 yılİnsan insandır herkese kapım açık, tabiki arkadaş olurum.
Huyu şişirmesin yeter.33 Yorumla
Soran+1 yılPeki hic olmam diyecegin bir insan nasildir
- +1 yıl
Tepeden bakan insanlar hiç olmamış ve hiç olmam, demem o ki vücuda ve yüze göre arkadaş seçmek anlamsız yorarsın kendini.
Soran+1 yılBn degilde onlar bahane ediyor
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. neden olunmasın ya dış görünüşe göre arkadaş seçmedim seçmemde asla... yeni arkadaş ortamında gerçekten en sessiz sakin biriyle daha samimi olurum dış görünüşe bakmam asla... onlar çok konuşan arkadaşlarla gülerken ben sessiz olanla daha güzel sohbetler ederim ne bileyim onlara kanım daha çabk kaynıyor
02 Yorumla
+1 yılneden arkadas olunmasun evlenılır bencekilolu kız bende şehvet uyandırır :) saygılar
16 Yorumla
Soran+1 yılSehvet elbette herkes icin ama bu gecici bir sey mi kalici mi
- +1 yıl
Tabiki arada duygusalik varsa bende nikaha kadar gider. ideal olculerdeki bayanlarin bende sansi yok.
Soran+1 yılAhh... sen mukemmelsin :) umarm orantisiz birini bulursun
- +1 yıl
Iyi niyetin icin tskler
Soran+1 yılCok mu iyiniyet bu sence :)
- +1 yıl
Bence oyle :) hayir duasi gibi
Benimde kilo fazlam var ama aksine tombişliğimle sevilirim. Diyet yapsam izin vermezler biz yerken sen bunu mu yiyeceksin gibisinden konuşurlar. Hiç beni dışımdan yargılayacak kişiyle arkadaş sayılacak kadar yakın olmadım, olmamda. İş karakterde bitiyor bence.
20 Yorumlabu birazda kızın kişilğine bağlı şişman diyebiliceğimiz bir kızla 3-4 ay takılmışlığım vardır sevgili değildik ama pek farkımızda yoktu cünkü ben onun yanında kendimi rahat hissediyordum kafalar uyusuyodu muhabbeti iyiydi filan ama sadece arkadasım olabilir sevgili olarak tercihim değil o kadar istiyosa zayıflamayıda bilir zaten ;)
10 Yorumlakilolu olması neden sorun olsunki sonuçta zayıfyabilir değişebilirde. o belli olmaz sırf şişman diye bir insana bu şekilde ayrım yapılmaz zayıf ama karaktersiz olmasındansa şişman tercihimdir ki şiman kızları severim azcık etli olacak hatun dediğin mesela viktoria manas :-)
10 YorumlaKilosu İçin Vazgeçselerdi Evlenenlerin %90 ı boşanırdı.
Kızlar Evlendikten Sonra Salıyolar Kendilerini:D12 Yorumla
Soran+1 yılBn salacagimi sanmam zaten salik gibiyim :)
+1 yılbende 10 kilo versne mükemmel olurun sevgli olarka değil ama 176 boyunda 91 kilo bir kızla seks yaptım ve sunu diye bilirimki bakire olsan okadar dar olamazsın ve balık etli hatunlar mükemmeldir sahane kalçaları ve vajına dudakları vardır mem ucları iridir ve kilo verirsen 10 kilo milletin şeyinin suyu akar sana bakarken
06 Yorumla- +1 yıl
Tanışabiliriz
- +1 yıl
Ben burada kimseye tanışa biliriz demedim ilkim olacaksın :)
Soran+1 yılBenim ilk değil ama :)
- +1 yıl
tanışalım zaten bende bakir bir erkekdeğilim bakalım neler olacak bana yazal diğer taraftan
- +1 yıl
balık etli mükemmel bekliyorum :)
- +1 yıl
kaçıncısın :)
nasıl bir takıntıdır sizdeki ya olmasada öyle bir şartlanmış kitlenmişsiniz ki zyıflıktan kırılırken bile kendinizi şişman görüyorsunuz aynaları mı değiştirsen acaba hileli olmasınlar? arkadş olmayla kilonun ne alakası var kilon kadar arkadaş ol diyen birini hiç duymadım
00 Yorumla
+1 yılarkadaş olurumda sevgili olmam ben vücuduma bakıyorsam oda eşşek gibi uğraşsın yok öyle beleşe iyi vücutlara konmak
14 Yorumla- +1 yıl
@Wolcano Vg yapmıyorum salak koşuyorum yağ oranımı koruyorum , vg yapsam öküz gibi vücut olur bu vücutla ama boyun uzamasını bekliyorum
Soran+1 yılAmma yaptin bee sekerim sonra zaten bu vucut bozulcak senin ;)
- +1 yıl
düzenli spor yaparsan bozulmaz , vücudunda taş gibi olur sarkma felanda olmaz sana sporu öneriyorum
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. vücut hatlarını kaybetmediği kadar şişmanlığa lafım yok, ama obezite varsa anca arkadaş olur ötesini erkek beyni fantazisine katamaz
senin verdiğin rakamlarda ciddi bir sorun yok gibi, senin başına tam olarak ne çok geldi?02 Yorumla
Soran+1 yılGobek sorun biraz kiyafette belli olmaz ama dar giyilirse aslinda sis biraz rahatsizim o yuzden afedersin hamile gibi 2 3 aylik durmasi skntili oluyor bazen. Yoksa onun disinda kilom dagilmis durumda.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoyun iymis yani boyuna gore kilon fazlada ama birden boyunla kilonu hayal etim iydir aslinda fazla kilolu degilsin ki hem olunmasada olnmasin ya of zayiflamak istyorum. bende cok bende oyle kilodayim. aama boyum kisa
20 Yorumla
+1 yılbu sebepten senden vazgeçen için şükretmelisin bence
12 Yorumla
Soran+1 yılneden ama?
- +1 yıl
neden olacak böyle şeyleri kafaya takan biri seni kendisinden kurtarmış oluyor. boşver takma, o senden kaçtığını düşünsün. böyleleri sevgi insanlık konularından pek anlamaz. madde herşey demek değildir.
+1 yılArkadaşlıktan neden vazgeçesin ki? yani sevgili vs olsa neyse.
11 Yorumla
Soran+1 yılO zaman onlarin derdi arkdslik degilmis anlasilan
+1 yılson sevgilim 1,60 boy 80 kiloydu bende 1,64 boy 48 kiloyum ve 1,5 yıl sürdü ilişkimiz.. yani önemli olan karşındakinin ruhunu yakalayabilmek dış görünüş biraz da önemli gözüne hitap etmeli ama şişman diye vazgeçmedim hiç.
20 Yorumla
+1 yılYa ne şaçma bişe yapıyolar anlamıyom şişman zayıf ne fark ederki zayıfta olnanlar şimanda da var yanımda düzgün dursun diyosunuz Allahını zı severseniz sizi güçlü gössterten yanında ki bayandır yapmayın gerçekten yapmayın yapılan bir araştırmada şişmanlar zayıflardan %30 luk bir sevme oranına sahipler zayıf arayıpta başını ne sıkıntıya sokucaksınız ki hem şişmanlar da Allahın bir kulu
10 Yorumlaşişman kız her zaman iyidir
1- şişmansa yemek yapmayı biliyordur :)
2- eskiden zayıf kızları veremli diye almazlarmış.
3- şişmanlar her zaman daha güler yüzlü olur :) kendimden biliyorum (1.83 boy 96 kilo)26 Yorumla
Soran+1 yılYemek yapmayi cok bilmem guler yuzlu degilim tatli sempatik bulurlar kendimle bile dalga gecebilen biriyim ama abartilirsa baskasi dalga gecerse kirilabilirim
- +1 yıl
kendinle dalga geçebilmen güler yüzlü olduğunu gösterir )
bir ortamda senle dalga geçilmeye çalışılırsa sen onu bir tık üste taşırsan seninle dalga geçmeyi bırakırlar:) ben hep öyle yapıyom :)
hemde şişman olmak ne güzel ya pofuduk pofuduk :) peluş oyuncağa gerek yok çünkü kendin daha tatlısın :D
Soran+1 yılEvet pelusum hic olmadi ama bebeklerle kucukken abimle uyurdum onun peluslariyla idare ederdim buyuyunce kardesimle uyumaya basladim. Yurtta kaldigim zamansa artik telefonla uyuyorum :)
- +1 yıl
bu yorumlara bayıldımm ben :))) Şişman ol pişman olma. Kaptım.. Bu arada canım sen şişman değil balık etlisin anladığım kadarıyla. Kara kuru kızlar sevilmez yemeğin salçalısı.;)
Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. O kiloya balik etti demiyorlar mi.
Eger bir Adam bir kizi kilosundan ayrilirsa ben onun kisiliginden ve insanligindan süphe ederim dersem biraz agir konusmus olursa dememis olim.
Hamilelik var, dogum sonrasi, hastalik derken.10 Yorumla
+1 yıl- kilo almışım
+ iyi ya seni seveceğim yerler fazlalaştı32 Yorumla
Soran+1 yılÇook şekeer yaaa :) bunun üstüne boyle diyen biri icin en az 5kilo zayiflardim
- +1 yıl
dimi :)
Ben 1.68 boy 110 kg 27 yaş aşk yönünden çok Hayel kırıklığı yaşadım kadınların yüzde 90 dan nefret ederim
21 Yorumla
Soran+1 yılHarikasin :) bnde erkeklerden nefret edecek cok sey olsada etmedim
Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı. Hoşuma gitmez.
Arkadaşlık konusunda net konuşamam. kafa dengi olup olmadığına bakar.20 YorumlaGüçlü kadınları severim, şişmanlar genelde çıt kırıldım, ay bayıldım hallerinde oldukları için bir kaç ret olmuştu.
21 Yorumla
Soran+1 yılYok ya cit kirildim sisman degilim ama tabi kimi bu konuda takilmasada laf carpabiliyor onlara gicik oluyorum
+1 yılKorku filmlerinde genelde ilk ölen :) bu takıntıyı geç bence saçmalık bunlar önemli olan her zaman insanlıktır benim için ama insan kendisinede bakması lazım sağlık açısından
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence daha samimi ve cana yakinlar hic egolari yok. Benim bir Arkadas vardi zayifladi egosu tavan oldu kimseyi begenmez oldu o yuzden karakteride zayiflatmayin Eger zayiflarsan
20 YorumlaDiğer konusunda 600 cevap paylaştı. l*n siz saka misiniz arkadas olurkwn degildide 2 ayda 20 kilo mu aldi. Niye vazgecsin baska sebebi vardir
20 Yorumla
+1 yılTabikide arkadaşta olunur sevgilide. Hatta hastaları da az değildir. Gizli kullanıcı bayanlarda bu ara bir kilo takıntısıdır gidiyor.
Kilosu değil işlevi önemli :-)10 Yorumlawalla kadında çok kötü duruyo, karım olsaydı boşardım, zayıfla iyi gelir
21 Yorumla
Soran+1 yılOooo cok sert.
+1 yılÇok saçma hani kiloyla insan mı seçilir arkadaş hem öyle olsa benimde pek arkadaşım olmazdı sen bence kendini dolduruyorsun ondan değildir başka sorunlar vardır üzme kendini eğer soğuk biriysen biraz sıcak kanlı olabilirsin güleç ol tatlım^^
10 Yorumlacevap verenlerin çoğu öteki soruda zayıf kız candır diyecek hiç bakma onlara
30 Yorumla
+1 yılSisman diye bir kisiden vazgecilmez. Yarin Ne olucagimiz belli degil. Böyle ufak tefek bir Problem icin kimse terk edilmez. Allah saglik versin insallah daha önemli.
20 Yorumla
+1 yılbana göre şişman kızlar çok kötü ve erkek gibiler. benim gördüğüm şişman kızlar böyle. fakat her şişman kız aynı değildir.
10 Yorumla
+1 yılKilon abartilacak kadar degil balik etlisin arkadaslikla kilonun alakasi yok tartarak secmiyoruz arkadasi
10 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sen sisman degil baliketisin.. sorun ya senin davranislarinda ya da karsindakilerdedir.. ama kilonda degil..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl165 boyunda 87 kilo bir sevgilim oldu şişman kız benim için ekstra birşey ifade etmez kilolu kızlar bana güzel gelemez diye birşey yok benim sevgilim olacak kızda aradığım yegane fiziksel özellik onu güzel görmemdir yüz güzelliğinden bahsediyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynı boy ve aynı kilolardayız şansa bak sen ;-);-);-)
24 Yorumla
Soran+1 yılWaay ama sen daha zayifsindir :)
Cevap sahibi+1 yılNerden biliyorsun belki sen daha zayıfsındır ;-);-);-)
Soran+1 yılErkekler kemikli olur :)
Cevap sahibi+1 yılbu konuda çok haklısın canım ;-);-)
Şişmanlık birinin seninle veya bir başkasıyla arkadaş olmasını engelliyecek bir etken değil ki bence, hem zaten sen gerçekten istersen zayıflayabilirsin sonuçta bu kalıcı birşey değil.
20 YorumlaÖnemli olan kilosu ve görünüşü değil yüreğinin sıcaklığı önemli benim düşüncem
20 Yorumlaben zayif kiloku dislamiyorum ama dış görünüste buruna bakarim ))
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOhooooo o da şişmanlık mı şimdi benim bildiğin obez kız arkadaşım oldu. Baya baya her ama her şeyide yaşıyoduk :) Sonra hatta o beni terk etti a. m. k. :))))
20 YorumlaValla olurum arkadaş niye olmim. Zayıflamasına yardımcı olurum.
Sevgili olarak bakmam ama dış görünüşe bakıyorum millet dior karakteri önemli iç güzellik tamam ölede kolpa yapamam ben.
İlk tanışmada dış görünüş 2-3 tanıma karakter falan10 Yorumla
+1 yılBana şişman kadin çok anaç gelir bence zayif kızdan bir farkı da yoktur bunun kiyasi bile üzücüdür
10 Yorumla
+1 yılBenim icin insan olmasi onemlidir. Kilolu zayif farketmez. Insan insandir.
10 Yorumla
+1 yılYumuş yumuş olurr o yanaklarıda çokta şekerdir birde karakteri tamamsa yerimmm :)
01 Yorumlaçok tatlıdır bn çok severim sarıl sarıl dur bu arada seven insan sevdiğinin her halini sever
10 YorumlaBen de sismanim ama yani takilacak birsey degil ki seni seven insanlar zaten her zaman yaninda olurlar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaş olurum. Ama erkek olsam sevgili olmazdım. Yine de kilon çok fazla değil. 1 ay diyet yapsan 5-6kilo verebilirsin. Yani kendi için bunu yapmayan birine de kızardım ben doğrusu.
10 Yorumla
+1 yılBeğendiğim şişman kızlar oluyor. Daha cok hosuma gidiyorlar. Ama orantili dagilmis olmasi lazim kilonun.
10 YorumlaDiğer konusunda 512 cevap paylaştı. Yok ya eski sevgilim 63 ben 55 idik tanıştığımızda. birkaç yıl sonra ben 60 o 55 idi.. Spor yapmaya teşvik ve spor aleti hediye ettim bol bol. O da memnundu bende :)
10 Yorumlasevgi varsa gerçekten vazgeçilmez arkadaşım 60 kilo sevgilisi 90. evleneccekler
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkasdasim var tabi ama bir kaci cok civik oldugu icin arkadasligimi kestim. Ve ne yazik ki bana kilolu diye iki yillik sevgilimden ayrilmistim :( cok uzgunum
20 YorumlaZayif olursa birakilmiyo mu su muhabbetleri bir birakin ya yok killi olsa ayrilir misim yok bir tane disi olmasa ayrilir misin l*n sevgiyi her bicime soktunuz
20 YorumlaEvet zamanında oldu 73 kiloydum o sıra bana tip önemli değil dedi dahada kalın giyinip gittim iyice kilolu durdum
Sonra sanırım elektirik tutmadı skdjkd
Komikti10 YorumlaArkadaş olunur hatta kanka olunur ama daha ilerisi olunmaz :D
20 Yorumlahayır hiç olmadı olsada kilosundan ötürü vazgeçmem kişiliği daha çok önemli
20 YorumlaDiğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sacma bir soru. Tipe gore arkadaslik edinmiyor veya kiloya gore insan olsun anlasabiliyorsan srun yok
11 Yorumla
Soran+1 yılYasamayan bilmez. s
Diğer konusunda 835 cevap paylaştı. Hastalikla olmussa anlayisli olunur ama hep abur cubur yemis hic spor yok evde manda gibi yatarak olmussa kaybolsun
20 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat