+1 yılmantıkende orasının vurulması gerekiyor. anatomik yapısına bakacak olursakta (bazı evrimi savunan arkadaşlar vura vura küçük kaldı ayaklarımız primatlarn kisi gibiydi ! diyeceklerdir ) parmaklarımızdan geridedir yürüyorken en az risk ile yürümek için. bir insanın yürüyüçünü analiz edecek olursak çarpan ayaktan önde olduğumuz için ayağımızın iç kısımlarını vurma şansımız yok denecek kadar azdır. :D
06 Yorumla- +1 yıl
bilimsel mi değilmi bilmiyorum ben görüşümü açıkladım :D
- +1 yıl
çizebilirim ya da atlas var evde fotoğrafını çekeyim :D
- +1 yıl
şimdi video paylaşacağım umarım videonun odağına değil benım söylediğim odağa bağlana bilirsin biraz zor olacak ama :D
https://i.hizliresim.com/Z1OzoZ.png
www.dailymotion.com/.../x1sgnn8_kosarken-yukaridan-kendini-kameraya-cekti_news
umarım daha kolay anlarsın :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKüçük ve işlevsiz olduğundan dolayı gereksiz görurüz, önemsemeyiz. Ama o, "ben buradayım lanet olası, canın cehenneme" diyerekten sehpa ayaklarına kafa atar ve varlığını iliklerimize kadar hissettirir.
02 Yorumla- +1 yıl
Eyvallah :)
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/66JrAW.jpg
https://i.hizliresim.com/XYP9Q6.jpg
valla bende anlamis degilim neden o :D02 Yorumla- +1 yıl
aynen :D:D
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Wr7gN2.jpg
Bak bu oluyor :)56 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler :)
- +1 yıl
hahah :) bu çok iyi anlatan bir örnekti :)
- +1 yıl
:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
+1 yılAhaha bugüne kadar gorduğum en mantıklı sorulardan birisi gerçekten acaba bizim olarak hissetmiyor muyuz vücudumuzun tepkisi mi bu
04 Yorumla- +1 yıl
Hissediyoruz aynen ama ne bilim ya 😄
- +1 yıl
Ahaha neyi anladın ya hep kuçuk parmak vurulunca ondan dedim ayrı bir parça mı ki acaba diye
Dikkatsizlik işte. Bir defasında hafif çapraz duran masanın kenarına gayri ihtiyari adımlarım yüzünden serçe parmağımı çok kötü vurmuştum. Kırılmadı ama hissedemeyeceğim derecede ağrılar çekmiştim.
01 Yorumla
+1 yıldeme ya ben gece tuvalete gıderken uykuluyken falan çok çarpıyorum
01 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. en dıştaki o çünki arabalarda genelde aynalar kırılıyor
01 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılhele bide o parmakta nasır varsa of ki ne of bende nasır var çarptığımda inanın gözümden 4 sıra yaş geliyor resmen ettiğim küfürlerde cabası
00 Yorumla Çünkü onu koruyacak bir parmak yok ve o daha çok küçük :(
02 Yorumla
+1 yılçünkü en kenarda kalan mazlum, zavallı, biçare ufaklık serçe parmağı...
01 Yorumla
+1 yılbir gece yine mutfaktan suyu içmiş kör gibi tutuna tutuna odama giderken... yok böyle bir uyanma çeşidi...
02 Yorumla- +1 yıl
Çok acımıştı beyaaaw
Serce parmak korumasi diye bisey var arkadaslar bir arkadasm kullaniyodu cok memnun bende alcam hic acimiyomus sehpa ayagi kapi kirisi hic farketmez istedigin yere carp
00 Yorumlaküçüçük şey ama her yere takılıyo ortada olmadığına garbim hep canı acıyan o oluyo :)
00 Yorumla
+1 yılsarsak ve sakar olduğumdan tüm ergenliğimde ezildi morardı :(( çarpmıyorum artık.
00 Yorumla- Diğer konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü baş parmağını çarpsan o kadar acımaz. Sakınan göze çöp bakar misali :)
02 Yorumla- +1 yıl
haha :)
Diğer konusunda 327 cevap paylaştı. Ben adaletli insanim onu vurunca bilerek diğerlerini de vuruyorum haksizliga gelemem :)
11 Yorumla
+1 yılo da birseymi sabah kalktigimda kendi terligime takilip dusen insanim ben yaw:-D
02 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle ya yanlislikla raketi kadinin agzina yapistirmusligim bile var:-D
Hiç sorma ya
Tam yetim çocuk muamelesi görüyo o parmak12 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl1ay oldu hala aciyor catladimi aceba ya 😞 lanet olsun. Fuck the system😉
02 Yorumla- +1 yıl
Boşver birşey olmaz :)
+1 yılO parmak bir yerlere çarpalım diye yaratılmış şekilden belli değil mi ezik büzük :D
01 YorumlaAklima getirmeyin bir kac gun once carptim bitirdi beni galiba saga sola adim atarken dogal olarak kapiya ya da masa sandalyeye vuruyoruz ayagin ic tarafi bos oldugu icin hep dis tarafini carpiyoruz
03 YorumlaSakarlık seviyenin üst düzeyde olduğu için olabilir mi hanımefendi? :)
02 YorumlaDiğer konusunda 407 cevap paylaştı. Küçük olduğu için onu hesaba katmıyoruz yürürken, yani baş parmağı kurtardık da serçesi kaldı :)9
03 Yorumla- Diğer konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılYıllardır bilinç altıma attığım hiç ordan çıkaramadığım bir soru heee vallla aklına sağlık
01 Yorumla
+1 yılserçe parmağı en küçük parmak olduğu için otoritesi yoktur.
bu yüzden intihara eğilimlidir.11 Yorumla- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılDış köşede olduğu için sakarların canını seçe parmak yakar. :)
01 Yorumla
+1 yılNesneler ve serce parmagi arasinda mukemmel. bir bag vardir hic. kopartamazsin :)
00 Yorumlaoffffffffffffffff okuyunca bile o acıyı yaşadım. . . . . :D :D
03 Yorumla- Diğer konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılSorunu okuduktan sonra diğer parmaklarımı da çarpmaya karar verdim, bence bu haksızlık.
03 Yorumla- +1 yıl
Di mi ama?
+1 yılBunun cevabını tam anlamı ile biri cevaplasın bende kenan imirzalıoğluyum :D
06 Yorumla- +1 yıl
hadi be o adama benzemem imkansız , sözüm yere düştü bu durumu hiç sevmiyorum :/
- +1 yıl
ahaha arkadaşım motive için çok teşekkür ediyorum tabi ki ama yalanında bukadarı :P :D
- +1 yıl
yaaa gece gece bende üzüldüm ama şimdi okadar alındımı. s. s. s 'ah ne yapsamda alsam gönlünü ' özür dilerim :/
yetim parmak olduğu için galiba :)))) kıyıda köşede kalmış gariban :))
02 Yorumlaevin içinde virajları dar alınca uç noktalarda oldugundan ilk orası çarpar çünkü..
01 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsoru ayağını bir yere çarptıktan sonra mı aklına geldı haahah
01 Yorumla Kendi hayatını istiyor p... bağımsızlık diyedir. Nedir bu küçüklerden çektiğimiz
01 YorumlaDiğer konusunda 357 cevap paylaştı. Harbi ya öyle bir aci yok ama :) küçükler yaramaz olur :)
00 Yorumla- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılbenim iki ayağımın serçe parmağının tırnakları yraık vura vura yamuldu birde : D
00 Yorumla ben yıllar önce ayak baş parmaığımı betona çarpmıştım tırnak girmişti ete resmen.
00 Yorumlaküçük olduğu için fazla adam yerine koymuyoruz ama çarpınca çok açıyor :(((
01 YorumlaVarmak istediğin yere bedeninden once o gittiği için olmasın ;)
02 YorumlaBayaa oluyor çarpmadim dikkatliyim, bunu dedim ya bugün kesin olur :D
08 Yorumla
+1 yılelin telefonda gözün oynaşta oyüzden. önüne baksan çarpmassın :S
07 Yorumla- +1 yıl
walla ozaman iphone 6 al al serçe parmağını vurma olayını bitiriyormuş az önce mavi karadeniz tv de gördüm üstelik 299 tl :)
- +1 yıl
tabiki ama önce sen bana faceook whatsapp şifreni mail adresin tel. no tc kimlik no nüfus örneği ikametgah bide sağlık raporu vermen lazım :)
- +1 yıl
ozaman siparişi iptal ediyorum :)
+1 yılYa sorma bir o bide dirsegimdeki çıkık kemik Onuda çok vururm
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen valla ya;) ama tatlı bir acı insan gülüyor ;)
serçe parmak diğer parmaklara yetişebilme telaşıyla hep sakarlıklar yapar
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçünkü ayağının dışıdır baş parmagını çarpmayı başarmak oldukça zordur. onu yapabilmek için kafa göz dalman gerekir. ayağımızın en acı çeken parmagı bu yüzden serçe parmaktır.
00 Yorumla
+1 yılhakediyo çünkü, kenarda durmasaymış o da napalım :P :D
02 Yorumla- +1 yıl
yani :D
+1 yılÇarptığımda futbolcu gibi yerlerde kalmışlığım oluyor 😊
010 Yorumla- +1 yıl
Penaltı :)
- +1 yıl
Ama enteresan olan o parmağa hiç bişey olmaz yaa :) sadece acır ve gever. En dayanıklı parmak sanırım. Senin sorunun cevabı da burdan çıkıyor :D en dayanıklı parmak olduğu için hep onu vuruyoruz demek :D
- +1 yıl
Antrenman eksikliği var o zaman seninkinin. daha fazla ve sert vurmalısın. ona patronun kim olduğunu göster :)
- +1 yıl
Gece gece muhabbete bak ya :):)
- +1 yıl
konu çok da neyse :D parmak iyidir :)
Serçe parmağı çooook seviyorum sevgilim olsa okadar sevmem
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim parmagima guvercin parmak diom artk serce de neymis
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBuyuklugunden değil guvercin gibi heryerr carpio :d
Gizli Üye(36-45)+1 yıldogru soyluyorsun orta parmagın carpması lazım aslında
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:)))) sona kalan ıste
Serçe parmak çok dışlandığı için acısını saga sola çarparak dindiriyo
00 Yorumla
+1 yılEn çok darbeyi o yiyo her alanda :)
01 Yorumla
+1 yılÇok acı verici agahajk
01 YorumlaDiğer konusunda 514 cevap paylaştı. Hayatta çektigim 2 acıdan biridir :D
01 Yorumla- Diğer konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılSerçe parmağının kaderi kötü yazılmış.
01 Yorumla
+1 yılahh hep o Murphy yüzünden..
00 Yorumla
+1 yılNeden sen soyle
Ugunuyirum resmen ya :(00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKenarda o var cunku :)
00 Yorumla - Diğer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaş ayak parmağımı da vurduğum oldu..
06 Yorumla- +1 yıl
Vurdun mu etkisi geçmiyor yaa.. Topa vurayım derken yere vurdum ve 1-1,5 cm içeri girdi..1 hafta acısından rahat edemedim.. Mesela sıkı bağlı spor ayakkabı da uzunca yürüdükten sonra acıyor.. Kaldı etkisi :)
- +1 yıl
Olan çoktan oldu.. Öylece kaldı.. Diğer ayağımın üst kısmında ki kemik ile diğer ayağımdaki kemik arasında farklılıklar görünüyor..
- +1 yıl
Sağol.. Ve öylece kaldı orası..
Çünkü tehlikeye en açık durumda olan o
01 YorumlaCok enteresan deme dagssd
03 Yorumla
+1 yıldaha hiç çarpmadım kötü mü? okadar ya.
01 Yorumla
+1 yılYılanın başını küçükken ezeceksin derlermiş...
05 Yorumla- +1 yıl
Valla ne yalan söleyim bencede. Nerden aklıma geldi
- +1 yıl
diyosun
çünkü birbirlerini aşıklar belliki..
01 Yorumla- Devamını Gör (71)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem