Özel üniversite ücretleri her yıl artar mı?

Manisa da oturuyorum bu yıl için değil ama seneye eğer puanım yetmezse ozel düşünüyorum ingilizce öğretmenliği
Özellikle Manisa/İzmir çevresinde ki özel üniversiteleri kesinlikle önermiyorum. ( Manisa / Akhisar'da kaldığım için uzun süre ufakta olsa bilgim var. ) Çok sorun çıkartıyolar, giden arkadaşlarım var. Maddi yöndende çok problem çıkabiliyor ayrıca yıllık ödeme 13.000 TL civarı ingilizce öğretmenliği fakat her yıl değişebiliyor. Eğer ödemede sorun yaşarsanız hiç affetmeden kapının önüne direk koyabiliyorlar ona göre düşünün.
Manisa ya da İzmir de okumayı düşünmüyorum zaten ama araştırıyorum iste her yer olabilir ödeme de sıkıntı olmaz
:) İyice araştırmadan her hangi bir özel üniversiteye girmeyin çok problemler çıkabiliyor haliyle öğrencilerde mağdur kalıyor. Neyse umarım puanınız yeterde gerek kalmaz böyle işlere iyi akşamlar.
Ya üniversiteye hazırlanıyorum bu yüzden ozel üniversiteleri de araştırıyorum ücret bilgilerini edindim ama yıllık mı yoksa 4 yılın tamamı mı olduguna dair herhangi bilgi bulamadım.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!evet 25 bınse 4 yıllık toplam 100 bın eder ama taksıtle oduyrsn yda yıllık ayrı ayrı pesın
Ya ne bileyim dalga geciyorlar bazı saçma olmayan sorularla saçma bulabilirler diye düşündüm
dalga geçenler asıl aptallar burası bilmediğini öğreneceğin site salla dalga geçenleri:)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş