Bu iftirayı kim uydurdu? Arap yarimadasina tüm peygamberin geldiğini kim söyledi?

Arap yarimadasında, hz Muhammed Ve atası hz İsmail ' den başka peygamber gelmediği halde. Ve kuranı kerim de, biz seni, ataları uyarilmamis bir millete peygamber gönderdik (yani bu millete gelen ilk peygamber sensin) denildiği halde. Nasıl oluyor da böyle bir iftira atabiliyorlar. Soruyorum onlara Hangi peygamber arabistanda doğmuş, yaşamış ve ölmüş? Sadece Hz İbrahim oradan geçmiş, oglu Hz İsmail'i oraya bırakmış, arapça ve Araplik hz İsmail den gelmiş, ondan sonra hiç peygamber gelmemiş taaki Hz Muhammed 'e kadar. Bir tane Arabistan'da türbesi olan peygamber söyler misiniz. Bakin ben bildiğim peygberlerin turbelerinin yerlerini yazcam, sizde bana arap yarim adasinda turbesi olan bir peygamber söyleyin.
Hz nuh - cizre
Hz İbrahim -israil
Hz musa Lübnan
Hz davut -israil
Hz Eyüp -diyarbakir
Hz zekeriya- suriye
Hz yahya - suriye.
Benim bildiklerim bunlar, siz bir tane, arabistanda mezari olan türbesi olan bir peygamber söyleyin ya da bu iftiraya son verin.!
Kuran diyor, biz seni daha önce peygamberin gönderilmemiş bir millete peygamber gönderdik diyor. Siz neye dayaniyorsunuz bir tane peygamber mezari mi var arabistanda?
Güncellemeler
+1 yıl
www.islamveihsan.com/...rleri-nerededir.htmlBurada bir tane peygamber kabri arabistanda yok. Buna ne cevap verceksiniz munafiklar?
Güncellemeler
+1 yıl
Delil isteyene delilim burada, ispat isteyene ispatim burada. Kanıt isteyene kanitim burada. Sizin kanitiniz nerede? www.islamveihsan.com/...n-kabirleri-nerededir.html
Bu iftirayı kim uydurdu? Arap yarimadasina tüm peygamberin geldiğini kim söyledi?