be bir şey yazmak istemiyorum sadece okumak istiyorum yazılarınızı..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBirden özleyiveriyorsunuz...
Çoktan unuttuğunuzu sandığınız
ya da yalnızca bir kere karşılaştığınız
ve özlemek için yeteri kadar tanımadığınız birini
bir sabah çılgınca özleyerek uyanıyorsunuz.
Rüyalarınız, içinizdeki o gizli, esrarını ele vermez büyücü,
siz çarşaflarınızın arasında,
bütün tehlikelerden uzak,
güvenle yattığınızı sandığınız bir anda,
usulca ruhunuza sokulup,
sizden habersiz oralara yığılmış cephanelikleri
birer birer ateşleyiveriyor.
İnfilaklarla sarsılarak uyanıyorsunuz.
Hayatınızda olmayan birini hayatınıza almak,
ona dokunmak,
onun sesini duymak için kıvranırken buluveriyorsunuz kendinizi...
Özlemek, o yakıcı istek,
bilinen herşeyi ve önem sırasını değiştiriveriyor.
Özlediğiniz ise çok uzaklarda...
Yanında olmasını istediğiniz halde
yanınızda olmayan bir tek kişi,
yanınıza bile yaklaşmadan,
hatta onu özlediğinizden
ve onu istediğinizden haberdar bile olmadan,
bütün hayatı,
bütün görüntüleri eritip
başka kılıklara sokuyor...110 Yorumla- +1 yıl
Herkes Gitmez Gelecek Olanlar Vardır Yeni Gelenler Vardır. Ama Gidenlerde Vardır Ve O Gidenler Bize Bir İz Bırakır Ve Bizden bir İz Alır. O İzlerin Boşluğuna Düşer Bazen Anılar Kim Gelirse Gelsin O İzlerin Boşluna Düşerek Yaşarız.
- +1 yıl
Kim gelirse gelsin bir kıyas kaçınılmazdır.. Ve özlem, özlem hiç yanmacak bir mum gibi evin bir köşesinde yıllarca bekler. Bir gazeteden farksız olu beden yırtılmıştır ruh bir kere kırılmıştır vazolar özlem hiç dokunamayacağın birine dikilen bir çift gözdür.. kanlar aka aka ağlayan bir çift gözdür. giden gelez belki ama giden senide götürmüştür farkına varmadan ve yıllar dahi geçse onunla yaşlanır ruhun. saatlerde anılarda sokaklarda mesajlarda kelimelerde her yerde ondan bir parça kalmıştır ki unutmak imkansız, unutmak anlamsız..
- +1 yıl
Hiç Bir insani unutmak, bir insandan vazgeçmek, bir insani hayatından sonsuza kadar çıkartmak zorunda kaldın mı hiç?
Hani ölmüş gib. hani uzatsan da elini tutamayacağnı bilmek gibi, her an kapından içeri gülümseyrek gireceğini bekleyip ama aslında hiç gelemeyeceğini de bilmen gibi.
Ne zor şey değil mi ölmediğini bilmek, ama ölmüş gibi ulaşılmaz olması artık o insanın sana, ne kadar katlanılmaz bir
gerçek değil mi sen hala bu kadar sevgili iken
Özlemek, bu kadar özlemek, etini kemiğini yakarcasına özlemek. Çok kötü değil mi
Bu kadar özleyip onu görememek, ona dokunmamak, onu işitemmek, artık sonunun “Pi” hali değil mi
Biliyorsun değil mi Ne kadar umutsuz bir arayıştır o, kalabalık caddede geçen binlerce yüze bakmak belki bir kez daha görebilmek için o yüzü, belki biraz önce geçti bu kaldırımdan diye düşünmek, belki su an arkamda yüryen insanların içinde bir yerde demek, belki su an üzerimdedir gözleri diye paranoyalar yaşmak ne zordur değil mi Unutmak :D Unutmak Yok - +1 yıl
Yaşadıklarımız Aynı Olmasa Nasıl Anlarız Ki Halimizden. Herkesin Bir Gidip te Kalanı Vardır
- +1 yıl
Keşke mutluluk kolay olsa.
- +1 yıl
Hüzünde güzel duygudur ama sevdiğinle yan yana yaşayınca
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGormemek icin elinden geleni yaparsin ama iste hayat cikarir karsina. Cok seversin onunda seni oyle sevdigini sanarsin cekip gider kolayca hayatina doner arkasina bakmaz ezildigini yikildigini gormez anliycan sadece seversin elden hicbisey gelmez ozlersin hasretle yanar gonlun aciyla dolar silemezsin artik uyuyamaz geceler sevdigin olur ama onu anlattigin sevdigin guluslerini gorursun bu nasil bir kalp ki tas mi hic mi acimaz dersin o guldukce sen yanarsin onsuzlugun sensizlige alismasina. Gecer mi zaman denir en muhtemel cumle. bir umut dersin belki bir ucurum kenarindan bosluga atarsin kendini dusus bir umuttur oyle guzel olursun mutlu olursun ki lakin zemine geldiginde ise o umut aci olup cakilir seven yuregine unutmak istetsin umursamayim dersin ama onune binlerce ani cikar ve yuzube carpar yine onun yoklugunu. Anliycan sen bir care bulursan bana da soyle olur mu? Esas olan zamandir. " Uzulme! Gorebiliyorsan , dokunabiliyorsan , nefes alabiliyorsan ne mutlu sana. elinde olmayanlari soyleme bana. Elinde olanlardan bahset can ! Geceler kimsesiz mi gececek? Gidenler donmeyece mi? Yitirdigin; bir bakarsin yagmurlu bir gecede veya bir baharin sabahinda karsina cikmis. Bil ki guzelliklerde var bu hayatta. Gelgitlerin olmadigi bir hayat dusunebilir misin? Huzun olgunlastirir , kaybetmek sabri ogretir. Hz. Mevlana " uzun oldu biraz kusura bakma bu sozle bitireyim istedim. Saygilar. Hayirli bayramlar. Iste boyle birini ozledim.
14 Yorumla- +1 yıl
Kalp kalbe karsidir iste :))
- +1 yıl
Tesekkur ederim.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
ilk sevgilini bu siteden - evinden 350 km uzakta edinince ve kız yalancı çıksada insan özlüyor ya :D ara sıra aklıma geliyor ama gidiyor :D Ankarayı severim ama artık anısı olan yerleri sevemiyorum
04 Yorumla- +1 yıl
ilk aşık olduğu kişiyi bu siteden edinipte 750 km uzaklıkta iken bile en içi en yakını olabilen Adam gibi bir adama aşık olunca ve kader sizi ayırınca hiç aklından çıkmayınca insanın iyi gidiyor bu şarkılar. İstanbulu sevmezdim lakin içinde onun var olduğu fikri dahi istanbula tutsak kıldı beni. Ben haps oldum Adamda.. Adam nerde.. Özlüyor işte insan.
- +1 yıl
ayrılık her ilişkinin kaçınılmazıdır fakat kader mi ayırınca daha zor oluyor yoksa abisi + kızın psikolojik sorunları + yalanları + reşit dahi olmaması mı? denklemimiz bu peki sizce hangimizin ayrılığı daha zor ? cevabı basit değil mi? kesinlikle sizin ki daha zor demenizi bekliyorum
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYokk kız valla bak :D
134 Yorumla- +1 yıl
Hıhhhh özle sen daha :D
- +1 yıl
Aşkamı geldin kız :D acep beni böyle özleyeb var merak ettim şimdi assfagha :D
- +1 yıl
Ben ugramıyorum oda bana ugramıyor :D
- +1 yıl
Ahahajajja yuhhhh benzetmeye bak cuk oturdu afgahhaj
- +1 yıl
Tabii ne sandın kötü kadın gülüşüm bile vart hahahhajjj :D
- +1 yıl
Yok beee ben böyle gülerim nihahahahaha duydunnnn :D
- +1 yıl
Kış kış işe yaradı bari sabahtan beri bizdesin bir gitmedin arkadaş yapıştın prize asfgaahahahahh :D
- +1 yıl
:hahahahaha ohaaa :D resmen kovdu beni ya gidiyom :(
https://www.youtube.com/watch?v=efS5nlcDkOw - +1 yıl
Buna uygun başka şarkı bulamadım şu an kendimden uyanıyorum ahahahsskj🙈
https://m.youtube.com/watch?v=ZIDCEoGH4-M - +1 yıl
Agahhajsksk yavaş be bütün mahalle ayaga kalktı kızım kaç defa dicem düzgün gül diye tamam biliyorum şarkı 10 numara 5 yıldız ama olmaz bu kadar ahahahahaj
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=hwQ1FT1uFp0 şimdi dinliyordum al benden gelsin sana :D
- +1 yıl
Söyle paylaş alıştırdın bir kere ahaha :D ahanda buda benden şimdi bunu dinliyorum
https://m.youtube.com/watch?v=mJ_fkw5j-t0 - +1 yıl
haha 'Bethovın' dinliyor yuh :P
https://www.youtube.com/watch?v=8tjixLbTlio
hastasıyım bu adamında şarkınında fena cover yapar :)) kendisiyle bizzat konuşmuşluğumda var çizimlerini yapıyordum :)) 1 senedir dinlemiyordum neredeyse :D - +1 yıl
Cover dinlerim :D ohaaaa o nasıl bir başlangıçtır piyano allahım aşığım ona gerçekten güzelmiş dinlerim hepsini iyi oldu bu :D
- +1 yıl
aşıktım ben buna bir ara deli gibi fena takmıştım o sayede tyler ile konuşabildim istediğim şeye ulaşmak için sanırım çok çabalayanlardanım :D ama çok tatlı bak sarı balık gözlü olan :D piyanodaki hugo dehşet becerikli bir müzisyendir alex g ile yaptıkları bir cover atacağım bak dinle hatta izle bunu :))
https://www.youtube.com/watch?v=QZpGe5rNJkI - +1 yıl
Tamam dinlerim:D helal olsun valla yurtdışında mısın?
- +1 yıl
Eee nasıl tanıştın :D
- +1 yıl
Ahjah bende görüştün sandım bıkmış yeter cevap veriyim artık şuna yoksa bizim evi basat demiş adam 😄😄
- +1 yıl
Özlemiştir seni ajjaajja :D
- +1 yıl
Çok büyük ayıp etmiş yakıştırmadım şimdi hakakaaahaj :D
- +1 yıl
Görürsem gelirim sende mutlu kal :))
+1 yılOnun kokusunu nefesini tenini özledim ama kimi dersen bilmiyorum :/
01 YorumlaDiğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. şu yoldan geçmeyen çok az kişi var heralde
03 YorumlaBunuda seslendırsene :)
027 Yorumla- +1 yıl
her tolerans tanı diyene tolerans tanısaydım zerre tabum olmazdı :) bak burdan 2 aydır konuştuğum DOSTLARIM var daha onlar bilmez facemi telimi :)) haa bak bazılarıda var 1 1.5 aydır tanıdığım telim facem blogum her bir haltım vardır :) yani kişiye bağlı muamele :)) gerek duymuyorum şahsen :)
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Vayy ergenliğim geldi aklıma :D
07 Yorumla@ksalper i özledm knka neredesn :S
13 Yorumladöner olan eşeğimi özledim :S
01 YorumlaÖzlediğim biri yok.
016 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır yok
01 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!