Diğer Bir yarış atı olsaydın ismin ne olurdu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benim " Yarok " olurdu üyeler.Biraz düşünün öyle cevap verin isterseniz. Bir yarış atı olsaydın ismin ne olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90b cevap paylaştı. Skyfall olurdum 1 0 Yorumla
DızcıBey Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Sanırım adımdan dolayı SerhAT olurdu.. (Sen at mısın yani? diyenleri döverim) 1 0 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Abi atla eşekle isim olmaz ben kuştan korkuyorum 😂 1 0 Yorumla
privisk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl passAT olurdum hahshshsh 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Ender olurdu 1 2 Yorumla pars1453 +1 yıl Ender bulunan Bir at olsun Yorumla Soran +1 yıl Olabilir. Yorumla
Ultrasonreyz Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Lightining 1 19 Yorumla Soran +1 yıl Rulet de X. 😄 Yorumla Ultrasonreyz +1 yıl Kendine yazık ettin aleksey ivanoviç 🙂 Yorumla Soran +1 yıl " Kumarbaz " kitabı. 💞 Yorumla Ultrasonreyz +1 yıl Gold digger polina 😂 Yorumla Soran +1 yıl Tam hayat kadını ya. 😄 Yorumla Ultrasonreyz +1 yıl Aynen de grieux un kölesi 👍🏻 Yorumla Soran +1 yıl Ama yaşlı ne güzel kumar oynardı. 😄 Yorumla Ultrasonreyz +1 yıl Tüm paraları çar çur etti geri kafalı 😆 Yorumla Soran +1 yıl 😄 Yorumla Ultrasonreyz +1 yıl Sonu iyi biten tek blanche ile general var sanırım 🙂 Yorumla Ultrasonreyz +1 yıl General öldü ama yinede son aylarını sevdiği kadınla geçirdi Yorumla Soran +1 yıl Doğru. 👍🏻 Yorumla Ultrasonreyz +1 yıl Tavsiye edebileceğin başka dostoyevski kitabı var mı (suç ve ceza, ezilenler, kumarbaz dışında)? Yorumla Soran +1 yıl Karamazov Kardeşler " Yorumla Ultrasonreyz +1 yıl Konusu ne Yorumla Ultrasonreyz +1 yıl Uçağın bulunuşu mu 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Oku sen. 😎 Yorumla Ultrasonreyz +1 yıl Pardon wright kardeşler ile karıştırdım 😀 Yorumla Soran +1 yıl ,🙂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Düldül 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Senin attan pek bir cacık olmaz sanki canım. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sus yoksa öperim o kel kafanı keltoş Yorumla Soran +1 yıl Ne olur öp. 😄 Yorumla fairytaillucy +1 yıl Yakışıklı bir keltoşu kim öpmezki Yorumla Soran +1 yıl @fairytaillucy Bana hakaret etme. Yorumla OzanGencer +1 yıl İnsanın kel olası geliyor Yorumla Soran +1 yıl @OzanGencer Üzdün kanka. 😄 Yorumla OzanGencer +1 yıl Yok kel olmak kötü değil ya kel ya uzun saçlı en güzeli Yorumla Soran +1 yıl @OzanGencer Baktım olmuyor bir ara test yaptıracağım olursa ektireceğim. Sonra da uzatacağım. 😄 Yorumla OzanGencer +1 yıl Yok kanka hiç uğraşma gerçekten yakışıyor sana kel neden boşuna para veriyorsun Yorumla Soran +1 yıl @OzanGencer Yemişim parasını her parayı kendime yatırım, dişler, yüz, saçlar, beden falan. 😄 Yorumla OzanGencer +1 yıl Paraya bende önem vermiyorum ama yakışıyor sana gerçekten Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özelden konuşun laaan kafa * Yorumla Soran +1 yıl @OzanGencer Sağ ol başkan. Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Verici 3 5 Yorumla Soran +1 yıl Yaratıcı seni. Yorumla Kimister +1 yıl Nerde verici Yorumla Soran +1 yıl @Kimister 😄 Yorumla Kimister +1 yıl Ben isim bulamadım böyle yorum yapayım ☺️😏😋huyum kurusun Yorumla Soran +1 yıl @Kimister Olsun. 😄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Skyfall olurdum
Sanırım adımdan dolayı SerhAT olurdu..
(Sen at mısın yani? diyenleri döverim)
Abi atla eşekle isim olmaz ben kuştan korkuyorum 😂
passAT olurdum hahshshsh
😄
Ender olurdu
Ender bulunan Bir at olsun
Olabilir.
Lightining
Rulet de X. 😄
Kendine yazık ettin aleksey ivanoviç 🙂
" Kumarbaz " kitabı. 💞
Gold digger polina 😂
Tam hayat kadını ya. 😄
Aynen de grieux un kölesi 👍🏻
Ama yaşlı ne güzel kumar oynardı. 😄
Tüm paraları çar çur etti geri kafalı 😆
😄
Sonu iyi biten tek blanche ile general var sanırım 🙂
General öldü ama yinede son aylarını sevdiği kadınla geçirdi
Doğru. 👍🏻
Tavsiye edebileceğin başka dostoyevski kitabı var mı (suç ve ceza, ezilenler, kumarbaz dışında)?
Karamazov Kardeşler "
Konusu ne
Uçağın bulunuşu mu 🙂
Oku sen. 😎
Pardon wright kardeşler ile karıştırdım 😀
,🙂
Düldül
Senin attan pek bir cacık olmaz sanki canım.
Sus yoksa öperim o kel kafanı keltoş
Ne olur öp. 😄
Yakışıklı bir keltoşu kim öpmezki
@fairytaillucy Bana hakaret etme.
İnsanın kel olası geliyor
@OzanGencer Üzdün kanka. 😄
Yok kel olmak kötü değil ya kel ya uzun saçlı en güzeli
@OzanGencer Baktım olmuyor bir ara test yaptıracağım olursa ektireceğim. Sonra da uzatacağım. 😄
Yok kanka hiç uğraşma gerçekten yakışıyor sana kel neden boşuna para veriyorsun
@OzanGencer Yemişim parasını her parayı kendime yatırım, dişler, yüz, saçlar, beden falan. 😄
Paraya bende önem vermiyorum ama yakışıyor sana gerçekten
Özelden konuşun laaan kafa *
@OzanGencer Sağ ol başkan.
Kara Simsek
Fırtına ismeeetttttt
şahbatur
Azazil olurdu
Yardıragandi
Verici
Yaratıcı seni.
Nerde verici
@Kimister 😄