#Arap atının pahalı olmasının sebebi sadece rengi değil, birtakım özellikleri. Arap atları çok zeki ve dayanıklıdır. Sahibine karşı oldukça bağlıdırlar bu yönüyle fazla duysaldırlar. Sadece sahiplerine değil, tüm insanlara karşı böyledir. Gelen bir sevgiye kat kat karşılık verebilir. Karakter olarak özellikle çocuklara karşı fazla uysaldırlar. Zeki oldukları için eğitilmeleri kolaydır. Bu sebeple Batı ülkelerinde sirklerde genelde Arap atı tercih edilir. Ayrıca günümüzde her koşu atı genetiğinde Arap atından parçalar taşır. DUYGUSAL VE ZEKİ OLMALARININ YANI SIRA OLDUKÇA ÇEVİK VE DAYANIKLIDIRLAR Alnı geniş, burunları küçüktür. Arap atları yapısal olarak da zariftirler. Dolaysıyla ince yapıya sahiptirler. Arap atları oldukça hızlı koşmaktadır. Bu nitelikleri sayesinde bir at yarışında yer almaları durumunda birçok at yarışı meraklıları tarafından yoğun ilgi görmektedirler. Arap atları en çok; Arap Yarımadası, Birleşik Arap Emirlikleri, Kuzey #Afrika, #Türkiye, #ABD, #İngiltere, #Macaristan, #Polonya ve #Almanya'da yetiştirilmektedir.
Siyah
Kahverengi
Beyaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir atınız olsaydı renginin ve türünün ne olmasını isterdiniz?
Eyvaaaaah 😱 yanlış seçtim. Beyaza basacağıma siyaha bastım :( Neyse :D Bembeyaz olsun, hiç bir tane bile siyahlığı olmasın. Bembeyaz. Ben ona kan kırmızısı kayış takacağım. Hep hayalimdir :) <3
Elin atına gerek yok... Ben Türk atlarında bi' canik, bi'de yılkı atlarını bilirim/bindim... Öyle fiyatı da uçuk değil... 25-40 bin tl arasında değişiyor... Ayağımı yerden kessin yeter...
En uysalı hangisiyse onu isterdim 😊 Bana denk gelenlerde hep problem oluyo inene kadar kimseye etmediğim iltifatları ediyorum hayvana bana karşı sakin olsun diye 😂
Kahverengi böyle toynak kısımlarında ve burnunun üzerinde beyaz lekeler olan bir at. Çocukken komşulardan birinin sünneti mi ne vardı. Öyle bir atla ilgilenme fırsatım olmuştu. Çok etkilenmiştim
En İyi Cevaplar