Diğer Selam ben öldüm mü farkında olmadan sorum dedim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ölmüş hissediyorum napim nasıl hayat bulucam yardımcı olun çünkü ben hayat bulmak yaşamak istiyom Güncellemeler+1 yıl Bana birisi sen öldün dedi Selam ben öldüm mü farkında olmadan sorum dedim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlat yavaşça burun deliklerine parmağını sok ve sonra yaşanılanları bana anlat 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben nefes alırken nefes aldığını hissetmiyom bana da öldün sen diyincenhakkayen de öyle olabilir soruyimndedim siz ne dicekdinizndiye Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Buzlu suyla duş al dirilirsin 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Su mu hayat vericek Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anne karnında suda yaşıyordun Yorumla Soran +1 yıl O dogmodan önce doğduktan sonra farklı oluyo Yorumla Soran +1 yıl Acaba ölüm derceleri var mı Yorumla Soran +1 yıl Mesela. birisi çok ölmüş diğer az ölmüş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kim öldün dedi :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl LWŞSMDKDJX Yorumla Soran +1 yıl Ben anlarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beyin ölümün gerçekleşmiş senin rip Yorumla Soran +1 yıl Yani mesela işte rütbe rütbe biri çok ölmüş diğeri ona nazaran az ölümus Yorumla Soran +1 yıl Beynim mi ölmüş Yorumla Soran +1 yıl Durup duruken ölmez insan heralde Yorumla Soran +1 yıl Yardımcı olsana dalga mı geciyon lo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak dalgana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ölü birine nasıl yardım edicem Yorumla Soran +1 yıl Bir çözümü var ve ben onu bulacağım kurtulacağım ! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Okk Yorumla Soran +1 yıl Pav piv pov 🤮🤮🤮 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı. çalış ye iç yat 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Canlanim çalışırım Yorumla _Thanos_ +1 yıl çalış eline para geçince istediğini yap anlarsın sonra yaşadığını Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle değil gerçekten öldüm Yorumla _Thanos_ +1 yıl Allah rahmet eğlesin Yorumla Soran +1 yıl İntihar etsem zaten öldüğüm için birdaha ölemem Yorumla Soran +1 yıl Yani mantıken öyle değil mi Yorumla _Thanos_ +1 yıl değil Yorumla Soran +1 yıl Bence öyle ben ölenin tekrar öldüğünü görmedim Yorumla _Thanos_ +1 yıl tamam Yorumla Soran +1 yıl Thanis s.. la. s. sksks kerrim belanı hanyavsak Yorumla Soran +1 yıl Sende ölmüşsün konuşuyon halen neden inanmiyosun Yorumla _Thanos_ +1 yıl şikayet ettim Yorumla Soran +1 yıl Etsen ne olcakkk Yorumla Soran +1 yıl Ben yanlış bir şey goremiyorum Yorumla _Thanos_ +1 yıl küfür Yorumla Soran +1 yıl Dünyada herkes küfür ediyor ama unutuyorlar bu da onlardan olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evlat yavaşça burun deliklerine parmağını sok ve sonra yaşanılanları bana anlat
Ben nefes alırken nefes aldığını hissetmiyom bana da öldün sen diyincenhakkayen de öyle olabilir soruyimndedim siz ne dicekdinizndiye
Buzlu suyla duş al dirilirsin
Su mu hayat vericek
Anne karnında suda yaşıyordun
O dogmodan önce doğduktan sonra farklı oluyo
Acaba ölüm derceleri var mı
Mesela. birisi çok ölmüş diğer az ölmüş
Kim öldün dedi :D
LWŞSMDKDJX
Ben anlarım
Beyin ölümün gerçekleşmiş senin rip
Yani mesela işte rütbe rütbe biri çok ölmüş diğeri ona nazaran az ölümus
Beynim mi ölmüş
Durup duruken ölmez insan heralde
Yardımcı olsana dalga mı geciyon lo
Bak dalgana
Ölü birine nasıl yardım edicem
Bir çözümü var ve ben onu bulacağım kurtulacağım !
Okk
Pav piv pov 🤮🤮🤮
çalış ye iç yat
Canlanim çalışırım
çalış eline para geçince istediğini yap anlarsın sonra yaşadığını
Yok öyle değil gerçekten öldüm
Allah rahmet eğlesin
İntihar etsem zaten öldüğüm için birdaha ölemem
Yani mantıken öyle değil mi
değil
Bence öyle ben ölenin tekrar öldüğünü görmedim
tamam