Ve Türk birinden hoşlaniyorum. Kendisi de Kürtlere tamamen nefret besliyo, öyle pkk yandaşı olmayan Kürtler diye ayrim yapmiyo, tamamen nefret ediyo. Nasil yanasabilirim sizce ona? Bu tabusunu nasil yikabilirim? Bu kadar ruh ikiziyken sirf Kürdüm diye belki de hiç birbirimizi tanimiyacaz. Sizce böyle birine yanassam veya siz oyleyseniz, böyle birine firsat verir misiniz?
Cevabın nedir?
1- bacı bizim memlekette ön yargı devam ettiği sürece bu yargının ben kuru keri ki ben bir türküm mhp yanlısıyım fakat barışçıl bir insanım hiçbi zaman düşmanlığım olmadı halen bile istanbula çağırıp evimde misafir ettiğim kürt kardeşlerim var "kardeş" diyorum ki gurur duyarım mhpliyim ama bu siyasi tutum vatan bölme hedefleyenlere ben genel olarak kürtleri hedef almam eğer vatana bölen varsa karşısından ben varım ama paylaşmak olduğu zaman gelsin en güzel paylaşımı yaparım bu konu böyle biline.
2-İkinci husus ise soruna gelirsek; çocuğun kendi tabuları var bir yanaşmayı dene şansını dene bişey kaybetmezsin ki sakın ola sende eğer terslenipte türkler böyle diye bişey yaparsan sende savaşta yenik düşersin olmazsa olmaz çocuk bir kere bildiğini okuyor.
Hayırlısı12 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel adamsın.. Siz gibileri eksik olmasın bu ülkede. Amin, hayırlısı inşAllah..
En İyi Cevaplar
+1 yılbir siyaset bilimi mezunu olarak söyleyebilirim ki ideolojiler aile kökenli de gelişim göstermiş olabilmektedir. tabi ki kişi benimsediği ideolojiye sonradan sahip olmuş olabilir ama diğer ihtimali de göz önünde bulundurun lütfen. benimsenmiş aşırı uçta bir ideolojinin kökeninde ailenin, kişinin gelişimine olan etkisi büyük rol oynamaktadır. sevdiğiniz kişinin kabuğunu kırıp yaklaştığınızda, önünüze ailesinin koyabileceği engeller de çıkabilir. bunu gözardı etmeyerek karar vermeniz, ileride olası zor durumları engelleyecektir. saygılar.
tabi bu benim fikrim gerisi size kalmış.00 Yorumla
+1 yılÖncelikle Kürt olduğunu belli etme. Tabii ilk tanışmanızda memleketini sorarsa yalan söyleme de. Kendini iyice sevdir. Konu pkk ya gelince kötüle onları ama Kürt-pkk ayrımını da alttan alttan beynine kazı. Kısaca önce kendini sevdir ortak yanlarınızı o da farketsin ve senden hoşlansın sonra kürtleri sevdir pkkyla aynı olmadığını idrak etsin belli ki kafası basmıyor en son emin olduğunda hiç memleket konusu açılmamışsa aç ve güzel bir dille belirt. Devam ederse senindir etmezse zaten hiç senin olmamıştır. :) unutma Kürt -Türk ayrımı yoktur Kürt-pkk ayrımı vardır ve bunlar farklı hatta çok farklı şeyler
00 Yorumla
+1 yılOna kurtce sevdigini soyle ez di ezdikim mi ney asdasdadda
72 Yorumla
Soran+1 yıl"Ez jite hezdikim"
Çok tatlı bir yorumdu:D teşekkür ederim.- +1 yıl
Heeh ondan :D rica ederim :))
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
105Cevap
Söz konusu sevgi olunca güzel seyler yazmak isterdim buraya.
Fakat karsıdaki fasist ise ömür boyu benden onlara dair iyi bir davranıs ya da söz cıkmayacaktir.
Sana ve senin ırkına karsı nefret besleyen birine yaklasım gosterirsen eger.
Bu senin zavalli biri oldugunun gostergesidir benim icin.
Kusuruma bakmayasın belki biraz agır konustum ama durum bundan ibaret.
Benim sahsi düsüncem kesinlikle yaklasım gostermemendir.
Ben ' İnsan' olarak bile görmüyorum cünkü ırkcılari.36 Yorumla
Soran+1 yılBazı duygular ön plana geçince insan dediklerinizi pek mantıklı yolla düşünemiyor efendim. Gerçekten onları da düşünmedi değilim ama sürekli bir kenara bırakıyorum bunları.. Emin olun benim içinde zor.
Soran+1 yılNizanim bıremin.. Vazgecebilecegimi sanmıyorum.. Enazindan şimdilik için, öyle birini böyle es gecemem.. Nolursa olsun konuşmam gerekmez mi?
Soran+1 yılSaol, eksik olma.. Allah yardimci olsun.
Önce kendini kabullenmen gerek. Bazı cevaplarda olduğu gibi köprüyü geçene kadar ayıya dayı yapmana gerek yok.
Önemli olan ortak noktalardır ve bu noktaların üzerine düşmelisin.
Seni tanıdıktan sonra da sırf olduğun kişi yüzünden senden nefret edecekse zaten seni sevmiyor demektir.13 Yorumla
Soran+1 yılKürt olduğunu öğrendiği anda biterse ya, herşey çok iyi gitmesine rağmen.. Bu derece tutumu var çünkü.
- +1 yıl
Ne olursa olsun kaybetme korkusuyla ikilemde kalman hep sana sıkıntı verecek. Sen yapacağını yap, yaklaşımın iyi olsun, iyi bir sonuç alırsan süper, ama kötü bir sonuç alırsan da üzülme.
Çünkü hayat sadece tek insandan ibaret değil ve bugün senin için vazgeçilmez olan insan yarın sana aynı değerde gelmeyebilir. Ne olursa olsun önüne bakmalı ve hayatını yaşamalısın.
Soran+1 yılDoğru. . Saol.
seviyorsan kürt türk bahane. bende zamanında bir türkü sevdim oda kürtler den nefret ediyorum diyordu ama gercekleri görünce allah ım bize onları yanlış anlatmışlar diyordu ve sonra aramız düzeldi ama hep bende oda kendimizi savunuyorduk ama çok güzel anlaşıyorduk. kardeşim. hiç dert etme açık söyle ona kimse kimseye kinli deği sadece yanlış bilgileniyorlar güney doğu defğin zamn terör diyorlar bunların aklı çalışmıyor işte ama görünce öyle olmadığını öğreniyorlar söyle ona zaman kaybetmeden kardeşim bişey kaybetmesin emin ol
00 YorumlaTüm Kürtlerin adım gibi eminim bir pkk sempatisi var gizlemeye gerek yok. bence bu ilişki yürümez olmaz.
133 YorumlaIrkçılığın kolay kolay tedavisi yok kaldı ki ırkçılık zeka geriliğinin bir belirtisidir o yüzden devjeberde..
63 Yorumla
Soran+1 yılKaldı ki başka yol tinne diyorsun?
Soran+1 yılPeki hevalim dediklerini dikkate alicam.. Daha farklı olsaydı keşke hersey.
+1 yılbaşta kürt olduğunu söyleme daha doğrusu bu konuyu açacak hiçbir şey. ilgisini cekmeye çalış hoşlansın senden en son konuyu kürtlere getir ve açıkla sanki daha önceden bu tavrını bilmiyormuşsun konu açılmadığı için özellikle söyleme ihtiyacı hissetmemişsin gibi, zaten seni tanıyıp sevince kürtlerin sandığı gibi kötü insanlar olmadığını anlar
10 Yorumla
+1 yılYani seni mesela gordu ve sevdi farz et. Yani bana kalirsa ask bu din olsun mezhep olsun vb. dinlemez diye dusunuyorum. Bide Kúrt leri sevmemesinin sebebi her neyse o sebeplere uzak davranirsan niye olmasin. Ooo askta boyle seyler varsa isi zor. Umarim aranizdaki engel bu olmaz cunku sacma..
10 Yorumla
+1 yılHatun ırk durumu herzaman en buyuk engel omur. Turk birini seviyorum demedin farkindaysab irkci birini sevdim diyorsun.
bir ihtimsl olduki seni sevdi senin irkini devamli kotuler laf atar ve senkürt oldugun icin ici deki nefreti sana daha guzel aktarir. Baslarda buna sabir gostersrnde zamanla dayanilmaz olur. Ve sonucta biyuk bir ayrilik olur kürt kizina büyük bir nefret dogar.10 YorumlaMerhaba ben Türk'um ve milliyetcilik de var tabii yanlis anlama ama ben de pek azinliklardan hoslanmam evet iyileri de var ama iste aileniz ve yasadiginiz il de bunlari etkiliyor sahsen ben reddederim hem bir de kendi acindan dusun oglan seni kabul etse bile sen oyle bir ortamda ne kadar sen olabilirsin herkes sana degisik bakacak falan rahat edemeyebilirsin
20 Yorumla
+1 yılZarar vermek için seni kandırmaya çalışabilir çok dikkatli ol
Eğer bu işe kalkışacaksan asla güvenme ve eline fırsat geçtiğinde sadece iyiliği göster
Sakın tam olarak emin olmadan hayallerine kapılma45 Yorumla
Soran+1 yılBende bundan korkuyorum. Tam üstüne bastiniz.
Problem değilmiş gibi gösterip, zarar vermek için bana dürüst davranmassa ya diye.. Bu beni kararsız bırakıyor, çok.. Ondan danistim.- +1 yıl
bütün kartlar açılıncaya kadar duygularına hakim ol
zor bir durum çok üzülebilirsin en kötüsü nefret eden kişiye dönüşebilirsin
Soran+1 yılşu an sadece seviyorum zaten, sessiz sessiz izliyorum. Nereye kadar sürecek bilemiyorum..
- +1 yıl
Duygularına kapılma
Soran+1 yılDikkat edicem mutlaka..
+1 yılNe ırkçı Türkler gördüm, güzel bir Kürtle karşılaşınca "aslında aranızda iyi olanlar da var ehiehi" diyen.
Annemin kezban bir arkadaşı vardı. Aşırı Kürt düşmanıydı. Hiçbir Türk erkeğinden yüz bulamayınca gitti bir Kürtle sevgili oldu.
Bu işler böyle...21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim önceliklee hepimiz kardeşiiz ve eğerki senin karşındaki insan kürt diye sevmeyecekse hiç oralıı olma sevgiliyken tamamda ılerısı olursa yanı evlılık durumlar degıseblır. Sınanıyorsun bence bu konuda sırf kürt oldugun ıcın negatıf yaklasan bırısı herseyden once ırkcı yanı yakısmaz senın saf sevgın ona. Ona öncelikle her dağa çıkanın kürt olmadığı gibi her eylem yapanında kürt olmadıgının öğretilmesi gerekiyor.
20 Yorumla
+1 yılkalbine göm kızım aşkını akıllı ol. bula bula faşist kafatasçı birini mi buldun da gittin aşık oldun. boşver unutursun zamanla daha seni tanımadan sırf kürtsün diye nefret besleyebilen adamdan nasıl bir aşk bekliyorsun?
24 Yorumla
Soran+1 yılTabularini yikabilirsem ya diye..
- +1 yıl
ah be güzelim boşver bu sadece tabu meselesi değil kusura bakma ama bu vicdan meselesi insanlık meselesi. senin elinde olmayan sebeplerden dolayı, seni tanımadan sana karşı nefret besleyebilen bir adamın gerçekten tabularını yıkmasını seni sevmesini ister misin? düşün bir mutlu olabilir misin sence gerçekten?
Soran+1 yılMalesef:( ama vazgecemiyorum. Zoruma gidiyor sırf farklı irklara sahibiz diye ona uzak duruşum.
- +1 yıl
ama onun hoşuna gidiyor hatta mümkün olduğunca uzak ol istiyor. acı ama gerçek. güçlü ol insanlar neler unutuyor neler atlatıyor aşk acısı öldürmez merak etme. yeter ki sen kendini ezdirme kafan dik olsun.
bir ırka saygı göstermeyen insan. insana da saygı göstermez. zaten mutlu olamayacağın biriyle neden birlikte olmak için uğraşasın ki. şimdi seni elde etmek için birlikte olsa bile ve öyle değil değştim dese bile elde ettikten sonra aynı eski haline dönecektir uzak dur derim
10 YorumlaSen onu istesen bile ailen istemiyecek,
O seni istese bile onun ailesi seni istemeyecek,
Hiç yaklaşma kendi yoluna git, ben olsam ben de kürt bir kızla beraber olmazdım26 Yorumla
Soran+1 yılSırf ırk farklılığı var diye belki de hayatının insanı olacak kişiyi yok mu sayarsin?
- +1 yıl
Yok sayarım. Benim milliyetim ve vicdanım el vermez. Onlarca, binlerce insanı öldürdünüz, hala da buna devam ediyorsunuz. Çözüm süreci çözüm süreci diye bağırıp hala 3-5 polisleri öldürüyorsunuz. Ben de hükümet yanlısı değilim ama çıkıp insanlara kurşun sıkmıyorum.
Sizi sevmiyorum ama gelip de hergün birinizi üçünüzü öldürmüyorum.
Sen hala altta ki yorumlar da ısrarla Kürt milliyetçiliği yapmışsın, o adamla yollarınız kesişmez.
Soran+1 yılAlttaki yorumdan kastin "Kürdüm efendim, Türk deilim ben" ise, irkimi nasıl inkar etmemi beklersiniz. Birinden hoslaniyorsam ve bundan dolayı ona yanasamiyorsam, bu fark açık değil mi zaten. Sırf Kürdüm diye. Bir insanin irkini inkar etmesini nasıl beklersiniz, biri size sen Türk değilsin dese, deilim der misiniz. Yapmiyin artık. Bizler aynı ülkede yaşayan farklı ırklara sahip insanlarız.
- +1 yıl
Bu bayrağın altın da yaşayan, toprağın da yaşayan, ekmeğini yiyip suyunu içen, sınırların da güvenle oturan, okulun da eğitim almış herkes Türkiye Cumhuriyeti Türk vatandaşıdır. Senin etknik kimliğin ne devleti ne vatandaşı bağlamaz. Ama haklısınız terör örgütünüz sayesin de, hükümet sayesin de bunu rahatça eylemsel açıdan hertürlü alan da haykırır oldunuz. Biz ki hala kapılarınıza dayanıp sizlere birşey yapmadık, yapamadık.
Ben hiçbir insanın üzülmesi taraftarı bir adam değilim, sadece gerçekleri söylüyorum sizin aşk meşkle ilgili aranız yanyana gelemez, şayet çocuk gerçekten Türk milliyetçisi bir şahsiyet ise.
Ama yine de Allah'dan dilerim ki sevdiğin adamla beraber olabilirsin, nediyeyim...
Soran+1 yılAllah razı olsun.. Iyi dileklerin için.
Iyi niyetli birisin oyüzden söylediklerini kulak ardı etmek eniysi.. Açıklama yapmasam daha iyi olacak gibi.
Gizli Üye(36-45)+1 yılIrkçılık tedavisi zor bir hastalıktır kardeşim. Dayanağı olmayan bir düşünceye körü körüne inanmaktan başka bir şey değildir. Örnek olarak yazılan ırkçı yorumları okursan ne demek istediğimi anlarsın. Senin durumun imkansız değil ama kolay da değil.
77 Yorumla
Soran+1 yılAşilabilir bir zorluk değil mi? Fikirlerini degistirmem ölesiye bir zorluk değil ya.. öyle midir?
Cevap sahibi+1 yılDedim ya imkansız değil diye. Yıpranacağın üzüleceğin kesin ama sonu çok zor da olsa mutlu olabilir. O yüzden kendine şunu sor "Ne kadar üzülmeye, yıpranmaya hazırım?"
Soran+1 yılSonunda mutluluğun kesin olmadığı bir üzüntüye, yipranmaya üstelik.. Bu yüzden çok kararsiziim. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok.
Cevap sahibi+1 yılEvet sorunda bu zaten. Sonu belli değil. Hiç almadan ne kadar verebileceksin. En sonunda kendinden verdiklerin için daha çok üzülmek de cabası. Dibini görmediğin suya atlamadığın gibi sonunu görmediğin sevgiye de teslim olmayacaksın. Unutma bir yürek ancak bir yürekle takas edilir. Yüreğini almadığın kimseye verme yüreğini.
Soran+1 yılTeşekkür ederim.. birsey yapmaya kalkissam bile, dediklerinizi asla unutmadan yola cikicam. Okadar haklılık payı taşıyan şeyler söylediniz ki, söylediklerinizi göz ardı etmek mümkün değil..
Cevap sahibi+1 yılİnşallah üzülmezsin arkadaşım. Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılAllah razi olsun..
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Ben de kürtlerden nefret ederim ve aynısı başıma gelse nolursa olsun hiçbi şekilde kabul etmezdim. Türkçüyüm kanıma kürt kanı bulaştırmam sen de pek ümitlenme bizim gibi düşünenlerin seninle işi olmaz yani
40 Yorumla
+1 yıliste turklerden bu yuzden nefret diyorum. kendini begenmis irkci pis bir irk. bir turkten nefret etigim bir sey varsa iki turktur. b*k bile gubre olur yarari vardir, turklerin yarari yok zarari bir b*k bile turklerden degerlidir.
not:turkum, kurt deilim ama turklerden nefret ediyorum, irkimi secebilseydim asla turk olmazdim11 Yorumla
+1 yılValla sen adım atman ilazım gelir kendini ona sevdir sakın yanında siyaset konuşma... ama şu var ille de duyguların mı önemli yani çocuk ırkçı işte bir ömür boyu mutlu olunur mu sadece yakışıklı ya da hoşlandın diye atlaam bence... ilerde Evlilkler bu yüzden çöküyoo... üfff çok konuştum be :D
00 Yorumla
+1 yılBence gidip konuşmalısın çünkü çok içten bir kızsın. En azından yapmadım demezsin. Ben senin yerinde olsaydım konşlurdum. İnşallah hakkında hayırlısı olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi dersin? Umarim dediğini yapabilirim sonunu düşünmeden. Teşekkür ederim..
- +1 yıl
Bu devirde içtenlik en başta aranan özellik bence. Yaşına da bağlı olarak beklenen içtenlik seviyesi değişecek.
xuşkamıne delal.. sevgimden ölsem halkımdan nefret eden birini asla kendime yakıştırmam.. tabii ki bu onun faşo olduğunu bilmeyip sevmem sonucu olurdu.. eğer ilk baştan bilsem bu bakış açısını.. sevgimden değil nefretimden ölürdüm..
68 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil ama. Birbirimize çok benziyoruz, gerçekten aradığım insan. Vzagecmem zor geliyor bana. Xuskamine xoşik..
Soran+1 yılDiyarbakırlı..
Soran+1 yılNeden ki? Kürt olmana rağmen, Kürt biriyle nisanlanman zorluk mu çıkardı? Şaşırdım doğrusu.
Merkezdenim ben cnm:)
Soran+1 yılNeden peki? :) Diyarbakırlıyı ayıran olay nedir?
Diğer konusunda 573 cevap paylaştı. Ilginc pkk ayri bisey kurt ayri bisey sewiosan pesine dus bir kurtun ne kadar guzel olabilcegini ve bigun bir kurt kizina asik olabilcegini gosterona
02 Yorumla
Soran+1 yılNe hoş motive ettin. şu an sadece dediklerini dinleyip, hicbirseyi göze almadan yanasasim var ona.
O zaman s.. r edeceksin onu. seni kullanır atar benden sölemesi. Irkçı birinden hoşlandığın için de kendinden utanmalısın diye ekledi Micheal ve bir tokat attı kızın yüzüne. Kız, 100ündeki 5 parmak izle ağlayarak odasına çıkıp kapıyı kapatıp kendini yatağa atıp ağlamaya başladı.. filan
boşver onu işte.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende çok nefret ederdim hatta bildiğin her yolda gördüğümüze saldırırdık ama zamanla insan değişiyor ve anlıyorsun doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsun şimdi pkklı gördüğüm zaman allah ne verdise giriyorum ama düz kürt adamı görünce aynı tastan çorba dahi içerim içiyorumda önemli olan niyetleri gösterebilmek
00 Yorumla
+1 yılKalbini kazanirsan senin icin ermeni bile olur seni bir sekilde tanimasi lazim ben turk um. ama irkci deyilim mantiklari bile sacma neymis turk un turk den baska dostu yokmus fikrimi sorucak olsan kurt kiziyla cikarim evlenirmisin dersen hayir
15 Yorumla
Soran+1 yılÇıkmak tamam da, evlilik neden hayir? Onu zamanla tanisan böyle bir farkı yokedicek kadar sevsen bile mi?
- +1 yıl
Mesela ben evlwndim kiz pkk li olmasa bile aileain den biri mutlaka pkk oluyo nerden biliyosun diyorsan elazigli bir kurt kizi ile cikiyorum jizin ailesinde amca ogullari var pkk li ve ben kararsizim
Soran+1 yılSevdiğin kişi kız değil mi? Bırak ailesini.. Hem çokta muhattap olmak zorunda değilsindir. Sevginizi böyle şeyler için harap etmiyin lütfen.
- +1 yıl
Vicdan azabi cekerim ilerde ben ailesinde ayiraramam zatwn evlensem uzak tutarim neyse cok kararsizim senin adina da uzuluyorum
Soran+1 yılSaol.. Senin adına da endiselendim. Umarım ikimizde kısa zamanda bir yolunu buluruz.
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla saçma bence ya. bende pkk ve partisini destekleyen şerefsizlerle arkadaslık etmiyorum. ama birsürü kürt arkadasımda var tanıdığımda var. hayatımda tanıdığım en iyi adamlardan birisi vanlı mesela. hepside iyi insanlar. bence o kadar boş düşünceli biriyse bırak kalsın arkadasım yaklaşma bence. seni beğenmezse tanısıp ayrılırsanız falan yine sen kötü olursun. arkandan neler sallar neler. allah bilir.
10 Yorumlakürt olduğunu söylemessen olabilir onun dışında bu tabuyu yıkamazsın seni gerçekten severse söylediğinde bile umrunda olmaz zaten ama tanımalısın bence tanımadan reddedecektir
20 Yorumla
+1 yılırkçı bir zihniyeti değiştirmek zordur. bir iki konuşmaya çalış ılımlıysa devam et değilse hayır gelmez zaten
20 YorumlaAkilli bir kizsin.
Kürt-PKK lı ayrımı yapamayan bir erkeğe kaptırma gönlünü.20 Yorumla
+1 yılŞahsen ak parti seçmeninin genel seçmen profilinden nefret ediyorum. Beş parmağın beşi bir olmasada asla böyle birine şans vermezdim.
10 YorumlaTürkçü biri yanaşmaz sana boşuna ümitlenme kürt olduğunu söylemesen bile aksanından fiziksel özelliklerinden anlar.
21 Yorumla
Soran+1 yılEven haklısın. Bunu gizlemek istemiyorum zaten, gizlemem de..
+1 yılYazını büyük bir titizlikle okudum
Güzel kardeşim bir insan özünden utanmamalı..
Eğer utanıyosa O arkadaşımız ilerde pişman lık duyar..
Yani ben şahsi fikrim bass tekmeyi gitsin21 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim.
Utanmiyorum zaten de, özümü kabul etmesini istiyorum.. umuyorum.
ayrım yapılması hiç hosuma gitmez bu zaman kadarda turk kurt ermeni bosnak diye ayırmadım hiç. sen yakınlas tabularını yıkmayı dene basaramazsan bile en azından denedim dersin. diger türlü hep keskelerle yasarsın.
20 Yorumlacanım bence sen öl çünkü en iyi kürt ölü kürt diyorlar
47 Yorumla- +1 yıl
bunlarda nasıl bir narsistlik varsa, kendilerine tamamen şans eseri ait olmuş şeyin üstün olduğunu sanarlar. ama hayatlarında insanlığa faydası olmuş tek bir şey yoktur. dünyadaki tüm tarihsel, bilimsel, sosyal, ekonomik gelişime kişisel olarak zerre katkıları yoktur. kendileriyle aynı genetik havuza sahip başka insanlarla övünmeyi katkı saymıyorum.
pay
Irkçılık yapma pislik herif bundan sonra laf yaparken bir değil iki aşama düşün. İkinci mektuba cevap yoksa birdeki yazını düşün. - +1 yıl
Üstedeki yazı yı 9 alttakine yazıcaktım yanlış oldu
Soran+1 yılÇok rahatsız edicisin. Sus bari.
- +1 yıl
ulan ayrımcılık yapan sizsizniz lafa bak türk birinden hoşlanıyorum türk sen nesin türk kımlıgı taşıyon türkce konusan türkiyede yaşayan her şeyiyle turk olan bırısın bız arkadasım gecen evlendı kız kurtmuş onemlı hayır ınsan olsun ne olursa olsun ınsan olun ınsan olun yedınız kaba siçmayın
Soran+1 yıl:) ne komiksin. Zihniyete bak! Ben burada sırf ben Kürdüm diye beni kabul etmemesini göz önünde bulunduruyorum.. Türk diye ayrımcılık yapan kim. Böyle fikriniz olmadan, sırf o bangir bangir bağıran milliyetçi yanınızi ortaya dökmek için yazıyorsunuz ya, gerçekten hiç kaale alınacak gibi değilsiniz.
Tatlım sıkma sen böyle şeylere canını ve bırak karşında ki seni tanısın ;)
20 YorumlaEger boyle ayrim yapiyosa bu hep aranizda olucaktir
20 Yorumla
+1 yılşahsen ben veririm, ben solcuyum ve akpden en çok nefret eden insanlardan biriyim sevdiğim kız akpli ama bana gelse bunu gözardı ederim
10 Yorumlabence hiç yanaşma bile.. ırkçı birisiyle en baştan olmaz kanımca.
illa ben onu elde edecem diyorsan, kürt olduğunu belli etme ilk başta. ona destek çık, erkekler kendilerine güç veren kızlardan hoşlanır yani çoğu öyledir. bir dene bakalım10 YorumlaBende o arkadaş gibiyim aşağılamam bir kürdü ama açık açık olmayacağını söylerdim. Bu daha çok isteyip istememekten kaynaklanıyo. Benim kanım hiç ısınmaz, sevmem de ama yapıcak bişey yok. İstersen sansını bir dene ama üzülmeyi göze al.
10 YorumlaBenimde tabularımdan biridir kürt olmaması kızın ama arkadaşına sor bakalım o ne diyicek
20 Yorumla
+1 yılbu noktaya kürtler getirdi malesef hep ayrı tuttular kendilerini sonunda olan sana oldu bak
30 Yorumla
+1 yılbeni tarif etmişsin boşa uğraşma hiç.. davul bile dengi dengine.. dunya güzeli olsa selam bile alıp vermem koluma takmam açık net..
40 Yorumla
+1 yılonce kurt oldugunu belli etmeden ona kendini belli ediceksin en başta pkk karştıı olman lazım ben olsam ayrım yapmam ama ön yargı oluyo işte
30 Yorumla
+1 yılvalla kardeş bu sorunun cevabını bıze değil dağa çıkıp kurt halkını temsıl ettıgını soyleyen serefsızlere soracaksın. bencede pkk yandaşı değilsen kardeşimsin ama işte herkes böyle dusunemıyor.
00 Yorumlaweldkamp herhavzındibaynı ben sevsem türk kürt alevi çerkez falan tanımam oda severse her sağlıklı türk erkeği gibi kedi olacaktır .. sağlıksızsa uğraşma zaten
10 YorumlaBöyle ön yargılı biriyle yapamazsın mutlu olamazsın.. Seni hep aşağılar.. Faşist insanlara tepeden bakan insanlardan uzak dur.. Kalbi güzel insan bul.. Tecrübelerim bunu diyor..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kurt degilsin kurtleri kotu gostermek amacin!!! Turkler kalles onlarla sevgili olunmaz aslinda elimden gelse butun lanet turkleri gebertirim ALLAH in belalari!!
24 Yorumla
Soran+1 yılBöyle yapınca ne farkın kaldı faşist dediğimiz insanlardan? Aynı toprağın havasını soluyoruz, özellikle bu kadar faşistlige karsiyken, bunu kendimizin yapması ne yanlış. Keşke az daha olumlu olsan biremin..
Cevap sahibi+1 yılEger kurtsen gel burada benle kurtce sohbet et yalanci kasar!!
Soran+1 yılHakkaten saygisizsin ama.
Cevap sahibi+1 yılEvet seni gibi trollere saygisizim! Dunyada en sevmedigim irk lanet turkler ikincisi ise yahudiler!
valla bende ırkçıydım ama kürt bir sevdiğim vardı kendini iyi göster ona he pkk yı 1 gram haklı görüyorsan hiç yanaşma
10 Yorumla
+1 yılÖyleleri hiç ikna olmuyor ki... Başarabilirsen ne mutlu.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor biliyorum.. ondan tamamen kararsizim.
- +1 yıl
Konuştun mu onunla hiç?
Soran+1 yılHayır. Sadece takip ediyorum bazı yerlerden.
- +1 yıl
O zaman hiç bulaşma.
Soran+1 yılOf:/
- +1 yıl
Bulaşma gerçekten. En hayırlısı bu olacaktır bence. O sana göre sen de ona göre biri değilsin.
Diğer konusunda 339 cevap paylaştı. kürtlüğünü saklıcaksın sorarsa türküm diceksin başka yolu yok.
22 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu öyle şey? Beni ben olarak kabul etmedikten sonra😧, sevgisiyle ancak kendimi kandırım.
Kürt kadınla sevgili olmakmı sag elime devam ederim
50 YorumlaSeni ve değerlerini tanımayan, saygı duymayan, kötüleyen, ırk ayrımı yapan bir faşistin seni mutlu edeceğini mi zannediyorsun? Böyle aşağılık birinin kendine bile hayrı olmaz sana mı hayrı olacak?
20 YorumlaAynı ben bende nefret edıyorum abi türkiyede yaşıyorsan TÜRK sün sen kürt değil
117 Yorumla
Soran+1 yılKürdüm efendim, Türk deilim ben.
- +1 yıl
Ozaman bu kafayla daha çok beklersin ne sen ona yanaşırsın ne o sana
- +1 yıl
Bu nasıl biseydir sen Türksün diye dayatma yapamazsın başka ırktan olan birine. Kürtse Kürttür o kadar
Soran+1 yıl@Angaralıvampirella selam olsun sana.. Birde böyle adam gibi adam konuşanlar yok mu, ne büyük insanlarsiniz.
- +1 yıl
Eyvallah kardeşim. bir de Kürt yazarken küçük yazmış bak bak kendisi adam olmuş da başkalarını küçümsüyo, bunun gibi ırkçılar yüzünden durmuyo terör.
Diğer konusunda 357 cevap paylaştı. Ne varki bunda kürt olmak insan olmadgmz anlamına gelmez kürtlerde sevebilir takmaz bnce
30 YorumlaÖyle ırkçı biriyle ne işin var senin. Kendine daha uygun birine bak bence.
30 Yorumla
+1 yılIrkçı olsam sanırım hiç fırsat vermezdim umarım üzülmezsin :/
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖyle birini sevme dicem ama sen napabilirsin ki.. bilmem yani neden nefret eder ki bir insan birinden sırf etnik kökeni yuzundem
10 Yorumla
+1 yılKanka sevdiğin kişiye yaklaş ve duygularını belli et, sevginin milliyeti yoktur sadece biraz cesaret, saygılar👍👍👍
10 Yorumla
+1 yılBende kürdüm benim karsima bir kiz ciksa ben sevmiyorum kürtleri yol veririm kendisine. sende cikma kendisiyle ugrasma seven halkindan birisiyle ciksin.
10 Yorumla- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem