Diğer Sizce ben yarı türk ve yarı neyim? serenay1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor ilk defa burada yazcam 🙃 Güncellemeler+1 yıl 🇦🇱🇦🇱🇦🇱 Güncellemeler+1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=qcVt9-LqpJI Birde sarki birakayimmm 🫶🏼 Sizce ben yarı türk ve yarı neyim? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,1b cevap paylaştı. Arnavut mu? 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Evet
serkan82 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 95% +1 yıl Yarı Türk yarı Tanrıçasın bence mistik bir dünyadan gelmişsin... 0 0 Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yapma aile sırrını ifşa etme 0 4 Yorumla serenay1995 +1 yıl Aile sirri degil Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Bende gerçek değilim Yorumla serenay1995 +1 yıl Sahtesin yani? Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Yalanı seviyorum ne yapayım Yorumla
SporcuMan18013 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 745 cevap paylaştı. Bulgar veya Yugoslav göçmeni olabilirsin. 0 3 Yorumla serenay1995 +1 yıl Cok yaklastin (göcmen degil tabiki) Yorumla SporcuMan18013 +1 yıl Bilemediysem bilememişimdir, yaklaşmanın bir önemi yok... Yorumla serenay1995 +1 yıl Yoksa yok Yorumla
Muzlu-Puding Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl İspanya ya da o taraflar? 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Hayir Yorumla
rzgr_11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Resmi atsan anlardım bence yunansin 0 6 Yorumla serenay1995 +1 yıl Hayir yunan degilim Yorumla rzgr_11 +1 yıl Peki TSK irlandali ol Yorumla serenay1995 +1 yıl Ol? Yorumla rzgr_11 +1 yıl Ol olmak Yorumla serenay1995 +1 yıl Sen ol dedin diye niye o tuhaf seyi olim onu anlamadim Yorumla rzgr_11 +1 yıl İrlanda soğuk insanları sıcak ondan :) Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. Si je? Kosova mı? Bosna mı? 👍 0 1 Yorumla gokantemur +1 yıl 😂😂 hiç kimse Arnavutluk dememiş.. oysaki nasılsın diye yazmıştım ilk yorumum da.. 👍 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Romanya , ya da İtalyan 0 1 Yorumla DreamGhosters +1 yıl Arnavut Ciğeriymişsin 🤣 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Göçmen olabilirsin 0 2 Yorumla serenay1995 +1 yıl Cevabi zaten güncelledim daha ne diye göcmen yaziyorsun hahaha Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Sorunun içine girmeden yazdım güncellemeyi görmedim :) Yorumla
bilgisizhatice Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Kürt 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Degilim Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Alman 0 2 Yorumla serenay1995 +1 yıl Aman allah korusun Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Fransız Yorumla
Mayakovski19 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Rus bide aşko kuşko 0 10 Yorumla serenay1995 +1 yıl Asko kusko? Hahaha Yorumla Mayakovski19 +1 yıl Aşko kuşko kızlardansın işte 😂 Yorumla serenay1995 +1 yıl Iyi asko kusko öyle olim bari 😅 Yorumla Mayakovski19 +1 yıl Boşnaksın Yorumla serenay1995 +1 yıl O ne :/ Yorumla Mayakovski19 +1 yıl Uha nasıl bilmen 😂bosna hersekli işte bir ipucu versen Yorumla serenay1995 +1 yıl Haa bosnien bizim dilde 😂 Yorumla Mayakovski19 +1 yıl Hangi dil sizin kuşko😢😂 Yorumla serenay1995 +1 yıl Yarı arnavutum (albania) Yorumla Mayakovski19 +1 yıl Anladım Arnavut kızları çoksel Yorumla
yilznesz Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ukrayna 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Hayir Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl ne fark edecekk.. 0 2 Yorumla serenay1995 +1 yıl Fark etmeyecek sadece bilecekmisiniz diye sordum hem sanane allahim ya Yorumla nullmosaic +1 yıl byy Yorumla
ByDemokraat Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnsansın 0 2 Yorumla serenay1995 +1 yıl Yok canim? Yorumla ByDemokraat +1 yıl Ya nesin Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl ay diyor nickin 0 2 Yorumla serenay1995 +1 yıl Adim? Yorumla ElCuco +1 yıl ay gibi karısın diye şey etmiştik ama nese Yorumla
JackRocker Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 545 cevap paylaştı. Rus musun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kürtsün 0 7 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aman bee neysen o sun boş ver taktiğın şeye bak Yorumla serenay1995 +1 yıl Degilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm tm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bari adını şöyle bu nasıl bir hava knk kddkdkf Yorumla serenay1995 +1 yıl Neyin adını? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver Yorumla serenay1995 +1 yıl Bosverdim bu sefer havalısın dedin Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı. Fransız 0 6 Yorumla serenay1995 +1 yıl Nope Yorumla respectemir +1 yıl Rus O zaman Yorumla serenay1995 +1 yıl Hayir Yorumla respectemir +1 yıl Alman Yorumla serenay1995 +1 yıl Bence kimse bilemeyecek o kadar da zor degil Yorumla respectemir +1 yıl Yunan Yorumla
allhhaan Takip Et Guru Yaş: 52 +1 yıl suriye cingenesi 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Annendir Yorumla
Sudddess11 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bulgar 0 5 Yorumla serenay1995 +1 yıl Hayir Yorumla Sudddess11 +1 yıl Azerbaycan Yorumla serenay1995 +1 yıl Güzel olurdu ama azeri degilim :) Yorumla Sudddess11 +1 yıl Bosna Hersek Yorumla Sudddess11 +1 yıl Bnce boşnaksın Yorumla
Gokkusagi98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Yarı türk yarı fakir 0 1 Yorumla serenay1995 +1 yıl Fakirim :/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Arnavut mu?
Evet
Yarı Türk yarı Tanrıçasın bence mistik bir dünyadan gelmişsin...
Yapma aile sırrını ifşa etme
Aile sirri degil
Bende gerçek değilim
Sahtesin yani?
Yalanı seviyorum ne yapayım
Bulgar veya Yugoslav göçmeni olabilirsin.
Cok yaklastin (göcmen degil tabiki)
Bilemediysem bilememişimdir, yaklaşmanın bir önemi yok...
Yoksa yok
İspanya ya da o taraflar?
Hayir
Resmi atsan anlardım bence yunansin
Hayir yunan degilim
Peki TSK irlandali ol
Ol?
Ol olmak
Sen ol dedin diye niye o tuhaf seyi olim onu anlamadim
İrlanda soğuk insanları sıcak ondan :)
bilmem sırttan pek belli olmuyor
Si je? Kosova mı? Bosna mı? 👍
😂😂 hiç kimse Arnavutluk dememiş.. oysaki nasılsın diye yazmıştım ilk yorumum da.. 👍
Romanya , ya da İtalyan
Arnavut Ciğeriymişsin 🤣
maşallah centaur gibi karı
O değilde o kalçalar ne öyle .
Macar diyesim geldi
Göçmen olabilirsin
Cevabi zaten güncelledim daha ne diye göcmen yaziyorsun hahaha
Sorunun içine girmeden yazdım güncellemeyi görmedim :)
Kürt
Degilim
Alman
Aman allah korusun
Fransız
Rus bide aşko kuşko
Asko kusko? Hahaha
Aşko kuşko kızlardansın işte 😂
Iyi asko kusko öyle olim bari 😅
Boşnaksın
O ne :/
Uha nasıl bilmen 😂bosna hersekli işte bir ipucu versen