mecburiyetten iki erkekle aynı evde kalma durumu çıktı ortaya bu konuda ne düşünüyorsunuz. ikiside arkadaşım okuldan ve güveniyorum. ama aynı evde kalmak farklı bir durum. bu sorun olurmu? erkekler bu durumda değişirmi?
Cevabın nedir?
+1 yılBunu yapan 2 kız ark. ım oldu geçen yıl içinde. Birer yıl kaldılar. Biri 2, diğeri 3 erkekle kalıyordu ve arkadaşlardı sadece. Hiçbir sıkıntı da yaşamadılar. Ama bu demek değil ki, sen yaşamayacaksın... Karşındaki insanların kişiliklerine bağlı biraz da. Ve o kişilerin kişiliklerini, sen anlayamazsın bir kadın olarak. Çok iyi gizleyebiliyoruz çünkü bazı şeyleri. Yine de senin için bir sıkıntı olmayacaksa ve zorundaysan, kal. Tecavüz edecek halleri yok. En fazla 1-2 falsolarını görürsün ve defedersin hayatından evden çıkıp. O zamana kadar da yer bulursun.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Buradaki bir kaç yoruma baktımda ne abazan insanlar varmış dedim !!! Yahu arkadaş sen şu arkadaşlarına güveniyorsan sıkıntı olacağı ne malum ve 2 yıl önce öğrencilik hayatımda kardeş dediğim bir bayan arkadaşımla aynı yatakta yattım yemin ederim allah şahidim olsun aklımdan öyle bir kötülük geçmedi onunda aynı zamanda üstüne yastık savaşı yaptık :) :) :)
21 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın+Erkek=Sex değil çıkarın şunu aklınızdan artık
arkadaşın olabilir hatta bazen kız arkadaşlarından daha iyi dost olabilir bunu başka şeylere yorumlamak at hayata gözlükleriyle bakanlardan beklenecek hareketti tamda yorumlayanlara aldırma ama eğer gerçekten güveniyorsan sorun yok124 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorumu Yaptığın için seni tebrik ediyorum 👏👏👏
Cevap sahibi+1 yılKadınların erkeklerle yaptığı arkadaşlığın iki türü vardır biri samimi dostça kardeş gibi diğeri (özür diliyorum) yavşaklığa dayanan. Dost olduğun, kardeşin gibi gördüğün birinle bunu zaten düşünmezsin bile. Her gördüğü kadınla farklı fantezi kurgulayan insanlar yorum yapmasın şimdi.
- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok yakın iki erkek arkadaşım var. Aynı evde de kalırım. Bir yer bulana dek kalabilirsiniz elbet ne var bunda. Arkadasin sonuçta bu nasıl bir fesatlik, aynı evde birkaç gün geçirirseniz birbirinizin üzerine atlamazsınız.
23 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyordum ama yorumlara bakarmısın.
- +1 yıl
Demek onlar kendilerine güvenmiyor ki böyle karşılar. Şimdi ben 5 yıllık arkadaşımla 5 gün aynı evde kalsam birbirimize atlayacağız öyle mi? Kişi kendinden bilir kuzu. Erkek olan kankalarımla aynı evde kaldığım oldu, hala sadece kankayiz. Kimsenin fesatligina prim verme. Sokakta kalacağına arkadaşlarında kalacaksın elbet. Zaten kalıcı değilsin bir yer bulacağım diyorsun, bir yanlışlık göremiyorum.
- +1 yıl
Arkadaşın sofi mi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
161Cevap
+1 yılKalınabilir kalınmaz diye bir şey yok. Güveniyorsan sana zarar da vermeyeceklerdir. Birincisi mecburiyetten kalıyorsan ona sözüm yok ama kız arkadaşının evi müsaitse öncelikle orayı tercih etmek daha akıllıca olacaktır. Hem kafan rahat olur hem diğer arkadaşlarının sana bakış açısında değişme olmaz. Erkeklere güven olmaz evet, zira illaki akıllarından geçecektir bir takım muzurluklar. En kötü mast. yaparken seni hayal edecektir emin olabilirsin. aynı banyo aynı wc yi kullanacaksınız ve seni bir kaç özel haline şahit olacaklardır. Hasılı insanın doğasına aykırı. Kadın en özelini erkeğiyle paylaşmalıdır. Sağlıcakla
32 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım sana sonuna kadar katılıyorum. bunun regl günü var cartı var curtu var kadının regl gününü partnerinden başka birisi bilmemeli aksi taktirde kan çıkabilir.
- +1 yıl
en iyi cevap bu olsun o halde:)
arkadaş ne fesat insanlar varmış burada şu erkeklerin kızların yorumlarına bak abazalıktan düz duvara tırmanacaksınız kalamazlar mı lan? herkes sizin gibi seks manyağı değil bende bir ara bir kızla kalmıştım hiçbirşey olmadı? aklınızla penisiniz yer değişmiş
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen ya.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumu yaşadım o yüzden paylaşmak istedim. Yaklaşık 3 ay kaldım. Hiç bir sorun yaşamadım. Sen onlara kardeşi gibi hissettirirsen bir sıkıntı çıkmaz değişmezlerde. Kız işlerini sen yap mesela kaldıgın sürede, çamaşırlara bulaşığa falan el at. Yemek yap arada. Anne gibi kız kardeş gibi davran hiç bir sıkıntı çıkmaz o zaman. Kız arkadaşlardan daha güvenilir olabiliyor erkek arkadaşlar kıskançlık olmaz en azından.
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOluyo oluyo. Sapıtmayın yeter. Biz desek olay olur neyse sen biliyosun kendini 😀😀
bu arkadaşlarının kişiliklerini bilsem bir şey söyleyebilirdim ama... öyle erkekler var ki kessen sana dokunmaz, ama bazıları var ki inanamazsın çok fena... Birde ev işlerinde falan sıkıntı olabilir temizlik bulaşık yemek o da karakterleriyle alakalı bazı erkek öğrenci evleri kızlarınkine bin basar bazıları da belediye çöplüğü : yani sonuç olarak hiç bilemezsin arkadaşlarını tanısaydım ancak o zaman birşey söyleyebilirdim sen bu söylediklerime dikkat et bence
10 Yorumladelikanli cocuklarsa sikinti olmaz cok tasnif ettifim bu durum degil ama mecbur kaldiysan kalabilirsin burada yazilanlara bakma herkesin akli bunlar gibi sikinde degil
41 Yorumla
Soran+1 yılteşekür.
+1 yılSen dikkat edersen kiligina kiyafetine hal hareketine kilik kiyafetten kastim bornozla havluyla dolasma yanlarinda agir tahrikte bulunma arkadaslarinda efendi tiplerse gul gibi yasar gidersiniz.. he degilse ve sen dikkat ermezsen tostumu yedim bekliyorim muhabbetine doner olay...
30 Yorumla
+1 yılgüveniyorum ayaklarını gec bir kere adamların aklından hergün aynı şey gecicek ne kadar sana belli etmeseler bile bunun duş alması üst baş değiştirmesi var sen üstünü değiştirirken aynlışla girdim ayagına dalarlar bile odaya tabi kişiliğine bağlı belki yapmazlaar ama zor erkek erkektir
31 Yorumla- +1 yıl
ben bilmiyodum nasıl bişe zevk aldınmı
+1 yılKendinizi bildikten sonra sikinti olmaz bende kaldim unv. 4 kiz 3 erkek ayni evde bence hem daha guvenli ve eglenceli oluyor 5 yil kaldik beraber ne cinsel iliski nede dusunce gecti aklimizdan hepimizin camasirlari ortada idi beraber yikanirdi. Kiz arkadaslarin da icinde olmak uzere ama dedigim gibi kisiye bagli o siniri koyabilmek onemli
12 Yorumla
Soran+1 yılaynen katılıyorum.
- +1 yıl
O zaman no problemo
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini bilen insanlarsa hiçbir sorun çıkmaz ama sen yinede yatarken kapını kilitli tut, insanlık hali bu üstün açılır falan, neticede erkek onlar.
Madalyonun tersinden de bakmak lazım, senin de kendini kontrol etmen lazım, çünkü aynı şey senin içinde geçerli10 Yorumlaİstediğin kadar yakın arkadaş olsun 1erkek 1 kız aynı ortamda kalamaz sen 2 erkekle kalmaktan söz ediyorsun... sen 2 erkekle aynı evde kalırsan emin ol o evde çok filimler dönecek. onlara malzeme olacaksın... bence vazgeç... yarın evlendiğinde kocana. hayatım bende üniversitede iken 2 erkekle aynı evde yaşamıştım diye anlatırsın... tabi bir kız olarak kendine bunu yakıştırıyorsan...
00 Yorumlabiz üniversitede 6 erkek 3 kız kaldık hemde 3 sene boyunca sıkıntı olmadı ama cinsellik kesinlikle oluyor bence etik değil ama hormonlar durmaz söyliiim dikkat et kendine erkeklerin ailelerinin haberi oluo da kızlar cok sahte ailelerinin haberi yok :)
00 YorumlaDiğer konusunda 382 cevap paylaştı. Kac Yıllık arkadaşların ama Bence iyi bir fikir Sayılmaz Pek
aynı Evde aynı odada Sürekli birlikte NE biliyim gayet Acık sacık giyinirsiniz normal ev hali olarak
Senin Eşyaların bir yere onlarınki bir yerlere gidicek Davetsiz Yanlış anlaşımlar olucak ( Giyinirken kapı acılması ) Gibi Gibi bir Süre Sonra Belki iclerinden birisinin kalbi kayabilir sonucta. Beklenilebilir. acıkcası00 Yorumlaİstediğin kadar güven. Onları gerçekten güvenilcek insanlar varsayarak yorumumu yapiyorum. Senin hareketlerinden anlam çıkarmaya çalışırlar. Sen oturup kalkmasını bilmessen onların yanında agırlıgını koymassan haliyle onlarda nabza göre serbet veriri senden yüz bulup bişeyler yapmaya kalkısırlar. Tabi bu en kötü ihtimal. Erkeklerin çogu böyle olsada her erkek böyle değildir.
00 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Sabah ereksiyonu diye bir şey var.. Her sabah uyandığında çadırı kurmuş iki erkekle karşılaşacaksın..
Onlar bir şey yapmasa bile sen dayanamayıp yaparsın gibime geliyor..12 Yorumla
Soran+1 yılbenim kendime güvenim tam.
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAçık görüşlü ol biraz eger güvendiğim iyi cocuklarsa sıkıntı yaşamam diyorsan kalbhem onlarda öğrenci otobüslerde felan ben erkrgin yanına oturmam diyip yerimi degistirten kadinlara merak etmeyin insan yemiyorum diyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen.
Ewet sakıncalı durum banyo yaparken soyunurken seni seyrederler uyutup sana bişeyler yaparlar neden iki erkekle aynı evde kalıyorsun ailen yok mu senin
02 Yorumla
Soran+1 yılailem uzakta
Bir hafta kaldim gecen ay, hic bir sıkıntı yasamadim ben ciddende güvendiğim insanlardi, sen guveniyorsan git kal üç beş gün bir yanlışını görürsen çıkar gidersin
10 YorumlaYok ya sende abartma biz erkekleri tam coşkun yaptınız ya. kız ve erkek arkadaş dost olabilir guveniyorsan ve adabınla giyinirsen birsey olmaz. yatarken odanı kilitle için rahat etsin. sevgili olsanız tamam ama terbiyeli guvendiğin durust çocuklarsa sıkıntı olmaz hatta korur böyle arkadaşlar seni
00 Yorumlawww.kizlarsoruyor.com/.../q1868572-konuyla-ilgili-goruslerinizi-alalim
bu sorudaki durumu uygulamalı yaşarsın00 Yorumla
+1 yılne yaparlar sence :d
https://www.youtube.com/watch?v=__d5_rRlf4830 YorumlaHer gece kapını kilitler yatarsın banyoda giyinmeye dikkat et havluyla dolaşma.
Bir de erotik kıyafetler giymemeye dikkat et hiç bir sorun olmaz kimse kimseye durduk yerde bişey yapmaz
yeterki tahrik etme okuyan aklı başında insanlarsınız00 Yorumla
+1 yılEğer bu soruyu soruyorsan daha önce böyle bir durum yaşamadın demektir ilk olması itibariyle ortaya da senn acemiliğini eklersek risk vardır malum yerleri saglama almak lazım
00 YorumlaErkekten erkeğe değişir. Günümüzde birçok erkeğin içi fesat, ama olmayanlarda var. Onları bizden daha iyi tanıyan sensin. Sor bakalım kendine, birşey yapacak birileri mi? yoksa yapmazlar mı?
Ama benden sana tavsiye çok iyi tanıyorsan ve kardeş gibiyseniz kal. Ama değilseniz ve henüz birkaç yıllık arkadaşsanız pek güvenme.00 Yorumla
+1 yılKesinlikle degisirler erkekler arkadasin olabilir seviyor guveniyorsundur ama iclerinde nefis denen birsey var ona guvenme iste. Kendi nefsine de guvenme. En yakin zamanda ayrilmalisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir erkeğin Gay olmadığı sürece aklı uçkurundadır. Hemcinsinle bir ev bulmalısın. Bunuda büyütmenin anlamı yok sorun olurmu diye olur tabi. Lakin senin açından tehlike vs. teşkil etmiyorsa sıkıntı yok. sormanada gerek yoktu zaten :)
10 Yorumlakimsenin içini bilemeyiz. garantisi olmayan bir durum. mutlaka akıllarından cinsellik geçecektir.
10 Yorumlao iki erkek Müslüman mi ona bagli. Sapik Islam zihniyetine göre , Erkek ve Kadin yanyana geldimi hemen sikis olur ve sikismekten haric baska birsey düsünmezler.
Müslüman degillerse gayet rahat beraber yasaya bilirsiniz birsey olmaz.00 YorumlaMecburiyete bak. Düşünüyorum, düşünüyorum böyle bir mecburiyete nasıl kalınır bulamıyorum.
40 Yorumla
+1 yılSenin maksadın güven olayı değil. Kararını zaten vermiş ve ileride neler olabileceği konusunda fikir sahibi olmak istiyorsun.
Fazla fikir sahibi olmana gerek yok. Doğum kontrol teknikleri öğrenmen senin için yeterli olacaktır...02 Yorumla
Soran+1 yılilla cinsellikmi aklına geliyor. kardeşleri gibi görüp koruyamazlarmı?
- +1 yıl
Öyle bir ihtimal yok. Kardeşin kardeşe faydası olmadığı günümüzde sen neyin kafasını yaşıyorsun.
Sen orada kal fazla değil 30 - 60 gün sonra burada tekrar konuşalım.
Bu arada bahsettiğin cinselliğin benim aklıma gelmesini bırak, yanında kalacaklarının aklından hiç çıkmayacak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜniversitede 5. yılım ve bir erkekle kalıyorum. Zaman zaman onun en yakın arladaşı ve kuzeni de gelip kalır. Hiçbirisiyle aramda bir şey geçmedi, yaklaşmadılar bile. Kapı kilitleme huyum da yok üstelik. Bence bu erkeğine bağlı bir şey.
04 Yorumla- +1 yıl
ne yani senin arkadaşların erkekliğinde problemmi var
Cevap sahibi+1 yılOlmadığından eminim, benim tipimde vs sorun olmadığından da eminim. Bu tamamen kendini bilmekle alakalı.
- +1 yıl
Erkeklikle ne alakasi var bilader bu tamamen medeni olmakla alakali. bir kizla bir erkek ayni evde kalamaz diye bisimi var. modern olun biraz efendi olun ya
Cevap sahibi+1 yılDoğru söyledin, teşekkürler.
Aynı odada kalmadığın ve sınırların geçilmediği sürece birşey olmaz. Ama burada tek senin niyetin değil, onlarında niyeti önemli
00 YorumlaBu Devirde Sorun Olur Tabi, Millet Hayvanlara Tecavüz Ediyo Hiçmi Haber Okumuyosunuz.
Baba Kızına Tecavüz Ediyo, Sen Diyosun 2 Erkekle Aynı Evde Kalıyorum, Nasıl Güvenipte Kalıyosun,
Ailen Nasıl İzin Veriyo Anlamış Değilim00 Yorumladeğişebilir. sana ayrı bir oda ve odanın anahtarını versinler. mecburiyette dahi odana gelmesinler. kan bağı olmadığı sürece her erkek değişir.
00 YorumlaMecbur sadece ölmek isime oylesi geliyo de sorunun cevap ini sen herkezden iyi biliyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılnet birşey yok tabi. olasılık üzerinden soruyorum.
güveniyorsan hiç bı sıkıntı olmaz ama karşı cinsden biri ile yaşayında hal ve tavırlarına dikkat etmek zorunda kalıyorsun ve yeteri kadar rahat olamıyorsun o yönden sıkntılı oluyor normalde yaşanır
00 Yorumlaartık mide bulandırı oldunuz vallahi billahi ya. ilerde eşine desene bir ya ben iki erkekle aynı evde kaldım guvenıyorum okuldan diye bakalım ne diyecek ılık adam hahahha
10 Yorumla- Diğer konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılKacinci yuzyil da yasioruz sen ve karsindakiler kendini bildikden sonra sinirlar belli oldukdan sonra faso fiso insanin zihni pis olmasin
04 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle.
- +1 yıl
Sen bakma millete yobazlik diz boyu
- +1 yıl
Aynen ole @01BeYaZ
Ya bir yerden sonra şeytan dürtmeye başlar. Hani iradeleri sağlamsa bişey olmaz ama artık kendi kafalarında videolaşmalar başlar. İşin kısası, onlara eziyet etmiş olursun!
00 YorumlaGayet normal hatta eğlenceli birşey. Kardeş gibi olabilirsiniz böylece. Sen onu kızlar konusunda onlar da seni erkekler konusunda eğitir. Sorun olmaz yani.
13 Yorumla- +1 yıl
Evet haklisin bende seni egitmek isterim sana sevismeyi ogretebilirim aslinda belkide sen daja tecrubelisindir bana sevismenin ilmini ogretirmisin canim guney ruzgar facedeyim bklyrmm
- +1 yıl
Egitir kesin :))
+1 yılgeçen bir arkadaşım da senın gibiydi ve bu normal mi diye sormuştum sen misin yoksa o? :D
10 Yorumla
+1 yılKardeş kardeş geçinceğinizi düşünmen aptallık olur. Bayan arkadaş bul kendine istersen ararsan bulursun!!!
20 Yorumlaaranızdaki güven ilişkisine bağlı bir durum sonuçta iyi niyetli erkeklerde var
00 YorumlaKapi acmislar mecbursun diye sana kapi aciyolar. Eger mayalari bozuk olsa zaten bilirsin.
00 Yorumla
+1 yılPeki cevredekiler hos karsilar mi? Bilirsin o acidan sikintili olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEger zor durumdan dolayi kaliyosan hic bsy olmaz.
Univde 4 erkektik 1 kiz ailevi problemden yanimizda 3 ay kaldi hiic bsy olmadi. Daha sonra ust katta 4 kiz alt katta 4 erkek mustakil 2 katli evde kaldik 2 yil orda hersey oldu :))10 Yorumla
+1 yılAynı evde iki erkek gidişat kötü kesinlikle saçma insan bu devirde akrabasına tanıdığına güvenemez tabi sen bilin
10 YorumlaKarakter meselesi. güveniyorsan sorun yok. ama şüphen varsa iyi düşün
00 Yorumladostum kimse kimseye zorla bişey yapmaz. eğer kafan iyi olup onlarla birlikte olma gibi bir durum olmazsa emin ol sana saldırmazlar. bide senmi onlarda kalacan onlarmı sende.
00 Yorumla
+1 yılben bir sene 2 bayanla kaldım. seviyeyi koruyunca karşı cinsle yaşamak gibisi yok. oje , aseton kokusundan kafam güzel oluyordu her akşam gerçi ama :D
10 Yorumla
+1 yılİş sende bitiyor, normal ev hali gibi evde dolaşamazsın çünkü fikir uyandırır. Olasılıklar çok, yani illa bir hal çıkar, millet kanka ayağına neler yapıyor.
00 YorumlaSınırları belirleyin önceden. Tuvaleti buldukları gibi bıraksınlar ve evi batırmasınlar, ev işlerini de paylaşmalısınız. Ben rahat edemezdim ama zorunda kaldıysan yapacak bir şey yok.
01 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=UxdJ1io0m9I
izle anlarsın :))21 Yorumla
+1 yılNe kadar zamandır tanıyorsun ki
Kişiliklerine bağlı bir durum00 YorumlaDiğer konusunda 361 cevap paylaştı. Bence kız arkadaşların varsa onlardan biri ile kalman daha sağlıklı. ..
00 YorumlaOncelikle onları ne kadar iyi taniyorsun. Sonuçta bu devirde babana bile guvenmiyceksin.
20 Yorumla
+1 yılNe demis atalar
Atesle barut yan yana durmaz
İliskiniz farkli bir boyut kazanir00 Yorumla
+1 yılvalla açık konuşalım içki falan içerseniz dikkatli ol derim fırsat buldumu yumulurlar yıpratırlar affetmezler.
00 YorumlaYani onlara güveniyorsun da kendine mi güvenmiyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılkendime güveniyorum. zamanla değişirlermi onu merak ettim.
Atesle barut yanyana durmaz guzelim :) sen oyle bisi dusunmesen bile onlarin dusunmuceginden asla emin olamazssin.. yani soz konusu erkekler ve cinsellikse hele :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu sitede 3-4 erkekle kalanı da tanıdım sonucu sen düşün :)
02 Yorumla
Soran+1 yılne oldu onlara?
Cevap sahibi+1 yılne olabilir sence :)
- Devamını Gör (144)
Devamını Gör(189)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?