tabi ki saygı duyuyorum ama yinede ona Allahın varlığını destekleyici bilgiler, düşünceler sunmak istiyorum. neler yapabilirim?
Cevabın nedir?
www.kunfeyekun.org/.../
istediğin kadarını oku sana kalmış ve okuduktan sonra o arkadaşından bir istekte bulun ''güzel kardeşim ben senin iyiliğini istiyorum öncelikle saygıyla dinle ben senin inandığın şeye saygı duyuyorum ve seni müslüman yapmayada niyetim yok ama doğru olan bu niye diye sorma anlatsam anlamazsın ama bana olan bir saygın sevgin varsa senden dileğim bunu okumandır '' de okusun en azından sen yapman gerekeni yapmış olursun ''bunu ben yazmadım ya da bir başkası bunu yazan bütün insanlığın rabbi Alemlerin Rabbi olan Yüce Allah'tır ' de sonrada o okuduktan sonra hepsini okuduktan sonra '' değerli kardeşim sana artık son bir sözüm var ister inan ister inanma inanan mükafatı olan cennette yer alır inanmayan odun olur cehenneme atılır '' dersin ve iyi bir insan olarak müslümanın olması gerektiği gibi normal bir insan olarak onunla arkadaş kalmaya devam edersin ne kadar iyi olduğunu gösterirsin müslümanın ama onunla artık inanç konusuna girme tamam
EN İYİ CEVAP OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSAN SEÇMENİ İSTERİM :)10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ona bir sey al eline ve de ki bu kendi kendine oldu mesela bir çakmak :) oda nasil olur bir çakmak kendi kendine olmaz der eee ozaman dünya nasil kendi kendine olur sen nasil kendi kendine olursun nasil bir erkek kadinla çifleştiginde bir cocuk anne karninda 9 ay büyür sonra dogar büyür :) o ona yeter daha ne cok aciklanacak sey var.) ama emin o bu yeter YARADAN EN İYİ BİZİM İÇİN Yapmiş o Beyni ozaman sok ede bilir ama asla pes etme araştir buraya sormakla kalma
01 Yorumla
Bir kere konus kabul etmezse ateistliği savunursa yemin ederim bırak sonra senın basına patlar olay benım de oyle takılan bır arkadasım var Müslüman arkadaşları ne derse mal mal şeylerle savunuyor öbür dünyada ne yapacaklar bılmıyorum Allah akçıl fikir versın
00 Yorumla
+1 yılbenımde oda arkadaşım oyleydı canım ama bı zararını gormedım yanı eger ateıstlıgın uçlarındaysa degıstıremezsn dusuncelerını bence oluruna bırak o sana yaklaşırsa dını öğrenmek ısterse anlat ama o ıstemedgı halde zrla ınandrmaya kalkarsan aranız bozulabılır
02 Yorumla
Soran+1 yılzorlamıyorum zaten bende bir zararını görmedim hatta müslümanım diye geçinenlerden de iyi yanları var
- +1 yıl
aynen canım valla:)
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
62Cevap
Herkes ateist olsa ne güzel olur. Dinler 1000'lerce yıldır var. İddiaları insanları iyiliğe doğruluğa yönlendirmek... 1000 lerce yılda savaşların yüzde kaçı dini nedenlerle olmuştur? 1000 lerce yılda kaç tane masum insan, dininini zorbalıkla kabul ettirmeye çalışan bağnazlar tarafından katledilmiştir? 1000'lerce yılda dinler her türlü kötülüğün ve katliamın, yeri geldiğinde savaşların, yeri geldiğinde yolsuzlukların, yeri geldiğinde sömürünün aleti olurken Allah neden hiçbir şey yapmamıştır? Gelde atesit olma... Ne ateistler gördüm, kendinden olsun olmasın herkesle iyi geçnip, hiç kimsenin hakkına el sürmemeye gayret eden. Ne dindarlar gördüm, daha adamı tanımadan, kendi inandığı dine inanmadığı için içten içe nefret büyüten, hemen bir etiketle yaftalayan, ona kendi dininden biri tarafından yapılan haksızlığı hoşgörebilen, iyilik dürüstlük deyip, içten içe nefreti körükleyen... Eğer gerçekten insansanız, iyiliği doğruluğu cennet-cehennem inancına göre değilde, aklınızla bulabiliyorsanız dine ihtiyacınız yoktur. Ama eğer birinin hakkına gasp etmemek, yolsa gördüğünüz bir kıza tecavüz etmemek, sevmediğiniz birinin canını yakmak için sizi engelleyen tek şey Allah korkusuysa tabiki siz inanın. Bu toplum ve insanlık için daha iyidir.
40 Yorumla
+1 yılOnu hoşgörü ile ikna etmelisin. Örneğin; Doğanın bir döngüsü olduğunu bu döngüde canlıların birbirlerini yiyerek hayatta kaldığını anlatabilirsin. Sen burada dua okuyup besmele çekerken herkese karşı eşit olan tanrımızın bir çok 3. dünya ülkesinde insanları nasıl aç bıraktığını anlatabilirsin. Bir insanı ameliyat etmek için kur'an değil tıbbi bilginin gerekliliğinden bahsedebilirsin. İnsanların nefsinin olup bu nefsin de doğuştan olduğunu anlatabilirsin ve bu nefsine yenik düşerse yakılacağını anlatabilirsin. Peygamber efendimizin 9 yaşındaki Hz. Aişe'yi evlatlık almak yerine kendisine karı yaptığını anlatabilirsin, ya da 40 yaşında gelen islama kadar sünnetsiz olduğunu anlatabilirsin. Eminim müslüman olacaktır.
34 Yorumla
Soran+1 yılbenim ateist 1 di 2 oldu
- +1 yıl
Allah bereket versin.
- +1 yıl
3te olabilir tnslm mi. s
- +1 yıl
üff hsgldn. s. s
"Onlara melekleri indirsek, kendileriyle ölüler konuşsa ve her şeyi getirip önlerine toplasak, Allah'ın diledikleri hariç, yine inanacak değillerdir. Fakat çoğu bu gerçeği bilmez." EN'AM Suresi 111. Ayet
"Yüz çevirmeleri sana ağır geldiyse, bilesin ki, yerin içine bir delik açmaya ya da göğe merdiven dayamaya gücün yetse de bir mucize ortaya koysan yine kâr etmez.. Allah dileseydi onları doğru yola toplardı. Öyleyse cahillerden olma." EN'AM Suresi 35. Ayet40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer sorgulayan, gerçekten okuyan, araştıran ve bilgili bir Ateistse ki tahminimce öyledir yani en azından biz Ateistler'in %95'i öyledir durduk yere Ateist olmamıştır ve senin söylediklerin, ortaya attığın ve açıklamaya çalıştığın argümanların büyük bir çoğunluğuna mantıklı bir şekilde cevap verecektir. Bu yüzden sen ona saygı duyuyorum diyerek inancını dayatmaya çalışma, o da sana inançsızlığını dayatmasın. Herkesin kendi düşüncesi. Zira, tam tersine sizin cevap veremeyecek duruma düşmeniz de muhtemeldir. Benden söylemesi... (:
30 Yorumla- Diğer konusunda 374 cevap paylaştı.
+1 yılHiç uğraşma derim ben :D
Zeki çocuk belli ki,
Kendi aklınca belli kararlar alarak, bazı şeyleri araştırarak ateist olmuştur.
Ve bu arkadaş dinlerin kötü ve baskıcı yönlerini okuyup bir kere onlardan sogudumu bir daha o dinlere inanmaz. Ne kadar uğraşsan boşuna
Hatta dikkat et bak,
ben ona tanrının varlıgını belirten bilgiler veriyim derken bir anda bir bakmışsın
çevrendekilere tanrının yokluguyla ilgili bilgiler veriyorsun
hahah :D
Uğraşma otur oturdugun yerde.40 Yorumla
+1 yılkimse yanlış anlamasın, dalga geçmiyorum herkezin inancına saygım da sonsuzdur.
Bende ateistim kimse beni allah'ın varlığına inandıracak somut bir delil sunmadıkça inanmam, kendisini gözümle görmedikçe, mucizelerede inanmam bana göre hepsi tesadüftür.10 Yorumlaonlar bilime mi inanıyor? bilimsel olarak insan vücudu rastgele olma olasılığı imkansızdır... :) ihtimal sıralansa bile dünyanın oluşundan buyana yani 10 milyar yıla sığdırılamaz. Benim için yaratıcı olmadığına inanlar oldukları iq seviyesinden kendini alcak gösteriyorlar.. peki ya her canlıda açıklanamaz olan bu "akıl ve irade "mucize değilde nedir?
20 YorumlaKendisi ateist ise bir başkasına zarar vermiyorsa ya da başkalarını dinden cikarmiosa senin işin daha kolay olur. Şeytanın askeri olmuşlar. Bu konu çok derin bir konu. Senin imanin kuvvetli olmalı. Söyledikleri seni etkisi altına alır dikkat et. Ben 3 ay uğraştım dine donduremedim.
00 Yorumla
+1 yılsenin benim yapabileceğimiz işler değil bunlar ilime yıllarını vermiş alim olan insan başarabilir çünkü onların sözü Allahın sözüdür onlar vesile olur Şüphe yok ki Allah, dilediği kimseye hidayet verir ve hidayete kavuşacak olanları, O, daha iyi bilir.
00 Yorumlakolay biraz akıllı olmak zorundasın çünkü karşındaki kişinin hertürlü soruyo sorup seni sıkıştırma olasılığı fazla git dini bilgiler aç o gün acacağın konuyu kafanda belirle dini bilgini o konuda tazele başlat muhabbeti zaten bir zamandan sonra susar cevap vermez ee artık inanıp inanmamak ona kalmış
00 YorumlaDiğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. allahın mühür vurduğu kapıyı sen açamazsın boşuna uğraşma.
1314 Yorumla- +1 yıl
Öyle demeyin benimde ateist bir arkadasim vardi hatta kufur bile ederdi dine şimdi beş vakit namazinda niyazinda kendisi eski halinden eser yok
- +1 yıl
Dogrudur yazana hümme aşa bisey diyemem ama hani bir yandanda onun duzelmesi arkadasinada bagli derler ya bana arkadasini soyle sana kim oldugunu soyliyeyim
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAteist insan durduk yere olmuyor araştırıyor bilgi ediniyor bence ona bulaşma sende ateist olursun :) bu arada bende ateistim ve nie illa arkadaşını dine inandırmaya calisiyorsunki anlamadim?
45 Yorumla
Soran+1 yılçalışmıyorum seçim onun
Soran+1 yılmantıklı bilgilerle varlığı anlamasını istiyorum zorlama yok yani
- +1 yıl
tabi ki saygı duyuyorum ama yinede ona Allahın varlığını destekleyici bilgiler, düşünceler sunmak istiyorum. neler yapabilirim?
Bence arkadaşını rahat bırak aranız acilmasin sonra. Ateist olmak kötü birsey de degil.
Soran+1 yılya biliyorum 2 senelik arkadaşım gayet iyi aramız
- +1 yıl
O zaman niye kasiyorsun boşver kendi seçimini kendi yapsın o sana gelip allaha neden inaniyorsun diye sormadikca senin bisiy demen gereksiz bence.
Bence bir ateistle uğraşmak hayatının en büyük hatası olur zamanında bende denemiştim ama olan benim inancima oldu. Ateistlerin kaybedecek hiçbirşeyi yok onlar zaten hepsini kaybetmiş. Eğer sen konusursan aklına sürekli sorular takliacak ve yeterli bilgin olmadığı için cevaplayamayacaksin. Bu da senin inancını içten içe köreltecek. Kaybeden sen olacaksın. Ateist zaten dini senden daha iyi biliyor. @Hülyalı abla bilmiyorum haksız mıyım ama benim söyleyebileceklerim ancak bu kadar.
12 YorumlaDiğer konusunda 344 cevap paylaştı. Senden soğur. Ateistim oradan biliyorum. İİla bahsedeceksen allah deme tanrı de. İçinde ateist olmadan önce allah nefreti olabilir. Bazı ateistler allah tanrı kavramından nefret ettikleri için inanç arayışına girerler.
11 Yorumla- Diğer konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılİmkanı yok onu geri döndüremezsin. En fazla kendi kendine agnostik veya deistliğe geriler ki deistlik bile zor. O bir kere gerçekleri gördüyse onun tadını aldıysa asla Müslüman olmaz boşa çabalama vakit kaybedersin o güzel çenene yazık olur :)
00 Yorumla bizim sınıfta deist bir çocuk vardı tabi çocuğun annesi babası müslüman çocuğa neden deist oldun diye sorduğumda çocuk bana dedi ki ; ' ateist bir arkadaşım vardı onu müslüman yapmaya çalışırken ben deist oldum ' ahhahah :DD
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun :D
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Yahu ben Müslüman olduğum halde bana hocalık taslayan tiplere gıcık oluyorum, ateist biri gıcık olmaz mı sence?
Arkadaşını kendinden uzaklaştırırsın, demedi deme..11 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=XaABhHKus1s
Buna da inanmıyorsa yuh artık.10 Yorumla Saygı duyuyorum deme çünkü saygı duymuyorsun. Saygı duyan insan fikir değiştirmeye çalışmaz, kendi doğrusunu empoze etmeye çalışmaz.. olduğu gibi kabullenir kişiyi.
10 Yorumlaallahın varlığını destekleyici bilgiler vermeye çalışırsan
O da sana olmadığı hakkında bilgi verir ve bu işten karlı çıkan sen olur ve ateist olursun :)=)00 Yorumla
+1 yılSaçmalama arkadaşlığınız biter..
Bana biri desteklemediğim şeyden bahsederse direk engellerim
Yakın arkadaşımsa da konuşmayalım derim00 YorumlaAteistler genelde çok araştırırlar ve görsel bir kanıt ararlar. Ne kadar sunarsan sun başka sorularla gelir
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıyor zaten
+1 yılAmaann boşver be ya ateiste laf anlatmaktansa deveye hendek atlatmak daha kolay olur gözleri ve kalpleri kapalı beyinlerini terketmişler.. ne desen ne etsen önemsemezler benim umurumda değiller yansınlar mehh:D
00 Yorumla
+1 yılOnlara bmyle yaklaşırsan arkadaşlığını unutman gerekebilir çünkü onlar anlamaz dinlemez onlara rapor götürmen gerek bilimden başka hiç birşeye inanmazlar ve kötüler demiyorum sadece bu konuda katılar
02 Yorumla
Soran+1 yılevet öyleler
- +1 yıl
Benmde var öyle arkadaşlar müslümanım bende ama arkadaşlarım benim dinime saygı gösterir bende arkadaşlankine iyidir bir çoğu anlayışlı olmaya gayret gösterirler ezanda müziği bile kısarlar yeri gelir 😊
+1 yılKanitlayici bilgiler sunmak istiyosan. Ilk once kendi dinini bir guzel arastirip ogreneceksin. olay burada bitiyo
00 Yorumla
+1 yılsen kendı dının hakkında soyleyecek bır sey bılmıyorsan nıye tartısmaya gırıyorsun kı o kavga degıl tartısma sadece dınını savunmak adına yapıyorsun
01 Yorumla
+1 yılbişey yapamazsın gerçek bir ateistin fikrini değiştiremezsin uğraşma.
12 Yorumla- +1 yıl
ne için ulaşmak iştedin ki
Seni bir arkadaşa yönlendiriyorum @sailorist cevap ver ark sorusuna
00 YorumlaHayvanat bahçesine götür. Bak maymun de, görüyor musun? Hiç insana benziyomu allaaan seen de... Direk 5 vakit namaza durmaya niyet eder zaten.
00 Yorumla
+1 yılsordun mu Kur'an-ı Kerim i okudumu diye? bir sorsana ve cevabını bekliyorum...
07 Yorumla
Soran+1 yılokumuş beni soracaksın şimdi. bende okudum
- +1 yıl
yok seni sormayacam... ama şöle bişi var yani biyerde okudum Kur'an-ı okuyup anlayanlar atais oluyor okuyup anlamayan ise yobaz oluyormuş... nerede okudum bilmiyorum...
Soran+1 yılyobaz mı oldum şimdi ben :)
- +1 yıl
yanlış anlamasın kimse... bu benim fikrim değil... sadece bu yazıyı okuduktan sonra atais birine sormak istedim... ben okumadım açıkcsı fazlada bilgim yok...
- +1 yıl
@Pompeıus kardeş burada dini dogru dürüst bilen biri olduguna pek inan mıyorum... yani seni işık yerine iyicene karanlığa itebilirler... bizden değil din alimleri ile konuş :)
benim de atesit arkadaşım var bide Allah'a inanan ama dinlere karşı olan bir arkadaşım var. ben yinede saygı duyp geçiyorum ve hiçte aklına dini bilgiler sokmuyorum.
02 YorumlaSenin sunacağın bilgileri arkadaşın araştırmış ki ateist olmuş, inanç konusunda da kimse kolay kolay taviz vermez. O kendi istemedikçe sen ne yapsan boş.
05 Yorumla- +1 yıl
Müslümanken ateist olanlar taviz vermiyor mu?
- +1 yıl
İnançlımısın? Sakıncası yoksa?
- +1 yıl
Farklı bir sinde olabilir ya da inançsız genel sormam bu yüzden.
neden ona allahın varlığı ispat etme zorunluluğu duyuyorsun. ya da o seni dinden vazgeçirmek için uğraşıyor mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılzorunluluk duymuyorum
Soran+1 yılzaten dini konuşmuyoruz sürekli
Soran+1 yılbende öyle her duyduguna inanan müslümanlardan değilim. mantıklı şeyler sunmak istiyorum. neyse
''saygı duyuyorum ama yinede'' den sonrasını okumadım çünkü kabullenmiyorsun bayan.
10 YorumlaKuyruk kemiğinin, apandistin, 20lik dişin vücutta ne işi olduğunu açıklamakla başlayabilirsiniz
32 Yorumlaarkadaşım ateist arkadaşınla uğraşma o kendi halinden memnun , o sana karışmıyordur tahminimce ki ateislerin çoğu karışmaz. bırak karışma.
10 Yorumla
+1 yılgördükleri ona yetmyosa :)) bır deprem anını bekleyın kendılığnden ımana gelıcekdr :P
114 Yorumla
Soran+1 yılahaha katılıyorum :D
- +1 yıl
@kızçocuğu depremden kasdettiğim bu hatunla konuştr deprem etkısı yapar :)) ALLAH ım boyle bır evladım olsa da sevsem bıle der ustune :))
- +1 yıl
@kızçocuğu la hitabını sınırsızca verdiğim iki kzıdan bırısın kıymetını bıl :)))
- +1 yıl
@kızçocuğu senı iki kişilk sayıyorum :))
- +1 yıl
@kızçocuğu :)))
Soran+1 yılhiç gitmedim :D
- +1 yıl
@kızçocuğu yok yav bıze çay yapsın gtrsın hazır sohbete başlmışken P
- +1 yıl
soran arkadaşım ateist arkadaşını getr sohbete baksın imana gelmesse adam değilim :))
- https://www.youtube.com/watch?v=XaABhHKus1s
bunu izlettir10 Yorumla Allah isteseydi herkesi inançlı kılardı, özgür iradeyi yaratmazdı. İnsanları inançlarıyla değil insanlıklarıyla değerlendirin. İnanan insan iyi insan demek değildir.
00 Yorumlabenimde öyle bir arkadaşım var önceden çok yakındık şimdi pek görüşemiyoruz.. inat ediyor anlamak istemiyordu bende zorlamadım her koyun kendi bacağından asılır sonuçta
00 YorumlaNasıl imanlı bir insanı ateist yapamassan, ateist bir insanı da imanlı yapman çok zordur. Olsa bile içinde olan insanı imanlı yapabilirsin. Huylu huyundan vazgeçmez.
Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsine yandığım cinsine çeker...00 Yorumlaonunla dini konulara girme konulara girme o sana sen ona saygı göster
00 Yorumla
+1 yılBırak istediğini düşünsün herşeye bir cevap buluyorlar bende denemiştim deneme yani
10 Yorumla
+1 yılBENDE ATEİSTTİM AMA DÜŞÜNCELERİM DEĞİŞTİ ONU EN İYİ BEN ANLARIM?
03 Yorumla
Soran+1 yılNasil degisti
- +1 yıl
ya komik gelebilir o yüzden sen o arkadaşını farklı bir yolla bana yönlendir !
+1 yılAç 'Sözler Köşkü'nden Serkan Aktaşın, Fatih Yağcının, Mehmet Yıldızın sohbetlerini. Arkadaşın imana gelir.
00 Yorumlahristiyanlar ben çok kez denedim ancak geri çevrildim. nazik bir şekilde geri çeviriyorlar. ateistleri bilmiyorum bence bırak..
02 Yorumla
+1 yılYapamazsın bende ateistim, artık onun allaha inanması çok zor. Bırak böyle olmak istiyorsa öyle kalsın. Sen kendi inancına bak.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. ''arkadaşına''
galeri8.uludagsozluk.com/439/yanacaksin_521321.jpg00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenden uzaklaşır. Herkesin inancı kendine. Insanlara zorla bir şeyler dayatmaya çalışmayın. Kimsenin ikna edilmeye ihtiyacı yok.
10 YorumlaDiğer konusunda 441 cevap paylaştı. Ilk once Müslümanlığı öğrensin. Diğer dinleri öğrensin sonra karar versin...
00 YorumlaDavid Hume'un ''din üzerine''sini hediye olarak al, bir tane de kendine al beraber okuyun.
12 Yorumla
+1 yılSen kendine dikkat et o senin kafani karistirmasin kendin için bunu onun için dua edebilirsin:)
01 Yorumla
+1 yılAllahı sevdir soğutma. Çok üsteme yanlış yapıyosun de geç.
00 Yorumla
+1 yılbenim cevremde yok.. arada bir senın Allah'ın yok mu insafsız de.))
05 Yorumla
Soran+1 yılher görüştüğümüzde bunun esprisi döner zaten :D
- +1 yıl
ahahah aynen klişe hslıne geldi malesf cok üzücü ateıstlre bu esprıyı yapmak.)
Soran+1 yılbir video var adamın biri ateistler ata tapar diyor o zamandan beri o arkadaşa at espriside yaparız :D saçma :D
- +1 yıl
sizn durumlr baya vahım dikkat edin.)
Soran+1 yılsamimiyet saçmalamaları bunlar zararsız
Diğer konusunda 472 cevap paylaştı. @KuRSuN_06 engelle l*n yavşak. Çok da s. kimde. keko işte
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılDinlemesini sağlayıcı konuşmalısın kıtmadan incitmeden.
00 Yorumla Diğer konusunda 832 cevap paylaştı. sence ölünce ne olcak diye sor büyük ihtimal muhabbet başlar ordan
04 Yorumlaadnan hocanın yanına götür onu bir dakikada imana getirir:)
11 YorumlaArkadasl bazı ayetlerı paylaşmış bununla ilgili artık sen karar ver..
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnu burada öğrenemezsin önce git kitabını oku. Sonra düşün sonra farklı alimlerin kitaplarını oku.
00 Yorumla - Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem