Nasıl karar alacagimi sasirdim?

Iyi geceler. Ufak bir sorum var. yurtdisinda yasiyorum ilk once bunu belirteyim ki hani bu nasıl iş falan demeyin :)
spor magazasinda calisiyorum. Simdilik haftada 25 saat. Magaza sorumlusu kadin. O kadini basta hic begenmedim. Isinamadim. Neyse ayligim geldi baktim ki eksik var. eksik hesaplanmis. O kadinin yanina gittim dedim ki: yanlislik var ben hesapliyorum bu kdr almam gerekirken bu kdr verildi dedim. Snra bana yok ne hatasi ben anlamiyorum ne demek istedigini. Hata yok, ha belki olabilir amaa o kdr okumus insanlar var muhasebe niye hata yapsin. Senden benden ustun. Para dilenmeye geldin.. bunu dedikten snra dilim dolasti konusamamaya basladim derdimi anlatamamaya basladim… cok sasirdim.
(Bu arada muhabeseden cevap geldi, ben hakli ciktim ) isin kendisi fena degil ama kendimi biraz yanliz hissediyorum.. calisanlar birbirleriyle diyecek seyleri oluyo konusuyolar bi ben kosede isimi yapiyorum.. sozlesmem haftaya bitiyo.. kadin uzatmak istiyo eylule kdr.. ama ben devam ediyim mi birakiyim mi bilemedim.. sogudum..

Güncellemeler
+1 yıl
Yty
Nasıl karar alacagimi sasirdim?