Valla kızlardan bıktım artık saçma sapan tipleri sevmelerinden , yani Türk kızı niye böyle? En kötüsü bile cevap vermez, sanki en değerlisi oymuş gibi hep burnu havalarda filan... Cidden yoruldum
Güncellemeler:
Valla kızlardan bıktım artık saçma sapan tipleri sevmelerinden , yani Türk kızı niye böyle? En kötüsü bile cevap vermez, sanki en değerlisi oymuş gibi hep burnu havalarda filan... Cidden yoruldum
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44Arz talep meselesi yamyam gibi darlıyor saplar hatunları onlarda altından a... var sanıyor napsın garibim :D
Kendime yediremiyorum artık açıkçası gayet olması gerektiği gibi bir erkeğim benden daha kötüler bile bana nasıl böyle davranabiliyor
hahaha dostum bunu burada paylaşarak dahada onlara güven cesaret veriyorsun :D
Ya şimdi pick me vesayre demeyin fakat, sadece karşılıklı ilişki olarak değil arkadaş olarakta hemcinslerimiz arada aşırı sorun yapabiliyor. Yani nasıl desem "Ya kanka bu paltoyu alsam mı?" "Alma kanka beğenmedim" "beğenmediysen banane alacağım ben!.." ulan niye bana soruyorsun o zaman. Ben bunu 🍑 kalkmış olarak görüyorum. Cidden yapanlarda kusura bakmasın 🙂
hadi ordan et Türk kizlarini imkanın varsa git ulkeden baska ulkede daha guzel değer görürsün
Knk insan arada kızlarla takılmak istiyor ama çok zor yani hep bir ego hep bir tavır çok değerliymiş gibiler yani
Paran varsa takılabilirsin ya da asiri yakisikli boyun uzunsan yoksa imkansiz bu ulkede ben İstanbul'da yaşıyorum turistlere bakiyorum tip mip takintilari yok zaten en boktan meslegi yapan bile hayatini yasayabiliyor , bakiyorum cogu turist kadinlara kendilerinden kisa boylu erkeklerle de evlenip sevgili olabiliyorlar ama bizim ulkenin kizlarinda hep bir kriter hep bi şart kosma sanarsin ingiliz kraliyet ailesine mensuplar o yuzden bu ulkede iyiye dair bir sey yok calis cabala imkanini yarat baska ulkeye git orada yaşa.
Param iyi çok zengin olmasam da tipim de ortalama ama öyle bir zor işte
maalesef kardeşim
Sitede bile saçma sapan erkeklerle muhattap oluyorlar tuhaf geliyor
Vizyonsuzlar , yobazlik comarlik cok yayılmış maalesef
Saçma sapan tipleri sevenlere denk gelip en kötüsü bile böyle demen çok normal.
En kötü kızlar tabi ki de saçma sapan tiplere bakacaklar. Ne bekliyordun?
boş ver karıları. olmasada olur. keyfine bak.
Knk ben de bu dusuncedeyim o yüzden türk kizlariyla sevgili olmuyorum artık
Valla amacım kızları aşşağılamak değil ama yani bu kadar da zor olmamalı
Knk 2-3 kardeşim 2 cümle eder hemen bir yerleri kalkar kendini prenses görmeye başlarlar
Bilmiyorum da bıktım artık en iyisi hiç uğraşmamak
Cevap verene yaz S. et
en kötüsüne bile yazdın yani allah yardım etsin
Sence sorun Benim kötüsüne yazmam da mı yoksa sorun kızlarda mı
bence sorun direkt sende.
Hiç alakası yok kızlarda
yok sende.