Diğer 1 ay Uyanır uyanmaz yalnızlık üzdü. Siz bugün nasılsınız, neler yapacaksınız? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 03 Günaydın. Yazacağım kimse yoktu, sizle konuşmak istedim. Napiyosunuz Güncellemeler: Takip Et 03 Paylaş FacebookTwitter Uyanır uyanmaz yalnızlık üzdü. Siz bugün nasılsınız, neler yapacaksınız? 172 Görüşünü yaz
Skn09 Xper 7 1 ay Erken Kalktım Kahvaltı Yaptıktan Sonra Rutin Egzersizlerimi Yapıcam-Vesselam- Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Ben de kahvalti yaptım rutin ic sıkılmalarımı yaşıyorum Yorumla
Empathetic95 | Diğer konusunda 119 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Günaydın. Boş bir gün olcak gibi benim için. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Benim icin de. Niye böyle ki. Dolu bi gün haline getirsem, ona da enerjim yok. Tükenmişim Yorumla Empathetic95 1 ay Hayat şartları maalesef insanın enerjisini sömürüyor. Yorumla Soran 1 ay Bu enerjik insanlar nasil yapiyor o zaman. Çoğu da rol ama ben rol yapmaya bile tenezzül etmem. Neysem öyleyim Yorumla Hepsini Göster Daha Az Göster Empathetic95 1 ay Al benden de o kadar. Bakma sen onlarda dışarı öyle gösteriyorlar da hepsi rol dedigin gibi. Yorumla
bafiabi Guru 1 ay Yalnız yalnız uyumadım dahaBir saat sonra yalnız yalnız eve gidip uyucam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Adanaaşk | Diğer konusunda 1,2b görüş paylaştı. Guru 1 ay Yalnız kalp. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sefatyfr | Diğer konusunda 145 görüş paylaştı. Bilge 1 ay Aynı bende öyle yalnızlık hissi var yaz bana konuşalım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Powermen | Diğer konusunda 3,2b görüş paylaştı. Master 1 ay Bizim de yok yazacak kimsemiz.. erken uyandım koşuya gittim geldim, kahve içtim şimdi de yemek yiyom Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
falcaata47 | Diğer konusunda 4,4b görüş paylaştı. Guru 1 ay Günaydın. Üzülmeyin yalnız değilsiniz Rabbimiz her zaman yanımızda. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Delimine00 Xper 6 1 ay Yalnız tek başıma yatıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Ben de. Çok sıkıcı geliyo her şey. Yorumla Delimine00 1 ay Öyle gerçekten yalnızlık çok zor Yorumla Delimine00 1 ay İstersen sohbet edebiliriz Yorumla
emre00488 | Diğer konusunda 80 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Iyiyiz sen nasılsın ? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Aslında iyiyim ama ufak tefek sorunlar gözümde büyüyo, içimi bi huzursuzluk kaplıyo Yorumla emre00488 1 ay Anlatmak istersen dinlerim Yorumla
Konya_Beyefendisi42 | Diğer konusunda 490 görüş paylaştı. Guru 1 ay Günaydın hanımefendi iyiyim teşekkür ederim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Ne güzel Yorumla Konya_Beyefendisi42 1 ay İsterseniz Sohbet edebiliriz hanımefendi Yorumla
PlütonikAşk Xper 6 1 ay Kötü hissediyorum kendimi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Sebebi nedir Yorumla
Mid-AtlanticRidge Xper 7 1 ay Hiçbir şey hissetmiyorum bugün. Tuhaf bir gün Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Bence de Yorumla
yoköylezararliseyler Xper 5 1 ay site de zaman öldürmece Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hakan_uykusuz | Diğer konusunda 174 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Camasir biriken bulasik silip supurme aksama utu… Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Korays01 | Diğer konusunda 86 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Selam zamanla geçermiş acılar üzülme Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Krony | Diğer konusunda 168 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Yatak keyfi yapıyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
olguncuvedoldolguncu Xper 6 1 ay Günaydın canım yatiyorum keyif tekim Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_kirazçiçeği_ | Diğer konusunda 993 görüş paylaştı. Guru 1 ay Evde vakit geçircem Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Soran 1 ay Ben de öyle. Cok sıkılıyorum Yorumla
yalnızkişi34 | Diğer konusunda 2,1b görüş paylaştı. Guru 1 ay Günaydın Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
217Erken Kalktım Kahvaltı Yaptıktan Sonra Rutin Egzersizlerimi Yapıcam
-Vesselam-
Ben de kahvalti yaptım rutin ic sıkılmalarımı yaşıyorum
Günaydın. Boş bir gün olcak gibi benim için.
Benim icin de. Niye böyle ki. Dolu bi gün haline getirsem, ona da enerjim yok. Tükenmişim
Hayat şartları maalesef insanın enerjisini sömürüyor.
Bu enerjik insanlar nasil yapiyor o zaman. Çoğu da rol ama ben rol yapmaya bile tenezzül etmem. Neysem öyleyim
Al benden de o kadar. Bakma sen onlarda dışarı öyle gösteriyorlar da hepsi rol dedigin gibi.
Yalnız yalnız uyumadım daha
Bir saat sonra yalnız yalnız eve gidip uyucam
Yalnız kalp.
Aynı bende öyle yalnızlık hissi var yaz bana konuşalım
Bizim de yok yazacak kimsemiz.. erken uyandım koşuya gittim geldim, kahve içtim şimdi de yemek yiyom
Günaydın. Üzülmeyin yalnız değilsiniz Rabbimiz her zaman yanımızda.
Yalnız tek başıma yatıyorum
Ben de. Çok sıkıcı geliyo her şey.
Öyle gerçekten yalnızlık çok zor
İstersen sohbet edebiliriz
Iyiyiz sen nasılsın ?
Aslında iyiyim ama ufak tefek sorunlar gözümde büyüyo, içimi bi huzursuzluk kaplıyo
Anlatmak istersen dinlerim
Günaydın hanımefendi iyiyim teşekkür ederim
Ne güzel
İsterseniz Sohbet edebiliriz hanımefendi
Kötü hissediyorum kendimi
Sebebi nedir
Hiçbir şey hissetmiyorum bugün. Tuhaf bir gün
Bence de
site de zaman öldürmece
Camasir biriken bulasik silip supurme aksama utu…
Selam zamanla geçermiş acılar üzülme
Yatak keyfi yapıyorum
Günaydın canım yatiyorum keyif tekim
Evde vakit geçircem
Ben de öyle. Cok sıkılıyorum
Günaydın