Diğer 💰 paran kadar konuş desem kaç paran çıkar? emzeay Takip Et Xper 6 Yaş: 104 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 💰 💵 paran kadar konuş desem, kaç 💴 paran çıkar:)) 🫣😬Hadi 🙌 eller cebe (:dökül bakim 🤷♀️☺️😉 💰 paran kadar konuş desem kaç paran çıkar? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
emrebdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl param kadar konuşsam kitap yazmam gerekir. neyse ki durum öyle değil de twitter'la falan idare ediyoruz. 0 1 Yorumla emzeay +1 yıl Vay Yorumla
ÇağLar6 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Ya klasık olarak sadece nakit bi 1 milyon civari var Allah bereket versin 😂 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Açık olmak gerekirse susmaz mışım 👀 0 1 Yorumla emzeay +1 yıl 🙋♀️ hi:) Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Konuşmama hakkımı kullanıyorum😃 0 1 Yorumla emzeay +1 yıl Peki 👍 Yorumla
birucanbirdekacan Takip Et Master Yaş: 52 +1 yıl Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı. pijamanın cebi yok 0 0 Yorumla
Dark_Man37 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Hiç konuşmam😂 0 12 Yorumla emzeay +1 yıl Bir de hele:) Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Param çıkmıyor işte🤣 Yorumla emzeay +1 yıl Hihi 😏:) Yorumla Dark_Man37 +1 yıl şimdilik 120 sanırım Yorumla emzeay +1 yıl TL mi? Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Yani😀 genel tümünü mü soruyorsun? Yorumla emzeay +1 yıl Evetttt Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Fazla yok 300.000 kadar konuşurum😂👹 Yorumla emzeay +1 yıl oww (: Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Fazla değil o da araba. O kadar yıl çalış ancak bi araba al. Yorumla emzeay +1 yıl Elhamdulillah diyelim dostum 😎 Yorumla Dark_Man37 +1 yıl Şüphesiz. Şükrediyoruz abartılacak bir şey değil yani. Yorumla
Cirkinsheegyy20 Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. 575 milyar 0 4 Yorumla emzeay +1 yıl çok iyi diyeceğim ama kaç € yapıyor, sorsam ayıp olmazsa:)) Yorumla Cirkinsheegyy20 +1 yıl Yaklasik 33.000 € Yorumla emzeay +1 yıl çok iyi , benden 33 kat fazla :)) Yorumla Cirkinsheegyy20 +1 yıl Allah daha cok versin Yorumla
Zennginerrkek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Cebimdekimi genelmi 0 11 Yorumla emzeay +1 yıl Genel:) Yorumla emzeay +1 yıl paran kadar yani😬 Yorumla Zennginerrkek +1 yıl Çok ya Yorumla emzeay +1 yıl Vays Yorumla Zennginerrkek +1 yıl Çok şükür diyelim Yorumla emzeay +1 yıl Amin 🙏 kral adamsın;) mütevazi yani Yorumla Zennginerrkek +1 yıl Geldiğim yeri unutmuyorum diyelim Yorumla emzeay +1 yıl Tü tü tü:) , poponu kaşı😉😅 Yorumla Zennginerrkek +1 yıl Sağolasın kasidim,😄😄 Yorumla emzeay +1 yıl işte bu:)) Yorumla Zennginerrkek +1 yıl Takip ettim seni Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
param kadar konuşsam kitap yazmam gerekir. neyse ki durum öyle değil de twitter'la falan idare ediyoruz.
Vay
Ya klasık olarak sadece nakit bi 1 milyon civari var Allah bereket versin 😂
Açık olmak gerekirse susmaz mışım 👀
🙋♀️ hi:)
Hiç oturup hesap etmedim açıkçası :)
Konuşmama hakkımı kullanıyorum😃
Peki 👍
Hiç susmam o zaman..
pijamanın cebi yok
Hiç konuşmam😂
Bir de hele:)
Param çıkmıyor işte🤣
Hihi 😏:)
şimdilik 120 sanırım
TL mi?
Yani😀 genel tümünü mü soruyorsun?
Evetttt
Fazla yok 300.000 kadar konuşurum😂👹
oww (:
Fazla değil o da araba. O kadar yıl çalış ancak bi araba al.
Elhamdulillah diyelim dostum 😎
Şüphesiz. Şükrediyoruz abartılacak bir şey değil yani.
100 milyon
575 milyar
çok iyi diyeceğim ama kaç € yapıyor, sorsam ayıp olmazsa:))
Yaklasik 33.000 €
çok iyi , benden 33 kat fazla :))
Allah daha cok versin
200m
fena değil 😬
Cebimdekimi genelmi
Genel:)
paran kadar yani😬
Çok ya
Vays
Çok şükür diyelim
Amin 🙏 kral adamsın;) mütevazi yani