AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Turk erkekleri genellikle obez kizlardan hoslanir sen baya sanssizsin galiba.
ben normal kilolardayim balik etli deyince insanlarin aklinda neler canlanmis tahmin edemedim sevgilim bikini giymeme flan izin vermiyor hatlarin çıkık diye o yuzden kizdim
Balık etli kızlar daha güzel normalde de işin bide evlilik yanı var zaten kendini salacak diyip millet zayıflara yöneliyo heralde :D:D
kim demiş :) ben mesela zyıf kız sevmem kız dediğin dolgun olmalı :) balık etli kızlar beni bitiriyor ;)
Herkes zayıf kız sevmiyor, yanlış. Tam anlattığın gibi değil ama ona yakın bir kız arkadaşım var gayette sevişki içerisindeyiz :D
zayıf lazım aga. kucuk olcak minyon olcak. ufacık olcak. bir sarıldımmı kırılcak gibi olcak böyle. bu da nasıl bir fantezidir bende bilmiyorum.
evet zayıfla sende kilo ver o kadar abur cubur yeme kilo ver sonra bak o zaman dalgana
abur cubur hic yemem ki ben
hiç bir şekilde bişey yeme spor yap ne bilim yani ver işte madem şikayetçisin baby
yok ben fiziğimi cok seviyorumda erkeklere goguslerim flan çok iri geliyor galiba
görmek lazım genelde çok kilolur itici olur doğru konuşmak gerekirse sopayla bile dokunmak istemem
ben 1.70 e 59 kiloyum
bende 180 80 kiloyum fotoğrafta gördüğün gibii ipinceyim
ben goguslu kalçalıyım dumduz karnim var
ozaman eritcen bebek fazlası kötü ne öyle biçimsiz durur
Nedense bana denk gelenlerde hep balıketli seviyor :D Kilo al kilo al diyip duruyorlar
sans meselesi yaa
Nerde o ortam ben de oraya gidiyim :) 46 kiloyum 163 boyundayim ama hic karsima zayif seven cikmadi :(
Ben seviyorummm idealsin ulas bana tatlim
bana sordun mu? o herkesin içinde değilim hayret bişi... -_-
Herkes zayif olmasin.. herkes saglikli olsun saglikliyken daha guzeliz.
Benim için fark etmiyor Gönlü ruhu kalbi güzel olsun yeter gerisi boş zaten
:) Kendim zayıfım, abes oluyor. ondan. (177 65 kilo)
Yoo herkes zayıf seviyor diye birşey yok kişiden kişiye değişir bu. Genelleme yapmayalım lütfen :)
sen tarif ettiğin gibi bir kızsan sana talibim. ayrıca bir çok gerçek erkek bu senin gibi kızları sever ılık lar zayıf kızları sever :D
pek balık etli değilsin daha kilolusun belli. kadın dediğin zayıf narin olur
yok kilolu degilim 1.71 e 59 kiloyum
bikaç kilo daha verebilirsin
ben squat yaptığım için kas ağırlığım daha fazla o yüzden kilom tartida bir kac kilo fazla gorunsede sıkı kalcalara ve bacaklara sahibim
karın bölgesi ne durumda kadını en çok karın bölgesi gösterir
karnim dumduz belim ince
iyi o zaman boşver gerisini
Ayy yine bir ego tatmin cabalari. Cok guzelsin harikasin bitanesin, oldu mu?
Zayıf olmasın balık etli olsun, tabi onunda bir ayarı var 120 kilo olup balık etliyim diyen var asdfghjgds
Ilerde zaten kilo alacaklarını bildikleri için öyle zayif istiyorlar:) ne kadar zayıf kullansak kar olarak düşünüyor lar:)
balık etli olacak ne öyle sıska gibi tahta kursu gibi
tahtaya. m Çakmış gibi dimi :D
aynen kanka az balık etli olacak :D
gogus kalça olmali bence
evet kanka sende nasıl tahta kurusumun yoksa balık etilimi
gerçekten süper bir fziğe sahipsin zayıf kız istemeleri şu şekilde yatağa atmaları çok fazla sürmez
vala kardesim eger güzel degilsen ne kadar iyi olursan ol bir anlami yok melek dahi olsan hayatta sevmez kimse seni ben o yuzden 15kilo verdim spor falan yapmaya calisiom
Valla ben karaciger ameliyati oldim 1( kilo verdim 47 kg suan. Ve hic bir kiyafet duzgun durmuyor. Herkes dalga geciyo iskelet diye hic hos degil erkekler etine dolgun kiz sever aytica
erkeğine göre değişir. genel itibarla orta kiloda kızlar tercih edilir. Kızlarda da eğlim böy7ledir. ne şişman ne de sıska. orta halli olsun. Azı karar coğu zarar.
tarif ettiğin gibiysen gayet dikkat çekiyodursun sıkıntı yapma
yedıklerıne dıkkat et spor yap sende onlar gibi olursun. göğüs işi sana kalmıs
Bazı kızlar güzeldir bazıları ise sadece patates şirinmi şirin tatlımı tatlı bir patates.
yoo kimse zayıf istemiyor. iskeletor bir kızı napalım ki biz?
Ben balık etli severim ne o dal gibi ince kemik sevsen iskelet alırım en azından dırdırı olmaz
Hahahhah çok güldüm ya akşam akşam :D
:):) ama doğru yalan mı
Zayıf değilse fiziği guzel olan kızları seviyorum 😃
Yaa kendini burada tasvir etmene ne gerek var?
Sorunu sor gec..
zayıf değil düzgün fizikli kız seviyor çoğu hafif dolgun
Balik etli kadinlar daha cok hos ve seksi dirler,
Balık balık olsun zayıfta zayıf olsun, herkes kendi olsun hepsini sevebiliriz.
yok la ne zayıf kızı böyle doldun etli butlu balık gibi olacak
erkeği yanında tuhaf gösterir... Kız kocaman erkek zayıfsa Estetij bş göründütü olmaz
Diger yerler nasıl kol bacak onlar sismansa sevmezler tabi :D
kol bacak normal bende kalinda degil icede
Genelde balık etli severler canm hee balinada bir balık o ince bir çizgi. :)) Kuru kemik sevenlerde var tabi :)))
bence süper fiziğin var her erkek aynı düşünmez bazısı zayıf bazısı senin gibisini sever umarım seni seven birini bulursun
bana farketmez ciğerlerin var mı mümkünse çalışır vaziyette olsun
Herkez kendine yakisani yaparrr :)) bizene milletin ne dediginden bizi alan boyle alir
kim demiş. gerçi öyle tarif ettinki... şimdi olsada yesek yani. Ama zayıflar çok ilgimi çekmiyo
ben sevmem açıkçası kim kardashian gibi bayan sevgılım olsun isterim
Sana hep zayıf kız isteyenler denk gelmiştir bence.
Çok sıska olmasın çokda şişman olmasın balık etli severim olur yani
Zayıf kızda begenebilirim balık etli de öyle bir ayrım yapmıyorum. gönül bu hangisine konarsa
Ben çok zayıf sevmem.
Kemikleri gelmemeli hafif orta kilo olmalı ne çok xayıf ne de çook kilolu orta derece olsun. ..
Sakami bu yaa ben gizlarin poponu kalkik purnu kalkik göğsü dik diye sevmem ama ahlakli edepli diye bakarim zayif ve ya şişman fark etmez
Bu senin hayatın değil mi? İstediğin gibi yaşa milleti düşünerek değil. Bu yaşa bir daha gelmiceksin çünkü.
Kim seviyormuş zayıf ya. Kız dediğin balık etli olur. Simdi bir suru deyim geliyor aklima ama neyse. Her zaman etli butlu olacak kadın dediğin...
Onlarda penis küçük gerdekte olmıcak yetmicek diye ondan :)
valla seningibisini bulsam nikahı basarım
zayıf sevmiyorum ben
hangi balık ama sazan mı balina mı torik mi levrek mi hangisi :D:DD:
İnce sıska kızlara dokunmamaya çalışırım. Kız dediğin balık etli olacak. Ele gelecek. O kadar.
ben zayıf seviyorum ama erkekler genelde balık etli seviyor
Genellikle zayıf iyidir zayıf kızlar güzel olur adeta. Sen sızka erkeğe bakarmısın? büyük ihtimal yaklaşmassın bile buda öyle bişey.
Şahsen benim hayallerimdeki fiziğe sahipsin. Nedendir bilinmez, balık etli hatunlardan hoşlanıyorum. Kız dediğin ele gelecek 😂😂
normal bişey olsun işte kızlar söyle böyle olsun derken iyide biz derken mi kötü
Evlenince ya da flört yapınca fazla para gtmesin diye :)
Kiz dedgin zayif olacak sisman olmasi ayrilik sebebi oldu gunumuz ulkesinde
Bence bir insanın içinin güzelliği daha önemli çünkü fizik cezber ama iç güzellik kalıcıdır