arkadaşlar bu olay göreceli bir kavramdır. yani erkekler sadece zayıf kızlardan hoşlanıyor değil. sadece hoş görünüşlü bayanlardan hoşlanıyor demeliyiz buna. mesela şöle düşünün kilolu erkeklerdenmi normal kilolumu, zayıf erkeklerdenmi, yoksa şöle bakımlı çok aşırıya kaçmayacak şekilde kaslı erkeklerdenmi hoşlanırdınız. erkekler için olduğu kadar kilo bayanlar içinde önemlidir. yani kiloya sadece erkekler dikkat etmezler. kilo aşırı olmadığı sürece problem yaratmaz.. yani erkekte ya da bayanda vücudun göze güzel görünmesi önemlidir. ve aşırı kilolu bir insandada vücüt hatları bozulduğu için erkeklere ya da bayanlara itici gelmeye başlar.. aynı şekilde çok zayıf olanlar içinde aynı şeyi söleyebiliriz.. haa bu durum bedenin çekiciliğinden bahsedildiğinde böledir. yüz güzelliği+huy güzelliği farklı çekiciliklerdir birbirine karıştırmamak lazım. buarada şunuda sölemeden edemicem; ^^ÖLE YOK BENİM İÇİN HUY GÜZELLİĞİ ÖNEMLİDİR^^ deyipte atıp tutanlarada inanmayın İNSANLAR DIŞLARIYLA KARŞILANIR, İÇLERİYLE UĞURLANIR.. yani kimse dış görünüş olarak hoşlanmadığı bir insanın huyunu suyunu merak edip o kişiyi incelemez.. saygılar..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
can cagızım bu bakış meselesi ben kilolu kızları beğeniyorum yuzlerı cok tatlı oluyor tam ısırmalık ablam hafif kilolu ama kilo bakımına gelince kilonuza dikkat edin ablamada diyorum kendinize zarar bizim için erkekler için değil kendiniz için kilo verin saglınızı dusunun bunuda dert etme seni seven oyle sevmeli haksızmıyım sexi bir vucudun var diye sevmemeli :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim fazlam yok ki olsa gobekli olurdum yagli olurdum
+1 yılsizi beğenen olduğunuz gibi beğensin. kimse için dış görünüşünüzü değiştirmeyin. zaten dış görünüşünüze göre sizinle muhatap olup olmayandan hayır gelmez. ben de çok sıskayım boy 170 kilom 50 ile 45 arasında gidip geliyor. hormonlarım dengesiz guatr var bende. bazen 60 oluyorum bazen 50 bazen 55 bazen 45... ama kendim ile barışığım 60 olduğum zaman göbek çıkıyor bende şarapçı göbeği gibi. bu da genetik her bir yerim tam oluyor ama göbek sorunum oluyor. bunu da takmıyorum vücudumun her bir yerini seviyorum sevmeyenler de umrumda değil :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen tombik bir kizim findik gibi boyle. Sevgilim önce hafif laf sokuyo gibiydi adam bildiğin yemek yedirmiyordu bana disarda. Yemek yemeye gittiğimiz zaman salata yediriyodu bana hep. Elimdeki akmegi alip kepek ekmek falan uzatirdi öküz. Bende kalktim zayiflamaya basladim. 3 kilo vermiştim ki adam bu sefer zayiflama ben sıska kiz sevmiyorum ivir zivir demeye basladi. Allahumme sabirin. Yok kiz kardesim bu erkekleri anlamak zor.
2011 Yorumla- +1 yıl
Aboww
- +1 yıl
Baktı kız güzelleşiyo beni bırakır diye öyle demiş o :)
Cevap sahibi+1 yılZaten çirkin değilim yani çok güzel de değilim de ama çirkin de degilim yani :) sevimliyim len ben :)
Cevap sahibi+1 yılZayiflayinca kıskanmaya basladi bence tek sorunu o :) zaten kiskancti ama vücudum şekle girmeye başlayınca dikkat cektigimi falan düşünmeye basladi herhalde bilmiyorum
- +1 yıl
kanka seninki sorunluymuş biraz
Cevap sahibi+1 yılNapalim ask iste :)
Cevap sahibi+1 yılBilemiycem :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Bunu sormanin tek sebebi egonu tatmin etmek. Kiloluyum belim kalin falan deseydin soru amacina ulasirdi ama sen erkekleein hayalindeki erkegi tarif edip aslinda senin gibilerden hoslaniyoruz demeleri icin yazmissin. Kusura bakma oyle biri olduguna inanmiyorum hele de su gizli halinle.
03 Yorumla
Soran+1 yılyok cidden oyleyim ama zayif kizlar begeniliyor
+1 yılaçık konuşmak gerekirse şişman kadınla yatakta sevişmek zor oluyor. istediğin gibi pozisyonlara sokamıyorsun. ama zayıf öylemi. istediğin gibi her şekle girebiliyor ve en önemliside üzerindeyken vajinasının derinliklerine kadar hissedebiliyorsun. göbek olmadığı için engel kalmıyor.:)
10 Yorumla
+1 yılçünkü yıllarca insanların bilinçaltına zayıf kadın güzeldir imajı yüklendi... incecik mankenler, ince uzun film artistleri , 36 bedenin güzelliği yıllarca tv. lerden gazetelerden moda dergilerinden övüldü de övüldü.. insanlar zayıf kadının güzel olduğu konusunda yönlendirildi.. mesele bundan ibaret...
00 Yorumlayani zayıflar beğenilir evet ama öyle 45 kilo da değil yani... bence biraz ele gelsin hesabı en idealidir diye düşünüyorum... hani zayıf olcaksn tamam ama etin budun da olcak azıcık.. en güzeli o bence. Kimse kemik yığınıyla beraber olmak istemez bence. ;))) fiziğin düzgünse dert etme derim.
10 YorumlaValla ne yalan soyliyim ne yalan soyliyim sisman kizlar goruntu itibari ile genellikle usengec kizlardir o yuzden yediklerinden fazla kiloyu atamazlar. bir yerden bir yere gitmeyi usenirler bende 2 yildir body yapiyorum ve spora gelen kizlara baktigimda % 40 i sisman oluyo ve 1 hfta sonra gelen kiz sayiai 3 de 1 e iniyo burdanda anliyabiliriz. Sismansan rahatsizsan zayiflican agaaaaa
00 Yorumlacunki genel olarak butun turk erekler kendisi minyon tipili oldu icin, minyon tipili bir erkek ancak minyon ucacik kizlar kayisiyor deme öyle ben de balik etlitiyim ama lisede okulun en yakisikli erkegi tam 3 sene besimden kosturdum naber? Bence tip lazim sadece vucut ölculer degil
03 Yorumla- +1 yıl
Bu tiplemi pesinden kostu hayret :D
- +1 yıl
Naber patlican
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkim ne seviyorsa seviyor.. seni kim seviyor sen ona bak.. zayıf olmuşsun şişman olmuşsun.. ölüm var ölüm. elindekilerin sana verilenlerin değerini bil. ben niye böyleyim diye hayıflanmayıda bırak.. insanların kolları bacakları yok.. şükret haline istersen..
10 YorumlaDiğer konusunda 371 cevap paylaştı. Kilolu bir insanım erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve ikimiz biaradayken yemek yiyip kilo almaktan mutlu oluyoruz sonuçta fit vücutlu salata yiyip sıkıcı insanlar deiliz yemek yiyip kilo alıp birbirimizle beyinen çok yakın insanlarız
06 Yorumla- +1 yıl
Fit vucutlu salata yiyen sıkıcı insanlar :D ahahaha kiskandin mi
- +1 yıl
Oyle bir insan zor bulursun ben zayifim salatadan baska bisi yemiyorum ve hep diyet hakkinda konusuyorum sıkıcı degilim herkes beni dinleyip zayiflamaya calisiyo
Soran+1 yılallah akil fikir versin sana habire rejim yap
+1 yılzayıf seviyorum çünkü fit bir vücudum var kendime bakıyorum , şişkoyu haketmiyorum dur heralde.
83 Yorumla- +1 yıl
Sen vücuduna o kadar emek harcıyorsan tabi ki sağlıksız partner istemezsin ben obez insanları genel olarak sevmem zaten..
- +1 yıl
anlayışlı olduğun için Teşekkürüm Desin @bubbleteasanta
+1 yılcanım bence herkes zayıf kız sevmiyorr bir insanı gerçekten sevmek istedikten sonra yaşının boyunun kilosunun aradaki mesafenin bir önemi yoktur bence. onlar zayıf güzeldir sen balık etli seni seven öyle sevmeli
00 Yorumla
+1 yılbenim bildiğimde balık etli severler sana öyle geliyordur balık etli olduğun için zayıf seviyorlar gibi :) bende zayıfım ama balık etli olmak istiyorum kilo alamıyorum balık etli daha iyi bence :))
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni hep kisitliyor benim erkek arkadasim bikiniyleyken bile laf herkes bakicak bilmem ne
- +1 yıl
balık etli güzel olur çünkü çoğu erkek öyle sever sevgilinde sahiplenme duygusundan bakmalarını istememelerinden kısıtlıyodur
+1 yılbalık etli nasıl bir saçmalıktır ya fazla kilosu olan balık etliyim diye geçiniyor
obez olunca da balina etliyim derler artık41 Yorumla
Soran+1 yılfazla kilosu olan degil değnek gibi zayif olmayanlardanim
Her erkek vücut ölçüsüne göre kızları sever. Mesela ben de zayıf değilim. 1.60, 1.65 boylarında ince ve ya miyon tipli erkekler tabi ki, beni beğenmez. Ama iri yapılı erkekler benden kesin hoşlanır, hiss ederim yani.
00 YorumlaKilon vucuduna uygunsa neden olmasin asiri kilo her turlu sagliksizlik boyle bir durum varsa zayifla gitsin :) ya da salla senide begenen birisi illaki vardir :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim bikini giymemi istemiyor
Soran+1 yılkilomdan degil goguslerim buyuk diye
+1 yılZayıf kızı kim seviyor? Ben, şahsen sevmem. Ne zayıf ne de şişman olacak. Ha! 90-60-90 olmalı da demiyorum... Amma ve lakin iç güzelliğine önem verdiği kadar dış güzelliğe de önem vermeli.
10 Yorumla
+1 yılKızın kendini anlatışı adriana lima
Fotoğrafta kibariye44 Yorumla
Soran+1 yılyok resmimi goren herkes meme diye mesaj atiyo
- +1 yıl
Haklısın Harun abi
Soran+1 yılgörsen anlardin
- +1 yıl
Oncelik le sen sana verilen e sukret ve sukredip sabirla kendikismetini bekler sen belkide en guzeli sana nasip olur
ama ben genc bir kizim ve İzmir gibi bir yerde benim de sevgilim olsun gezep dolasayim
En dogru insanla karsilasana kadar aramaya devam edecem dersen onlarda sen den geçici olan i isterler HANGISI SANA KALMIS
Gizli Üye(30-35)+1 yılstatic.tumblr.com/.../...4zbblanc1qc6azdo1_500.jpg
Boylesin yani? Haydi oradan...111 Yorumla
Soran+1 yılyok be boyle degilim bu küçük göğüslü kucuk popolu
Cevap sahibi+1 yılSevval duru gibisin yani? Bu kadinin neresi küçük göğüslü.
Soran+1 yılbu kadin buyuk gogusluyse kuru uzumsun.
Cevap sahibi+1 yılG. t gobek salmış şisko birisin sen.
Soran+1 yılhayir benim kadar duz karinli kimse gormedim ben dümdüz karnim goguslerim kalcalarim dolgun
Cevap sahibi+1 yılTamam troll.
Soran+1 yıloff tum memesizler candixe hayrani byby
Cevap sahibi+1 yılErgen alarmı nani nanii
Soran+1 yılyasin 18 ustu degil.
Cevap sahibi+1 yılBuna güldüm.
Soran+1 yılwww.google.com.tr/search alda buyuk gogus gor kucuk kiz
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok sinir bozucu. Ben mesela 165 boya 47 kiloyum bazi erkekler kilo versen guzel okursun falan diyo ama bu aralar kilo veremiyorum ama bir kac hafta sonra ozel diyet ve spor programina giricem. Begenilmek kolay degil ne kdr zayif o kadar guzel
015 Yorumla
Soran+1 yılbuyuk goguslu kadinlarin sucu ne
Cevap sahibi+1 yılYa sorma eskiden 75 kiloydum 90 bedenlerdi neyseki kuculduler 75 beden su an ama daha da kuculsun istiyorum zayif olmak en guzel sey
Soran+1 yılben 59 kiloyum ama buyuk gogusluyum
Cevap sahibi+1 yılBoyun kac
Soran+1 yıltam olarak 1.71
Cevap sahibi+1 yılEvet on kilodan fazla vermen lazim
Soran+1 yılmemesiz poposuz erkeksi kadinlari sevmiyorum ben cok idealim
Cevap sahibi+1 yılBence degilsin :D ben memesiz poposuzum bence ben idealim
Soran+1 yılbence cirkinsin o halde kucuk oglan çocukları gibi destekli sutyenler dolgulu popolar kullanıyorsunuz sonra
Cevap sahibi+1 yılKullanmam cunku insanlar zayif begeniyo kilolu degil. O dediklerin kilolu insanlarda var yagli yagli iyy
Soran+1 yılhayir canim kilolularda degil jen selterdeki popo yağ mı? eksiklerini kabul et.
Cevap sahibi+1 yılEksik mi. Bacim buraya herkes zayif begeniyo diye sormussun gelmissin burada bana balik etliyim erkekler boyle begeniyo yazmissin. Iltifat toplamaya calisiyosun acik acik. Hem sen ciddi olarak kilolusun kabul et bunu ben de kiloluyum vermem lazim hadi git diyet felan arastir popo büyütme burda. Iltifatini almissindir yeterince benden sana iltifat yok kabul et şişkosun şisko. Ikile
Soran+1 yılsen Anoreksiyasın bunu bilde erkekten bozma seni
Cevap sahibi+1 yılAnoreksiya yim evet herkes zayifladikca begeniyo daha da coook kilo vercem catla da patla sisko
Soran+1 yılsen ruh hastasisin begeniyor olsam zayiflarim sen kilo versen ne alsan ne benim icin istersen 5 kilo ol begensinler hadi git oyna
Diğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Çıta gibi zayıf kız sevmem.. Ama senin gibi "büsbüyük" göğüslü kız da sevmem açıkçası..
Ayrıca ince belli birinde büsbüyük göğüs olmaz..02 Yorumla
Soran+1 yılBende var
Şişkoluğun adı "balık etlilik" olmuş.. hahaa zayıf kızların eline su dökemezsiniz, zayıf kızlar 2 basamak merdiven çıkınca hemen yorulmuyorlar sizin gibi :D.. hadi iyi bayramlar goodbye ^^ ;)
26 Yorumla
Soran+1 yıliyide ben sisman degilim spor yapan fit bir kadınım tek farkim buyuk goguslu dolgun kalcali olmak
Soran+1 yılbuyuk gogus ve dolgun kalca kusur yani kelly brook cirkin deme
Soran+1 yılfizigim o asamada ama o kadar buyuk gogusler ve ince bel.
Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Kara karı, kuru karı, keçi eti, yorgun at;
Mazarratül, mazarratül, mazarratül mazarrat.
Ak karı, tombul karı, kuzu eti, ekşin at;
Faidattün, faidattün, faidattün faidat
İşte tarihte ki ideal kadın00 Yorumla
+1 yılŞişko olmak itici ama düşünsene heryerde. Sarkan yaglar tombul tombul gogusler kocaman bir kalca sarkık selülitli bir vücut... Hoş değil yaaaa doğruya doğru yani
03 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle 😊 @Sametiedi
Soran+1 yılo tabiku cirkin
Gizli Üye(36-45)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/Vy0zgr.jpg K bakmayın da ben bile kız halimle bunu tercih ederdim
15 Yorumla
Soran+1 yılkelly brook gibi birseyim ben onu begeniyorum
Cevap sahibi+1 yılO memenin kadını var gibi duruo ama.
Soran+1 yılben oyle beğeniyorum erkekleri anlamıyorum o yüzden
Cevap sahibi+1 yılBelinizi ince tutmalısınız sürekli. Keşke foto atsaydnz. kafayı kesip de atablrsnz. daha açık yormlar yapablrdik
Soran+1 yılbelimi ince tutmak icin cabalamiyorum genetigim oyle zaten kilo alamam belime spor yapıyorum maa bel icin karin icin ozel bir cabam yok kendimi atmak istemedim acikcasi o resim ger yerde geziyor sonra biliyoruz ki
+1 yılkendini balık etli sanan çoğu kızın şişman olduğu gerçeği:)
41 Yorumla
Soran+1 yılo doğru gobek bel kapkalin kizlar diyor balikim diye
Genelleme yapma derım. Herkesın zevkı farklı sonucta. Bende ne cok zayıf nede asırı kılolu kızdan hoslanırım. Ortası ıdaeal olandır oda balık etlı oluyo galıba :D
00 YorumlaBen bayan olarak balik etli bayanlari daha hos buluyorun ne giyseler yakisiyo hatlarindan dolayi
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi tabi sen oyle san
Soran+1 yılonun zevki bu herkes ayni dusunmez
Niye kızlar ille topuklu giyince kendinden uzun olacak erkekleri seviyor?
03 Yorumla
Soran+1 yıliyide guzel fizik sopa gibi zayif olmak mi
- +1 yıl
yakışlı olmak en az 1.85 olmak mı? geçen gün burada bir konu vardı, kısa boylu ama yakışıklı mı yoksa, orta halli uzun mu diye, hemen hemen bütün kızlar uzunu seçtiler.
Sanırım erkeklerde de kızlarda da bazı kompleksler var.
Bana soracak olursan sopa gibi kız çok tercihim değildir, ama ben kendimden uzun kızlada çıkınca sorun etmeyecek kadar rahat biriyim. - +1 yıl
hacım nerdeymıs o soru ya merak ettım 1,87 boy var şikayetim yok :d kadınlara gelince türk kadını genetik olarak balık etli olur abartılı olmamak kaydıyla minik tombiş bir göbegın yanlarında ıncelıp biraz aşağısında belirginleşen hatlar. hmmmm evet evet tercihim ;)
Önceden kilolu kadınlar daha değerliydi. Bilmem biliyor musunuz.. Benim duyduğum budur. Ama şimdi herkes zayıf hatun peşinde -1 .
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim tam tersi kilo verme der 175e 58im bir kilo versem kavga ediyor
05 Yorumla- +1 yıl
O boya o kilo zayif degil ki. Kandiriyo seni. Ozge ulusoya bak 175 boya 50 kilo tam anlamiyla mukemmel sen sismansin
Soran+1 yılherkesin vucudunda aynı durmaz kilo vucut tipine bağlı daha zayıf gorunebilir benim kuzenim 60 kilo 1.75 boyunda ve 34 beden giyiyor. @aysegulkeyboardist
- +1 yıl
Yalan soyluyorsun :D
Soran+1 yılkuzenim surekli kilo almaya çalışıyor senin vucut yapin kiliyu cok gosteriyor dmeek ki
+1 yılÇok zayıf sevmem. Ben çok zayıfım. Kilolu birisinide rahat yanıma yakıştırırım. Dış gorunuşe bakmayın severken birilerini
00 YorumlaNe şaka mı yapıyosun. Kesinlikle tam istenilen standartlardasın. Nasıl böyle birşey aklına geldi merak ediyorum doğrusu
03 Yorumla
Soran+1 yılarkadaslarimin sevgilileri hep zayiflamalari için baski yapiyor sisman kızlarda degiller
Diğer konusunda 337 cevap paylaştı. balık etliin yeri ayrı. şimdi şöyleki bayanlar doğurduktan sonra geneli şişman kalıyo e zaten şişmansa ohoo :/ he seven erkek ince görür :)
00 YorumlaZayiflarsin zayif der, kilo alirsin sismansin der.
Yani sen s**tiret onun bunun lafini aşk gozlerde baslar kalpte biter.
Fizigine elestiri yapan biri sadece pompa pesindedir. O yüzden s**tiret oylelerini hayatindan. Ayiktinnn?10 YorumlaDiğer konusunda 699 cevap paylaştı. Yoo benim öyle takıntım yoktur sana öyle isteyenler denk gelmiştir belki de kendine dert etme bunu ne kadar zayıf istiyen erkek var bir o kadar da balık etli isteyen erkekte var beden ölçülerin gayet güzel dert etme kendine
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen yalancisin bencee. iltifat duymaya gelmissin zaten her erkeğin isteği buyuk göğüs düzgün kalca. ince belin ve duz karnjn varsa zaten zayifsin.. burada yalan söylediğini kimse anlamamis vay:D
13 Yorumla
Soran+1 yılnasil yani bizim sulalede tum kızların beli karni kalindir benden ama hepsi bana ayy kilo almışsın tepkisi verir
Cevap sahibi+1 yılduz karinli ve ince belliysen zayifsindir bunu sende biliyisn
Soran+1 yılHayır kimse zayif demiyor bana ben bu yuzden cok tartistim hatta benim belim karnim bu kadar yagsizken nasil gobekli kalin belli kizlara sirf popolari gogusleri yok diye zayif deniyor diye
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZevkler ve renkler tartışılmazmış,
bence; Hatun dediğin etli butlu olur, balık etli olur, elini attın mı kemik gelmeyecek...
Ayrıca Sevgili Gizli kullanıcı... unutma
Ne Biyoloji nede Fizik, önemli olan Matematik :))10 Yorumlabence sen idealsin beyenmeyen anlamıyo demektir kadın dediğin az ele gelicek el doldurucak ne o öyle makarna paketi gibi
06 Yorumla
Soran+1 yılbanada oyle geliyor
Soran+1 yılben bu yuzden balik etliyim dedim
Soran+1 yılben yağlı degilim ki gobegim yok belim ince et çıkmıyor ki
kilo salmışlık zayıflık ise çalışmışlık hissi yaratıyor. Siz nasılki alfa erkeği arıyosunuz size bakacak mı güçlü mü diye, biz de kendine hayrı olan bir kız istiyoruz içten içe
00 Yorumla
+1 yılasıl sen erkeklerin ilgi alanındasın bakama başkalarına kendinden gurur duy nerde senin gibileri fizigini görmek isterdim baştan aşagı bir fotonu koysana
00 Yorumla
+1 yılkardeşim saçma sapan sorular sorma ya neysen osundur bırak seni beğenen böle beğensin kimseye kendini güzel gösterme çabasında ne bulunuosun sen ya? içine dert etme. dertler derya olur sen rahat ol canoo ;)
00 Yorumlaölçülerin ne ki?
ölçüler önemli.
zayıflar üstüne giydiklerini yakıştırırlar ondan biraz :)02 Yorumla
Soran+1 yılbuyuk goguslu dolgun popolu oldugum icin balik etliyim dedim
Tek derdin bu olsun be şişmanmış zayıfmış hepsi boş kalbin temiz olsun yeter..
00 YorumlaBenim için fiziki görünüm değil kalp ruh güzelliği önemli
00 YorumlaZayıf ilk tercih ama fiziği çok güzel olan balık etliler de var..
00 Yorumlabende izmirde yaşıyorum balık etli severim ince belli kızı ne yapayım sıska incecik oldumu biraz balık etli olucak sarıldınmı hissedeceksin
08 Yorumla
Soran+1 yılben ince belli duz karinliyum balik etliden kastim kalca gogus dolgunluguydu
Soran+1 yılbenim normal kolum bacagim
Soran+1 yılbrazzer kadınlarina benziyorsun diyen biri olmustu ama hic gormedim o kadini
Soran+1 yılbir kız arkadas demişti deli biraz
+1 yılkusura bakma biz hayvan gibi spor yapıyorsak sende balık etliliğin arkasına sığınmadan git sporunu yap vücut yap
11 Yorumla
Soran+1 yılben spor yapıyorum zaten genetik olarak ince belim duz karnim var popom ve bacaklarim diri kalsın diye duzenlj spor yapıyorum çıkık kalcayida seviyorum yalan degil niye kuru popolu olmak isteyim? zaten buyuk göğüslerim var ee bunlarida kucultecek degilim niye daha ince olmak isteyim
+1 yılZayıf değil, spor ve bakım anlamında bedenine bakan birisi. Ne yazıkki bizim kızlar kilosunun demeden kendi inisiyatifler bişey yapmıyo. Diyet değil hareketli yaşam
00 YorumlaDiğer konusunda 686 cevap paylaştı. Insanlar kiloyla kafayi bozmuş. Tek dertleri bu olmuş.
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOoooohhhhoooo sen bu halinle yakınıyor musun bir de...
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılşişman kızları neden sevsinler ki
kardeşim
normal diye birşey var
ne zayıf ne şişman niye böyle kız olamıyorsunuz12 Yorumla
Soran+1 yılben fizigime asigim resmen erkekleri anlamiyorum ince bel duz karın ve dolgun kalcayla dolgun meme daha belanizi mi istiyosunuz
Cevap sahibi+1 yılNormal olan kız candır
siskolar pislik o yuzden balik etli eskiden severdim simdi sevmem dolgun gogus buyuk kalca ince bel en iyisi
00 Yorumla
+1 yılYok balık etli sevende var tabiki. bu kişiden kişiye değişir kafanı böyle şeylere takma balık etli olan kişide insan sonucda
00 Yorumla
+1 yılzayıf derken kemik de istemiyoruz hani sarılınca sevgilime ellerim arkada kavuşun sisterim :)
04 Yorumla
Soran+1 yılee beli ince birinde kavusur zaten
- +1 yıl
beli ince olan zaten zayıf oluyor işte :) beli ince kolları bacakları kalın kız görmedim ben
Soran+1 yılbelim karnim ince bacak kollar normal benim
- +1 yıl
hmm resim görmek lazım :)
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSen bu dedigin tabirdeysen sikinti olacagini sanma lakin 50 lili yaslardaki amca gobegine sahipsen begenmek zor olur sevmek ayri. Bu arada hayirli bayramlar.
00 Yorumla
+1 yılya o zayıf meselesi genel bir şeydir şişman olsa bile evde kalan gördün mü hiç :D
00 Yorumla
+1 yılSenin adam dengesiz, yapmışlar ama olmamış :D bence, Değiştir adamını...
00 YorumlaZayıflar zayiflara , şişman kadınlar şişman erkeklere. Denklik bu anlamda en önemli uyum şartı.
00 Yorumla- Diğer konusunda 810 cevap paylaştı.
+1 yıldediğin gibiyse fiziğin gayet iyi sonuçta herkesin sevdiği fiziksel ölçüler farklı
00 Yorumla balık etli zayıftan iyidir aslında ama balık etliden fazlasıysan kötü
00 Yorumla
+1 yılHerturlu yanimiza yakisiyolarda ondan ayrica daha iyiler yatakta.. duzenli seks e ihtiyac duyduklarindan vucutlari kalem gibi bence...
10 Yorumla- Devamını Gör (164)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat