Ve sadece bugün açlıktan ölen 10 bin civarı insan varken.
Sen ne kadar bencilsin ya da cahilsin ki gidip 3-5 kişinin kafasını kesti diye böyle söylüyorsun?
Medyanın oyunundasıız
can almak vahşettir. ver bakıyım o canı birine verebilir misin veremezsin. kimse yaratıcılık oynamasın. yok ceza kesmeceler yok kafa kesmeceler. hiçbir kötülük cezasız kalmamalı. madem bu kadar Allah inancınız var ahirete bu dünyanın geçiciliğine inanıyorsunuz o zaman bırakıcaksın yüce yaratıcı vericek esas cezasını. isterse kötülük çukurunda yüzsün canlı canlı tavuk keser gibi insan başı kesilmez. hukuk adalet medeniyet bunun için vardır. ama siz ve sizin gibi mağara adamları ne anlarsınız insanlıktan. doğru olanla yanlışı ayırt edemeyecek kadar acizsiniz. bir taraf yanlış yapıyor diye alalım elimize kılıçı hodri meydan çıkalım kafa kesmeye o zaman. Allah dünya ahiret onun merhametinden uzak olanlardan uzak eylesin. hadi yallah.
O zaman neden Türk askeri pkk lıları öldürüyor?
Kuranı okumadığın ne de çok belli :) Kuranda Allah emreder ki o müşriklerle zalimlerle savaşın ki sizin ellerinizle Allah onları maglup etsin tarzı geçer :) Allah savaşmamızı emrediyor. Ben kimsenin canını alamam Canı Allah alır. Vesile eden de Allah'tır.
takmışsın türk askerlerinin pkk lıları öldürmesine. iki tarafta birbirini öldürüyor onun doğru olduğunu savunanın zihniyetine tüküriyim. bir teyip takmışsın dön dolaş aynı yere çıkıyor. dünyada milyonlarca insan her gün birbirini öldürüyor. ama sırf mezhebi farklı bir insanın canını almak hemde feci şekilde bir de bunu korku salarak islam adına yaptığını söylemek canilikten başka bir şey değildir. ona buna kukla diyorsunuz esas kuklalar sizsiniz. abd nin yarattığı bir örgütü destekleyecek kadar düşünme yetisinden mahrumsunuz. kim müslümandı kim değildi kimin başı kapalı kimin götü açık diye diye beyninizi yedirtiyorlar size. insan olmayı öğrenmeden müslüman olmaya çalışıyorsunuz. birbirinize dalarken de gelip tereyağından kıl çeker gibi ortadoğu da kalan petrolleri de hortumluycak haberiniz yok. akıl, hoşgörü, sevgi, şefkat dinini koca bir cihad dinine çevirenleri Allah'a havale ediyorum. bir gül bahçesinde dikenlerle oynuyorsunuz. yazık çok yazık
abd bir şey yaratamaz kafir.
Daha kurandan bir haber olan birisi geçip bana dini konuda fetva vermesin. Şeytanın dostu olma!
Hemde her şeye kocaman bir SANANE? Seni ne ilgilendirir? Sen önce kendine bak sen Müslüman mısın?
koca ilim dolu kitaptan çıkara çıkara savaşı çıkartıyorsunuz. aynı kitap sana taş atana sen ekmek at da diyor ama işinize gelmiyor. bundan seneler önce devletler hukuk sistemleri yoktu. bütün savaşlar taşla sopalarla yüz yüze birebir yapılırdı. şimdi de mi öyle olsun herkes alsın eline taşı sopayı saldırsın. okuduğunuzu anlayın önce. savaşmak taştan sopadan kılıctan ibaret değildir. aklınızı kullanın. en büyük silah akıldır. ama sizde akıl olmadığı için akıllıların dediklerini dinler onlara kukla olursunuz ancak. vicdan terazinizde yok. çünkü kuranı yüreğinizde değil elinizin altında taşıyorsunuz sadece. abd daha çok oynar bizle siz ve sizin gibi boş beyinliler olduğu müddetçe. neden sorusuna ama kuran da böyle yazıyordan başka bir cevabınız olmadığı müddetçe en büyük kuklalarsınız.
İslam'da kısas vardır sana taş atana sende taş atacaksın.
Boş sözleri geç kendini savunacağın diye saçmalama.
İnsanlık geldi geleli Kavimcilik ve devletcilik olmuştur Devlet kurmuşlardır bundan 3000 yıl önce bile Atıyorum Mete han gidip devlet kurmuştur.
Sadece devlet liderleri görüşürler ve savaş için anlaşırlarsa binlerce askerini öne sürerdi.
Peygamber savaşlara girdi.
Şimdi Peygambere bile suc atmış olacaksın!
benim müslümanlığımdan sana ne Allah mısın? Sen çok alimsin kardeşim bana Kuran'ın neresinde insanları tanımadan onlara kafir deme hakkını veriyor Allah söyler misin? hiç korkmuyor musun? kimin mertebesinin yüksek olduğunu nereden biliyorsun? haa doğru bir tek Kuran okudun ya tamam geri kalan herkes kafir ve şeytan sempatizanı :D Rabbim cahillerden korusun :))
İşid'in yaptıklarından sanane? Sen neden yargılıyorsun sanane? Allah bilmiyor mu yargılamak ki sana düştü tövbe haşa! Biraz önce abd nin yarattıklarısınız dedin ya Abd ye ilah dedin yaratma özelliği verdin bu seni kafir yapar :)
ne kıstas ama sırf alevi diye bir cana kıymak :D senin ben okuduğunu anlama tarzına... :D he ya peygamberim zamanında da şimdiki savaş koşulları aynıydı :D ama doğru sana göre aynı bir adım bile ilerleyememişsin. aşağıda arkadaşın biri ne güzel demiş niçin israil e bir şey yapamıyorlar diye. cevabın sana ne demekten başka bir şey değil. yahudilerin ve amerikanın kuklalarısınız :D
ooo kusura bakma kardeş seni sorgulamam gerekirdi :D akli melakeleri yerinde olmayan biri her türlü şey söyler de düşünür de tabi haklısın öyledir :D Allah acil şifalar versin :))
Aklımda var vicdanımda yazılanı okuyup anlamaktan aciz zavallı bir kukla değilim hiç olmazsa :D
Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol demiş Mevlana insan kelimelerini anlayacak olan kapasitede birine anlatmalı benim sana anlatacak söyleyecek kelimem yok. Allah ıslah etsin :)
Vicdanında mı yazılı :) Suriyede adamın kız çocuğuna tecavüz ediliyor ogullarını hapse atıp işkence ediyorlar karısını elinden alıyorlar evini parçalıyorlar ama o adam eline silah alıp kendisini beter edenlere çevirince İnsanlık sucu işlemiş oluyor öyle mi?
Sende akıl falanı geçtim vicdan da yok.
yoktur öyledir tabi ne de olsa her şeye karar veren sensin :) hadi git şimdi o haltı yiyenlerin başını kes kılıçla hayırlı işler :)
He tabi beni neden kıskanıyorsun ki :D
Pardon ben anlamadım IŞİD i İslamiyet savunucusu olarak mı görüyorsunuz? Ve savaşta bile cana kasdetmediği sürece insan öldürmek suç ve büyük günah kabul edilirken bunların yaptıkları canavarlıkların hoş görülmesi ya da tepkisiz kalınıp umursanmaması ilginç!..
Tamam da sanane? İstediklerini yaparlar. Savunmayı geçtik biz. Dünyada milyonlarca olay oluyor git onlara tepki ver.
Savaşta karşına çıkmışsa düşman zaten canına kastetmek için çıkmıştır yani savaşta karşındaki öldürülür.
Hayır yanlış biliyorsun biraz araştır efendimiz zamanında da cana kasdetmeyen için öldürmek haram savaşta da olsa. Peki benim tepkimden sanane ben Müslümanım dinimin adı kullanılarak yapılana vahşete sessiz kalmamam seni neden rahatsız ediyor? Ve sen benim başka olaylara tepkisiz kaldığı mı nerden biliyorsun? Kendi içinde oluşturduğun yargılarla insanlara ahkam kesemezsin sen bursa IŞİD e sessiz kal derken bu vahşeti savunmuş olursun ki buna karşı çıkanlardan sanane!!! Ehli sünnet biri İslâm ı savunan bu canileri savunmaz!
Tamam ama şu an İslami yaymak için işid gibi savaşan Gana da bile gruplar var onları da dile getirir misin? :D
Savaşta karşına çıkanı öldürürsün. Dur beni öldürmeye çalışsın öldüremezse ben öldürürüm zihniyeti olabilir mi? Aklın yerinde mi? Kendini savunmak için saçma şeyler söyleme. Savaşta her şey mübahtır.
Ehli sünnet birisi çıkıp Cihad edemez savaşamaz ama İslam'ı bu kadar kötüleyen insanların içinde bidah ehlini savunup ben ehli sünnetim namaz kılın sizi cennete aldırayım diyenler mi ehli sünnet? :D
Şeyhlerin seni kandırmış
Hani rabbin meleklere: ben kafirlerin yüreğine korku salacağım sizde iman edenlere destek olun hadi vurun kafirlerin boynuna vurun onların bütün parmaklarına diye vahyediyordu..
enfal 12
azadduru osmanlıya bakıs acın nedir? çok şii öldürdü suriyede nasıl bakıyodun ona? ve karılarınıda hareme kapatıyordu? bunlar Allah'ın emridir. peki siz hangi kitaptan emir alıyorsunuz?
@iomaggio şimdiye kadar birkaç paylaşımınıza denk gelmiştim ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi size saygım vardı ama görüyorum ki hakedilmeyen bir saygıymış. Savunduğunuz düşünce eic seçildi neden sonradan gizli olma gereği duydunuz? Ve belliki siz ve soran insanları küfre davet eder gibisiniz yaptığınız şey çocuk oyuncağı değil ayrıca Osmanlıyı araştırın gerçek kaynakları okuyun sonra tartışma cürretini gösterin... Dediğim gibi siz küfre düşürürsünüz insanları ben ne yazmam faydasız, bakınız Bakara suresi 7. ayet!!!
Artık öğrendim burada herkese cevap vermemem gerektiğini lütfen sizde yazmayın okuyun araştırın anlamayanla vakit öldürmek huyum değil...
Burada pkk'yı savunan varmıda tüm yorumlarda pkk yı savunuyorlarmış gibi karşılık veriyorsun sen?
Aynı zamandada işidi savunur gibi bir halin var? işid pkk lıları öldürüyor diyorsun peki bizim türklerimiz zaten pkk ile savaş halinde değilmi? işid pkk lıları madem öldürüyor onlarca masum insanıdamı öldürüyor peki işidin 2 gün sonra türkiyeye gelip bunları bizim insanlarımıza yapmıyacağını nerden bilebiliriz? neden amerika türkiye ve diğer 3 4 devlet birleşip işide saldırı yapıcaklar hiç düşündünmü? kim bilebilir 2 gün sonra türkiyeye saldırı açarlar bunu nerden bilebiliiz anlıycağın dostum işid pkk lıları değilde binlerce masum insanı öldürüyo :)
Sen işidin masum insanları öldürdüğünü kimden öğrendin? Ve bu öğrendiğin kaynağın patronları israilli olmasınlar? :)
şu an pkk ile savaşıyor ve nette bin tane pkk ya düzenlediği operasyon görüntülerini bulabiliriz.
İşid savaşmasa şu an pkk zaten Türkiyeyi bölmüştü haberin olsun :)
İşid pkk ile savaşıyosa bile orda masum insanlarda ölüyor bilemem artık ben diyceğimi dedim :)
Münafıklara, kendileri için acı bir azap olduğunu müjdele! Müminleri bırakıp da kâfirleri müttefik edinenler, onların yanında izzet (güç ve şeref) mi arıyorlar? Bilsinler ki bütün izzet yalnızca Allah'a aittir.
Nisa 138 139
şimdi kafirler birlesti cünkü işidin önünde İSLAM var ama pkknın önünde islam yok o yüzden birlestiler.
Allah munafıkları zelil etsn!
Sana olan saygım vardı bu sitede artık zerre kalmadı
Herkese sanane diyorsun da seniye burdakilerin fikrini soruyorsun o zaman. Git savaş burada klavye delikanlılığı yapma. Daha askerlik yapmamışsın. Savaş nasıl yapılır millete öğretmeye kalkıyorsun. Pkk'nında sol örgütlerinde ışid'inde amk.
Işid'in önündekini de, arkasındakini de s*keyim. Normalde küfürleşmeden tartışmayı severim. Ama sizin gibiler tartışmaya kapalı insanlar. Hak hukuk bilmezsiniz, herkes sizin gibi düşünmeli, düşünmeyenler öldürülmeli, kafası kesilmeli. Öyle g*te böyle y*rak çok affedersin.
Kimse de küfür ettiğim için budalaca bana kızmasın. Bu adamların eline fırsat geçse anama tecavüz ederler, beni öldürürler. Ben küfür etmişim, çok mu...
Ulan iyi ki bir kafirler birlesti dedik! tek güclü islami örgüt devle islamdır. aşırılar veya değiller sonucta tüm kafirler onlara karsı birlesti. @BahtliBedevi @MichealSikkofielld bakın osmanlıda savasta kadınları esir alıp hareme kapatırdı. osmanlıda viyanaya kadar kafa kese kese gitti. onuda terorist bilirlerdi. benim anlamadıgım sey neden isid cıkınca tüm hepsi birlestide pkk da öyle bişey yapmadılar? simdi, türkiye sehit düsmanlarına kucak acıyor ülke pkk doldu dimi? isid saldırırken Allahuekber diyor pkklar biji serok apo diyor hangisi müşrik?
Dostum... Sevgili kafa kesicim...
Kim sana Osmanlı'yı, Pkk'yı savundu burada? Işid düşmanı olunca illa Pkk sever mi oluyoruz? Senelerdir Pkk'ya da laf ettik. Ve bana Osmanlı'yı örnek gösterme, komik olma Ayten...
Osmanlı zaten dine dayalı bir devlet değildi. İsmi İslam devletiydi sadece. Öyle bir devlet değildi ama. Ayrıca Osmanlının konumuzla da bir ilgisi yok. Aaaa "Osmanlı da kafa keseyormuş!" diye kafa kesme meşrulaştırılacak mı? Osmanlı yaptı diye doğru mu?
İster Allahu Ekber, isterse başka bir şey desin. Biri beni "Allahu Ekber" diye öldürmeye geliyorsa ve anama, kız kardeşimi öldürmeye alışıyorsa, bazı gavat, pedofili gerzekler gibi "Allah için öldürüyore, Allah dostu bunlar :3 " diyecek halim yok.
Ve ayrıca lütfen Pkk'yı örnek göstererek Işid'i savunmayın. Pkk s*kimi yesin, Pkk iyidir diyen mi oldu amk?
@BahtliBedevi e ama asıl terorist onlar kardeşim? görmüyo musun israili abdyi? onlarla bir olan kafirler bedbaht bizde seviniyoruz. nasıl ki onlar gazzeliler ölünce seviniyosa.
Cevap
21Cevap
Çünkü IŞID benimle aynı inancı paylaştığını söylerek önüne geleni kesiyor. Ben cani değilim.
Çünkü IŞID Allahın emirlerini uyguladığını söylüyor. Ben allahın öyle bir emir verdiğini bilmiyorum
Çünkü IŞID benim adımı karalıyor ben müslümanım. Müslümanlık karanlıklar aydınlansın diye geldi.
Çünkü 900 milyon insana elim uzanamıyor. Elimin uzandığı kadar IŞIDe karşı drumaya çalışıyorum.
Çünkü kimi kestiği önemli değil önemli olan benimle aynı inançtan olduğunu söylerek benide ortak etmeye çalışıyor.
Çünkü PKK nasıl bir terörse IŞID de terör. Ben terörist değilim.
Çünkü PKK da ilk çıktığında dağdaki 3-5 çapulcu denmişti küçümsenmişti (Turgut ÖZAL). Bugün binlerce vatan evladı toprağın altında.
çünkü IŞID bugün komşumun evine girdiyse yarın benim evimde kimse bunun garantisini veremez. Allah IŞIDinde PKKnnda belasını versin.
Önündeki klavyeyle aç insanları doyurmak için değil de işide çamur atmak için kullanman saçma.
Senin evinde zaten pkk var değişen ne olacak :D.
Seninle aynı inanctan olup travesti olan içki içen zina yapanlar ne olacak?
Sanane nasıl inanırlarsa inansınlar sana mı soracaklar Müslümanlıkta bu var mı yapiyim mi bunu diye?
Koyu milliyetçi bir ülkücüyüm. Senin gibi klavye başındanda ötmüyorum aslan. Müslümanlıkta şöyle bir kavram var okumadığın için cahilliğin buram buram kokuyor. Herkes kendi amelinden sorumludur. Travesti içkici zinakar kumarbaz küfürbaz islam bunları yapmayın der ama kişiyide serbest bırakır. Cezanı çekebileceğin kadar ateşe dayanabileceğin kadar günah işle der. Anladın! Ha sana gelince oldukça saçma bir yerdesin bence klavyeden ötmeyi bırak çık dışarı gir platformlara fikrini savun. Hoş baya bir gülerler ayrı mesele ama ne kadar salakçada olsa savun. Ayrıca medyayı bana öğretemezsin ben bir gazeteciyim. Senin gibi klavye basında uyuyan aylaklardan değilim. Bu benim ve benim gibilerin işi sen git selfie falan çek ne biliyim karı kız peşinde koş. Gizli olarak giriyorsun bir de tam bir klavye delikanlısı. Fikirlerini açıktan bile savunamıyorsun çok komiksin hadi büyü biraz oku da gel. Cahil cahil konuşma daha pişmen lazım
IŞID e karşı olan herkes PKKlıda değil bu arada. Salaksın bari belli etme. Terör terördür. El Kaideyi Hizbullahı falanda savunalım o zaman madem IŞIDe kızmamıza trip atıyorsun. Allahım nerden gelir bulur böyle cahiller bizi.
5 saattir profilim belliydi yeni gizli yaptım.
Dışarı çıkıp işidli var mı diye sorsam emin ol binlerce kişi bulurum :)
İslam'da ırkcılık yoktur. travesti birisine Allah lanet etmiştir ve sonsuz cehennemde kalır.
Sen bu kadar İslam hakkında konuştun sadece Allah yargılar yakar falan dedin o zaman SANANE İşid'den? Allah ilgilenir onlarla sanane?
Gazeteci olduğun belli oluyor patronun israilli mi? :)
Kuranı okumadan bana İslam'i fetva verirsen Allah yanına bırakmaz ama :)
Sen git uyuşturucu imal edenle kaçak sigara içen (pkk malı) leri koru vay be senin gençlik boş gitmiş bari iyi para alsaydın.
şu an işid pkk ile savaşıyor bir tarafta pkk diğer tarafta işid var sen hangisini destekleyeceksin? :D
Allah 900 milyon açlada ilgilenir hani takıntı yaptın ya o konuya günde 10 bin ölen var falan Allah onlarla da ilgilenir yaşın 17 mi 18 mi bilmiyorum ama inan cehalletten ölceksin. Allah ilgilenirmiş elhamdülillah Allahın herşeye gücü yeter ama El Kaide vardı bir zamanlar bütün müslümanlar bombalı yelekli adam kesenler olarak lanse edilmişti dünyaya. Sen müslümansan eğer bugün dünyanın gözünde bombalı eylemcisin aslan. Senin güzel dinin bugün kafa kesenlerle, bombayla orayı burayı havaya uçuranlarla anılır oldu. Allah şüphesiz tevbeleri kabul eder Allahın Avüf, Rahim, Rauf adlarından haberin yok mu? Son nefesinde tevbe kabul edebileceği kuranda sabit değil mi. O halde sen kim oluyorsunda lanetlenip sonsuza kadar yanacağını iddia ediyorsun. Münafıkmısın nesin. Oku oku hiç birşey okuyamıyorsun dinini oku kuranı oku gelip burada ergen ergen konuşma sorsam okul bile okuyamuyorsundur hem zaten okusanda karıya kıza bakan bir tipsin kesin. Koyduğum o cevaptan sonra yaşaman bile mucize :)
Bak şimdi şöyle anlatayım. abd ıraga girdi sonra el kaide örgütü abd ye savaş açtı ve ırakta o kadar zülüm yapan abd askerlerine kahraman diyen abd halkı orada ölen Müslümanlara ise leş dedi. Ve bu diyen halk Müslümanlara kahraman der mi sence? Fransa ingiltere gibi kafir avrupa ülkeleri tabi ki de Müslümanlara kötü bakacak Peygambere de kötü bakıyorlardı yahudilar o dönemde :)
Senin biraz Dini bilgiye ihtiyacın var. israil destekli bir yaşam sürüp sonra da ben Müslümanım dememen için.
Hadi müslüman geçinen arkadaş bayram namazına sonra dersimize devam ederiz.
e ama sen sapla samanı birbirine karıştırdın be yavrum iyice sıçtın sıvadın ya. Yahudilerden girdin Hristiyanlardan çıktın El Kaidenin Amerikan kuruluşu olduğunu eğer İkiz kuleleri vurmasaydı Amerika hiç bir bahane bulamayacaktı Ortadoğuya saldırmak için sen bunları daha öğrenememissin be. Tarih senin gibi ordan burdan sapı samanı birbirine katmak şeklinde yazılmıyor. Dini bilgiymiş kitabın neresinde çoluk cocuk kes yazıyor. IŞID'in kendi yayın organları öldürülen kadın çocuk resimlerini medyaya sunuyor. Peygamber efendimiz bile mekkeye girildiği vakit yaşlı çocuk ve kadınlara dokunulmayacak, evlerinden çıkmayanların evlerine girilmeyecek, tarlada çalışana dokunulmayacak diye emirler verirken Ebu Bekir El-Bağdadi denen it kendini ne sanıyorda halife ilan edip sağa sola zehir kusuyor. PKKyla savaşsın birbirlerini kırsınlar eyvallah ama öyle ya Allah deyip adam kesmekle olmuyor bu işler. Sen belli ki IŞID sempatizanısın IŞID denen örgüt çok babayiğitse İsraile iki füze sallasın.
ABD Irağa girdi El kaide savaş açtı hık mık iyice saçmalamışsın ha ordada. 2001 ikiz kuleler vuruldu 2002 ABD Irağa girdi cahil arkadaş tarihi bırakdaha 10 yıl önceki tarihten haberin yok. Yaşın ufak tabi kendince birşeyler ezberlemişsin burada ötüyorsun. Hadi yavrum hadi git oku biraz öğren öyle gel.
dedigin gibi sanane iste panpa dileyen diledigi örgütü destekler diledigi olaya tepki verir diledigine sessiz kalir.
seni kelle kesip o adamin karsini kizini cariye olarak alip allahüakbar diye islam ugruna tecavüz etmek rahatsiz etmez digerini de pkknin özgürlük ugruna daglarda asker avlamasini.
Sanane? Oda öyle inanıyor öyle yaşıyor.
Siz içki içen zina edene oda Müslüman diyorsunuz kafanıza göre ama ;)
kisinin inanci inancsizligi ne ictigi beni ne yedigi beni ilgilendirmez, dedigin gibi seni de ilgilendirmez.
ama biryede katliam yapiyorsa banane demem, sonali de acliktan ölen cocugu da afganistanda filistinde basina bomba yagan cocuklari da irakta ezidi sii diye katledilen insanlari da suriyede katledilen kürtü de önemserim. ay abd de öldürüyor israil de öldürüyor diye isidin yaptigi yaptigi katliami neden destekliyeyim? isid israile karsi mi savasiyor? sunni olmayan müslimleri katlediyor.
eger kendinden olmayani katletmek sana göre dogruysa senin de abd ve israile bir lafin olmamali zira onlar da kendinden olmayani katlediyor.
Çünkü adamlar bıçakla kafa kesiyor, füzelerle, kimyasal silahlarla, atom bombasıyla öldürünce medeni oluyorsun.
Helal olsun be süper yorum.
Güzel kardeşim ben işidi filan desteklemiyorum, önce onu belirteyim bu cevabı verirken dünyadaki ikiyüzlü bakış açısını eleştirmek istedim abd- ırakta ve afganistanda, rusya -çeçenyada, fransa- orta afrika ülkesinde, israil- filistinde milyonlarca insanı öldürüyorken sadece işidin barbarlığını göz önüne getirmek ikiyüzlülükten başka şey değil bu arada işid müslümandan çok kendi yeni bir din yaratmış gibi selefilerin en geri düşüncesine sahipler sünni, şii olman farketmiyor onlar gibi düşünüp davranmıyorsan öldürüyorlar eğer müsülümansan kardeşim referansın kuran olsun bak ayet diyorki zalimlere yaklaşmayın sonra ateş sizede dokunur ve cihad yanlız muslumanların yardımına koşmak değildir Allah diyorki size ne oluyorki yardım isteyen kadın ve çocukların yardımına koşmuyorsunuz? Yani mazlumun dini ne olursa olsun ona yardıma koşmak her muslumana farz işid sırf dinlerinden ötürü binlerce yezidiyi öldürdü tekrar ayetler üzerinde düşünmeni tavsiye ediyorum
Bende işidi desteklemiyorum ki buradakiler hemen atladılar :)
Ama Suriye gruplarından desteklediklerim var. Çok güzel söz söyledin ister destekle istersen destekleme.
Sen ışidi desteklemeye devam et arap hortlakları islamcı seni. 3-5 kişiymiş, kulağına işitme cihazı ve gözünede gözlük tak. İsraile 500 kişi öldürdü diye söylenilmeyen aşağılanmayan kelime bırakmadınız, fakat ışid denilen terörist arap ordusu yüzbinlerce kişiyi öldürüyor hiç bişe yokmuş gibi davranılıyor. Bide gelmişsin burada ışidi destekliyorsun... Tanrı hepimizi araplardan ve islamcılardan korusun!!!
Pkk kendine bir devlet bile kuramamış zavallı embesil bir topluluktur. Pkkda farklı birşeymi sanıyorsun onlarında dini islam hepside sizin gibi arap köpekleri değilmi? Ha pkk ha işid ha sen? Bu 3lünün arasında bir fark göremiyorum, hepinizin ortak noktanısı var oda " islam ve kafa kesmek..."
pkk devlet kuramamış mı? Pkk topraklarını biliyor musun sen nereler?
pkk kocaman devlet kuruyor sen uyu!
ulan derdiniz gücünüz pkk olmuş. seviniyorsunuz ya pkkli öldürüyor diye sizden mal insan yok ışidin öldürdüğü günde 5-10 en fazla oysa ayda binden fazla insan katılıyor gerillaya. sürekli büyüyen bir ordu oldu yani. pkk hayal bile edemezdi şu anki sayıyı ama şu an elinde onbinlerce silahlı gerilla var. fakat ypg düzenli ordu şekliinde örgütleniyor. her geçen gün gücüne güç katıyor daha dün gece 150'den fazla ışidçiyi allahına kavuşturdular şehit olan ypg gerillası ise 7 sen düşün
En son bir görüntülerini izlemiştim. 700 kişinin kafasını sırayla yavaş yavaş kesip sonra sıradakinin üstüne atıyolardı o kafaları. Ben humanist biri değilim açıkçası ama o insanların kafaları kesilirken attığı çığlıklar ve sırasını bekleyenlerin gözlerindeki çaresizliği gördükten sonra bile abartıyosunuz demek insanlık dışı bir olay.
İşte bir video ile karar verecek kadar düşüncesiz olmuşsunuz.
Orada başını kestikleri birisini görmüştüm sormuştum neden diye onlar da küçük kız çocuğuna tecavüz ettiği için demişlerdi.
Ve bir yerde birilerini öldürdükleri videoyu sormuştum gerçeği dağda savaştıkları kişileri şehirde bulup öldürüyorlar. Geçen bende Türk askerinin pkk ile çatışmasından sonra pkk lı askerlerin leşlerini gördüm iğrenç duruyorlardı içleri belli olacak kadar.
O zaman Türkler de vahşi kişiler öyle mi?
Arkadaşım savunduğun kişilere bir dön baksana? Adamlar kendilerinden olmayanı tavuk boğazlar gibi kesiyolar bunu ancak bilinçsiz bir insan küçümseyebilir. Ayrıca Türk askerinin Pkk ile olan çatışmasıyla Işid'i nasıl bir tutuyosun? Türk askeri oturup zevk içinde eğlenerek kafa mı kesiyor? Türk askeri masum insanları mı öldürüyor? Onlar apayrı konular.
İşid'in masum insanları öldürdüğünü nereden çıkartıyorsun? :D
Onlar da suçlu kişilere ceza veriyorlar.
Kendilerinden olmayanı değil kendileriyle savaşanla savaşıyorlar.
Bir tutma değil senin askerin zaten böyle insanları doğrarken sen nasıl başını kesti diye tepki veriyorsun? ;)
Açıkçası sana diyecek hiç bişey yok. Masum canı hakkında böyle konuşuyosan zaten laf anlayamazsın. Ama dur biraz, yakında burayıda basarlarsa umarım sempatini devam ettirebilirsin. Gerçi güveniyorum sana ya, devam ettirirsin sen. Hatta kap bıçağı koş komşuna o potansiyel var.
Türkiye de 2 bucuk milyon yahudi yaşıyor.
Bak içimize girmişler bile. Hadi tepki ver?
pkk yıllardır içimizde savaşıyor sen hala işid diyorsun. pkk geçen Kayseri de bir karakolda bomba patlattı haberin var mı? İst. üniversiterlerde çoğu pkk yanlısı kişiler var ve düzenli eylem yapiyorlar haberin var mı? Türkiye mi kalmış ki sen daha ne diyosun ya...
Pkk'ya tepki vermediğimi nereden biliyosun? Pkk zaten başlı başına pislik sürüsü ama birinden nefret ederken diğerini desteklemen normal değil burada iki terör örgütünden bahsediyoruz.
İşid pkk ile savaşıyor.
Ve kestiği o başların çoğu pkk üyeleri
Arkadaş sana artık ne diyeyim ki? Beyin boş kafa rahat anlaşılan. Cahilliğinden kurtulman dileğiyle.
orda olenler musluman, kı bunu gecıyorum ınsanlar, kadın bebek demeden tecavuze ugrayanlar bınlerce kısı, youtubede en az 1000 kısının toplu ınfaz vıdeosunu gormusumdur 2 sını ızledım yettı bana, bu cekımlerı olan bı vahset resmen bı rezalet duamı ederım elımden bısey gelıyosa yaparım fıkrımı belırtırım ama banane asla tamam, Allah a ınanıyoruz Islama ınanıyoruz, zulme banane demek bıze yakısır mı?
Altta arkadaş çok güzel yazdı '' Çünkü adamlar bıçakla kafa kesiyor, füzelerle, kimyasal silahlarla, atom bombasıyla öldürünce medeni oluyorsun..''
Neden infaz etmişler bir araştır bakalım. pkk lı askerleri öldürüyorlar daha ne istiyorsun lan?
kardes demek ıstedıgını anladım o lanı cumleden cıkar, sen ısıdı savunuyosun carpıtıldıgını soyluyosun evet hak verıyorum bende bıseylerden suphelenıyorum, sana soruyorum ama elınde bısey var mı? ben neden hak vermıyorum acıklayabılırım, cunku elın fransası taa ordan oraları bombalıyosa gelıyosa burada dogru bıseyler vardır dıyorum bu mantıkla bunu dusunuyorum sende gerekcenı acıkla? sen bu yazıyı yazıp dusman kazanırsın faydalıda olamazsın mıllete.. Kı suda var kı Cubbelı Ahmet Hoca ısıdle alakalı konustu, hadıslerde ırakta dogacak uzun sakallı saclı kara adamlar dıye bu sekıl soylemıstır Peygamberımız 11 dk mı ne vıdeosu var ac dınle, ısıd evet ıslam adı altında ama ıslamdan sasıyolar kardes, ehlı sunnetler mı yanı onlar? ımkansız.. ne onlar?
Bundan 80 yıl önce elin fransası ingilteresi taaa oralardan kalkıp senin ülkene saldırmadı mı?
Sen hangi taraftasın? Atalarının kanını akıtanın yanına geçersen mezarda kemikleri sızlar vallahi diğer tarafta hepsi yakana yapışır.
Senin o savunduğun Işid zihniyetindeki insanlar yüzünden Türkiye'de çocuk tecavüzleri vs. fazla, bunu bilmeyecek kadar mı körsün e be cahil!
Işid gibi bir örgütü fındık kadar beyni olan insan bile savunmaz. Bazıları "Bilmediklerinden, cahil olduklarından savunuyorlar" diye masumlaştırıyorlar sizin gibileri. Hayır abi, ne kadar cahil olursa olsun, bunun için vicdansız olmak lazım. Sadece cehalet yetmez.
Tanrı için adam öldürmek, Tanrı için tecavüz etmek. Ne güzel Tanrı'ymış!
yaptikalrindan sanane mi neden bunu suriyelileri Türki yeye sokarken ya da Filistin de insanlar katledilirken size ne ne karisiyosunuz ki demediniz dini isiniz geldiği kadar kullabiyorsunuz isidci heriflerMünafıklara, kendileri için acı bir azap olduğunu müjdele! Müminleri bırakıp da kâfirleri müttefik edinenler, onların yanında izzet (güç ve şeref) mi arıyorlar? Bilsinler ki bütün izzet yalnızca Allah'a aittir.
Nisa 138 139
munafik sözde islemci terör örgütü=isid
Bak sennn, sen misin Müslüman?
Sen pkk yle ya da ingiltereyle abd ile israil ile anlaşma yapinca bir şey yok dimi ahhaa
sen sünni lerin masum insanların kafasını kestikten sonra gelip benim müslümanlığımımı sorguluyorsun munafık herif
israil abd anlatşma ha bonzai kafasımı ney bu senin o hayranlık duyduğun araplar kurtuluş savaşında bizim arkamızdan bize karşı ingilizlere toprakları satmaya peşkeş çekmeye cephede arkadan vurunca onlarda müslüman oluyor değilmi? siz islam aleminin çibanısınız ya o çibana krem sürüceksin zamanla sönücek ya da direk patlatıcaksın yok olucak
ula n beyinsiz apaci, insanlık sucu işleniyor, masumları katlediyolar, bizenemi diyeceğiz, yahu senin gibileri kesmiyolarda masumları öldüryolarya, buna üzülyorum işte
uln gerizekalı yeni mi başlandı sanıyorsun sen medyanın oyununa geliyorsun!
Senin gibiler üzerinden prim yapiyorlar yakında senin kafamı da kesecekler sende akıl yok mu l*n beyinsiz
Defol git l*n sorumdan tipsiz kendi tipine bak mk cücesi.
Anlayın artık oyunları işid in başındaki karı kız düşkünü bir yahudidir. demek ki israil ajanları bu ışidi destekliyor. zaten hamas la ışid birbirine düşmanmış. yakında filistine de sakdırır bu yahudi örgüt. amaç ta büyük israili çabucak kurmak. ve arabayla yoldan geçen herkese ateş edip, ölmeyenleri arabadan indirip öldüren, eziyet eden, kafa kesen, kısaca oyun oynarmış gibi insan öldüren bir oluşumu destekleyen ideolojisi, ırkı, dini ne olursa olsun o çocuğudur. başka bir şey değil.
Ve bir kaç bişey daha Sölicem
işin doğrusu şudur. ışıd ilk roundda el nusra ile birlikte esad'a karşı savaşmıştır. esad sağlam papuç çıkınca belli ganimet bölgeleri ele geçirip ortaklığı bozmuş el nusra'dan ayrılmıştır. ışıd denilen örgüt tarafından kaçırılmışsanız ve aleviyseniz siki tuttunuz demektir. sünniyseniz yine bir şansınız vardır. bunun dışında türkiye cumhuriyeti ışıd'ı desteklememiştir burdan destekleyen diyenlere. Bazı türkiye sadece esad'a karşı savaşan herkesi desteklemiştir. ışıd'da esad'la savaşmıştır. dolayısıyla türkiye ışıd'ı desteklemiştir. aynı şey pkk'nın suriye kolu içinde geçerlidir. muhtemelen kol gibi geçecektir. bunun dışında türk halkı kendi birliğini ve özgürlüğünü tehdit eden yapılarak destek verecek kadar salak hiç değildir. ak partilisi de kemalisti de. herşey bu sikik dış politikanın dış mandalı olmamızdan kaynaklanmaktadır. ideolojik yaklaşırsanız osmanlı yeniden kuruluyo gibi gelebilir. hatta musul ve kerkük alınabilir de. ama malesef hayallerde yaşıyor bazı ibneler.
insan dediğin tüm haksızlıklara karşı çıkmalı İslamı da mahvediyorlar maalesef
Başın açık İslam'ı savunduğunu söyleme sakın.
İşid haksızlık yapmıyor. Dağda savaştığı kişileri bulup öldürüyor bu normal. Türk askeri de pkk askerini öldürüyor linç ediyor işi de pkk askerini öldürüyor sen hangisine düşmansın ve neden? :)
Algının burada ne kadar olduğunu görüyorum zaten Allahu ekber deyip alevileri öldüren günahsız insanlara işkence yapan birisini savunan hayatında kaç defa kuranı kerimi okumuştur?
Senin algın çok gelişmiş gerçekten Altta kurandan ayetler atan birisine Kuran okudun mu diye soruyorsun.
Alevi dediğin namaz kılmayan oruç tutmayan şarap içen ve sorulduğunda Müslümanım demekten çekinip ben aleviyim diyenler mi? Bence en iyisini yapiyor. Hz. Ali olsa bu dönemdeki bazı alevileri öldürürdü bence.
Günahsız insanları öldürmüyor bu arada ;)
İşid'le savaşanları öldürüyor malesef senin savundukların masum kişiler değiller.
17 yaşında ki gencin? 6 yaşında çocuğun ne suçu var? başı açık kızların ne suçu var? vahşeti savunuyorsun Kuran ayetleri o kadar mükemmeldir ki en ilkel düşünceye bile uyar bu senin algına bağlı tabi. sen diyorsun ki ''. Hz. Ali olsa bu dönemdeki bazı alevileri öldürürdü bence.'' siz gerçekten bu kadar iğrençleştiniz mi? sadece aleviler mi küçücük bir kızla evlenen sünni hiç mi kötü değil? belki de olaya buradan baktığınız için böyledir insanın din dil ırklara ayırdığınız için bütün bu vahşet oluşuyor
İşte senin algın burada bitiyor.
Hemen konuyu alevi sunni davasına çevirdin.
Konuyu saptırıyorsun. Sen başın açık İslam'ı savunduğunu sakın söyleme. İnanmayız.
Şimdi eğer o kadar biliyorsan önce başını kapat sonra konuşmak için gel.
Allah 'ın lanet ettiği birisi karşımda islamı savunmasın gıcık oluyorum.
Ya evet onlar çok Mümin insanlar anlıyorum sizi.
Haram yoldan helale gidilmez. İslam'ın zaferini oglancılık getirecekse ve bu tek yok ise diye cümle olmaz. Allah yeri ve gögü yaratandın sonsuz gücü vardır. Haram bir yol İslam'ın zaferi için tek yok olamaz. Ve harama müsade edilmez.
Başka helal yollar aranır.
Yani delilsiz açıklamış. Ve sen her duyduğuna inan böyle. Selefi olduğunu söyleyen bin tane grup var hangisine bağlı bu? :D
Bu Işid'in gurubu işte. Kadın erkek demeden bunları yaşamadan giremiyorlar örgüte. Kimi savunduğunuzu bilin de konuşun. Öyle bilmeden sallamak çok kolay. Milletin anasına bacısına tecavüz etmelerinden anlamanız gerekirdi ama anlayamamışsınız diye verdim o örneği. Eic yaptığınız bey de izlesin bir zahmet ne malı savunuyorsunuz görün.
İşte sizin zihniyet bu O kadar toprağı almış israile bile savaş açmış abd nin savaş listesinde ismi başlarda geçen ve çoğu ülke tarafından korkulan işid için sadece 3 dk lık bir video de fetva ile kötülüyorsun. Pardon da sende akıl var mı? Yok gibi görüküyor da.
İşid kocaman bir örgüt. Bir tane fetva veren birisi yok.
İyi sen oğlancılara inan. Hatta sen de yap. Malum fetva büyük yerden.
Bu videolardan çooook var.
Tabi siz abd ye karşı nasıl savaş düşündüklerini İslam'ı yaymak için nerede ne kadar askerle savaştıklarını falan araştırma da bu fetvayı araştır aptal :D
Böyle yayacaklarsa İslamiyet'i olmaz olsunlar. B*klu herifler.
Sen nasıl insansın be orda sen olsan seninde o boş kafan kesilirdi bu ne bencillik bu ne bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık allah kahretsin bu zihniyeti
her zaman söyledim yine söylüyorum , bir b0k olmaz :D medya şişiriyo ve bakın ışid bize saldıramaz biz güçlü bir ülkeyiz böbürlenmesi içerisindeyiz :D bunlar hep oyun mk
Neresi güçlü pkk yıllardır var ve sen bir şey yapamıyorsun :D
O zaman güçlü değilsin Türkiye öyle bir yer ki İzmir taraflarında tatil yapıp eğlenirlerken doğu da savaş var :)
Çünkü insanları önemsiyorum ve acı çekmelerine dayanamıyorum.
İnan bana israil abd ingiltere gibi ülkeler işid in yaptığından bin kat daha beterini yapiyorlar.
bır ınsan ıkı benzer olayda bırıne kayıtsız ya da daha az kayıtlı digerine ıse tepkili oluyırsa bunda bıt yenıgı ara )
Işid aptal müslümanları kullanan bir örgüt. Pkklıları öldürmesi güzel dinsizin hakkından imansız geliyor. Bana şunu söyle neden israile saldırmadılar. İsrail için ne dediler? Biz biliyoruz sen söyle.
Tamam da bundan SANANE? Çok mu ilgilendiriyor seni? Sen git israille abd yle 80 yıl önce atanın kanla başla savaştığı ingiltereyle fransızla uğraş.
Seni niye ilgilendiriyorda milletin ne düşündüğü gelip soruyorsun burada klavye delikanlılığı yapacağına git savaşsana
Sanane ya? Hayırdır sanane? İSter savaşırım ister savaşmam sanane?
İşid'ın varlığı zorunuza gitti heralde
Niye tırstın mı savaşmaktan. Sen daha yorumlara dayanamıyorsun mermi sesini duysan altına yaparsın.
Bu arada pkk ile savaşması güzel. Yesinler birbirlerini sıra Türkiye ye el uzatırlarsa biliyorsun ne olcağını. Kabile devleti değiliz analarını belleriz
pkk lının eli yıllardır uzanıyor ama? :)
Hadi karşı çıksana :D :D :D :D :D
Ben 18 ay askerlik yaptım. 15 ayı güneydoğuda dağda geçti. Efeler dadaşlar özel harekat diye arat. Güneydoğu gazisiyim sen kime ne anlatıyorsun. Devlet üstün hizmet ve cesaret madalyası taşıyorum. Dağlıcada 20 kişi 600 pkk lı ile çatıştık. Kuzey ırak da zap şivi zinat'ta kelle almışlığım var. Bana karşı çıksana diyemessin biz arkadaşlarmızla kan döküp şehid verdik
Güneydoğu da çatışmaya girmediğim bir tek il yoktur 96-97 yılı
Düşünsene sen bu kadar savaşırken diğer taraftan millet izmirde muğlada antalyada gününü gün edip içki içip alem yaptı sende orada savaştın :D
Sen pkk ile savaştın kafasından vurdum diyosun işid savaşınca mı cani oluyor :)
Işid pkk ile savaşsın ona lafım yok.
Onlarda cocuklari olduruyor masumlari olduruyor. Ben vicdansiz olamam helekino videolari gordukten sonra banane diyemem
Tamam ama pkk yıllardır bu işkenceleri yapiyor.
www.facebook.com/video/video.php?v=108488709161807
Bunu izle biraz da! buna tepki ver.
Hepsinede tepki veriyorum. Asla banane diyemem
Tam medya oyunusun.
Olayları bilmeden anca konuşuyorsunuz. Suriye 'de adamın bacısına tecavüz ediyorlar hapse alıp işgence ediyorlar o da namusunu kurtarmak için eline silah alınca medya onu terorist ilan ediyor sizde kanıyorsunuz. İşte olay bu.
Tamam bir sen akillisin. Susabilirsin
işid anana bacına tecavuz edip öldürse napardın acaba. ya da babanı alıp ellerini kesse tuza bassa sonrada ayaklarını kesse.
Bak senn. Abd askeri senin anana bacına böyle yapsa sen ne yapardın? ya da pkk ;)
Senin anan da pkk da heralde ahahah :D
Yazik la size aciyorum ana baci kalmamis bu ulkede aci insanlr sizi sizn ne haddinze siyaset tartismak veletlr..
@EdisonStone Sen git önce kendine acı senin ne haddine size diye hitap etmek?
Şerefsizlik yapma ve defol git.
Ah ulan ah isid ist a glse kacick yer ararsinz veletlr serefinizi o zmn gorurm burdn knusmk kolay..
Yok böyle cehalet! Her bîjî Pkke. Kahrolsun Işid. Allah dini kullananların belasını versin! Adamı hasta etmeyin
Sende şu an dua ederek dini kullandın :D
Allah senin belanı versin.
Ulan Işid kafa kesiyor. Çocukları katlediyor bir alkışlamadığın kalmış senin? Ne ayaksın? Ajan mısın sen?
pkk tavuk mu kesiyor gerizekalı
Pkkeye kurban ol evladım :-) pkknin gücünü kıskanıyorsun evet senin derdini anladım. Özgürlük uğruna can feda! :) Işid mezara gömülecek! O kadarrrr
He tabiii Allah-u Ekber seslerini duyunca kaçacak delik ariyorsunuz ama :D
İşid orayı da basıyor bekle az kaldı :D
Yemişim be! Sizin gibiler Allaha ahiret gününde nasıl hesap vereceğiz derdine düşmesi gerekirken. Barbarca yaklaşım içerisine giriyorlar. Bu yaptığınızı Allah affetmez
Senin ırkcı yapımın çok mu dine uygun?
Pislikler hem yediğiniz ekmeğe tükürüyorsunuz hemde karşıma geçmiş savunuyor. Sizin paranızı Türk devletinden kazanıyosunuz yediğiniz kaba pislemeyin pislikler.
Irkçı senin gibilerdir! Türk devletinin yaptığı adilikler hiç bir yerde yok. Azıcık sorgulama kabiliyetin olsaydı da, o hain dediğin insanları anlayabilirdin? Siz ne anlarsınız ki anlayabilseydiniz ağlayabilirdiniz!
Biz allahu Ekber demeyi de biliriz la ilahe illallah demeyi de biliriz. Zorumuza giden bişiğler yok... Siz algıda hataya düşüyorsunuz
https://www.tgrthaber.com.tr/dunya/37911.html
Haber nede güzel :D
Haberin içine tüküreyim! Yalan haber l*n
ISID kurtlerle savaşıyor
Kurtler abisi abd den destek istiyor
Abd de maşası olarak bizi kullanıyor
oldumu anlaştık mı?
Tamam da yıllardır seni abd ingiltere israil Kullanıyor siz tam kuklasınız
sen kimsin biz kimiz?
Takıldığın yer burası mı?
Sen şu an kürtlerin pkk nın yanında oluyorsun! Bir Türk düşmanının yanında olur mu.
yazdığımı iyi oku anla
ben birini destekliyorum dedimmi? ya da insanlar hakkında yorum yaptımmı
devletler bazında konustum olan bu gercek bu
Sen isid sempatizanı falan mısın?
Tanımında yanlışlık var ima edişini anladım diyebiliriz.
Ne biçim mantık bu ya? Neye susup neye konuşacağını da bilemez bu salak insanlar. Yazık.
tek tek sekerekten panpa jchfufkn.
Acaba PKK'lıları öldürdüğü için mi bu tezkere çıktı? Hani apo bey diyen erdoğan apo'nun verdiği şeyleri yerine getirdiği gibi böyle birşey yapabilir mi? Alın size tartışma.
Dünyada açlıktan ölen insan var diye haksızlıklara göz yümalım yani? Yemekte yemeyelim o zaman :D asdfk
Haksızlığın alasını siz yapıyorsunuz!
iyi seninde kafanı kessinler ozaman
pkk yıllardır askerin kafasını kesip köylerden insanları dağa kaçırıp işkence ediyor.
Ve işid pkk ile savaşıyor.
Şimdi sen hangi taraftasın? pkk nın mı yoksa işidin mi?
işide de pkkya da karşıyım. illa bir taraf seçmeye gerek yok. yanlış olan ne varsa karşı çıkılır. bunu algılamak zor değil normal bir insan zekasına göre.
Yanlış olan? Kime göre neye göre yanlış? Yanlış olduğunu kim belirliyor?
Ben söyleyim tv kanalları :)
Sen hala kukla olmaya devam et pkk senin abinin ya da çok sevdiğin birisini askere gittiğinde yakalayıp başını keserse o zaman görürüm ben senin taraf tutmamanı.
zihniyete bak.
Bende senin için aynısını demiştim.
pkk hiçbiryerde kafa kesme gibi cani işler yapmamıştır ama google'a dersim katliamı kafa kesme yazarsan göreceksin atatürkün ordusunun ışidden farksız olduğunu
islamın adını kirletmeleri sebep değil mi?
İslam'ın adını Türkiye'de daha çok kirletiyorlar emin ol buna.
islamın adı osmanlıylada kirlendi öyleyse? neymis kadınlara tecavuz ediyolarmıs evet ayet var savasta kadınlar ganimet malıdır bu Allah'ın emridir cunku kafirler savastan vazgecsin diye osmanlıda ki haremde ki karılar nerden geldi sanıyon? osmanlı viyanaya kadar kafa kese kese gitmedi mi?
Dünya o ve onun gibiler yüzünden islamı terör olarak görüyor kimin tarafındasın sen
senin amacın insanları dinden çıkarmak mı?
Gören de seni İslam temsilcisi sanacak. Normal hayatta dinle ilgisi olmayan kişiler işid dini lekeliyor diye bağıyorlarlar Hadi sen temsil et de dini görelim?
Gana da dahi İslami gruplar var rusyada Çeçenler kaç yıldır savaşıyorlar bunları bilmiyorsun şimdi sadece izlediğin bir video da böyle konuşuyosun! Yıllardır zaten İslami gruplar savaşıyor şimdi mi aklınıza geldi?
hani rabbin meleklere : Şüphesiz ben kafirlerin yüreğine korku salacağım sizde iman edenlere destek olun vurun kafirlerin boyunlarına vurun onların bütün parmaklarına diye vahyediyordu..
Enfal 12
Yüce Allah azze ve celle kafirleri cehennemde yakacak sende neyin pesine dusmussun? osmanlıyıda terorist bilirlerdi? asıl teroristler kim kafanızı cevirinde bir bakın!!
O degilde bn PYD yi destekliyorum.)
Biz pkk yı desteklemiyoruz
@okuzbasliantilop tamam dostum pkk yi ayri tut sen...
PYD de dahil yani desteklemediklerimin içinde. Biri b*k biri sidik suriyeden gelip hatayda askerlerimizi polislerimizi şehid ettiklerini de biliyoruz.
Senin tayyip amcanin sucu bn destekliyorm derkn isid grubyla yesinlr bir birlerni yksa birlesirlerse dogunun anasini aglatirlar@okuzbasliantilop
Bizeneyse kime peki
Tamam da sanane?
Onlar Müslüman değil kafa kesiyorlar falan diyosun ama biz Müslüman mıyız peki?
İngiltere senin yüzlerce yıllık düşmanın diğer çoğu avrupa devletleri de öyle daha 80 yıl önce hepsi senin üstüne gelip atalarının kanını akıtmadılar mı ne bir anda dost oluyosun?
Seni ilgilendirmez bizin Cihad olayımız.
Sen kendine bak
sen kafir degil miydin? fetva veriyorsun bide? he bu arada keske gerçek mücahitlere katılabilsem.
Mü'minlerden, özür olmaksızın oturanlar ile, Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla cihad edenler eşit değildir. Allah, mallarıyla ve canlarıyla cihad edenleri oturanlara göre derece olarak üstün kılmıştır. Tümüne güzelliği (cenneti) va'detmiştir; ancak Allah, cihad edenleri oturanlara göre büyük bir ecirle üstün kılmıştır.
(4-NİSA/95)
Yerin ve gögün bir amaç için yaratıldığını Düşündüğümüz için mi?
Dünyanın geçici olduğunu anladığımız için mi?
Bırakın bu sözleri bizce de siz düşüncesiz ve anlayışsızsınız :)
Bismillah
Âhireti unutup dünya zevkini tercih ettiyse, Onun varacağı yer, olsa olsa cehennemdir.
[ Nazi'at Suresi , 38-39 ]
İşidin yaptıklarını ben de onlara yapacağım :D
Ne yapacaksin :D
Sen önce üstüne bir şeyler giy
Sabah sabah rüyanda mı gordun mk
ahaha :D Güldürdün valla :D :D :D
Filistinde goremedik isidi israile karsi
Seni de göremedik hayırdır sende mi israil ajanısın
Ewet
Doğru söylüyor ışid militanları neden İsrail zulim yaparken savaşmıyor neden yardım etmiyor hiç neden hep ganimet?
@MichealSikkofielld Sen neden savaşmıyorsun israil zülüm yaparken? Türkiye neden savaşmıyor israille? Yıllardır Filistin'e zülüm yapan israille neden savaşmıyorsunuz?
Ben sana bir örnek gereyim İsraile geçen füze attılar ve israildeki petrolu vurdular bu örneğim yeterli :)
Israilde karsilik verdimi insanlik sucu oluyor
Zaten lanetli israil Filistine saldırdığı için onlar da onlara füze attı cahilce konuşma.
İsraile kim bir sey atarsa karsiligini verirler ulkesini savunuyor sonucta. Turkiyeyle karistirma ucaginizi dusurduler gıkınizi cıkarmadiniz
sen niye yapmadın ben niye yapmadım vs gider bu Saddam'ın ordusu Işidin içinde zaten, Saddam'ın dağıttı bütün silahlarda Sünnilere bunlarda peki bunları koruyan kim sence tek değiller? Bence baaa, İran, Rusya bizimkiler ne kadar rte desede ve ABD niye bişey yapamıyor?
düsmanı tanycan
abd ingiltere fransa ve diğer avrupa ülkeleri kısaca 80 yıl önce Türkiye'ye saldıran ülkeler senin dostun mu düşmanın mı?
azerilerle turkiye derim dierlrine muhtac deiliz.
yorumsuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar