Üniversite okumayan insanlarla anlaşamayan tek ben miyim? 🤔

Üniversite okumayan insanlarla anlaşamayan tek ben miyim? 🤔

Hayır benim için önemli değil, ama herkesin şahsi düşüncesi kriterleri vardır saygı duyarız. Kadınların kıstasları varsa elbette ki erkeklerin de olacak.
Ahlakın diploma ile hiç bir ilgisi olmuyor maalesef. Alının teri ve onuru ile para kazanan herkes saygım eşittir benim o sebeple ne iş yaptığı önemli değil.
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Cevap
24Cevap
Benim için değil
Üniversite okumak akademik anlamda alanında kendini yetiştirmektir.. ama bunun insanın.. .. doğuştan getirdiği fıtratına.. aile çevre eğitim üçgeninde edindiği (olumlu ya da olumsuz ) kişilik özelliklerine zerre katkısı olduğunu düşünmüyorum.. kaldı ki üniversite mezunu bir insan çıkar karşına.. lanet edersin mürekkep yalamisligina.. empati yeteneğinden yoksun.. farkındalığı olmayan. tırnağım kırılacak diye bir çorba yapmasını bilmeyen.. gözü sağda solda ya da sürekli telefonunda. annesini süsleyip püsleyip babasına satacak kıvamda adamlar... uzar gider bu liste..
Ao ao ne kadar ayıp ao ao yapma Asuman.
Ayıp olan nedir? Gelip soruna yorum yapmış olmam mi? Çünkü sanırım üniversite mezunu olmalısın ki.. işte bu yüzden.. her düşünceye açık olman gerektiğini düşünüyorum ?
Şarkı söylüyorum Asuman Hanım aaa. 😑 Yazdıklarınızı okudum haklı olduğunuz noktalar var ama benim karşıma çıkan insanlardan yola çıkarak yazdım ben zaten, sizin karşınıza çıkan insanlar belki çok farklıdır.
Şarkının sözünde ismim geçiyor olmalı ? Peki .. genelleme yapmıyorum hayatıma alacağım insanlarda..
Öyle diyorsanız öyledir Asuman Hanım. Bu arada bu şarkıyı bilmeniz gerek yaşınızdan dolayı eski bir şarkıdır. https://youtu.be/mXq0QthkAuU
Hiç sevmiyorum bu şarkıyı. da sözlerini de.. müziğini de.. iyi hatıraları yok ben de. benim şarkı anlayışıma hitap da etmiyor ayrıca... iyi akşamlar
Keşke "de"'yi, "da"'yı ve noktalama işaretlerini düzgün kullansanız. Akşam geçeli çok oldu, iyi geceler.
Noktalama işaretlerini düzgün kullanan üniversiteli bir türkçe öğretmeni bulman isabetli olur.. ha birde zamanı aman yanlış söylemesin..
Bi arayış içerisinde değilim Asuman Hanım, onu arayış içerisinde olan birine söyleyebilirsiniz, mesela profil fotoğrafında göğüsünü göstermeye çalışan birine...
Yaşının cahilligine veriyorum şu yazdıklarını.. benim giyim tarzım neden seni rahatsız edebilir öyle değil mi.. böylesi bir önyargıyi senin gibi bir üniversiteli gence yakıştıramadım doğrusu.
Asuman Hanım öncelikle üniversiteli değilim, bitirip işimde çalışmaya başlayalı uzun zaman oldu. Giyim tarzınız beni veya bir başkasını ilgilendirmez ki zaten müslüman bile değilim kimin açık kimin kapalı olduğu umrumda değil. Sadece profilinize baktığımda gördüğüm şeyi söyledim. Bu kadar abazanın olduğu bir sosyal medya platformunda profilinize baktığımda hiç iyi şeyler düşünemiyorum maalesef.
Uyarın için teşekkür ederim.. haklı olduğun taraflar var
Konuşmayı bilmeyen insanlar var.. Nerede nasıl konuşacağını, kime nasıl davranacağını, şakanın ne olduğunu bilsin yeter..
Mesleği kendi tercihi, beni ilgilendirmez..
Anlaşabilmek önemli üniversite okuyup dar kafalı cahil insan çok. Benim sevgilim de liseden sonra okumadı ancak kültürü benim için kıyaslanamaz çoğu kişiyle. Kitap okur değerli insanların hayatını bilir ve en önemlisi iyi bir insan olmayı biliyor ve çabalıyor. Onu çok seviyorum ♥️
Yani ne kadar insan olduğuna bağlı kimi var üniversite okumuş ama zır cahil aklı fikri gezip tozmak eğlenmekte olan sorumluluk alamayan tipler, böyle birineyse okumamış dahi olsa sorumluluk üstlenen evine bakıp sahip çıkabilecek saygılı biriyse eğitim gözetmem illa üniversite okumuş olacak denk olucaz vs diye
Mesleğin önemli olma durumu açıkçası yüzde 50 50 sizin üniversite mezunu olmayanlarla anlasamama olayiniz da tahminen sağlıklı iletişim kurulamamasindan kaynaklı
Mesleği değiil kültürü önemli. Kültür deyince de çok ucu açık oluyor ama ben kafamda biliyorum nasıl erkek sevdiğimi
Vizyonu daha önemli.
Bi şeylere bağlı ve hırslı kişileri daha çok seviyorum.
Meslek değişebilir. Önemli değil çok.
Turkiye'de adam akilli universite olmadigina gore ben de Amerika'da ya da Avrupa'da egitim gormemis kisileri kaale almiyorum
Haram para kazanmadığı sürece önemli değil. Cahil kalmamalı ama. Kendini geliştirmeli. Her üniversite okuyan gelişmiş sayılmaz.
Akademik kariyeriyle pek ilgilenmiyorum açıkçası, kendisini geliştirmiş olmalı tabiki fakat mesleği şu olsun bu olsun gibi kriterlerim yok.
Önemli değil yeterki çalışkan tuttuğunu koparan becerikli bi erkek olsun gösterişte gözümüz yok
Tabi ki önemli. Yani statümüz yakın olmalı aşağısını ne ben ne de ailem kaldırabilir
Şöyle diyim sorumsuz tembel biriyle birlikte olmak istemezdim o yüzden önemli
Valla kadınlar paraya önem verdiğinden beri evet var
üniversiteler boş iş. o sebepten mesleği önemli değil. düşünebilsin yeter
Benim için eğitimli biri olması tek kriterim zaten 😅
O dueım bende de var nedense okumamış insanlarla hiçbir zaman kafam uyışmuyor.
Pazarlamacı, saha satış temsilcisi, ilaç mümessili değilse sıkıntı yok.
Meslekten ziyade karakteri kafa yapısı önemli
Polis, asker, savcı, hakim, avukat, doktor olmasın da ne olursa olsun
Katiliyorum
@Isimsizx0000 O senin tercihin.
Ben hayatıma alacağım adamın sürekli ölümle yüz yüze olduğu gerçeğiyle yaşamak istemiyorum diye suçlu olacak değilim tşklr.
Önemi yok değer göstersin emek versin yeterli
Mesleği önemli değil tabi ki ama eli iş tutmayan ve sürekli iş değiştiren birisi olsun istemezdim.
İnsanları eğitim düzeyleri, maaşları ve meslekleri ile yargılamaya devam edin. Bu ülkedeki insanlardan bi s*k olmaz
Hmm, peki.
Eğitim günümüzde çok önemli. Mürekkep yalamış bir insanın gösterdiği empatiyi , anlayışı normal bir vatandaş gösteremiyor. Ayrıca eğitimli insan dogmatik olmuyor istisnalar harici tabi.
Hayır öenmi yok zaten sevgilimse boş biri değildir yani baba parası yiyen ya da borçla geçinen bir değildir
Önemli ticaret işiyle uğraşmıyorsa diplomalı köleyse olmaz
Degil sisman olmasin guzel olsun isterse karacahil olsun
Bölümün ne merak ettim
Kanatlı Hayvan Yetiştiriciliği, iyi mi?
Kendine uygun bir bölüm. Tebrikler başarılarının devamını..
Teşekkürler iltifatlarınız için.
Manitam yok kafamda bitirdim artık
Üniversite mezunu olması gerçekten fark ediyor..
Aşırı önemli aşırıı
Dürüstlük diploma ile elde edilseydi keşke 😂
Yengem olması yeterli
Yani bu devirde maalesef önemli geçim sorunu çok
hayır bir özelliği yok
Meslek değilde eğitim durumu denk olmalı bence
Tabiki önemli, fakir biriyle yapamam
Bi meslek edinsin de gerisi önemli değil
Düzgün şekilde çalışıyor olması yeterli.
muhendis olsun evimizden calisak birlikte 😋
Cehalet çok korkunç o yüzden önemli
Önemli okumamış insanla olmam
Linç is coming :d
Önemli tabi gidil eskortluk yapıyorsa nolacak
Evet doktor olsun
O kişinin mesleğini değil kendisini seviyorum
Astronot değilse evlenmem
Tabiki de önemli
Eşimin önemli
Degul
Hayır önemli değil.