Oyle bir sormussun ki sanki cok ilginc bir sey, sanki secilmis insansin da biz sana ulasmaya calisiyoruz ve sen lutufda bulunup bana soru sorabilirsiniz demissin gibi olmus. Genelde merak edilir boyle seyler demissin, nasil seyler onu tam anlamadim. Gizli kullanicinin nereli oldugu benim niye merak konum olsun ki?
13 Yorumla
Soran+1 yılsen tamamen yanlış anlamışsın insanlar farklı 2 külütürü merak ediyolar sne etmiyo olabilirsin ama bak onlarca soru geldi.. Seçilmekle ya da başka bir şeyler ilgisi yok doğarken insanın eline katalog vermiyolar çünkü.. Ben bunu söylediğimde insanlar soru yağmuruna tutuyo bende sıkıldım herkese tek tek cevap vermekten buraya yazıyım dedim.. Bu şekilde anlamayın hava atarcasına gibi -ki atılcak bir şeyi yok maksadımda bu değil- olmasın diye gizliden sordum kendimi ifşa etmedim umarım cevap yeterlidir kendi nasılsa karşısındakini de öyle görrümüş insan sende iyimserlik kalmamış 0 olmuş o duruma bir el at bence iyi akşamlar
Soran+1 yıl60 tane soru geldi bana, o 60 kişi gerkesiz görmemiş sormuş sana gereksiz geldiyse sormazsın budur olayı
En İyi Cevaplar
+1 yılhahha zorla Sordu sorduracak peki tamam Soruyom İyi dinle :DD Baban İngiliz Annen Türk de mi sen nesin peki hahah aS:DSAfasfasd
01 Yorumla
Soran+1 yıltürkiye doğumluyum türk vatandaşıyım müslümanımö
Diğer konusunda 323 cevap paylaştı. Baban İngiltere'nin neresinden? Ve Baban İngilterenin AB'ye üyeliği hakkında ne düşünüyor. İskoçya, Galler ve Kuzey İrlanda sizce İngiltere'ye bağlı kalmalı mı? Bir de İngiliz Milli Takımının hali babanı üzüyor mu? :))
23 Yorumla
Soran+1 yılhaha bunlar baya sıradışı soru oldu benim cevaplayamıcağım türden :D
Soran+1 yılBradford nüfusta ama babannemler yorkta yaşıyor
Ingiltere'ye gitsene kızım kafan mı güzel senin deli gibi çuvalla para kazanırsınız :D babanın arsa tarla ev bark birşey var mı ingilterede?
04 Yorumla
Soran+1 yılvar tatiillerde gidiyoruz babaannemlerde orada. bir kere şarkı söylemiştim arkadaşım çello eşliğiyle baya para gömmüştük :D
Soran+1 yılyok ya şahsen bir türkiyedeki samimiyeti bulamıyosun burada yolda gördüğnü bir çocuğu sevebilrken orda sevsen pedofili muamelesi yapıyolar örneğin. evet gezilmek içni muhteşem ve babaannem orda olduğu içni kıymetli çokta özenilcek bir hayatım yok ama sağol:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Kultur şoku yasiyor musun? Kendini nereye ait hissediyorsun? Ingiltere'de yasasan daha farkli hisseder miydin? Evetse, neden? Yabanciyla evlenicem ben de o yuzden soruyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılyok yaşamıyoruz yani babam çok alışmış yemekleri çok seviyo mesela bir süre sonra çok doğal geliyo sana diyo babam ben sadece azları ordayım zaten tatil gibi.. Doğma büyüme buralı olduğum türk issediyorum kendimi
Soran+1 yılher şey yetiştirme tarzıyla alakalı beni daha çok türk kültürüne göre yetiştirdiler fakar ingiliz kültürünede uzak değilim onuda öğrettiler her şey sizin elinizde korkmayın
+1 yılbaban hangi şehirden liverpool mu benim amcam oralı balıkcıydı kendısı sonra karedenıze geldı aha dedı aynı bızım oralar orda fadıme dıye bı hatunla evlendi balık temellı bıfabrıka kurdular sımdı holdınglesıyolar
04 Yorumla- +1 yıl
hamsiye heamsie diyo
Soran+1 yılfıkramı bu. D
- +1 yıl
fıkrada james var temel yok james sinopta fadimeye aşık olur aksama hamsi yemeye giderler james hamsi felaket ıyı der bızım okyonusta bolesını yemedım de bole bı ask hıkayesı fıkra dııl gercek yahu
- +1 yıl
aynen james söle ''this is fucking yummy''
bir İngiliz bir Türk den bir kezban. Komik :D
13 Yorumla
Soran+1 yılkezban değil adım?
Soran+1 yılönemli değil
Benim arkadasim birebir farkli uyruktan biriyle evli artik böyle evlilikler gayet normal karsilaniyor, antalyada zaten mukemmel bir şehir oldugu icin :) sorulacak pek bisey yok :)
12 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler:)
Harbi iyi niyetli bir yaklaşım taktir ettim... bakalım neden Türkiyede yaşıyosunuz mesela?
01 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol. babamın işi burada ve annemin ailesi antalyada bu nedenle burada yaşamaktayız
+1 yılneden ingiltere de değil de Antalya da yaşıyorsunuz? bari İstanbul olsaydı
06 YorumlaSoru sacma bu daha sacma jashdjsad
Soran+1 yılantalyada tatilde tanışmışlar ve annem taraf antalyada babannemler sadece ingilterede babamın işide antalyada
- +1 yıl
antalyayı biliyorum ama neden yani merak ettim :D gayet normal bir soru, anne ingiliz olsaydı anlardım ama neyse ya :D @secretssss @uğultu
Soran+1 yılyok genelde bunu soruyolar haklısın babam işi burada da vardı oradad ama burada kalmayı tercih etti iş olarak daha yüksekte çünkü ve annemi kıramamış
- +1 yıl
tamam canım anladım :D
Şimdi sen kendini nasıl hissediyorsun yabancı gibi mi yoksa türk gibi mi kendini türkiyeye ait hissediyor musun garip bişe bence amcanlar ingiliz dayınlar türk flan : D
09 Yorumla
Soran+1 yılyazın ingilteredeyiz babam ingiliz olduğundan ingiliz saylıyormuşum fakat doğma büyüme güzel türkiyem olunca babamda hayrandır buraya tabii daha türk gibiyim ama ingilteredeyken farjk edilmiyo yabancı oluşum zaten babam gibiyim ingilizler gibi sarımsı saç kahverengi göz
Soran+1 yıl18 yaşım
Soran+1 yılbabam müslüman olmuş ben doğmadan bende öyleyim babaannemler hristiyan fakat onların inancı daha değişik tabi
Soran+1 yıl2 adım var biri türkçe biri ingilizce türkçeyi vermek istemiyorum Rose diyim ben sana
Soran+1 yılevet iki ismimde basit ama seviyorum
- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBaba ingiliz anne türk him naisl bir şeysin sen onu merak ettim görsel açdian yani :D
02 Yorumla
Soran+1 yılsarışın tab, :D
- +1 yıl
Gorsel dedim tarif et demedim :))
Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı. ne merak edicez şimdi madem sordun annen nerden bulmuş ingiliz adamı
05 Yorumla
Sorantatilde tanışmışlar
Soran+1 yılşükür güzel 2 dil bilmemde avantaj
Soran+1 yıltesekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılCould you teach me english please? :p ı love your cars bentley rolls royce range rover your language, your culture, british girls and your lovely capital london if i had chance to choose my nationality , i d prefer to be a british guy :)
03 Yorumla
Soran+1 yıltam bir faciasın :DD::D:D Ben gerekmedikçe ingilizce konuşulmasına karşı olduğumu yorumlarda belirttim sende öyle yapmayı dene lütfen.
Cevap sahibi+1 yılNeyi facia konusuyoruz iste :D
+1 yılBabanda Müslüman olmuş sende herhalde ne güzel sonradan müslüman olanlar başka bir dine mensuptan İslam dinine geçince direk cennetlik hadi. Yine iyisiniz 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılbenden çok önce babam müslüman olmuş doğal olarak bende öyleyim zaten sağol:)
- +1 yıl
Güzel sizin adınıza sevindim 😄
Soran+1 yılsağollll
+1 yılbaba ingiliz türkiyede dogduysan çift pasoport verdilermi sana. yoksa sadece turk vatandasımısın
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece türk türkiyede doğdum
Sen kendini ne hissediyorsun, hangi tarafın daha ağır basıyor
01 Yorumla
Soran+1 yıltürk tarafım tabi her ne kadar ingilize benzesemde, doğma büyüme buralıyım
+1 yılIngiliz sas ve satt komandolarina hayranim ve denizcilik konusunda ne den cok iyiler
04 Yorumla
Soran+1 yılbunu bilmiyorum ama babam sorarım
- +1 yıl
Bir sorum daha var ataturk hakkinda ne dusunurler
Soran+1 yılbabam bir türk türiye hayranı türk yanım seviyor onu der
- +1 yıl
Peki tesekkurler
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hiçte merak etmedim soru detayda dedin ona geldim :)
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle uyanıklık yaptım :P:PPP
Merak ettiğim tipin..
Fiziğin zaten iyi hatun olur :)02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler onu sır fibi saklıyorum sizden:P
Benimde babam detroitli annem cingene sorunuz varsa aliyim
05 Yorumla
Soran+1 yıldetroiti bilemedim?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbütün türkiye annesi türk babası ingiliz olan bu kızı merak ediyor
21 Yorumla
Soran+1 yılya öğrenince çok soru soranlar oluyo ondan
+1 yılBende antalyada yasiyorum 70 milletten insan var avrupa gibi.. burdami dogdun
03 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle evet
- +1 yıl
Burdami tanismislar.
Soran+1 yılevet antalyada tatilde
Okadar arkadas sormuş coğunu cevaplamamışsın nediye sorun diyosun anlamadım
07 Yorumla
Soran+1 yılyenileri ancak gördüm, eskilere bakarsan hepsi tek tek cevaplandı doğru bakmamışsın bile
Soran+1 yılsorr
Soran+1 yılben değilim.
soğuk serin yağmurlu bir yer 4 mevsim yok yani.. canayakınlık desen hak getire bir çocuk sevcek olsan pedofili muamelesi yapıyolar tabi hepsini aynı nitelendirmemekte lazım iyiside vardır muhakkak ama gezilcwek yerleri muhteşem çok güzel tam tatillik bize yazın antalkyanın bunaltıcı havasından kaçıp oraya sığınıyoruz
Soran+1 yılrıca ederim ne demek
+1 yılBende Hong kong göçmeniyim mübadele sırasında gelmişler :)
01 Yorumla
Soran+1 yılne güzel
+1 yılBabam alman annem türk almansada yasiyorum banada sorabilirsiniz ozaman :D
013 Yorumla- +1 yıl
Pardon * almanya
- +1 yıl
dann kanst du auch deutsch sprechen ja?
- +1 yıl
meine frage ist wieso hast du ein geilen hinter? :)
- +1 yıl
Halt die fresse hiaaasttt :D
- +1 yıl
ich hab doch nicht schlimmess gesagt? also geilen arsch zu haben ist doch etwas schönes?
- +1 yıl
frau popo wie gehts dir?=)))))))
- +1 yıl
Ja na sicha ! ist was schönes , aber das ist echt ein blödes frage :D
- +1 yıl
Verpiss dich
Soran+1 yılçevirsenize ne konuştunuz emreak ettim :D
- +1 yıl
E: o zaman sen de almanca konusabiliyorsun degil mi? Benim sorum su, neden arkan bu kadar guzel?
K: kapa ceneni (sanirim)
E: ben kotu bir sey soylemedim ki. Guzel bir g. tu olmak iyi bir seydir. Bayan popo nasilsin?
K: evet tabiki ama bu cok aptalca bir soru. S.. git (sanirim)
Kufurlerde argoda cok iyi degilim cevirdim senin icoin @Soran
Soran+1 yılvay teşekkürlerr
- +1 yıl
neyse belli ki almancan üzerinde pratik yapman gerek :) çok zayıf bu arada şaka yaptım umarım alınmadın üstüne.
- +1 yıl
Hadi be
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden böyle bir saçma soru sordun?
benim merak ettiğim bu04 Yorumla
Soran+1 yılkim bunu öğrense soru yağmuruna tutuyo bari burdan sorsunlarda rahatlasınlar dedim
Cevap sahibi+1 yılne soruyorlar ki?
Soran+1 yılnasıl tanışmışlar neden burada yaşıyosunuz neden antalya ingilizcen çok mu iyi baban nasıl konuşuyo ingiltere nasıl bu nasıl bir duygu falan
Cevap sahibi+1 yılpeki iyi akşamlar
+1 yılBenimde annem türk babam İngiliz kendim gibi birini buldum sonunda şu an çok sevindim 😂😍😍😍
00 Yorumladin olarak hangi taraftasın peki
03 Yorumla
Soran+1 yılbabam müslüman olmuş evlenme şartı buymuş annemin bende müslümanım haliyle
+1 yıltanıyayaydık iyiydi :D
02 Yorumla
Soran+1 yıle işte
- +1 yıl
e işte?
+1 yılSinirlenince hangi dilde küfrediyor peder?
03 Yorumla
Soran+1 yılingilizce :D
Soran+1 yılpek sevmiyoruz ailecek onu :D
Kültür çatışması oluyo mu aile içinde?
04 Yorumla- +1 yıl
ich hab doch nicht schlimmess gesagt? also geilen arsch zu haben ist doch etwas schönes?
Soran+1 yılyok babam yıllardır çok alışmış türkçe konuşuyoruz evde ama babam ingilizceye kayıyo doğal olarak yani yemeklere falanda alışık
+1 yılİngilizlerin disiplinini aldın mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo
+1 yılsen ingilzlee gibi rahatmmisin
01 Yorumla
Soran+1 yılyetiştirildiğim yer türkiye daha çok türk gelenkleriyle yetiştim ama ikisinini ortası oldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılRomayi kim yakti hz saban :)
01 Yorumla
Soran+1 yılserdar ortaç :)
+1 yılBabaannen puding yapabiliyormu?
01 Yorumla
Soran+1 yılsupangle evet :D
Diğer konusunda 967 cevap paylaştı. Sarışın ve mavi gözlü müsün?
01 Yorumla
Soran+1 yılsarışın kahve gözlü
Allah mutlu etsın bir ömür boyu. Ant nerdensın
02 Yorumla
Soran+1 yılamin çok sağol, bunu cevaplamayım
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. baban sünnet olmuş mu :P
02 Yorumla
Soran+1 yılhaha müslüman oldu dedim ya
+1 yılSacma bir soru olmus :/
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılBen Manchester köylüsüyüm peki ya siz?
02 Yorumla
Soran+1 yılbende az üstünden :D
- +1 yıl
Hmm sanırım manchesterın orta yollu ailesindensiniz iyi bakalim aslında büyük dedem ingiliz soylularındandı ölünce herşeyini bağışladı g*t korkusuna * bizde böyle manchester köylüsü olarak kaldık.
+1 yılNe merak edebliriz ki yahu yani patlak bayan
13 Yorumla
Soran+1 yılya öğrenince çok soru soranlar oluyo ondan
- +1 yıl
Ingilizceyi biliyosundur heralde yani yuhhhhh
Soran+1 yıle tabiki
hangi dini seçtin hangisi agır basıyo
02 Yorumla
Soran+1 yılbabam müslüman olmuşki zaten evlenme şartı buymuş annemin bend müslümanım
- Diğer konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılAntalya'nın neresinde yaşıyorsun?
02 Yorumla
Soran+1 yılsadece bu soruyu pas geçiyorum
- +1 yıl
Farklılık iyi hissettirir
+1 yılNe sormamızı bekliyorsun. d
01 Yorumla
Soran+1 yılsoru
Diğer konusunda 694 cevap paylaştı. Aranizda hangi dilde konusursunuz
04 Yorumla
Soran+1 yılağırlıklı olarak türkçe ama babamdan ingilizce kaçıyo tabi
Soran+1 yılevet ingilizcem var baya ileri ama türkiyede lazım olmadıkça kullanmayı sevmeyorum.. fransızca eğitimine başladım
+1 yılOyleyse Çok güzel olmalısın değil mi
01 Yorumla
Soran+1 yılbilemicem
Dini ne babanın senin dinin ne nasıl tanışmışlar
03 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman olmuş annemni evlenme şartı bu olmuş bende müslümanım tatilde tanışmışlar ama babam iş gereği antalyadaymış yeni gelmiş falan
Soran+1 yılbabaannem dedem amcam yengem falan ingiliz yazın ordayız hep onun dışında internet ve telefon tabi dil ingilizce sarışınım aynrn
Dedem zamanında Liverpool dan göçmüş. s
01 Yorumla
Soran+1 yılhım
SENIN icin bekaret onemlimi
04 Yorumla
Soran+1 yılelbette
Soran+1 yıliyide bu benim düşüncem benim kararım annem babam etkisi elbette olur ama sen benim fikrimi sordun ve ben türkiyede yetiştim
Gizli Üye(36-45)+1 yılAhaha hep kurban eti yememekten oluyo bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılyok yedim kavurmamı bir güxzel
+1 yılKendini ingiliz mi yoksa Türk mü hissediyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yıltürk hissediyorum doğma büyüme burası çünkü
- +1 yıl
Hmm ozaman çok güzel bence. dd
+1 yılAyy çok heyecanlandım ne sorsam bilemedim şimdi 😊
03 Yorumla- +1 yıl
Her zamanki klasiğim herkese benden eksi 😊
Soran+1 yılbilmem üdşün :D
- +1 yıl
Zor olmasın ilk soru nasılsın? 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinin ne kanki shdjvk
01 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman
Baban müslüman mı?
08 Yorumla
Soran+1 yılevet sonradan olmuş
Soran+1 yılannemin evlenme şartı bu olmuş
Soran+1 yılniyekii
Soran+1 yılben seviyorum burayı çok
Nasıl tanışmışlar?
02 Yorumla
Soran+1 yılbabam işi, gereğiyle türkiyeye yeni gelmiş nnemle tatil yerinde tanışmışlar annemde az fırsatçı değil gezdirmiş öğretmiş bir şeyler falan bu şekilde
Soran+1 yıl:D:dd
+1 yılEe napalım.
08 Yorumla
Soran+1 yılsoru varsa sor yoksa bir şey byapma
- +1 yıl
Gerzek bunun çok sıradışı bişey olduğunu mu düşünüyosun ne saçma bir soru bu
Soran+1 yılyok genelde bunu duyan herkes çok soru soruyor burdan toplu cevaplamak istedim
- +1 yıl
Hıı ok.
Soran+1 yılbir has türk olarak türkçe konuşmanı yeğlerim
- +1 yıl
Ne alaka belki ugandalıyım türk olduğumu söyledim mi
Soran+1 yılanladım olsuni şu an bulunduğumuz toğlum türkçe konuşuyor onlara uymayı yeğlerim ben türkiyede lazım olmadıkça ingilizceye bile başvurmam
- +1 yıl
İng. özgeçmişini yolla mesaj olarak.
antalyanin neresi?
01 Yorumla
Soran+1 yılbu soruya cevap veremicem
Turuncu saçlı mısın
06 Yorumla
Soran+1 yılyok sarımsı
Soran+1 yılkoyu sarı gibi küçükken tam sarıydı
Soran+1 yıltabiki
güzelmisin? :D
01 Yorumla
Soran+1 yılbana göre yanii
Baban sünnet olmuşmu
01 Yorumla
Soran+1 yılbabam müslüman olmuş
+1 yılkaç kardeşsiniz?
05 Yorumla
Soran+1 yıl2 kardeşim
- +1 yıl
baban çok yakışıklımı?
Soran+1 yılanneme ve bize göre evet sarışın çok
- +1 yıl
kardeşin nasıl 2. bir kıvanç tatlıtuğ olabilirmi?
Soran+1 yılkardeşim kız ve daha çok küçük :=)))
hayırlısı olsun
01 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah
+1 yıldini inancın ney
02 Yorumla
Soran+1 yılmüslümanız ailecek sadece babaeenemler falan hristian
- +1 yıl
peki iyi geceler
- Devamını Gör (3)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?