Güncellemeler
+1 yıl
bu sorular sevdigim kisiyle sirf Allah yasakladi diye beraber olmadigim icin geldi. sevdigim kisi ruhunu sevdigim askim onu hic unutmiycam cok iyi biri
simdi tanriya inan var inanmayan var inanmayanlar bile her istedigini yapamazken inananlar inanclari dogrultusunda yasadigi icin cogu seyi yasamayi reddedebiliyor. ama bu insanlarin icindeki istegi bastirmasi nereye kadar? hicbir zaman istedigimiz olmayacaksa biz bir hiçiz. o zaman neden yasiyoruz. neden aklimiz var. biz insanlar hicbir zaman ozgur olamayacak miyiz? öldükten sonra yine tanri bizi yönetecek onun elinde kalacagiz kimimiz cennet kimimiz cehenmem. o istedigini yapacak. bu cok korkunc ben yok olmak istiyorum. ben neyim
Aynı anda Hem özgür hem de kaderini yaşayan olabilir. Bu melez bir şey gibi yani. Farklı bir şey. Bunu neden düşünemiyorsunuz? Kafanız neden basmıyor?
aa soruya cevap vermek zorunda degilsin ben kimseyi elestirmedim de. sadece aklimdan gecen anlık dusunceleri döktüm niye herkes kiziyo gibi gorus yazmis
Cevap
3Cevap
Ruh hastasi, birikerine gore öldurmek vahsilik yapmak ozgurluktur! Ozgurmu olmak istersin neye ve kime gore ozgur?
evet "neye gore". sacma sapan seyler yasiyorum
Insan ozgur degil ve ozgurluk diye bir sey yok.
ruh bilgisi ölçüsünde özgürdür, bilgisi az ruh otomatik hareket eder
ruh özgürdür.. ama unutma herşeyin bi bedeli vardır
Incili oku derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?