Arkadaşlar gamzeleri nasıl çıkartabiliriz böyle birşey oluyor mu yüzümde gamze çıkması lazım ne yapıcam yüzümde gamze çıkartmak istiyorum. Yüzde gamze nasıl yapılır?
Ben yanağımda 2 tane gamze çıkarttım sonradan imkansız degil. Bak simdi gamze istedigin yeri parmağınla bastırarak ittir. Biraz sert bastır ama delecek kadar değil tabi :D Bastırmaya devam ederken gülümse. Hatta iğrenmezsen parmağını ağzına sokup içten de bastır. Bunu birkaç gün aynı noktaya yaparsan orada küçük gamzeler oluyor denedim gercekten oluyor. Sende sonucu ne olur bilmiyorum şimdiden kolay gelsin. Ayrıca bana kalırsa kız seni gamzen yok diye sevmiyorsa gamzen olsa bile bir süre sonra vazgeçer senden. Geçici bir heves olabilir. Pişman olacağın birşey yapma derim.
Merhaba ne kadar sürede yaptin gamzelerini acaba? Ben yapiyorum senin dedigin gibi sadece cukur oluyor sonra gidiyor nerdeyse 1 aydir ugrasiyorum ama olmuyor nasil yapabilirim acaba
Onu bunu bilmem ama ben ortaokuldayken kalemi alır derste yanağıma bastırırdım zil çalınca tekrar kalemle bastırıp güler ve şarkı söylerdim sonuç ne biliyor musunuz gamze olmasada hafiften bir çukurluk var gamzeye benziyo ama sadece birinde çıktı ve her güldüğümde hafiften çıkıyo tabii bu kalemi her yerde yaptığım için bazı insanlar bana 'deli misin' bakışı atıyordu :))
Arkadaslar benimde gamzem yoktu ama daha sonra bir bilgiye ulasarak gamze cikarttim. Ayva meyvesi alin ve hangi yanaginizda cikmasini istiyorsaniz o tarafta cigneyerek isaret parmaginizi bastirin baya daha sonra cukur cikarak her gulusunuzde gamze olarak gorunecektir... ;)
Evet sonradan cıkıyo bende öyle oldu yanaklarini icine dogru bastirarak gulumse bazende gulunserken parmaklarinla icine bastir sonra ciktiktan sonrada hep icine bastirarak gulmeseyince o gamze buyuyo bende oyle oldu yani
Gamze doku zedelenmesidir.12 yaşındayken evde oyun oynarken birinin itmesiyde camın altındaki mermerin sivri kısmı yanağıma geldi. Bir iki ay şiş gezdim. Sonradan şişlik ine ine gamze şekline geldi. şu anda gülmemle o iz çıkıyor ve kimse inanmıyor kaza olduğuna
@Gamzelikiz61 en yakın rkadaşımın tek yanağında gamze var Yanağını kapıya vurduktan sonra oluşmuş ve hala duruyor bazı olaylarda olabiliyor yanağını kapıya geçir
@CehriaLee ben bir yerd eokumuştum. İşe yarıyor bende hafiften oluşmaya başladı. Ama sürekli yapmaısın 1 yaıpı 1 yapmamak olmamalı. Başladın mı sürekli..
Bak şimdi benim hiç gamzem yoktu yapmak istediğim yere hep bastırdım ama gülerek sonra 3tane gamzem çıktı sağ yanagimda bir tane solda iki tane yani sende çıkarabilirsin
knk seni gamzen yok diye istemiyorsa böyle birini de sen istememelisin. bir kız için uğraştığın şeye bak ya her insan kendi halinde güzeldir boş ver sal kızı
2 Gündür Parmağimi gülerek bastiriyorum ve gamzelerim belirginlesmeye basladi bile Gunde 50dk-1saat arasi yapiyorum NOT:Azda olsa cok kucuk gamzem vardi
Saçmalamayın lütfen Gamze çıkartmak mümkün ve bir operasyon geçirmenede gerek yok işaret parmaklarını yüzünde gamze çıkarmak istediğin yere bastır ve gül ben dudak yanlarımda ve yanaklarda çıkardım dudak yanlarında kolay ama yanaklarda biraz daha fazla vakit harcaman gerekiyor ;)
Benimde ufak minik bir gamzem var kuzenimin sonradan oldu gamzesi nasıl oldu bilmiyorum banada diyolar seninde sonradan olurr birde kucuken dudağımin yanı kesilmisti şimdi oda guldukce gamze gibi duruyo galiba gamze doku zedelenmesiyle olusuyor bende istiyorum çok belirgin gamze gamzeliler bana çok çekici geliyo işallah olur
Benim ailemde babam ve kardeşim de de Gamze var. Ama babamın çocukluk fotoğraflarında yok. Zamanla oluşabiliyor bence. Şahsen bende de son 3 yıldır belirgin. Ondan önce sadece gülünce çıkıyordu. Şimdi yemek yerken bile çıkıyorlar. Kısmet☺️
Benim de gamzelerim var ama gamze denilen sey o bölgedeki kasların gevşekliğinden oluyomus sanırım yani Allah vergisi bisey sonradan olmuyo ugrasma Allah herkese yakısanı vermiş sonucta
Benim bildiğim gamze doğuştan olan bir şey. Hatta bir eksiklik. Gamzesi olan insanlarda bir doku eksik oluyormus. Ama artik ameliyatla bir dokuyu alip gamze yapiyorlar. Elle falan olcak iş değil. Kimse kimseyi kandırmasın
Isaret parmagiyla bastirinca gozle gorulur bir degisme oluyo ara ara gulerken yapin bunu sonucu gorursunuz. Ben inanmiyodum olucagina ama yinede umutluydum 1 haftanin sonunda erkek arkadasim farketti ufacik bir gamzen var artık diye
çok istiyosan dene 1- ayva meyvesini al ve hangi yanağında çıkmasını istiyosan bastırarak çiğne daha doğrsu acıtmadan :) 2- fen hocasına sor kaslarla bilgi veriri :)
Ben gamze hastası biri olrak söylüyorum düzenli bastırınca gerçekten çıkıyor denendi bir tane kocaman iki tane minnak var bende son 3 senedir (Genetik de etkili olabilir. Sülalede çok var)
😂😂😂😂hey allh iyliiyiliğini verisn okadar yorum okudum bunda kahkaha atmaya başladım kendi kendime bencede hersey allh vergisi herkes gamzeli olsa gamze nin bir özelliği kalmazdi 👍
En İyi Cevaplar