Ottan kasıt para, rızık olmasın? Arapça da meca vardır. Ayetleri de böyle kafanıza göre yorumlayıp dinden çıkıyorsunuz sonra. Bu arada Türk oğlu Tür'üm ama ırkçılığa karşıyım. Peygamber efendimiz sallallahu aleyhi vessellem Arap'ın Acem'e, Acem'in Arap'a , siyahın beyaza , beyazın siyaha takva (Allah'a ibadet) dışında hiç bir üstünlüğü yoktur buyuruyor. Bugün kü insanlar israf yapıyor, günah işliyor, zina yapıyor, cinayet işliyor diye İslam'a suç atmak da yanlış olur çünkü İslam da bunların hepsi yasak. Ben Kur'an okudum da Müslüman oldum, önce Müslümanlara baksaydım İslam'a girmezdim. Bu yüzden kusursuz olan insanlar değil İslam'dır (Yusuf İslam)
peygamberler sadece Arap milletine gelmiş değildir. Bir kere Kur'ân'ın dışındaki semavî kitaplar İbranî dilinde gönderilmiştir. Hz. Yusuf ile Hz. Musa'nın kavmi bugünkü Mısırlılar ve Kıptîlerdi. Şam, Irak ve diğer bölgede yaşayanların hepsi Arap değildi, farklı milletlere mensuptular. Pek çok peygamberin İsrailoğullarına geldiği düşünülürse, peygamberlerin ekserisinin Araplara gelmediği gerçeği ortaya çıkar. Diğer peygamberler belli bir kavme ve topluluğa geldiği halde, bizim Peygamberimiz Hz. Muhammed Mustafa (a. s. m.) son peygamberdir ve bütün insanlığa gönderilmiştir. Peygamberimizin (asm) neslen Arap, Kur'ân'ın Arapça olması bu hakikati değiştirmez. Zaten bugün hemen her ırk ve milletten Müslüman bulunması bu gerçeği ortaya çıkarmaktadır. www.google.com/.../neden-peygamberlerin-cogu-orta-doguda-gelmistir-her-topluma-peygamber-gonderilmis-midir%3famp