Niye oynak kizlar agir basli kizlardan daha cok seviliyor? Detay burada?

gercekten artik sorgulamaya basladim sorun bendemi ben niye boyle yetisdirildim? Herseye ayip sus otur konusma. Agirim efendiyim Ama yinede kismetim cikmadi? Diger kizlara bakiyorum bi zatt taniyorum barlarda flörtlesen kizlar, sevgilisii olan kizlar evde durmuyan kizlar her erkekle konusan kizlar en sonunda bakiyorum kismeti acildi nişan fotosunu goruyorum. Yani herkesin Allah gonlune gore versin sadece artik gercektennsorun bende mi diye sorguluyorum. Ben daha erkek kuzenlerimle duzgun konusmuyorum hep bir mesafe var cekiniyorum millet okadar tuhaf ki vallahi anlam veremiyorum. Belki banada ota b... sus otur konusma ayip demeseydi bende böyle kabuguma cekilmezdim!!!

Birini sevdim oda umut verdi 1.5 sene bekledim simdi gitmis nisanlanmis. Insanlar saka gibi hic vicdani sizlamiyor hersey yanlarina kar kaliyor.
Oysa bana olgun degilsin dedi ama ben gayet olgun agirim simdi sozlendigi kiz heryere fotolarini koyup ask sozcukleri paylasiyor ve GECELIK sayfasi takip ediyor. Edep ya hu. Sorsan olgunlasmamis olan benim.
BIKTIM INSANLARIN HERSEYI YANINA KAR KALIYOR..
Niye oynak kizlar agir basli kizlardan daha cok seviliyor? Detay burada?