Bugün kafam çok güzeldi alkol içtim ama korkunç şeyler oldu?

Ya bugün arkadaş tutturdu içelim diye bende çok bunalmistim zaten kafa dağıtmak istedim ilk bara falan gidelim diye konuştuk sonra eve uzak eve dönmem sıkıntı olur diye parkta içelim dedim başımıza gelmeyen kalmadı bi güvenlik abi vardı o bizi kollluyordu koruyordu yarim saatliğine bi yere gidip gelcem dedi neyse bizde rahat durmadık tabi bağıra bağıra şarkı söyledik dans ettik halay çektik ama park sakindi güvenlikçi abi yokken bi tane engelli genc bi adam gözleri kayık şekilde bizim yanımıza gelmesin mi ben flakka falan içti sandım zombi gibi hızlı Hızlı bi geldi anasını satayım aşırı korktum kaçicam kaçacak yer yok diğer taraf çıkmaz yer ama telimi aldım kaçmaya hazırlandım cidden yoksa korkudan ölecektim bicak falan çekerse diye neyse arkadasima diyorum lütfen gonder falan para istedi bizde yok dedi sonra o zman beni bi kere öp öpersen giderim demeye başladı arkadasim da ben evliyim dedi sonra beni gösterdi peki o diye o da evli dedi tamam dedi ben burada oturcam dedi yandaki çaydaga oturdu ben yine arkadaşıma gönder diyorum sonra güvenlik çağırıriz bizi rahatsız etme dedi sonradan gitti var ya altıma edecektim ama djsjjdjdk sonra 3 tane çocuk salça oldu bize biri numaramı falan istedi manyak bi gündü
Bugün kafam çok güzeldi alkol içtim ama korkunç şeyler oldu?