Diğer Çok içtim ve dün neler olduğunu hatırlamıyorum ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Koltukta uyuyordum en son, üstümü örtmüş ama telefonum mutfaktaydı 🤨 Güncellemeler+1 yıl Telefonumu kurcalamış olabilir mi acaba Çok içtim ve dün neler olduğunu hatırlamıyorum ne yapmalıyım? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 6,3b cevap paylaştı. Kendinden geçtiysen öpüp oksamis düğmeleri kontrol etmiş olabilir kapiyida zorlayabilir 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Öyle bir şey yapmaz ben kendimde değilken Yorumla Hadiiyani +1 yıl Kendinde anormal bir durum yoksa sorun degil Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Abook elledimi seni acabw 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır yapmaz öyle bir şey de telefonuma mı baktı acaba Yorumla
Alibey68 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 51% +1 yıl boş ver zaten hatırlamıyorsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Wjjdjxs Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 7,7b cevap paylaştı. Kim vardı yanında? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sevgilim Yorumla
kfsfener5 Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 96% +1 yıl Diğer konusunda 505 cevap paylaştı. Kurcalasa ne olacsk ki telefonu 2 0 Yorumla
Mervei3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Bakirelik? 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Değilim zaten Yorumla Soran +1 yıl Ve ben kendimde değilken öyle bir şey olmaz Yorumla Mervei3535 +1 yıl Ozaman takma yani bende bakireligin gitti sandimm Yorumla Soran +1 yıl Sbsbxbs Yorumla
umutymw Takip Et Master Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Kendi düşen ağlamaz 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Ağlamıyorum ki zaten Yorumla umutymw +1 yıl Ağlama zaten Yorumla Soran +1 yıl Yani neden ağlayayım ki Yorumla umutymw +1 yıl Uyandığında böbrek giderse bir gün görürüm ben seni Yorumla Soran +1 yıl Zaten birlikte yaşıyoruz Yorumla umutymw +1 yıl Yinede bu kendini kaybedecek kadar içmeni haklı çıkarmaz zaten biraz adam olsa buna izin vermezdi sen bu kadar içerken Yorumla Soran +1 yıl İzin mi alıcam yani, evdeyim üstelik Yorumla umutymw +1 yıl Sana değer veren biri seni o hale düşürmez istediğin mekanda ol evde dışarda farketmez Yorumla Soran +1 yıl Bana değer veriyor o Yorumla Soran +1 yıl Biraz kafa dağıtmak istedim sadece Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Vegas’ta yaşanan Vegas’ta kalır 1 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olabilir 1 0 Yorumla
eypcan1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Kim örtmüş 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Erkek arkadaşım Yorumla eypcan1 +1 yıl Ne yapmış sana Yorumla Soran +1 yıl Hiçbir şey Yorumla eypcan1 +1 yıl Tamam sıkıntı yok o zaman Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Giyinik miydin? 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl Bişey olmamış o zaman Cevap sahibi +1 yıl Kurcalamıştır Soran +1 yıl Hayır Cevap sahibi +1 yıl Ne bulur ki kurcalarsa? Soran +1 yıl Telefon buldu galiba Cevap sahibi +1 yıl Kimin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kendinden geçtiysen öpüp oksamis düğmeleri kontrol etmiş olabilir kapiyida zorlayabilir
Öyle bir şey yapmaz ben kendimde değilken
Kendinde anormal bir durum yoksa sorun degil
Abook elledimi seni acabw
Hayır yapmaz öyle bir şey de telefonuma mı baktı acaba
boş ver zaten hatırlamıyorsun
Wjjdjxs
Kim vardı yanında?
Sevgilim
Kurcalasa ne olacsk ki telefonu
Bakirelik?
Değilim zaten
Ve ben kendimde değilken öyle bir şey olmaz
Ozaman takma yani bende bakireligin gitti sandimm
Sbsbxbs
Kendi düşen ağlamaz
Ağlamıyorum ki zaten
Ağlama zaten
Yani neden ağlayayım ki
Uyandığında böbrek giderse bir gün görürüm ben seni
Zaten birlikte yaşıyoruz
Yinede bu kendini kaybedecek kadar içmeni haklı çıkarmaz zaten biraz adam olsa buna izin vermezdi sen bu kadar içerken
İzin mi alıcam yani, evdeyim üstelik
Sana değer veren biri seni o hale düşürmez istediğin mekanda ol evde dışarda farketmez
Bana değer veriyor o
Biraz kafa dağıtmak istedim sadece
Vegas’ta yaşanan Vegas’ta kalır
Olabilir
Kim örtmüş
Erkek arkadaşım
Ne yapmış sana
Hiçbir şey
Tamam sıkıntı yok o zaman
Giyinik miydin?
Evet
Bişey olmamış o zaman