DİNDEN ÇIKMA KONUSUYLA İLGİLİ SORUMU CEVAPLAR MISINIZ?

Soru 1:Bundan birkaç gün önce istemeden dinden çıktım ve hemen o gün içerisinde tövbe ettim şehadet getirdim. İçimden bir ses "Ya dine yeniden girmediysen" diyor. Rabbim beni bu tövbem ve şehadetimle birlikte beni yeniden dine almış mıdır?
Soru 2: Daha öncesinde bir kere veya birden fazla defa dinden çıkan ancak haberi olmayan birisi yeniden dinden çıkarsa tövbe ederse tövbesi kabul olur mu?(Bu sefer haberi oluyor yani araştırıp anlıyor tövbe ediyor)
Soru 3:Daha öncesinde dinden çıkan ancak haberi olmayan ve bir yolla şehadet getiren (herhangi bir yolla olabilir örneğin Camide bile olabilir fark etmez) namaz kılan ve gusül abdesti alan birisinin namazı ve abdesti kabul olur mu?

Buradaki ilk ve ikinci soruyu Rabbim affedicidir affeder diyorum ancak 3. Soruda sürekli kafam kurcalanıyor vesvese geliyor. Cevaplar mısınız?
Ayrıca ben bu konuları sürekli kafama takıyorum sürekli üzülüp ağlayasım geliyor ama yapamıyorum, yardım edip sorularımı cevaplar mısınız?
Şimdiden Allah razı olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı abla ve abilerim kendi isteğimle çıktım sanmışlar ancak öyle olmadığını onlara anlattım. Yine de sağolun rahatsız ettiysem özür dilerim
Güncellemeler
+1 yıl
Selametle kalın
DİNDEN ÇIKMA KONUSUYLA İLGİLİ SORUMU CEVAPLAR MISINIZ?