Diğer konusunda 18,1b cevap paylaştı. Evliliklerde cinsellik zamanla geri planlara düşüyor. İnsanın bedeninden daha çok ruhunu seviyorsunuz, insanlığını, dostluğunu seviyorsunuz. Karşındakine seks objesi olarak bakmıyorsun. Mem küçük olmuş büyük olmuş önemi yok. Zaten meme her ay büyür küçülür :)
02 Yorumla- +1 yıl
Pekala :)
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılavuç içi kadar mutluluk yeter..
sarkmaz etmez akarı kokarı yok mis gibi :)138 Yorumla- +1 yıl
Dimi :)
- +1 yıl
di :)
- +1 yıl
kim demiş sevenler çok şey ister :)
- +1 yıl
:)) @iştekuzukuzugeldim adam nası bir şarkı yaptıysa her satırı cuk oturuyo
- +1 yıl
her zaman az veren candan verirmiş :)
- +1 yıl
@iştekuzukuzugeldim beni baştan çıkarmaya mı çalışıyorsun :) harbi tehlikeli şarkıymış iki tekrarda yoldan çıkarıyo adamı
- +1 yıl
öyle bir niyetim olsa başka türlü yapardım
iki eğleniyoruz şurada... - +1 yıl
başka türlüsünü merak etmiyor değilim ama hemen normal kız moduna girdin attın tribini :)
+1 yılBazı erkekler sorun etmez, özellikle küçük desevebilir. Ben erkek olsam ele gelen isterdim, sevişme öncesi gün içerisinde kadınımın dolgunluğunu seyrederdim sataşırdım :)
03 Yorumla- +1 yıl
bir kerede geri kal şu sorulardan :D:D:D
- +1 yıl
yok lezbiyen değilim
biseksüel de sayılmaz
erkeksiz olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılBüyük gögüs tercih ederler ama seviyorsa sorun etmez baska seylerle tatmin olmasini bilir bence.
26 Yorumla- +1 yıl
Değil mi bence de
Cevap sahibi+1 yılKisiye bagli, her erkek büyük ister dogal olarak, kimisi küçukse sorun etmez, kimisi illa büyük ister. Ama bence seven sorun etmez, kendisi mükkemel degil ya ;)
- +1 yıl
Katılıyorum dostum :))
- +1 yıl
Kimseyle beraber olmadım bir şey diyemeyecegim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
göğsü küçük ya da büyük diye evlenen ya da sevgili yapan yoktur sanmıyorum, anca kısa süreli tercih edenler olabilir, sevgilimin kafası kalbi önemli beni anlaması önemli, ben problem yasamadım böyle birşeyi problem etmem. her göğüs birgün sarkabilir, ya da allah korusun alınabilir, mühüm olan yürektir sevgidir aşktır saygıdır gerisi teferruattır.
20 YorumlaBüyük göğüs pişmanlıktır (evlenince)
erkekler büyük göğüs ister ancak türk kadını evlenince kilo alır (genel anlamda istisnalar olabilir ) göğüsleri aşağı sarkar akabinde çocuk doğurur o büyük göğüslerin göbek deliğine iner egilince yerler süpürülür iğrenç olur ufak idealdir portakal kadar olsa yeter TECRÜBEYLE SABİT16 Yorumla- +1 yıl
Portakal mi portakal küçük değil ki bildiğin büyük
- +1 yıl
Hayirlisi
- +1 yıl
Mal tanıtımı yapıyo sanki arkadaş :d
Tabi cinsellik yaşayacaksam azıcık kıvrımlı, ele avuca gelir olmasını isterim. Ama onunla sevgili olmuşsam veya evlenmişsem, ona seks objesi gözüyle bakmıyorsam, sadece cinsellik yaşamak için beraber olmuyorsam hiçte sorun değil. Ara ara daha büyük olmasını isterdim herhalde. Ama seviyorsam bazı şeylerde varsın içimde kalsın...
10 Yorumla
+1 yılSana soyle aciklayim bes yillik evliyim esimin bekarken ki haliyle simdiki hali arasinda cok fark var 2 cocuk dogurdu allah ondan binlerce kez razi olsun. Vucudu bozuldu diye onsan soguyacak veya sikayet edecek halim yok. Cunku asigim ben karima.
32 Yorumla- +1 yıl
Önemli olan karşılıklı sevgi muhabbet dimi bunlar ayrıntı
- +1 yıl
Tabiyki onemli olan sevginin sayginin olmasi
+1 yılbak şimdi sana çok güzel şekilde açklıyım çok büyük hiçbir zaman iyi değildir çok sarkar büyük gögüs erkegin ilgisini sadece sudyenın ıcındeyken ceker ıdealı dik ve orta boy gogusdur ama kucuk olması şahsen benım ıcın sorun olmaz bacak ve kalcalar her zaman daha onemlı ;)
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhep iri göğüs diyordum hayatımın bir döneminde biri ile tanıştım atlattığı bir hastalık nedeniyle çokk zyftı 42 kg. idi ayrıca göğüsleride oldukça küçüktü ama o kıyafetler çıktıktan sonra karşımda öyle bir fizik duruyorduki bu zmna kadar hiç öylesi ile aynı yatağı paylaşmadım.. göğüsleri küçük olduğu kadar da diri idi
o günden sonra küçük olsun benim olsun didim hiç değilse daha diri duruyorlar.. *_*02 Yorumla- +1 yıl
hmm öylemii :D
- +1 yıl
@kopya_kalpler evet öyle.. *_*
Mühim bir mesele değil, bir kızla sevgili ya da evli olabilecek kadar yakın hissettikten sorna göğüs büyüklüğü önemli değil.
10 Yorumla- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılGöğsü küçük kalbi büyük olsun. Meme, kalça falan, sorun teşkil edecekse daha büyük memeli daha güzel kalçalı ama kalbi kapkara bir ton kız tanıyorum.
21 Yorumla- +1 yıl
Doğru
Hormonel liboduyu etkiler mi etkilemez mi orası bilinmez ama, önemli olan, yarın bugün sevdiğin insanla sokakta gezdiğinde, yanındaki kim dendiğinde, kısaca ömrümün geri kalanı diyebileceğin kişiyi bulduğuna inandıysan, kalben ve zihinen, bu küçük ayrıntılar 'işgüzar' düşencelerden farksız kalıyor :)
01 Yorumla- +1 yıl
Evet :)
+1 yılböyle bir fiziğim varken fiziği kötü biriyle birlikte olur muyum? yinede bu benim görüşüm yani sana gerçekten aşık seni seven birisi için gözlerin kör olsa farketmez her türlü kabullenir seni bu sadece benim görüşüm https://i.hizliresim.com/2Qn3GE.jpg
15 Yorumla- +1 yıl
Çok iticisin
- +1 yıl
aynen farkındayım zaten.
- +1 yıl
O da güzel
- +1 yıl
Adam haklı böyle fiziği olsa öyle kıytırık biriyle çıkmaz.
- +1 yıl
@HonoredGeriDöndü Zaten böyle fiziğim var. 190 boy 2 yıllık vücut geliştirme
Hyr hem de hiç göğsü için mi evlendik ya da sevgili oluyoruz en azından benim fikrim ilk etki için tip geri kalan her şey birlikte ne kadar eğlenebiliyoruz ve kişilik
00 Yorumlaküçük göğüs iyidir, ele avuca gelir, sarıldığında birbirine daha yakın olursun
avantaçları saymakla bitmez...20 Yorumla
+1 yılSevene hiç birşey sorun değildir, ama , nsan olarak beğendikleri ve beğenmedikleri olması da doğaldır. Bence küçük göğüs daha çekicidir
00 YorumlaDiğer konusunda 452 cevap paylaştı. Ben onu sevmişsem. Hiç bir önemi yok orasının burasının küçük veya büyük olması canısı.
01 Yorumla- +1 yıl
Mesele sevmek o zaman
+1 yılBamyaları kadar konuşsunlar ascgbhjb
Not: Şaka yaptım. Kompleks yok stres yok koçum.28 Yorumla- +1 yıl
sen gibileri yüzünden bamya yemez oldum.. oysaki nede severdim yoğurtlu bamyayı.. *_*
- +1 yıl
Bamya görünce komplekslere giriyorsan ben ne yapim yahu.
- +1 yıl
Laf konuştu bal kabağı
- +1 yıl
Aha bir kompleksli daha. Şaka yaptığımı söylemiştim beyler. Alınmayın l*n :)))
- +1 yıl
@melih87 Sana dememiştim zaten. Bu sorunun cevabını merak ediyorsan soru aç. İyi günler.
1. Kormaktan korkarım
2. Korkunun korkusundan
3. Korkmadıgım korkudan
Bu ne nasil birşey...10 Yorumla- Diğer konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler hep daha fazlasını ister takma benimde gögüslerim küçük :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ben memnunum aslında da evlenince falan şey olur mu diye merak ettim sadece :)
Abla bu soruyu sormamış ol. Küçük göğüs nedir ya? Allah korusun
01 Yorumla- +1 yıl
Anlaşıldı
+1 yılsana şöyle diyim büyük ve dik gögüs erkegin şehvetini daha çok arttırır erkek eliyle mıncıklamayı sever küçük oldumu ondn mahrum kalıyor etkilenmiyor olay budur.
00 Yorumla
+1 yılGogus o kadar onemli dgil ki senin goguslerin kucuk anlasiliyor ama stres yapma kendini evli isen ve kocan baski yapiyorsa bu durum icinde polise sikayet etme hakkina sahipsin unutma
04 Yorumla- +1 yıl
Buraya Sorduk tan sonra pek stres yapmıyorum artık
- +1 yıl
Uzme kendini bu senin elinde olan birsey degil ki
- +1 yıl
Bana sorulsa zaten ohoo :)
- +1 yıl
Sen kendini uzme elinden birsey geliyor mu yok bu senin benligin kisiligin kabul etmiyorsa defolsun gtsin zorla mi buyuteceksin ya anlmiyorum ne kadar da merakliymis iri goguslere
Sevgilimle mutlu olayimda gerisi onemli olmaz bence. göğus olmasa bile olur :) mutlu olayim yaa
31 Yorumla- +1 yıl
Mutluluk önemli :)
+1 yılya kusura bakma ama bu ne biçim soru. bunu sorun eden eş mi olur.
00 Yorumla
+1 yılHiçbir sıkıntı olmaz. Karşı tarafın avcuna sığsa yeter :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHic büyük goguslu biriyle cikmadim bilmiyorum o duyguyu ama kucuklerlede idare ettim emiliyo sonuçta kötü değil
10 Yorumla
+1 yılİyi diri canlı dursun yeter görsel olarak ele avuca sığsın ğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ on numara (k) :)
00 Yorumla
+1 yılçok buyuk olursa pek sevmem benden başka diğer erkeklerde bakar her zaman kavga çıkar ya ben hapse girerim ya da mezara :D
00 YorumlaSeviyosa takar mı insan sence sen seyi kücük diye dert edermisin seviyosun sonucta :)
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru :)
Eger huyu kötüyse bütün güzelliklerini örtüyor. Büyük küçük bahane yani karakteri saglam olsun karsindaki kişinin...
01 YorumlaKüçük göğüs büyük göğüs fark etmez. Hepsi etkileyicidir. Kızın göğüsüne mi aşık oluyoruz hem? Aramızdaki bağın göğsünün şekli ve boyutu ile ilgisi yok.
00 Yorumlaniye aynı soruyu sorup sorup duruyorsunuz yahu evlilik illa seks vücud değilki ruhların güzel olması evlenceğim kişinin göğüsü büyükmüş küçükmüş sorun etmem mutlu etmeye ve mutlu olmaya bakarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama birçoğu küçük seviyor. Sevmiyorum diyen de bilmiyordur farkı. İlla kafa kadar mı olacak.
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Sevgilin göğsün küçük falan derse.. sende dersin seninde penisin küçük ödenmiş olursunuz :)
02 Yorumla- +1 yıl
Ama ikisi aynı şey değil ki göğüs erkek için olan bir şey degil
- +1 yıl
Ben sevmişsem onu ayak tırnağından saçının teline kadar kabullenmişim demektir isterse fındık kadar göğsü olsun no problem biraz kişinin kendi ile ilgili bence maymun iştahlıysa insan her şeyin en büğünü ister istekleri bitmez atalar ne demis dünya kadar malın olacağına fındık kadar vajinan olsun olay budur işte
Ben evli falan degilim bnce sorun olmaz tabii ki benimkiyle yarismadigi surece :):)
13 Yorumla- +1 yıl
O kadar da değil :)
- +1 yıl
:))
Önemli olan ten uyumu , küçü büyük olmus fark etmiyor. karşınızdakini mutlu etmek önemli olan
04 Yorumla- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim göğüslerim küçük bunu dert ediyordum sevgilim bunu farkedince dert etmemem gerektiğini hatta küçük göğüsü daha çok sevdiğini söylemişti :)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle :)
+1 yılGogusler için mi evlencez ki sorun olsun biz ciddi cevap verelim de ciddiyetsiz bir soru olmus
00 YorumlaAdam olsun muhabbeti olsun yeter nolacak hangimiz süperiz ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYahuu eğer o kişi eşim ya da sevgilim olabilmeyi başarmışsa demekki sorun teşkilde etmiyor demektir. Bu nasıl bir soru laaaaaan
01 Yorumla- +1 yıl
Kafamda soru işareti kalmadı hiç değilse :)
Sevgilimin göğüslerini sevmicem heralde Her insanın bir kusuru vardır göğüs küçükse benim için kusur değil
00 Yorumlaaksine küçük göğüse bayılırım. ne kadar küçük sizinkiler ölçüsü?
02 Yorumla- +1 yıl
Shakira gibi işte somut örnek vermek gerekirse. Onunla da aynı zaten ölçüsü
Sorun olsa neden sevgili olsun ya da evlensin? Arkadaşı dışarı alabilir miyiz oksijen ihtiyacını karşılasın :)
01 Yorumla- +1 yıl
Ne bilim ya bir büyük göğüs. Meraki var ya ondan seyaptim ben :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucuk göğüs gibisi mi var. Benim minicik cok da memnunum buyumez insallah
00 Yorumla
+1 yılsevgilim yok ama aksine küçük göğüslü olmasını isterdim bnce daha çekici oluyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYürekten sevmişsek sevdiğimiz yanımızda olsa bile yeter göğüs mü görürüz :)) Merak etme bacım sevdik mi önemi gerçekten çok azalır önemi varsa bile.
05 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel :))
Cevap sahibi+1 yılÖyle tabi. Mesela benim sorunum yok ama malum organın boyu yetecek halde bile olsa küçümseyen kızlar var. O durumda olan kardeşlerimiz nasıl üzülüyordur? Yürekten seven kız eğer daha önce ilişki yaşamamışsa zaten ona o boyut yetecektir yürekten seviyorsa sevdiğini üzmeyecektir.
- +1 yıl
Aynen öyle
Cevap sahibi+1 yılBiz erkekler içinde tek şart gerçekten seviyorsa öyledir :) Anlaştık :))
- +1 yıl
Anlaştık
+1 yılbak ufak göğüslü bayan tıp ilerledi git bastır 200cc düşme buralara böyle reklam etme kendini
00 Yorumla
+1 yılBence iç sorun değil ne bu büyük göğüs hastalığı avuç içini doldursun yeter :)
00 YorumlaSorun etmem tabiki... ama hangisi daha çekici dersen büyük göğüslüler elbette.
00 Yorumla
+1 yılGöğüsleri umurumda değil bende 2 tane var paylaşırız sıkıntı yok.
00 Yorumla- Diğer konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılKucuk iyidir iyi dissal bir neden icsel bir nedene mani olamaz rahat ol
00 Yorumla
+1 yılküçük göğüslü olsan aklı büyük göğüslü kızlarda, büyük göğüslü olsan küçük göğüslü kızlarda kalır. hiç dert etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArkadaşım dış görünüş o kadar önemli değil küçük veya büyük olsun
04 Yorumla- +1 yıl
Haklısın
Cevap sahibi+1 yılSen dış görünüşüne hiç kafanı takma. Seni dış görünüşünle seven insan seni sevmiyor demektir. Önemli olan karşılıklı saygı sevgi anlaşabilmektik anlaşamıyorsan göğüsünün büyük küçük olmasının bir önemi varmı? anlaşamıyorsan ne yapayım vucudu ister 90-60-90 olsun bir önemi yok benim için
- +1 yıl
Doğru ya gerçekten Takma mak lazım
Cevap sahibi+1 yılBencede. Çenem düştü :) kendimden örnek vereyim ilk tanıştığın birisinin dış görünüşüne bakarsın doğru ama gün gectikce dış görünüş önemli olmamaya başlar iç görünüşe hitap edersin karakteri iyise anlaşabiliyorsan ister 40 kilo olsun ister 150 kilo olsun farkı ne? günümüzde mankenler anlaşamıyor fizikleri güzel oldu halde. Bu benim görüşüm ama gercekten takma hayat güzel güzellikten sende nasibini al:))
yoo etmez açıkcası seveceksem göğüsü içinmi sevcem yani
00 Yorumlakarşılıklı birbirini sevdikten sonra sorun teşkil etmez..
10 YorumlaSevgilimin göğüsleri büyük olmalı yani çok büyük değil normal iyidir
00 Yorumlapeki sevgilinin ya da eşinin küçük penisli olması sorun teşgil edermi senin için :)
00 Yorumlaküçük göğüs en ideali avuca sığsın tutmasıda hoş okşamasıda büyük sevmem
00 Yorumlagerçekten seven insan ona bakmaz ki bakıyorsa gercekten sevmiyordur
02 YorumlaBenimki 85 numara avucu iyi dolduruyor :D
11 Yorumla- +1 yıl
Iyimis kanka :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sorun olmaz hatta daha şirin olur hemde seven insan böyle şeyleri umursamazki
02 Yorumla- +1 yıl
Dimi umursamaz umursamamali
Cevap sahibi+1 yılYanii
Diğer konusunda 320 cevap paylaştı. Ya Ne Bilim Aşk Öyle Şeyleri Sorun Etmez Ki :))
11 Yorumla- +1 yıl
Evett :)
- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler