Ben bir ise girdim. 4,5 kiz olarak calisiyoruz. Patron sende biraz koku var dedi. Detayi okuyup yorum yaparmisiniz lutfen?

Shimdi ben 10 gundur calisiyorum orada ve bana o 3 calisanin icinde oyle dalga gecer gibi bir rexonanin ismini soyleyip onu kullan dedi. Ama kendince farkinda bile degil. Ben bugun kendinden direk sordum. Bende kotu kokumu var diye. Var iste biraz ter kokusu. Ama sen alinma, ben seni seviyorum genelde. Kucuk kiz oldugun icin soyledim dedi. Ama herkesin icinde soyledi. Kucuk derken 20 yashindayim. Ama o buyuk. Sonra ben 2 tane en yalin arkadasima sordum. Gercekten boylemi ama dogruyu soyle diye. Ikiside hayir tabiki dediler. Cunku birisiyle ayni yastikta bile yatiyoruz.
Is yerindekiler genelde kim ortada yoksa onun giybetini yapiyorlar.
Shimdi ben ISI BIRAKMALIMIYIM? Yoksa hayir alinma, sadece senin iyiligin icin soyledim. Seni genelde seviyorum falan dedigi icin kalmalimiyim? Ama gerkesin icinde oyle soylemesine cok sinirlendim. Hem bende KOKU FALAN YOK YA TOVBE TOVBE🤦‍♀️
Ben bir ise girdim. 4,5 kiz olarak calisiyoruz. Patron sende biraz koku var dedi. Detayi okuyup yorum yaparmisiniz lutfen?