Üvey abimden korkuyorum yardım?

Arkadaslar annemin iki aydır bir ilişkisi vardı. Sonra sevgilisiyle (üvey babamla) aynı evde yaşama kararı aldilar bende annemle yaşadığım için mecbur onunla birlikte üvey babamin evine yerleştik. O zaman bi oğlu olduğunu öğrendim. Ben rahatsız oldum kalmak istemedim ama annem böyle şeyleri anlayan biri değil. Aramızı bozma falan diye azarladı beni. Mecburen ayrilamadim. Üvey babam tir şoförü zaten doğru düzgün evde olmuyor annemde gardiyan bazı günler gece vardiyası var yani geceleri evde olmuyor. Neyse ben geceleri falan kapımı kitliyordum. orada kaldığımız 2 haftadan sonra evin boş olduğu geceler kapımın açılmaya çalıştığını duymuştum, üvey abim içeri girmeyi denemişti. Bir günde arkadaşlarla takılıp eve geç bi saatte döndüm sarhoştum da kapıyı kilitlemeyi unutup yattım. Bir ara uykumun ortasında uyandım. Yanıma gelmişti arkamdan bana sarılmış m*st yapıyordu. Korktum ne bi sey diyebildim ne de korkumu gizleyebildim uyanık olduğumu anladı büyük ihtimalle. Güldü falan sanırım benim de rizam olduğunu sandı. Ama ben onu istemiyorum. Ne yapmam lazım, onu şikayet edebileceğim bir yer falan var mı lütfen yardım edin
Üvey abimden korkuyorum yardım?