Diğer Bu böcek ne böceğiii 😱 😱? Uğultu Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Pencereyi bi hışımla kapattım son anda valla içeri giriyordu. Hasta böcek durmuş camdan beni izliyor hala bu nasıl bişey böyle ya? Eve girse ev onundu artık. Güncellemeler+1 yıl Sahte diyenler videoyu izlesin ne dmeek sahte www.veed.io/.../da3b0ffb-4530-4599-9a72-e5585a1cfb1e Bu böcek ne böceğiii 😱 😱? Cevapla Hasta Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,3b cevap paylaştı. Sahte çünkü gözleri yok ve bende de vardı :D 0 8 Yorumla Uğultu +1 yıl Abi nasıl sahte bildiğin canavar la bu u Barış_LonelyForever +1 yıl Kanka gerçekse beslesene evde nü güzel Uğultu +1 yıl Dokunursam yazıklar olsun bana :D u Barış_LonelyForever +1 yıl Uçmuyorsa sorun yok :D Uğultu +1 yıl Kanatlı uçuyor bro. Uzaylı bu valla u Barış_LonelyForever +1 yıl O zaman sıkıntı ama öldürme bence bro Uğultu +1 yıl Orta asyadanmı ne gelmiş google lens ile ilk fotoyu aratsana. u Barış_LonelyForever +1 yıl Olabilir avusturalya da çok böcek cinsi var
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Offff bunu kızartıp yiyecekksinn varyaaaa Allaahh jdjdjd 2 5 Yorumla Uğultu +1 yıl bu beni yer ben onu değil sjsjsj Xenopeltisx +1 yıl Bu sahte ya sjdjd abi Bos musun bide usenmemis cama yapıştırmış ahhaahah 😂😂 Uğultu +1 yıl kanıtlarım sahte olmadığını :D Xenopeltisx +1 yıl Neyse sahte mahte ye gitsin jskdkd OMEGA 5 bunlar hep wjjd Uğultu +1 yıl Güncellemeye bakarsan sahte olmadığını anlarsın. Bide uçuyor bu uzaylı bu
GhostlyKisses Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Tak şişi at ocağa çevir ohhh , japonya da bunun tavasını yapıyolar yenir bu böcükler fjfk 1 3 Yorumla Uğultu +1 yıl 1 kilo et çıkar bundan sjsjsj Yorumla GhostlyKisses +1 yıl Yok çıkmazda kanser olursun bacaklara yapışması için çıkıntı koymuşlar oyuncağın plastik belli ki. Djfjf Yorumla Uğultu +1 yıl Kanka videoyu izledinmi sjsjsj Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Çok sahte gibiydi niye öyle oldu ki 0 3 Yorumla Uğultu +1 yıl Değilmiş ama demi. Teke böceğimi neymiş orta asyadan gelmiş. Buranın böceği değilmiş. Belli zaten uzaylıya benziyor. Yorumla Oluştur +1 yıl Böcek değil bu, venom Yorumla Uğultu +1 yıl Uzaydan geldi hacı bide uçuyor yüzsüz ya Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Reis kolla her gün bir yerlerini tehlikedesin :D :D 0 3 Yorumla Uğultu +1 yıl hala bakıyor camdan. hasta bu valla 1 saat oldu gitmiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçek değil ki bu plastik haha :D Yorumla Uğultu +1 yıl Hacım videoyu izle :D Yorumla
Mlee_sts Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sahte böcük 0 2 Yorumla Uğultu +1 yıl Güncellemeye bak :S Yorumla Mlee_sts +1 yıl Bakmam. Kim bilir ne videosudur oo Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl plastik böcek 0 3 Yorumla Uğultu +1 yıl ne plastiği canlı bu canlı hareket ediyor camda sjsjjsjs Yorumla merakettimmişte +1 yıl hadi git şimdi bebeleri kandır bu dediklerine 😂😂 Yorumla Uğultu +1 yıl Videoya bakabildin mi sjsjsj Yorumla
Evciler03Ht Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hamam 0 1 Yorumla Uğultu +1 yıl Hamam böyle olmaz ya bu full siyah, beyaz beyaz benekleri var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sahte çünkü gözleri yok ve bende de vardı :D
Abi nasıl sahte bildiğin canavar la bu
Kanka gerçekse beslesene evde nü güzel
Dokunursam yazıklar olsun bana :D
Uçmuyorsa sorun yok :D
Kanatlı uçuyor bro. Uzaylı bu valla
O zaman sıkıntı ama öldürme bence bro
Orta asyadanmı ne gelmiş google lens ile ilk fotoyu aratsana.
Olabilir avusturalya da çok böcek cinsi var
Offff bunu kızartıp yiyecekksinn varyaaaa Allaahh jdjdjd
bu beni yer ben onu değil sjsjsj
Bu sahte ya sjdjd abi Bos musun bide usenmemis cama yapıştırmış ahhaahah 😂😂
kanıtlarım sahte olmadığını :D
Neyse sahte mahte ye gitsin jskdkd OMEGA 5 bunlar hep wjjd
Güncellemeye bakarsan sahte olmadığını anlarsın. Bide uçuyor bu uzaylı bu
Tak şişi at ocağa çevir ohhh , japonya da bunun tavasını yapıyolar yenir bu böcükler fjfk
1 kilo et çıkar bundan sjsjsj
Yok çıkmazda kanser olursun bacaklara yapışması için çıkıntı koymuşlar oyuncağın plastik belli ki. Djfjf
Kanka videoyu izledinmi sjsjsj
Çok sahte gibiydi niye öyle oldu ki
Değilmiş ama demi. Teke böceğimi neymiş orta asyadan gelmiş. Buranın böceği değilmiş. Belli zaten uzaylıya benziyor.
Böcek değil bu, venom
Uzaydan geldi hacı bide uçuyor yüzsüz ya
Reis kolla her gün bir yerlerini tehlikedesin :D :D
hala bakıyor camdan. hasta bu valla 1 saat oldu gitmiyor
Gerçek değil ki bu plastik haha :D
Hacım videoyu izle :D
Sahte böcük
Güncellemeye bak :S
Bakmam. Kim bilir ne videosudur oo
plastik böcek
ne plastiği canlı bu canlı hareket ediyor camda sjsjjsjs
hadi git şimdi bebeleri kandır bu dediklerine 😂😂