Diğer Uyandığınızdan bu yana şu saate kadar kaç sigara içtiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor sayı verin de bilelim yani 😀bugün dozumu kaçırdığım bir gündeyim sanırsamı Uyandığınızdan bu yana şu saate kadar kaç sigara içtiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 91b cevap paylaştı. 8 sigara içtim 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl 3 tane içtim karar aşamasındayım bırakabilirim 1 karton sigaram kaldı bittikten sonra bırakmayı düşünüyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl bırakırsın umarım Yorumla
düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Saymadım ama 10 vardır, şimdi bir tane daha yakasım geldi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😀😀 Yorumla
Jidotojimoshi Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 96% +1 yıl 8 ama akşama misafirim var Viskinin yanında paket biter eve giderken bir paket daha alırım 😎 0 0 Yorumla
GençMatematikçi Takip Et Yoda Yaş: 35 +1 yıl Sabah paket aldım ise gelirken Şu an içinde 7 tane kalmis 0 8 Yorumla Soran +1 yıl oo çok Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Bugun öyle oldu maalesef uzun süre sonra birsey görünce insan yaktikca yakiyor Yorumla Soran +1 yıl noldı ki 🥺 Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Uzun süre sonra tek aşık olduğum bana en büyük yaralari açıp çekip giden kizin videosunu gördüm.. hala çok güzel tuhaf ya Yorumla Soran +1 yıl hala seviyorsundur Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Evet seviyorum 5 ayı geçti gideli.. o kadar acı şeyler yaşattı Ben hala mal gibi seviyorum Yorumla Soran +1 yıl hayırlısı ya :/ Yorumla GençMatematikçi +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sigara aptallıktır Ulan hem dünya kadar paranız gidiyor, hem sağlığınız gidiyor, hem de leş gibi kokuyonuz 0 0 Yorumla
bybilge89 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Hiç içmedim, sende bırak daa🥺 0 5 Yorumla Soran +1 yıl bırak diyince bırakılsa keşke 🥺 Yorumla bybilge89 +1 yıl Hastanede bıraktırma polikliniklerine mi gitsen bir acaba 🥺 Yorumla Soran +1 yıl öyle bişey mi var 🙄 Yorumla bybilge89 +1 yıl Göğüs Hastalıkları Uzmanlarınin bazıları bunun için görevlendirilmis, aklında bulunsun.😊 Yorumla Soran +1 yıl hmm 🤔 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Sigara alkol kullanmıyorum 0 6 Yorumla Soran +1 yıl en iyisi Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Sigara sağlık ve para israfı, alkol de dinen günah Yorumla Soran +1 yıl evet doğru Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Zaten engelim var birde sigara alkol mu içeyim 😂 Yorumla Soran +1 yıl içme içme :) Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Yok içmem Yorumla
Zkc007 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Saat 11'de uyandım 15 tane sigara içtim 0 9 Yorumla Soran +1 yıl çok fazla Zkc007 +1 yıl Normalde bu kadar çok içmem, 1 paket 1 gün gider, Demekki bugün normal bi gün değil benim için :) Zkc007 +1 yıl Arka arkaya yaktım hep, Moralim bozuk da bugün Soran +1 yıl hayırdır niye ki Zkc007 +1 yıl Hatta şimdi 16.'yı yakacam, İnceldiği yerden kopsun anasını satim :D Zkc007 +1 yıl boş ver önemli bişey değil, Sildim zaten numarasını :D Soran +1 yıl he aşk işleri 😀 hayırlısı olsun Zkc007 +1 yıl Sağol, Ben yalnızlığı seviyorum, Karışan yok, Hesap soran yok, Trip atan yok, Günde 3 paket sigara içmeme sebep olan yok, Özgürlük mis miss :D Zkc007 +1 yıl Merakın gitti mi @merakettimmiste :D
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hiç sigara içtim.. her gün hiç paket sigara içerim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl aferin kız Yorumla cayadabekleriz +1 yıl Teşekkürlerimle birlikte bildirmek isterim ki “sigara içmezseniz toplam kazancınız”palavrasına inanmayınız çünkü içmeyenlerin de öyle biriken bir parası yok 😂 Yorumla
SeninİcinGeriGeldim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 93% +1 yıl Diğer konusunda 352 cevap paylaştı. Sigaradan nefret ederim... 0 2 Yorumla Soran +1 yıl bizde seve seve içmiyoruz herhalde Yorumla SeninİcinGeriGeldim +1 yıl 35 yıl sigara içmiş bir akrabam var bir anda bıraktı bırakamıyorum kendinizi kandırmaca Yorumla
bendesorabilirmiyimm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl 0 çünkü sigara içmiyorum :D 0 1 Yorumla Soran +1 yıl en iyisi :) Yorumla
anatolian_Mongol Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Sigara sarma makinasında sarıyorum sence? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bence bilemedim Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl 37 küsür vardır Yorumla Soran +1 yıl yok artık Yorumla anatolian_Mongol +1 yıl Evet şaka yapmıyorum şu an atölyede makinada sigara basarken içyorumda Yorumla
yıldırım39 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 87% +1 yıl Şimdiye kadar 18 oldu herhalde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok Yorumla yıldırım39 +1 yıl Evet çokda ne yapalım, içiyoruz bu zıkkımı işte 😅 Yorumla
YargıtayTufan Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Senin için saydım şimdi. 12 tane 0 10 Yorumla Soran +1 yıl benim için bu çabaya girmen sağol be 😂 Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Ne demek ne demek sen istedin de yok bana lazım deyip canımı mı vermedin ayıpsın Yorumla Soran +1 yıl ohaa be bu nasıl uydurmak 😂 Yorumla YargıtayTufan +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=5yawXO3YVak Yorumla Soran +1 yıl ahahahah 😂😂😂 gücendin mi yazık Yorumla YargıtayTufan +1 yıl 😒😒 Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Neden düşmanınmışım gibi davranıyorsun anlamadım ne bu ters tavır ikidir üçtür de neyse 😒 Yorumla Soran +1 yıl hayda ne zaman öyle davranmışım ki 🙄 Yorumla YargıtayTufan +1 yıl Öyle Yorumla Soran +1 yıl ne öyle yahu Yorumla
budahaneki Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 336 cevap paylaştı. 7de yandım 10 12 tane olmuştur 0 2 Yorumla Soran +1 yıl gene de fazla Yorumla budahaneki +1 yıl Çok fazla hemde nasıl azaltacaksak şu mereti Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 540 cevap paylaştı. Sigara kullanmıyorum 😎 0 0 Yorumla
La-vita-è-amore Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Dün 2 .Bugün. 10-12 adet. Sanırım. 0 0 Yorumla
Mehmet314 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl 24 sene önce uyandım daha bir tane içmedim :) 0 0 Yorumla
nobodynocrime Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 90% +1 yıl İçemedim. Ama canım çok çekiyor... 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl 05 20 de uyandım..bir paket bitti.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çokkk Yorumla majestetuncay +1 yıl günde iki paketi buluyor, birde kırmızı marlboro ağır.. Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl kullanmıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl en güzeli Yorumla
boraboraozmen Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl 18 olmuş. 19. elimde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl çok fazla Yorumla boraboraozmen +1 yıl kime göre neye göre :) Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Sigara kullanmıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne güzel :) Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl 14ü şimdi yaktım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl çok fazla bak Yorumla SadeTurkKahvesi00 +1 yıl içende ölüyor içmeyende.. Yorumla Soran +1 yıl öyle ama.. Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sıfır adet. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl tamam 😀 Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Henüz içmedim 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kullanmıyorsan normal Yorumla
ÇirkinKral00 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 88% +1 yıl Bir paket 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bi paket mi bu saate kadar 😳 Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Stresten Yorumla Soran +1 yıl hayırdır ki Yorumla ÇirkinKral00 +1 yıl Libido😪 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sigara içmiyorum 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sıfır 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 40 , eic 61% +1 yıl Diğer konusunda 902 cevap paylaştı. 8 tane içmişim 0 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. İçmiyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne güzel :) Yorumla
BaşınaBuyrukKız Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 9,3b cevap paylaştı. kullanmıyorum 🚭 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1 paket bitti... 0 0 Yorumla
yalnızkişi34 Takip Et Guru Yaş: 42 +1 yıl Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sigara kullanmıyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
8 sigara içtim
3 tane içtim karar aşamasındayım bırakabilirim 1 karton sigaram kaldı bittikten sonra bırakmayı düşünüyorum
bırakırsın umarım
Saymadım ama 10 vardır, şimdi bir tane daha yakasım geldi
😀😀
8 ama akşama misafirim var Viskinin yanında paket biter eve giderken bir paket daha alırım 😎
Sabah paket aldım ise gelirken Şu an içinde 7 tane kalmis
oo çok
Bugun öyle oldu maalesef uzun süre sonra birsey görünce insan yaktikca yakiyor
noldı ki 🥺
Uzun süre sonra tek aşık olduğum bana en büyük yaralari açıp çekip giden kizin videosunu gördüm.. hala çok güzel tuhaf ya
hala seviyorsundur
Evet seviyorum 5 ayı geçti gideli.. o kadar acı şeyler yaşattı Ben hala mal gibi seviyorum
hayırlısı ya :/
Aynen öyle
Sigara aptallıktır
Ulan hem dünya kadar paranız gidiyor, hem sağlığınız gidiyor, hem de leş gibi kokuyonuz
Hiç içmedim, sende bırak daa🥺
bırak diyince bırakılsa keşke 🥺
Hastanede bıraktırma polikliniklerine mi gitsen bir acaba 🥺
öyle bişey mi var 🙄
Göğüs Hastalıkları Uzmanlarınin bazıları bunun için görevlendirilmis, aklında bulunsun.😊
hmm 🤔
Sigara alkol kullanmıyorum
en iyisi
Sigara sağlık ve para israfı, alkol de dinen günah
evet doğru
Zaten engelim var birde sigara alkol mu içeyim 😂
içme içme :)
Yok içmem
Saat 11'de uyandım 15 tane sigara içtim
çok fazla
Normalde bu kadar çok içmem, 1 paket 1 gün gider, Demekki bugün normal bi gün değil benim için :)
Arka arkaya yaktım hep, Moralim bozuk da bugün
hayırdır niye ki
Hatta şimdi 16.'yı yakacam, İnceldiği yerden kopsun anasını satim :D
boş ver önemli bişey değil, Sildim zaten numarasını :D
he aşk işleri 😀 hayırlısı olsun
Sağol, Ben yalnızlığı seviyorum, Karışan yok, Hesap soran yok, Trip atan yok, Günde 3 paket sigara içmeme sebep olan yok, Özgürlük mis miss :D
Merakın gitti mi @merakettimmiste :D
hiç sigara içtim.. her gün hiç paket sigara içerim
aferin kız
Teşekkürlerimle birlikte bildirmek isterim ki “sigara içmezseniz toplam kazancınız”palavrasına inanmayınız çünkü içmeyenlerin de öyle biriken bir parası yok 😂
Sigaradan nefret ederim...
bizde seve seve içmiyoruz herhalde
35 yıl sigara içmiş bir akrabam var bir anda bıraktı bırakamıyorum kendinizi kandırmaca
0 çünkü sigara içmiyorum :D
en iyisi :)
Sigara sarma makinasında sarıyorum sence?
bence bilemedim
37 küsür vardır
yok artık
Evet şaka yapmıyorum şu an atölyede makinada sigara basarken içyorumda
Şimdiye kadar 18 oldu herhalde
çok
Evet çokda ne yapalım, içiyoruz bu zıkkımı işte 😅
Senin için saydım şimdi. 12 tane
benim için bu çabaya girmen sağol be 😂
Ne demek ne demek sen istedin de yok bana lazım deyip canımı mı vermedin ayıpsın
ohaa be bu nasıl uydurmak 😂
https://m.youtube.com/watch?v=5yawXO3YVak
ahahahah 😂😂😂 gücendin mi yazık
😒😒
Neden düşmanınmışım gibi davranıyorsun anlamadım ne bu ters tavır ikidir üçtür de neyse 😒
hayda ne zaman öyle davranmışım ki 🙄
Öyle
ne öyle yahu
7de yandım 10 12 tane olmuştur
gene de fazla
Çok fazla hemde nasıl azaltacaksak şu mereti
Sigara kullanmıyorum😀
Sigara kullanmıyorum 😎
Dün 2 .
Bugün.
10-12 adet. Sanırım.
24 sene önce uyandım daha bir tane içmedim :)
İçemedim. Ama canım çok çekiyor...
05 20 de uyandım..
bir paket bitti..
çokkk
günde iki paketi buluyor, birde kırmızı marlboro ağır..
kullanmıyorum
en güzeli
18 olmuş. 19. elimde
çok fazla
kime göre neye göre :)
Sigara kullanmıyorum
ne güzel :)
14ü şimdi yaktım
çok fazla bak
içende ölüyor içmeyende..
öyle ama..
Sıfır adet.