Yeme & İçme 2 ay İftar sonrası kaç tane sigara yaktınız? İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 İftar sonrası kaç tane sigara yaktınız? İftar sonrası kaç tane sigara yaktınız? Cevapla 18 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Degisik_-_Fenomen Takip Et Guru Yaş: 29 2 ay Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Hiç. Zaten zevkine takılıyordum onu da içmiyorum artık 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 17,7b cevap paylaştı. Ben sigara sevdiğim için sürekli içiyorum sabah akşam. bugün 10 tane içmişim geceye kadar 20yi bulur 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Sigara kullanmıyorum.. Hatta kokusuna dahi tahammülüm yok.. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Yeme & İçme konusunda 6,8b cevap paylaştı. Art arda 2 tane, 5 dakika sonra 1 tane daha.. 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çok şükür sigara kullanmıyorum 2 0 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 528 cevap paylaştı. Kullanmıyorum arkadaş 2 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 122 , eic 54% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. 1 tane tabiki ama toplamda 7 -8 olmuştur 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. İftar saat kactaydı ki 🤔 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 905 cevap paylaştı. Sigara kullanmıyorum. 1 0 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. 2 tane yaktım 1 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 2 ay Yeme & İçme konusunda 442 cevap paylaştı. Sigara kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hiç. Zaten zevkine takılıyordum onu da içmiyorum artık
Ben sigara sevdiğim için sürekli içiyorum sabah akşam. bugün 10 tane içmişim geceye kadar 20yi bulur
Sigara kullanmıyorum.. Hatta kokusuna dahi tahammülüm yok..
Art arda 2 tane, 5 dakika sonra 1 tane daha..
Çok şükür sigara kullanmıyorum
Kullanmıyorum arkadaş
1 tane tabiki ama toplamda 7 -8 olmuştur
Sigara kullanmıyorum 🙂
İftar saat kactaydı ki 🤔
Sigara kullanmıyorum.
2 tane yaktım
3 ysktim 4 de yakacagim az sonda djdj
Sigara kullanmıyorum
Bir tane.
Sigara kullanmıyorum.
İçmiyorum