Diğer Dileği gerçek olan yazsın lütfen? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Çok isteyip, gece gündüz dua edip, imkansız gibi görünen herhangi bir dileğiniz gerçek oldumu? ya da tanıdığınız böyle birileri var mı? Ne dilediniz, ya da diledilerde gerçek oldu? Güncellemeler+1 yıl Detaylı, açıklayıcı yazarsanız sevinirim. Ellikere soru sormayayım. Güncellemeler+1 yıl Dileği gerçek olan yokmu🤦🏻♀️ Dileği gerçek olan yazsın lütfen? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 90,4b cevap paylaştı. Dilekler gerçekleşmez. bunun yerine bir şeyler yapılmalı çabalanmalı. 0 0 Yorumla
Demonist34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Gibi mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne be. Ne alaka😒 Yorumla Demonist34 +1 yıl Dilek gerçekleştiriyorum işte Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl Bir dilek dilemedim bu yaşıma kadar sadece karşıma allahtan korkan ölene denk seven birinin çıkmasını isterim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl oldu yeter ki gönülden iste 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Lütfen daha detaylı yazarmısız. Ne diledinde oldu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istediğinin önemi yok yeter ki kötü niyetle haram bişey isteme ve günahlarına tövbe et Yorumla Soran +1 yıl Ben imkansız gibi bişey istiyorum. Acaba gerçek olur mu?🤦🏻♀️Not:sevgili , evlenmek vs.. değil) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ALLAH için imkansız yoktur ondan daha güçlü hiç bişey yok yeryüzünde Yorumla
sprx77 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl cok dilegim gerceklesti cunku dua etmedim calistim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gerçekleşen tam neydi? Yorumla sprx77 +1 yıl ne onemi var ki, dileklerimdi Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 759 cevap paylaştı. Dua et başka yapcak bir şey yok 0 0 Yorumla
Captive Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Oldu evet seninki ne? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Benim dileğim ihtiyaç sahiplerine evler, eşyalar, gıda vs... almak. Hayvanlana barınaklar, mamalar almak, huzur evleri açmak vs... ben herkese el uzatmak istiyorum, çok istiyorum. Maddi gücüm yok😢 Yorumla Soran +1 yıl Normal maddi gücüm. Kimseye muhtaç değilim şükür. Ama bu saydıklarımı yapacak gücüm yok🤦🏻♀️ Yorumla Captive +1 yıl Elinden geldiğince yap Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olmadi seninkide olmayacak maalesef 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İçimi karartma🤦🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gorursun Yorumla Soran +1 yıl 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
bymemonunlife Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl hicbiri olmadi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kaç yıldır istiyor diliyorsun? mesela hergün aynı dileği dillendirdinmi? ya da bir kere söyleyip geçtinmi? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Dilekler gerçekleşmez. bunun yerine bir şeyler yapılmalı çabalanmalı.
Gibi mi
Bu ne be. Ne alaka😒
Dilek gerçekleştiriyorum işte
Bir dilek dilemedim bu yaşıma kadar sadece karşıma allahtan korkan ölene denk seven birinin çıkmasını isterim.
oldu yeter ki gönülden iste
Lütfen daha detaylı yazarmısız. Ne diledinde oldu?
istediğinin önemi yok yeter ki kötü niyetle haram bişey isteme ve günahlarına tövbe et
Ben imkansız gibi bişey istiyorum. Acaba gerçek olur mu?🤦🏻♀️
Not:sevgili , evlenmek vs.. değil)
ALLAH için imkansız yoktur ondan daha güçlü hiç bişey yok yeryüzünde
cok dilegim gerceklesti cunku dua etmedim calistim
Gerçekleşen tam neydi?
ne onemi var ki, dileklerimdi
Dua et başka yapcak bir şey yok
Oldu evet seninki ne?
Benim dileğim ihtiyaç sahiplerine evler, eşyalar, gıda vs... almak. Hayvanlana barınaklar, mamalar almak, huzur evleri açmak vs... ben herkese el uzatmak istiyorum, çok istiyorum. Maddi gücüm yok😢
Normal maddi gücüm. Kimseye muhtaç değilim şükür. Ama bu saydıklarımı yapacak gücüm yok🤦🏻♀️
Elinden geldiğince yap
Olmadi seninkide olmayacak maalesef
İçimi karartma🤦🏻♀️
Gorursun
🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
😂😂😂😂
evet sevdiğimle evleneceğim
hicbiri olmadi
Kaç yıldır istiyor diliyorsun? mesela hergün aynı dileği dillendirdinmi? ya da bir kere söyleyip geçtinmi?