Küçük kahve bardaklarından farketmeden su içtim zaten o tadı alınca tükürdüm ama o an ne kadar içtim bilmiyorum söyledim bişey olmaz unutmuşum koymuşum dedi ben paranoyağım bişey yapar mı ne yapmam gerek
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bardaktaki çamaşır suyunu su zannedip kafaya dikmiştim.
Oha noldu peki
Allahtan tadından dolayı direk tükürdüm. Ama oneydi öyle arkadaş! Küçükken ne malmışım kokusundanda mı anlamamışım.
Geçmiş olsun ne diyim ya
Sağol. Bu arada ben deterjan yuttum. Mideni bozuyor ağrıtıyor o kadar.
Teşekkür ederim benimkinde köpük kalmış sadece ilaç yoktu dibinde dedi annem öyleymiş
Bulaşık deterjanıysa bir şey olmaz tuz ruhu çamaşır suyu gibi deterjanlar tehlikeli..
Bulaşık deterjanı fakat ağzım bi garip çalkaladim gargara falanda yaptım
Bolca yoğurt ye ve bolca su iç bir şey kalmaz...
Su içiyorum da yoğurttan emin değilim bişey olursa diye düşünüyorum midem hassas reflü var bide
Suda işini görür ağzına garip tat bırakması normal deterjan içtin sonuçta dişlerini fırçala gargara yap ve su iç bol bol.
Belirtiler eğer bişey olursa ne zaman çıkar ortaya acaba
Belirti dediğin yüksek ateş ve mide bulantısı olursa hastaneye gidersiniz ama olsa şimdiye kadar olurdu.
Evet yazali 1 saat oldu bişey yok sadece garip bi his var bide geğirme var midemde zaten reflü den dolayı her yemek sonrası olan sıkıntı
Korkacak bir şey yok dediğim gibi mide bulantısı ateş olursa acile gidersiniz..
Bişey yok aslında ama
O zaman sorun etmemelisin sendeki evham..
Evet hemde çok evhamlıyım
Bu iyi bir şey değil ama alışkanlık..
Hicbisey olmaz merak etme
Yok pek bişey zaten
Bişey olmaz, En fazla ishal olursun
Eskiden ben de senin gibiydim, Dişimi firçalarken dişim kanayınca diş macunu kana karışıp beni öldürür diye endişeleniyodum şimdi sanayide kaynakla tüp keserken patlayıp kolu koptuğu halde sigara yakmaya çalışan adam kadar umursamaz bi herif oldum :D
Bişey yok pek ya mideni yıkat diyen var ama su falan içtim bolca
Yok canım sende, Bizim bi tanıdığın çocuğu gazoz şişesine kattıkları bulaşık deterjanını kafaya dikip yarıya kadar sek içti bişey olmadı :D
köpüğü varmış annem dedi ilaç yoktu onda dedi
Yani köpüğü kamış
Ondan zaten bişey olmaz
Ama ışte bu sana ders olsun, Bundan sonra sor, Allah korusun yarın birgün daha kötü bişey olur, Hiç yapamazsan içmeden önce kokla
Nerden biliyim ki onun yıkanmadigini her zaman su bardağı koyarız oraya bide yeni kalkmistim nebiliyim
Dikkat et diyorum ışte, Senin iyiliğin için, Bana ne kızıyon :D
Tehlikeli bi madde olur su zannedip onu içersin diye söylüyorum, Yoksa deterjanlı bardaktan su içmeyle bişey olmaz ama sen içme yine de
Tamam teşekkür ederim
Rica ederim, Kızma bi daha bana :)
Hastaneye git mideni yikat
İyiyim bişey yok
Bol su iç. Ya da hastaneye git
İçiyorum ama hastaneye gidip mideme boru falan attıramam korkuyorum
Bolca normal su iç açılen
Yoğurt falan yiyimmi yoksa yemiyimmi su içiyorum gargara falanda yaptım fakat midem hassas reflü var ağzım bi garip bide
Hic bisey olmaz 😂
Midem hassas reflü var da bide paranoyağım çok böyle konularda o yüzden endişe ediyorum
İyi içerler in temizlenmiş tir
çokmu ictin
Yok yarısını anlayınca daha yutmadan tükürdüm sanırım 2 yudum falan içtim küçük kahve için olan su bardağıydı
hiç bisey olmaz bulantin var mı
Yokta midem hassas reflü var
yaşın kac
22.
hiç bisey olmaz ne okuyon