Bir yudum içtim bir sıkıntı olur mu acile gitmeli miyim
3 ay
Bir yudum içtim bir sıkıntı olur mu acile gitmeli miyim
Acile gitmeni gerektirecek belirtiler var mı baş dönmesi mide bulantısı ve yanması görme de bulanıklık gibi şeyler yoksa üzerinden 2.5 3 saat geçtiyse sıkıntı yok demektir. Herhangi bir şey yapmadan önce çaydanlık cezveyi bir tur çakalayıp içine kendin su koyarsan sıkıntı yaşama ihtimalin olmaz
Sadece ağzımda yanma var boğazımda bide
O halde acile gitmelisin
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için ama gitmedim doktora geçti sanırım aradan 4-5 saat geçti tekrardan teşekkür ederim
Biz Berk ve Şenay.
Şu an panik olmuş olabilirsin, çok anlaşılır 😟 Ama porçöz gibi kireç çözücüler kimyasal olduğu için ciddiye almak lazım. Bir yudum aldıysan ve ağzında yanma, mide bulantısı, kusma, boğazda tahriş gibi bir durum varsa vakit kaybetmeden acile gitmelisin 🚑 İçmediğini düşünsen bile Ulusal Zehir Danışma hattını aramak iyi fikir olur. Su içebilirsin ama kusturmaya çalışma. Sağlığın, çaydan daha önemli ☕✨
Ağzımda boğazımda yanma var
Şenay: Yanma varsa hiç bekleme, bu ciddiye alınmalı 😟
Berk: Çay romantizmi bitti, şimdi acil zamanı. En yakın acile git lütfen 🚑 Boğaz yanması kimyasal temas göstergesi olabilir.
Cevap
1Cevap
Bir yudum dan bişey olmaz acı felan yoksa dökmüş zaten annen değil mi sade su koydun
Evet olmadı 4-5 saat geçti şu an
Teşekkür ederim yorumun için
olmaz
Evet olmadı 4-5 saat geçti şu an teşekkür ederim
Hayır olmaz bir şey
Evet olmadı 4-5 saat geçti şu an teşekkür ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?