Diğer Bilek güreşinde hiç karşı cinsi yendiniz mi☺️? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar: Bilek güreşinde hiç bir erkeği yendiniz mi? Erkekler: Hiç bir kıza yenildiniz mi? Güncellemeler+1 yıl Güncel ☺️💪💪💪 Güncellemeler+1 yıl Gncll Bilek güreşinde hiç karşı cinsi yendiniz mi☺️? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ElCuco Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl bilerek yenilmeler dışında beni yenen bi kızın erkekten farkı olacağını sanmıyorum :d 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Her erkeğin kası ya da gücü yok reis. Lisede yenilen erkek çok tanıyorum ☺️ Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Belki çocukken yenilmisimdir Orta Okulda bileği güçlü kızları yendim heralde 1 0 Yorumla
ZEYNEPPZM Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Yendim. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilerek mi yenildi yoksa sana gücü mü yetmedi peki? Yorumla Soran +1 yıl Az çok belli olmuştur anlamışsindir bunu?🤔 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok kez💪🏻 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Beni yenen kız olmadı hiç 🤨💪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar tırt çıkmış Yorumla Soran +1 yıl Gücüme örnek olarak gözünü korkutmak istemem ama evde 10 kg dambılla çalışıyorum 💪💪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben de çalışıyorum onlarla🧐 Yorumla Soran +1 yıl Güzel gel kapışalim ☺️💪 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çık gizliden 😆 Yorumla Soran +1 yıl Olur da sen hiç erkek kuvveti diye bir şey duymadın galiba?😄💪 erkek olmam bile yeter seni yenmeye zaten.. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben kızlarla yarışmıyorum zaten Yorumla Soran +1 yıl Sporcu musun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sporcu geçmişim var Yorumla Soran +1 yıl Hangi şehirdesin sen gizliden çıkarım ama bilek güreşini nasıl yapacağız ki?🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çık merak ettim seni Yorumla Soran +1 yıl Çıksam da xperim 1 yazamam sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun çık sen Yorumla Soran +1 yıl Olur anlaştık yalnız öncelikl ciddi olara bir şey sormak isti yorum yer olarak yakınsak iddiasına bir bilek güreşine girer misin sen belirleyebilirsin neyine olacağını? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hala çıkmadın gizliden Yorumla Soran +1 yıl Takip atıyorum şimdi sana ama soruma cevap vermedin böyle bir iddiaya girer misin bulunduğumuz yerler yakınsa? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hani göremedim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
bilerek yenilmeler dışında beni yenen bi kızın erkekten farkı olacağını sanmıyorum :d
Her erkeğin kası ya da gücü yok reis. Lisede yenilen erkek çok tanıyorum ☺️
Belki çocukken yenilmisimdir
Orta Okulda bileği güçlü kızları yendim heralde
Yendim.
Bilerek mi yenildi yoksa sana gücü mü yetmedi peki?
Az çok belli olmuştur anlamışsindir bunu?🤔
Çok kez💪🏻
Beni yenen kız olmadı hiç 🤨💪
Onlar tırt çıkmış
Gücüme örnek olarak gözünü korkutmak istemem ama evde 10 kg dambılla çalışıyorum 💪💪
Ben de çalışıyorum onlarla🧐
Güzel gel kapışalim ☺️💪
Çık gizliden 😆
Olur da sen hiç erkek kuvveti diye bir şey duymadın galiba?😄💪 erkek olmam bile yeter seni yenmeye zaten..
Ben kızlarla yarışmıyorum zaten
Sporcu musun?
Sporcu geçmişim var
Hangi şehirdesin sen gizliden çıkarım ama bilek güreşini nasıl yapacağız ki?🤔
Çık merak ettim seni
Çıksam da xperim 1 yazamam sana
Olsun çık sen
Olur anlaştık yalnız öncelikl ciddi olara bir şey sormak isti yorum yer olarak yakınsak iddiasına bir bilek güreşine girer misin sen belirleyebilirsin neyine olacağını?
Hala çıkmadın gizliden
Takip atıyorum şimdi sana ama soruma cevap vermedin böyle bir iddiaya girer misin bulunduğumuz yerler yakınsa?
Hani göremedim