Gizli Üye(25-29)+1 yılYendim Man*yağın teki çıktı gurur yaptı kendi kendini dövdü hırsından
369 Yorumla- +1 yıl
Hahaha ciddi misin sen nasıl gelişti olay peki?
- +1 yıl
Ve kim teklif etmişti biraz daha detaylı anlatır mısın ?
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim erkekti artist benim bilekte yenemeyeceğim kız yok dedi bende gel güreşelim o zaman dedim güreşirken kolunu burktum hile yapıyorsun dedi 3 kere yendim bağırdı çağırdı kendini dövdü 😂😂😂
- +1 yıl
Yazık ya o kadar iddianın üstüne hemde 3 kez 😅 Kolunu burkma kısmını anlayamadım çok o nasıl oldu 🤔 güreşirken kolu mu incindi yani?
Cevap sahibi+1 yılKolu incindi
- +1 yıl
Kendini öyle bişey sanan tipleri hiç sevmem hak etmiş eline sağlık 👌💪☺️
Cevap sahibi+1 yılBencede hak etti 🤗
- +1 yıl
Görüş Sahibi Kolunu burktum/incittim güreşirken çocuğun demişssin Spor geçmişiniz vs mı var acaba yoksa o erkek mi zayıftı biraz?
Cevap sahibi+1 yılErkek zayıftı
- +1 yıl
Görüş Sahibi O zayıf haliyle neyine guvenmiş ilginç 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen 😂😂
- +1 yıl
Görüş Sahibi Kolunu burktugunda tepkisi ne oldu sana? onu merak ettim açıkçası☺️ çocuk gibi ağlamadı umarım ☺️
Cevap sahibi+1 yılAğladı hırsından kendini dövdü ben kendimi tutamadım gülmeye başladım daha çok sinirlenip kendini tokatladı 😂😂😂
- +1 yıl
Görüş Sahibi Acıdım çocuğa 😂😂 rövanş falan istedi mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet 3 kere güreştik
- +1 yıl
Görüş Sahibi Anlattığına göre iğle falanda yok ortada zaten. basbayağı gücü yetmemiş sana... bende eline sağlık diyorum ✌️
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 😂
- +1 yıl
Kolunu neden burktun ki çocuğun kanka bilerek mi oldu
Cevap sahibi+1 yılBilerek oldu ama canını yakmadım yenmeme sinirlendi kendini dövdü 😂
- +1 yıl
Niye burkma gereği duydun ki peki kolunu? taktik falansa bende kullanırım ondan soruyorum sddfgg
Cevap sahibi+1 yılBurkma gereğini beni hiç bir kız yenemez dedi o yüzden taktik yok kanka olsa söylerim
- +1 yıl
Kızları küçümser bi laf o ama ders vermek adına iyi olmuş o zaman tatlım.. burkunca kolu incindi mi peki
Cevap sahibi+1 yılÇok değil
- +1 yıl
Birazda olsa kolu incinmiş sonuçta ders olmuştur umarım
Cevap sahibi+1 yılEvet olduda
Cevap sahibi+1 yılHile yaptığımı düşündüğü için 3 kere güreştik
- +1 yıl
Ay bu erkeklerin egosuna hemen hile derler sıkışınca banada öyle diyolardı
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Spor falan yapıyor musun bu arada kanka kolay olmuş senin için nasıl o kadar kolay yendin ki?
Cevap sahibi+1 yılGüreş için eğitim almadım benim ki güçtü sadece
- +1 yıl
@SevimliHatunn2000 Çok belli etmedim görüş sahibine ama ben kendi hemcinsimin tarafını biraz daha çok tutuyorum gibi sanki bu olayda dürüst olucam ☺️
Görüş Sahibi Kızlar hep iyi olmuş demiş yorumlarda ama ben hemcinsimin (yani o erkeğin) kazanmasını daha çok isterdim bir erkek olarak yalan Yok ☺️😂 - +1 yıl
@Turan_Aşığıı Kız senin o hemcinsini bildiğin patates etmiş işte 😅 çokta iyi olmuş 🤨👌
Cevap sahibi+1 yıl@Turan_Aşığı hem cinsin rezil oldu yenildiğiyle kaldı iyi oldu 😂🤗
- +1 yıl
Rekabet isteği uyandırİyorsun ama bende 😂 Keşke senle Güreşme imkanım olsaydida yeňseydim seni bi güzel 💪☺️
Cevap sahibi+1 yılSende ezik arkadaş gibi yenilmek istiyorsun anlıyorum 😂🤣 ama seni tanımadığım için seninle güreşmek gibi imkan olamaz 😆
- +1 yıl
Görüş Sahibi Amacım meydan okumak değil ama hemcinsimin o halde olması çok hoşuma gitmedi sadece içim bi garip oldu ☺️
Cevap sahibi+1 yılBu senin problemin beni alakadar etmez 😂
- +1 yıl
Neyse işte umarım bir gün seni yenen bir erkek çıkar karşınada💪 bu kez yenildiğiyle kalan taraf sen olursun ✌️😂
Cevap sahibi+1 yılHe tamam
- +1 yıl
Görüş sahibi Bu ne ya sjsjsjfghj amma zoruna gitti baksana kuzu hahaha erkekler kızlara yenik düşmeyi kabullenemiyor sanırım hepsi aynı galiba bunların
Cevap sahibi+1 yılHepsi aynı kuzu içlerinden bir tane küçük şeyleri dert etmeyeni umursamayanı görmedim Allah erkeklere başka dert vermesin 😂🤣
- +1 yıl
@SevimliHatunn2000 Zoruma falan gitmedi ya şakasına takıldım sadece arkadaşa ☺️ ama beni yenemezdi o ayrı tabi 😎
Cevap sahibi+1 yıl@Turan_Aşığı bende şakasına takılıyorum 😊seni de yenerdim sende yendiğim arkadaş gibi kendini tokatlardın 🤓
- +1 yıl
Neyine güveniyorsun acaba bu kadar? 🤔😂
Cevap sahibi+1 yılSen neyine güveniyorsun?
- +1 yıl
Görüş Sahibi Gücüme güveniyorum 🤨💪😎
Cevap sahibi+1 yılBende gücüme güveniyorum 🤓
- +1 yıl
Görüş Sahibi Sen boş ver bunları tatlım biz kızlar olarak senin yanındayız zaten <3
Senle güreşme imkanım olsa falan demiş birde şimdi gördüm onu, Böyle biri çıksa karşına bunun gibisinin kolunu ders olsun diye burkup incitir miydin yoksa acır mısın kuzu açık sözlü ol ama? : D
Cevap sahibi+1 yıl@sevimliHatunn2000 ders olsun diye incitirdim 😊🤗
Cevap sahibi+1 yılŞaka bir yana benimle muhabbet eden yorumumu beğenen herkese teşekkür ederim 🤗🙃❤️
- +1 yıl
Görüş Sahibi Kim kimin Kolunu incitir orası belli olmaz demek isterdim sana ama benim bileklerim ince biraz normale göre ve bir kızla hiç bilek güreşi yapmadım ben daha önce o yüzden gücümü de çok bilmiyorum açıkçası.. itiraf etmem gerekirse gözüm korktu benim senden biraz 😕☺️
El bileklerim biraz ince olduğundan sana yenilme olasılığım var☹️ onun için ben daha fazla kaşınmayim en iyisi ☺️☺️
Cevap sahibi+1 yıl@Turan_Aşığıı
Cevap sahibi+1 yıl@Turan_Aşığıı yorumun için teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Görüş Sahibi Bu son yazdığım tamamen gerçek düşüncelerim biraz kışkırtmak için meydan okudum başta sana ama yenilme ihtimalim var gerçekten reel de tanisaydim sanırım bu işe girmezdim seninle rezil olmamak için yalan yok ☺️ Bende teşekkür ederim ✌️
Cevap sahibi+1 yılRica ederim iyi geceler 🤗🙃
- +1 yıl
Görüş Sahibi Bizde teşekkür ederiz tatlım 💕 Ben soru sahibi olarak siteye çok giremedim bu aralar baya muhabbet dönmüş burada daha yeni gördüm 🙈 konuyla ilgili olararaksa Lisede bende 2 erkeği indirmiştim 😅 kimse sormamis ama ne zaman oldu ki senin şu meşhur olay tatlım 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Candanbirkızz Rica ederim 😊11 gün önce oldu
- +1 yıl
Görüş Sahibi Ayy bende yıllar öncesinin anısı sanmıştım bunu 😅 çok yeniymis ya
🙃 Aklıma hinzirca bişey geldi bu arada son olarak bende sana onu sorayım tatlım hani O Turan aşığı adlı üye var ya onla bilek güreşi yapsaniz sence hanginiz yenerdi 🤔😂 mutevazi olma neyse onu söyle ama?😅
Cevap sahibi+1 yılTabi ki ben yenerim💪😂
- +1 yıl
Hahaha nerden emin oldun peki bu kadar bitanem 🙄😂
- +1 yıl
Bende senin yenmeni isterdim tabiki 🤗 ama Kesin konuştun ya ondan sordum nasil emin oldun kankam 🤔
Cevap sahibi+1 yılArkadaş bileğim ince çekinirim seninle güreşmeye dedi o yüzden öyle dedim 😊
- +1 yıl
Şimdi gördüm tamam Pardon 😂😂 bencede sen alırsın o zaman evet İnce bilekle çok şansı olmaz muhtemelen
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim kuzu 🙃
- +1 yıl
Görüş sahibi Rica ederim canım : ) Sevdim seni ben bu arada bana takip atabilir misin sakıncası yoksa senin içinde?
Cevap sahibi+1 yılYok ne sakıncası olacak bende seni sevdim istek attım
- +1 yıl
Tamam teşekkür ederim 🤗
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
En İyi Cevaplar
Hiç bilek güreşi yapmayı denemedim desem 😅
12 Yorumla- +1 yıl
Peki o zaman şöyle sorayım şu an bir erkekle bilek güreşi yapsan ve o erkek zayıf çelimsiz bir şey olsa sence sonuç ne olur? : )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Diğer konusunda 585 cevap paylaştı. Karşı cinse sürekli yenilirim. Gücü yettiği için değil onu incitmemek ve üzmemek adına.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben gerçekten yenmiştim Lisede 2 çocuğu
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. Bir narin hanım efendiyi bilek güreşinde yenmek erkekliğe sığmaz.. Ben canı gönülden yenilirim..
30 YorumlaHiç yenemedim. Hiç biri o kadar naif değildi sanırım bi kadını yenmek erkege yakışmaz diyememis demekki. Yorumları okuyunca anladım : ))
10 Yorumla
+1 yılyani başka sorumu kalmadı da sisin bunh yoksa harbi soru sorayım dedin de harbi sorumu soruverdin 🤯😁
12 Yorumla- +1 yıl
Ben baya erkeği yeniyordum lisede bir kıza yenildiğini itiraf edebilecek kadar cesur erkekler var mı dedim sadece
- +1 yıl
Tamam didin yaptın ettin de ben garipsediğimi dile getirince ne diye baya olmuyor ki yani ✊ bak gaza geldim şimdi bu bir düello davetiyesidir ☃️
+1 yılYendim tabii hem bilek guresinde hem yatak gurrsinde 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu soruyu gizli üye olarak cevaplamak zorundayım 2 kıza bilek güreşin de yenildim ayrıca 3 kızdan dayak yedim :(
17 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oldu o?
Cevap sahibi+1 yılsınıf da türk vs kürt çekişmesi olurdu ben karadenizliyim kürt kızlarına yenildim :(
- +1 yıl
Kürt kızları çok güçlü olur ama yapıları gereği fizikleri güçlü. Bende bir Adanalı olarak öyleyim 🤨💪
Cevap sahibi+1 yıliyi ki rakip olmamışız :/
Cevap sahibi+1 yılKürtleri yenmek imkansız bence
- +1 yıl
@anektcimerve2 Kanka şunu bi oku sfdghj
Cevap sahibi+1 yıloufff kızın file çoraba bak ateş ediyor
+1 yılKarşı cinsle yapmadım hiç
11 Yorumla- +1 yıl
Yapsaydın
Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. kızın birinin bileğini kırdım
12 Yorumla- +1 yıl
Buda okuzluk neden?
+1 yılO kadar güçlü bir kadın değilim
12 Yorumla- +1 yıl
Çok zayıf çelimsiz bir erkekle denesen peki bilek güreşini o zaman sonuç ne olur sence?
- +1 yıl
Belki yenebilirim ama zorlamam gerek
Bileğimi Türkiye’de yıkacak insan sayısı 3-5’dir
12 Yorumla- +1 yıl
Alanın ne?
+1 yılBilerek yenilirim genelde
10 YorumlaBeyin güreşinde yendim
10 Yorumla12 yaş altına gücüm yetiyor üstüne yetmiyor :D
12 Yorumla- +1 yıl
ablişş isimsizprenses ben takip at ve DM den yaz
- +1 yıl
sayfam ban yedi
+1 yılKarşı cinsi bilek güreşinde yenmekte ne var 😅
10 Yorumla
+1 yılBilek güreşi yapacak karşı cins mi var :d
10 YorumlaYook öyle bir gücüm
22 Yorumla- +1 yıl
Çok zayıf çelimsiz bir erkek olsa peki sonuç ne olurdu o zaman sence?
- +1 yıl
Sıska çelimsiz bir erkeği gözünün önüne getirdiğinde sence?
Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Duvardan duvara bile vurdum
10 YorumlaYea, i beat him courageously, and you?
221 Yorumla- +1 yıl
İ beat two man when İ highschool baby 💪☺️
- +1 yıl
He did challange me as a asshole kanka and say something about that girs are weak and man always can beat cause males higly stronger than girs bla bla then i was show him who is the boss 🤨💪
- +1 yıl
And how did it in you kanka?
- +1 yıl
Absoultly they were afraid of me kuzu 😅 why did you arm wrestling with him also then why beat him 🤔
- +1 yıl
And then ask him for the arm wrestling?
- +1 yıl
Well kankam good and sweet dreams 💕 all the hear Just for you ♥️ see you 😘
- +1 yıl
All the heart Just for you 😘
- +1 yıl
Kanka i wanna ask you something more before chose EiG What do you think would be the result if you were arm wrestling with a man right now and he was very thin?
- +1 yıl
when did this happen kanka
- +1 yıl
when did this happen kanka? i was in high school
çoook
23 Yorumla- +1 yıl
Bilerek mi yenilmişlerdi yoksa güçleri mi yetmemişti sana 🤔☺️
- +1 yıl
Spor mu yapıyorsun ki
+1 yılÇoğu erkeği yeniyordum lisede bayadır denemedim gücümü...
00 Yorumla
+1 yılEvet
12 Yorumla- +1 yıl
Peki sence bilerek mi yenilmişti yoksa sana gücü mü yetmedi?
- +1 yıl
Orta okuldayken olmuştu gücü yetmedi çoğunun yetmiyordu güç orantilarinin daha yakın olduğu yaşlar ama şimdi olsa tabi o yener
+1 yılLisede yendim.
13 Yorumla- +1 yıl
Sence sana gücü mü yetmemişti yoksa numaradan mı yenildi gibiydi?
- +1 yıl
Tırnağımı batırdım
- +1 yıl
Biraz hile var xssdddfff
+1 yılYapmadık hiç
12 Yorumla- +1 yıl
Yapsaydın peki?
- +1 yıl
Bilerek yenilmezdim sanırım acımam
ortaokulda
11 Yorumla- +1 yıl
Peki şimdi olsa ve karşındaki erkek zayıf çelimsiz bir yaşıtın olsa sence sonuç ne olur tahminin?
Güreşi bırak bea dayak yedim ben dnsn
17 Yorumla- +1 yıl
Anlat 😂😂 nasıl oldu 🙄🤔
- +1 yıl
Evet DM yapmıyorum
+1 yılhayir
12 Yorumla- +1 yıl
Denemedin sanırım?
- +1 yıl
denedim
+1 yıldoğal olarak evet..
11 Yorumla- +1 yıl
Doğal olarak derken ben 2 erkeği yendim geçmişte yorumlara bak yenen bir çokta kız var ille erkek yenecek diye bişey yok 👍
Yendim, defalarca :D
20 Yorumla- Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYapmadım
10 Yorumla Diğer konusunda 324 cevap paylaştı. Evt 😆
10 Yorumla- Diğer konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılHiç yapmadım sanırım
10 Yorumla
+1 yılYendim
10 Yorumla
+1 yılYendim.
12 Yorumla- +1 yıl
Peki sence bilerek mi yenilmişti yoksa sana gücü mü yetmemişti ?
- +1 yıl
Yok be bi ara kaslıydım kuvvetliydi bileklerim bilerek yenilmiş olamaz.😅
+1 yılYenemem
19 Yorumla- +1 yıl
Çok zayıf çelimsiz bir erkekle denesen o zaman sonuç ne olurdu sence?
- +1 yıl
Tahminin canım?
- +1 yıl
Ben voleybolcuyum tokatta yenerim
- +1 yıl
Bilekte bişi diyemem
- +1 yıl
Haha doğru bi smaç vursan adam Allahına kavuşur sdfdggh
- +1 yıl
@Fascinating35 Kuzu DM den yazar mısın bana iki dakika? sormak istediğim bir şey var sana en doğru yanıtı bence sen verirsin çünkü buna - +1 yıl
Seni ilgilendiren bir konu çünkü mesajlarını aç ya da sen yaz 2 dakika bekliyorum
- +1 yıl
Mesaj kutunu kapamışsın 2 dakika yazarsan çok kısa bir şey soracağım kuzu senin anlayacağın bir konu?
- +1 yıl
2 dakikanı alacaım sadece özelden kuzu bekliyorum mesajını?
+1 yılEvetttt sen
12 Yorumla- +1 yıl
3 kez
- +1 yıl
Çok güçlüsün 😍
+1 yılHep yendim
14 Yorumla- +1 yıl
Bana yenilirdin...
- +1 yıl
@SevimliHatunn2000 senin ne özelliğin var
- +1 yıl
Spor yapıyorum
- +1 yıl
@SevimliHatunn2000 ama bende 95 kiloyum bileğimde kazma sapı gibi kalın halen yenebilir misin
Diğer konusunda 10,4b cevap paylaştı. Yendim
10 YorumlaDiğer konusunda 29,7b cevap paylaştı. Yendim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet cok kez
10 Yorumla
+1 yılHiç yenilmedim
10 Yorumla
+1 yılLisede yenilmiştim zayıftım biraz o zamanlar.
00 Yorumla- Diğer konusunda 58b cevap paylaştı.
+1 yılEvet 😝
10 Yorumla
+1 yılHayır yenemedim :(
20 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım