Böyle bir ortamın, kötü niyetler doğrultusunda kulanılması üzücü. O kadar insan kılıklı olupta içi hayvan olarak soru soran kızlar var ki, ne mal olduklarını belli etmek için yarışıyorlar. Terbiye, ahlak yok. Böyle bir ortamın bu amaçlar doğrultusunda kullanılması, ülkemiz milletinin ahlağını bozma eğilimide. Gizli kullanıcı olayı da neymiş? Erkeklerin de bu tür istismarlara ortak olması, kendilerinden sonraki nesillere nasıl örnek olacaklarının göstergesi. Buğün savaş çıksa siz mi "canım fefa olsun" diyeceğiniz yere, suriyeliler gibi kendi ülkelerini terk edip, vatan haini olmayı tercih edip kaçacak yer ararsınız. Anlayacağınız sizin gibi kızların bu terbiyesizliklerine zevk amaçlı ortak olmanızda, kalıbınızın olup yüreğinizin olmadığındandır. Aklınızı başınıza devşirin. Allah akıl, fikir versin.
71 Yorumla
Soran+1 yılHayırdır bu ne şiddet bu celal?
En İyi Cevaplar
Birçok insanın zaten orta parmağı yamuktur. Ama seninki daha ince ve uzun göründüğünden bu daha çok göze batıyor bayan. Ayrıca elini tutuş pozisyonundan dolayı kaynaklanıyor bu, başka zaman fark edemezsin. Seninki kadar belirgin olmasada benimkide böyle döne döne yamulmuş.
Ayrıca hakkını yeme çok güzel ellerin var.02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılBenimde genetiksel dogustan gelen bir tetik parmak deniLen bir yamukluk vardI. Şu beyaz resimdeki gibiydi 5 parmagimda. 5 've 6 yaslarinda operasyon gecirdim. Simdiki hali diger iki siyah resimdekiler.
Benimki gibi Anormal durmuyor seninki eger bu seni rahatsiz ediyorsa sekillendirici parmak atelleri var medical dukkanlarinda onlardan alabilirsin.

01 Yorumla- +1 yıl
selam benim oğlum 1.5 yaşında bilginize ihtiyacım var oğlumun parmağında sizin gbi sorun yaratır mı? korkuyorum bisi olcak die
+1 yıltek kusurun bu olsun. o kadar eli, kolu olmayan ınsanlar var.
51 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
185Cevap
Ben orta parmağı American "Fuck Off" tarzında göreceğimi sanıyordum.
www.trentinowine.info/.../...on-cr-tica-525733.jpg01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle gösterilir mi ayıp :D
Benim de kırılması ama biraz yamuk gibi
static.visplash.com/.../...oordlu-cocuk-263643.jpg
@Romeooooo kanka gel :-))00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://i.hizliresim.com/lzEPzk.jpg
sen bide bu garibana bak :D14 Yorumla- +1 yıl
Yuhhh
Soran+1 yılSeninki de üste doğru kıvrılmış benimki solda doğru :D birbirimizin tesellisi oluyoruz :D
Cevap sahibi+1 yılYamulan orta parmak olsun canim bosveeeer:))
Soran+1 yılAyneen yaaa
O kadar çok değil yüzük parmağında onun tersi yönünde biraz yamuk böyle olması iyi olmuş birbirini kapatmışlar biraz dikkatlice bakmayınca anlaşılmaz yamukluk.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet o çok anlaşılmıyor orta parmağa taktım ben kafayı :D
+1 yılKimse dur elini uzat düzlük kontrolü yapacağım demeyeceği için, işlevinde her hangi bir sorun yok ise kafana takmaya değer bir durum değil. Hayat güzel, yapma kendine böyle takıntılar.
10 YorumlaBende orta parmagini gösterip gönderme yapacagini falan düsündüm icim fesat ya
22 Yorumla- +1 yıl
hahah bende ilk öyle düşünmüştüm. yalnız değilsin :D
Soran+1 yılEvet aklıma gelmedi bile :D
benimde böyle ya ama uzun tırnakla kamufle ediyorum ona göre kesiyorum falan sol orta parmak sağa göre daha... yamuk demek istemiyorumda öyle yani
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm ben yine aynı törpülüyorum
+1 yılBenim de öyleydi en son düzelttirmeye gittiğimde bileğimi de oynatamıyodum. Kırılmak yerine romatizmadan olduğunu orada öğrendim. Bir elim seninki gibi diğeri daha eğri.
Al içine fasulye attım kıvran dur06 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin?
- +1 yıl
Niye yalan söyliym ki? Eklem ağrıların varsa bir romatolojiye uğra.
Soran+1 yılAğrım yok
- +1 yıl
Sabah uyandığında tutukluk filan?
Soran+1 yılYok çok şükür
- +1 yıl
O zaman takıl sen knk. d
Sağlık konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ellerin zarif ve uzun, boşver ona mı takıldın, çok kötü durmuyor. Herhangi bir eklem rahatsızlığı yoksa estetik açıdan göze batmıyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılSağlık sorunum yok çok şükür teşekkür ederim :)
bizim köyde bir teyzenin de parmakları aynı böyleydi sonra o öldü
20 YorumlaBenim arkadaşımın orta oarmağında tendon mu ne koptu istesede istemesede parmağı bildiğin sürekli havada sen haline şükret göze batmıyo bile
00 YorumlaBnmde yuzuk parmklarim öyle ama uzun olmdi icn prmklarim blli olmuyor. Bnce koyver gitsin. O kdr takilma
00 YorumlaHerkesin eli mükemmel olmuyor işte sen bakımını elinden geldiğin kadar yap gerisi allah vergisi artık :)
00 Yorumlacok uzun parmakların var yahu yoksa fotodan mı oyle gordum
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz uzunlar ama çok değil
yazı yazmaktan yamuluyo bu parmak genelde ama sennkinde pek belirgin değil gayet normal görünüyo takılcak bişeyi yok
01 Yorumla
Soran+1 yılSol elimi kullanmıyorum yazarken ama sağ el için çok mantıklı söylediğin
Sağlık konusunda 443 cevap paylaştı. bazen öyle olabılyıor takmaya güzel parmakların :) neresi yamuk
05 Yorumla
Soran+1 yılSadece orta parmak biraz yamuk hani çok takmıyorumda insanlar nasıl buluyor sorayım dedim
Soran+1 yılHayır ya :D
Soran+1 yılYok kız cidden bak yeminle
+1 yılAz daha yamulsa vücuttan ayrılıp özerkliğini ilan edecek...
04 Yorumla
Soran+1 yılBak ya geç dalganı :D
- +1 yıl
kırdın mı parmağını, diğeri de mi böyle?
Soran+1 yılİkiside öyle doğuştan
- +1 yıl
oha, ikisi de yeterince uzasa senin etrafında turlayıp uc uca gelebilirler...
valla durum aynen şöyle. Orta parmak, yüzük parmağına karşı bir şeyler hissediyo. yüzük parmağın da ona karşı boş değil bence. Baksana onda da bir yöneliş var sanki... :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAhaha 😆 rahat dursunlar beni delirtmesinler
+1 yılHayır çok değil, dikkat çekmiyor. Ayrıca parmakların çok güzelmiş :)
10 YorumlaKafana takman gereken bir sorun değil.. genelde çoğu insanda görülür zaten
10 Yorumla
+1 yılÇok normal. Bu arada ellerin çok güzel. Baya 10sn falan baktım :D ardından soruyu tekrar okuyup bakmam gerekene baktım şu andada cevaba iliştim :)
04 Yorumla
Soran+1 yılAy çok sağolun :)
- +1 yıl
Ayrıca "orta parmağım" falan deyince ürkerek girdim soruya :) öyle sorulur mu hiç
Soran+1 yılNe deseydim :D
- +1 yıl
"Afedersiniz sağ elimin soldan ve sağdan üçüncü parmağı biraz aykırı gidiyor yardımcı olurmusunuz?"" diyebilirdin. P
Şimdi düşündümde sen doğru şekilde sordun. Benimkininsanı kuşkulandırıyor :)
parmaklardaki yamukluk kalp damar hastalığı belirtisi olabilirmiş (house) ileri ki yaşlarda benim parmaklarımda da biraz yamukluk var gibi hissettim şimdi bak
02 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya hastalıktan mı of :/
+1 yılMillet aranıyor yemin ediyorum aranıyor yahu bizim de bazı yerlerimiz yamuk
00 Yorumla
+1 yılCanını sıkmaya değecek bir şey değil ;) Hiç de kötü falan durmuyor ;)
00 Yorumla
+1 yılAman takıldığın şeye bak :)) Bence bir sıkıntı yok gayet güzel, takma yani kafana
00 YorumlaSağlık konusunda 8,4b cevap paylaştı. Olur o kadar. Ellerin parmaklarin ve tirnaklarin bakimli ve zarif.. takilma buna..
00 Yorumla
+1 yılBenimde isaret parmagimdaki tirnak yamuk yanda sanki. Ellerin cok guzel bence yamukluk farkedilmiyo bile zarif
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim :)
Allah yaratmış ne kadar kötü olabilir? O değilde ojeler çokk itici bence sen parmağı değil tırnakları bir düşün
12 Yorumla
Soran+1 yılBu en sevdiğim oje rengi sen ne dersen de sürmekten vazgeçmem :D 💅
l*n naptın öyle :D yakında 90 derece olacak dikkat et :D
00 YorumlaBenimde bas isaret parmagim biraz oyle dert etme okadarda degil :)
00 YorumlaBu nasıl bir sorudur ya. d Ellerin hep böyle güzel olursa kimsenin dikkatini bile çekmez ;))
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki tamam teşekkür ederim hep böyle zaten
- Sağlık konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılEğri olmasını dert etme ama elin sanki 30 lu yaşlarında gibi bir el :(
07 Yorumla
Soran+1 yılBen de farkettim çok kırışık 20 yaşındayım :D
- +1 yıl
Ve yanlış anlama ama FIRINCI KÜREĞİ gibi uzun büyük :-O :( :)
Soran+1 yılBelki fotodan öyle duruyordur çok büyük değil di ama :/
- +1 yıl
Napim buradan benim moralimi bozdu 45 yaşımdamisim ben bende sana çattım :( :) Hakkını helal et ;) sence ben kaç yaşımdayim ciddi yorum !
- +1 yıl
Buradan biri moralimi bozdu
Soran+1 yıl45 değil ya tam orada yazan yaş aralığına uygunsun
- +1 yıl
Peki kaç gösteriyorum? Ciddi ciddi (günaydın)
+1 yılhttps://hizliresim.com/VyE8qB kapıştırak mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılIıııı ayak parmak bunlar
- +1 yıl
Çok sexiler demi shdjfjf
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin sadece parmağın mı yamuk, benim burnum yamuk "dövüş sonucu oldu "bacaklarım çap , gögüs kafesim bozuk , dişlerimin arası açık , çenem küçük, p... nisim eğri daha sayıyım mı merak etme herkes dört dörtlük değil..
02 Yorumla
Soran+1 yılOo senin her yerin yamukmuş
Cevap sahibi+1 yılAma Allaha şükür görünüş olarak çok atletik ve diri bir vücuda sahibim yaşım 27.
Yamuk değilde biraz ortası şişik gibi. Kendi elimle karşılaştımda aynı. Ya benimde yamuk ya da seninki normal (:
02 Yorumla
Soran+1 yılOrtası etli biraz
Yuh Ya Ben Boyle Seyleri Taksam Sakalim Beyazlar Bu Yasimda :D
00 YorumlaEvet eğriliği var ama okadarda göze batmiyir takinti yapma
00 YorumlaSağlık konusunda 328 cevap paylaştı. Dert edeceğin bir yamukluk değil bence. Ayrıca ellerin oldukca güzel dert etmek yerine mutlu olmalısın.
00 Yorumla
+1 yılGenetik demek ki. Biraz anarşist bir parmak sanırsam, diğerlerinden aykırı :). İnsan hareket de çekemez ki o parmakla :D.
00 Yorumla
+1 yılevet yamuk ama çok güzel bir elin var inan bana insanlar direk buna takılıyorsa katıksız mallar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılAh çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
rica ederiim :)
Yoo gayet normal biraz eğrilik var ama o herkeste var.. Fetish duygularım kabardıı
04 Yorumla
Soran+1 yılAhaha saol :D
Soran+1 yılOnlarda yamukluk yok saol :D
hafif bir yamukluk var da dert edilecek bisey de degil. kirildi mi daha once?
02 Yorumla
Soran+1 yılKırılmadı
+1 yılEllerin cok guzel... bayildim ve cok etkilendim... keske benim sevgilim olsan :(
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim ama harika yani :) icim gitti valla
Parmak yamukluğunu da resimli gördük ya , beklenti çıtamı biraz daha yükselttim daha neler görücez acaba.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZeka özürlümüsün kızım sen? A. q. embesili. Ellerin bu kadar güzelken parmağının yamukluğunu mu dert ettin?
00 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Zamanında baya kurcalamış bir yerleri , sonra çarpılmış :D
00 Yorumla
+1 yılLise zamanlarımda kızın teki bana parmak atmısdı kalabalıkda okul cıkısında o ele benzettim :)
00 YorumlaSağlık konusunda 327 cevap paylaştı. Yoo çirkin değilde birine orta parmak hareket yapsan o yamuk pizza kulesi gibi görünür :)
00 YorumlaHyr yani bnce o kdar kötü değil snde fazla kafaya takma derim yani sonuçta biri sna snin parmağın eğri diye kötüleyecek değil bnce no problem... ;)
00 YorumlaBenimde işaret parmagim ayni durumda. Yazi yazarken o elimi kullaniyosun?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç kullanamam
+1 yılBnce mukemmel bir elin var hos ve zarif hosuma gitti
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten çok teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
Hiç çıktımı? yerinden aynı benimki gibi toprağa bakıyor :D
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır hiç çıkmadı
Kırılırsa biseycigi kalmaz kirip yana kaydircan hafif
02 Yorumla
Soran+1 yılDur kırayım hemen
Gizli Üye(36-45)+1 yılkırılsa zaten düz oluyor =) benim ki 2kere kırıldı düz baya baya fark ediyor yani bariz senin ki normali
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSıkıntı yok. Mastürbasyonda diğerlerini kullan. Sorun olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye boyle oluyo acaba bnmde isaret parmagm boyle ya
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de bilmiyorum ya bazen çok takıyorum kafaya
Cevap sahibi+1 yılsmdi farkettim orta parmagmda oyleymis ikiside -,- ben parmaklarimi oyle duz tutmadm icin pek takmiyorum heralde
Soran+1 yılSayemde öğrenmiş oldun :D
Cevap sahibi+1 yılyatarken iyi moral oldu sagol bakp duruyorum suanda isaret daha yamuk orta seninki gbi :##
+1 yılBenim orta parmagimda öyle ya. s hepsi duzguz bir o arizali
00 Yorumlabenimde orta parmağım öyle ama benimkisi sola bakıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanlış anlama ama ellerin çok güzelmiş parmağındaki hafif kusuru örten bir güzelligi var. elini saatlerce öpebilirim
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılOrta parmak ben gidiyorum diyo diğerleri ise b. k yeme otur :D
10 Yorumla- Devamını Gör (179)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım